Χαχά.Περπατάμε έξω από κατάστημα και παίρνει θέση για κακά.Εγώ εγκεφαλικό,να τον τραβάω και να του λέω σαν χαζή "όχι εκεί Ηρωάκο πάμε πάμε,θα φάμε?" και αυτός να αφήνει κακάκια σ'όλο το πεζοδρόμιο καθώς τον τραβάω,και να γυρνάω να τα μαζεψω,κι ο κόσμος να μας κοιτάει με μισό μάτι και να θέλω ν'ανοίξει η γη να με καταπιεί.Jesuss εγώ που έπρεπε να περάσω 3 τετράγωνα εμπορικού κέντρου μέχρι να φτάσω στο πρώτο παρκάκι και μέχρι να φτάσουμε τα έκανε όλα προσπάθησα να τον φέρνω σε επαφή με δεσποζόμενα και κυρίως αδέσποτα για να πάρει παράδειγμα. Ήθελα και να μάθει να κατουράει σε δέντρα (δημοτικά, στην άκρη του δρόμου) και αν δεν προλαβαίνει μέχρι το πάρκο να κάνει κακά στο χώμα των δέντρων γιατί άμα είναι λίγο μαλακά τα κακά μπορούσα να μαζέψω και λίγο χωματάκι ώστε να μη μείνει κανένα υπόλλειμα. Οπότε όταν έβλεπα και πήγαινε να τα κάνει προσπαθούσα σιγά σιγά να τον ανακατευθύνω ευγενικά στο πλησιέστερο δέντρο, χωρίς να τον τραβάω όμως και νομίζει ότι κάνει κάτι λάθος, με τα χέρια. Έμαθε γρήγορα. Υ.Γ. κακά δεν κάνει ποτέ εκτός πάρκου τώρα εκτός κι αν έχει πρόβλημα με το στομάχι του και "δεν προλαβαίνει", οπότε και ψάχνει να βρει το δεντράκι με το μεγαλύτερο παρτεράκι.
Αυτό με το χαλάκι του καταστήματος και μένα μου το χε κάνει. Μάλλον νόμιζε ότι είναι πάνα
Ον τόπικ η αναφορά στο βιβλίο συμβάντων επιβάλλεται. Μη μασάς με τον κάθε ότι να ναι.
Και τι να τους πεις εκεί?Έχουν δίκιο.