Για αυτό πάρε κι εσύ αυτές τις αρωματικές που βγαίνουν σε ωραιότατα χρωματάκια! Ροζ το κεράσι, πράσινο το μήλο, μωβ η λεβάντα....Aχαχαχαχαα! Το "αρωματικές" μου άρεσε! Να κάνει καλή εντύπωση η σκατοσακούλα σου λέει!
Η άλλη αλήθεια είναι πάντως ότι φαίνεσαι "κάπως" όταν κυκλοφορείς με τη γεμάτη διάφανη σκατοσακούλα μέχρι τον επόμενο σκουπιδοτενεκέ. Θα πρεπε να βγάζουν και χρωματιστές σακούλες για σάντουιτς ...
Mα δεν είπε κανείς ότι το ρολό το κρατάμε στα χέρια..Μπανάνα εννοείται σε σκυλοβόλτες, τουλάχιστον και για μένα.Γιατί δυσκολεύετε τη ζωή σας ήθελα να ΄ξερα...
Έτσι είμαστε και κύριοι και έχουμε και τα χέρια μας ελεύθερα για παν ενδεχόμενο. Δεν χρειάζεται να κουβαλάμε το ματσούκι το ρολό.
αφου μαζευεις τις ακαθαρσιες του δεν μπορει να σου πει απολυτως τιποτα!πραγματικα τι προβλημα εχουν ολοι αυτοι που βριζουν και φωναζουν χωρις λογο? ελεοςΚαλησπ'ερα, βλέπω οτί το θέμα τουαλέτα σκύλου απασχολεί πολύ κόσμο τελικά. Με αφορμή ένα συμβαν που είχα εχθες θα ήθελα την γνώμη σας.Είχα βγάλει εχθές το σκυλί έξω και επειδή δεν θέλω να κατουράει στα πεζοδρόμια, το πάω σε ενα εγκαταλελημένο χώρο με χωμα και χόρτα, ο όποιος είναι ουτως η άλλως γεμάτος σκουπίδια. Εκανε λοιπόν τα κακά της, τα μάζεψα ωραια ωραια, και την ωρα που έκανε τσίσα, βγαίνει μια κυρία και μου βάζει τις φωνές γτ το σκυλί κατουράει εκεί. Προσπάθησα να την αγνοήσω στην αρχή αλλά αυτη συνέχιζε. Ε ανοιξα κι εγώ το στομα μου και αρχισα. Να διευκρινίσω πως ο χώρος δεν της ανήκει και απέχει τουλάχιστον 3 μέτρα από το σπ'ιτι της. Απλά επειδή μου έχει τυχει και άλλες φορές, θα ήθελα να ξερω τι κάνω συνεχίζω αδιάφορη ή πέρνω το σκύλο μου και φεύγω?? Υπάρχει νόμος που να με καλύπτει ή εχει δίκιο η κυρία.??
Πες μας που είναι αυτό...Εγώ παλι που μένω έχοντας παντού χωράφια το τελευταίο καιρό έχω διαπιστώσει πολλές σκατούλες κ με ενοχλόυν πολύ!Γεμισε ο τόπος και το κακό είναι ότι τα αφήνουν κάνουν την βόλτας τους και γυρνάνε μετά σπίτι μόνα τους!
Και εμένα πολλοί με κοιτάνε σαν εξωγηνιο που τα μαζεύω!
Εμένα παίρνει η πεθερά μου μαύρες σακούλες μικρού κάδου με το κιλό νομίζω?Δουλευε σε συνεργείο καθαρισμού και πάει εκεί που αγόραζαν!Είναι σούπερ και μαύρες...αν τελειώνουν έχω τις αρωματικές!
Ελπίζω να έκανε μεγάλη φασαρία.... Που σιχαίνονται την σακουλίτσα με τα κακά του σκύλου οι βρωμιάρηδες που πετάνε στους δρόμους τα πάντα..Παιδιά χθες την είπαν στη γυναίκα μου επειδη μάζεψε τα κακά του Hachi μας με σακούλα και στη συνέχεια την πέταξε στον κάδο απορριμμάτων. Αν δεν τα μαζέψεις στη λένε αν τα μαζέψεις πάλι στη λένε, wtf?
Α μπράβο, γιατί θεωρώ όχι απλά θρασύτατο αλλά ότι ξεπερνάει κάθε όριο η παρατήρηση ότι το σακουλάκι με τα κακά είναι πιο βρώμικο από τα υπόλοιπα σκουπίδια. Είναι τόσο γελοίο που ξεπερνάει κάθε όριο.Της είπε επι λέξη "που είναι το σπίτι σας να σας τ αφήνω έξω απο την πόρτα σας", αχαχαχαχ...