Παραπονα για τα κακα σκυλου

gondel_retriever

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2012
44
0
ATHENS
Aυτο εμενα με κανει να πιστευω ακομα περισσοτερο οτι ο χωρος ειναι ιδιωτικος.
Θα ελεγα να βεβαιωθεις για το παραπανω, γιατι αν το τραβηξεις κ ο τυπος εχει καποια σχεση με το χωρο μπορει να σου κανει μυνηση ακομα κ για καταπατηση.......
Εσυ ξερεις καλυτερα ομως.....
Εγω αν ηξερα οτι δεν εχει σχεση με το χωρο την επομενη φορα που θα τον εβλεπα κ θα μου αρχιζε τα καντηλια, θα του ελεγα ευγενικα "μπορειτε να μου δωσετε τα στοιχεια σας?" 90% θα εξαφανιστει κ 10% θα ειναι τοσο προκλητικος που θα στα δωσει. Κανε καταγγελια με τα στοιχεια του οτι σε απειλησε (εχει μαζι κ καμια φιλη/φιλο να υποστηριξει οτι τα ακουσε) κ τελειωσε το εργο.
ναι ξεχασα να αναφερω οτι η ταμπελα ειναι του δημου :) το γραφει.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
δηλαδή σε περίπτωση που αρνηθεί θεωρείτε μονο παραβίαση? (sorry για τα off αλλα πρέπει να είμαστε σίγουροι για το τι κάνουμε!)
Ναι, ειναι το ίδιο πράγμα με τις εταιρίες που στο τηλ σου λένε ότι η επικοινωνία ηχογραφείται. Δεν σε ρωτάνε εκ νέου αν συμφωνεις στη μαγνητοφώνηση. Απαξ και δεν κλεισεις, θεωρείται σιωπηρή συναίνεση!

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.112
1.389
Ναι, ειναι το ίδιο πράγμα με τις εταιρίες που στο τηλ σου λένε ότι η επικοινωνία ηχογραφείται. Δεν σε ρωτάνε εκ νέου αν συμφωνεις στη μαγνητοφώνηση. Απαξ και δεν κλεισεις, θεωρείται σιωπηρή συναίνεση!
ok ευχαριστώ για την διευκρίνιση!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Η εθνικότητα του πίστεψε με δεν έχει καμία σχέση. Να δεις με πόσα λουλούδια έλληνες έχω τσακωθεί για το θέμα αυτό τα τελευταία χρόνια..!
Συναγωνιζόμαστε στην έλλειψη παιδείας, ευγενής άμιλλα! :rolleyes:

Μια φορά και εγώ που ειχα βγάλει τη μικρή βόλτα, σταμάτησε στη μέση του δρόμου να κάνει τα κακάκια της, εγώ σκυμμένος με τη σακουλίτσα να τα μαζεύω και νάσου η κυρία (όχι καμιά γιαγιά) να μου λέει από την απέναντι πολυκατοικία: "καλά δεν ντρέπεστε κύριε, μέσα στη μέση του δρόμου?"

Προσπάθησα να συγκρατηθώ εξηγώντας της ότι τηρώ τις υποχρεώσεις μου βάση νομοθεσίας αλλά μάταιος κόπος! Απλά κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν και απλά το προσπερνάς αδιαφορώντας! Αν όμως υπάρχει απειλή τότε κατεμέ αλλάζουν τα πράγματα...

gondel_retriever

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2012
44
0
ATHENS
Συναγωνιζόμαστε στην έλλειψη παιδείας, ευγενής άμιλλα! :rolleyes:

Μια φορά και εγώ που ειχα βγάλει τη μικρή βόλτα, σταμάτησε στη μέση του δρόμου να κάνει τα κακάκια της, εγώ σκυμμένος με τη σακουλίτσα να τα μαζεύω και νάσου η κυρία (όχι καμιά γιαγιά) να μου λέει από την απέναντι πολυκατοικία: "καλά δεν ντρέπεστε κύριε, μέσα στη μέση του δρόμου?"

Προσπάθησα να συγκρατηθώ εξηγώντας της ότι τηρώ τις υποχρεώσεις μου βάση νομοθεσίας αλλά μάταιος κόπος! Απλά κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν και απλά το προσπερνάς αδιαφορώντας! Αν όμως υπάρχει απειλή τότε κατεμέ αλλάζουν τα πράγματα...
χαχαχα...λες και εκανες τιποτα χυδαιο...καποιοι ανθρωποι δεν υποφερονται απλα. Τι εχω να ακουσω ακομα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Συγγνώμη αλλά μήπως νόμιζε ότι δεν τα εκανε ο σκύλος?????? δεν εξηγειται....
Εμένα μου εκαναν μια φορά παράπονα γιατι η σελ, τα εκανε στο δρόμο μπροστά σε ιδιωτικο μαιευτήριο. Εκει που τα μάζευα ακουω εναν να λέει "λιγη ντροπη δεν υπάρχει? μπροστά το ιδιωτικό?"
Λες και αν ηταν δημόσιο θα ειχε διαφορά.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Δεν έχει σημασία η εθνικότητα , ούτε είναι υποτιμιτικό ξερωγω .
Αν ήταν Ισπανός ας πούμε , θα είχε άλλο πρεστίζ η βλακεία ; Θα ήτα πιο elegant ;
Η βλακεία δεν κοιτάει σύνορα .

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Η βλακει ωρες ωρες δεν εχει ορια!
Εγω προσωπικα θα οργανωνα σκυλοβολτα με 5-6 ακομα σκυλια θελοντας να δω μονο και μονο τη φατσα του!
Στην πολυκατοικια που μενω η κυρια απο κατω εχει δυο κοριτσια γιορκι τα οποια η γυναικα τα βγαζει πρωι μεσημερι βραδυ παντα με το σακουλακι της!
Και εχουμε ενα μ**** που της λεει να μαζευει και τα τσισα γιατι του βρωμανε! Κ συνεχεια την απειλει οτι θα καλεσει την αστυνομια! Ευτυχως την ενημερωσα για το νομο και την επομενη φορα που θα την ενοχλησει θα καλεσει η ιδια την αστυνομια!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Παρακαλώ πολύ, να μην γίνει άλλο σχόλιο περί εθνικότητος.
Λέω εκ των προταίρων, ότι θα διαγραφεί με συνοπτικές.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Η βλακει ωρες ωρες δεν εχει ορια!
Εγω προσωπικα θα οργανωνα σκυλοβολτα με 5-6 ακομα σκυλια θελοντας να δω μονο και μονο τη φατσα του!
Στην πολυκατοικια που μενω η κυρια απο κατω εχει δυο κοριτσια γιορκι τα οποια η γυναικα τα βγαζει πρωι μεσημερι βραδυ παντα με το σακουλακι της!
Και εχουμε ενα μ**** που της λεει να μαζευει και τα τσισα γιατι του βρωμανε! Κ συνεχεια την απειλει οτι θα καλεσει την αστυνομια! Ευτυχως την ενημερωσα για το νομο και την επομενη φορα που θα την ενοχλησει θα καλεσει η ιδια την αστυνομια!
Απο πού ειπαμε εισαι?
Κατι μου θυμιζει αυτό το σκηνικο με τα 2 γιορκι

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση?Ευτυχώς δεν έχω πέσει σε κάποιον περίεργο ακόμα αλλά επειδή μένω σε πεζόδορομο που είναι γεμάτος καταστήματα και ο μικρός τα κάνει όπου βρει(εχθές λίγο έλειψε να κάνει τα τσίσα του σε ένα χαλάκι έξω από ένα κατάστημα)και δεν προειδοποιεί κι όλας,απλά κοκαλώνει και τα κάνει,υπάρχει κάποιος τρόπος να τον μάθω να τα κάνει εκεί που θέλω?Σε χώμα δηλαδή?Τον τραβάω και του λέω όχι εκεί,αλλά δεν θέλω να τον αποτρέπω κι όλας γιατί΄ακόμα είμαστε σε διαδικασία εκμάθησης της τουαλέτας και δεν θέλω να μπερδευτεί.

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση?Ευτυχώς δεν έχω πέσει σε κάποιον περίεργο ακόμα αλλά επειδή μένω σε πεζόδορομο που είναι γεμάτος καταστήματα και ο μικρός τα κάνει όπου βρει(εχθές λίγο έλειψε να κάνει τα τσίσα του σε ένα χαλάκι έξω από ένα κατάστημα)και δεν προειδοποιεί κι όλας,απλά κοκαλώνει και τα κάνει,υπάρχει κάποιος τρόπος να τον μάθω να τα κάνει εκεί που θέλω?Σε χώμα δηλαδή?Τον τραβάω και του λέω όχι εκεί,αλλά δεν θέλω να τον αποτρέπω κι όλας γιατί΄ακόμα είμαστε σε διαδικασία εκμάθησης της τουαλέτας και δεν θέλω να μπερδευτεί.
Mην τον πηγαινεις σε καταστηματα!
Πηγαινε τον σε κανενα οικοπεδο να συνηθισει εκει και μετα θα το ξεχασει!
Π.χ εμεις δεν τα κανουμε σε τσιμεντο γιατι την πηγαινα σε οικοπεδα και της ελεγα εντολη ΄τσισα κακα εδω΄

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Α οκ γιατι μου φανηκε πολύυυυ γνωριμο το σκηνικό με τα γιορκι.

Οσο για τον πεζόδρομο, μην τον πας πολύ κοντα στην εισοδο καταστημάτων, και ξεκινα να παρακολουθείς ποτε τα κάνει. Οταν δεις ενα συγκεκριμένο χρονικό μοτιβο, τότε μπορεις αντι για τον πεζοδρομο να τον βγάζεις σε παρκο κλπ

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Εγώ δε βγάζω άκρη με τους γερους της περιοχής μου... Προχθές την ώρα που μάζευα τα κακά μου μίλησε ένας (είχα τα ακουστικά και νόμιζα ότι μου έκανε παρατήτηση). Του λέω, είπατε κάτι; Ήμουν έτοιμη να απαντήσω όπως πρέπει. Και γυρίζει και μου λέει, ναι, τι τα μαζεύεις κι εσύ; Άστα! Εκεί είναι λίπασμα. Να ταν στο πεζοδρόμιο να έλεγα, εντάξει..

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.267
Jesuss εγώ που έπρεπε να περάσω 3 τετράγωνα εμπορικού κέντρου μέχρι να φτάσω στο πρώτο παρκάκι και μέχρι να φτάσουμε τα έκανε όλα προσπάθησα να τον φέρνω σε επαφή με δεσποζόμενα και κυρίως αδέσποτα για να πάρει παράδειγμα. Ήθελα και να μάθει να κατουράει σε δέντρα (δημοτικά, στην άκρη του δρόμου) και αν δεν προλαβαίνει μέχρι το πάρκο να κάνει κακά στο χώμα των δέντρων γιατί άμα είναι λίγο μαλακά τα κακά μπορούσα να μαζέψω και λίγο χωματάκι ώστε να μη μείνει κανένα υπόλλειμα. Οπότε όταν έβλεπα και πήγαινε να τα κάνει προσπαθούσα σιγά σιγά να τον ανακατευθύνω ευγενικά στο πλησιέστερο δέντρο, χωρίς να τον τραβάω όμως και νομίζει ότι κάνει κάτι λάθος, με τα χέρια. Έμαθε γρήγορα. Υ.Γ. κακά δεν κάνει ποτέ εκτός πάρκου τώρα εκτός κι αν έχει πρόβλημα με το στομάχι του και "δεν προλαβαίνει", οπότε και ψάχνει να βρει το δεντράκι με το μεγαλύτερο παρτεράκι.

Αυτό με το χαλάκι του καταστήματος και μένα μου το χε κάνει. Μάλλον νόμιζε ότι είναι πάνα :p

Ον τόπικ η αναφορά στο βιβλίο συμβάντων επιβάλλεται. Μη μασάς με τον κάθε ότι να ναι.

Last edited:

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Mην τον πηγαινεις σε καταστηματα!
Πηγαινε τον σε κανενα οικοπεδο να συνηθισει εκει και μετα θα το ξεχασει!
Π.χ εμεις δεν τα κανουμε σε τσιμεντο γιατι την πηγαινα σε οικοπεδα και της ελεγα εντολη ΄τσισα κακα εδω΄
Eυχαριστώ για την απάντησή σου.Τον πηγαινω σε ένα πάρκο στην αρχή και στην μέση της βόλτας.Το πρόβλημα είναι ότι σε μια βόλτα διάρκειας 45 λεπτών θα κάνει τσίσα 4 φορές(είναι φυσιολογικό αυτό?)Οπότε θα πρέπει να είμαστε μόνιμα σε ένα οικόπεδο ή σε ένα πάρκο για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα τα κάνει αλλού.Όταν περπατάμε δεν τον αφήνω να μυρίζει,απλά κοκαλώνει και τα κάνει,οπότε δεν ξέρω ποια θα είναι αυτή η στιγμή.Και να φανταστείς ότι του επιτρέπω να πηγαίνει και στην βεράντα.Κατουράει 10 φορές την ημέρα!!Έχω φτάσει σε σημείο να τον βγάζω αφού πρώτα τα έχει κάνει στην βεράντα,γιατί θα με διαολοστείλει κανείς καμιά ώρα και θα έχει και δίκιο!