Οχι τα παιρνω!! δλδ αμαν πια! υπαρχουν τοσα πολλα!!! (Αδέσποτα)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
μαριλενα μου σε καταλαβαινω απολυτα! και εχω εχω σοβαρο θεμα με τα Ντομπερμαν, τα βλεπω και μου λυνονται τα ποδια που λενε, χαζευω! μου αρεσει χαρακτηρας τους, η περηφανια τους τα παντα τους και νομιζω (παντα νομιζω..) μου ταιριαζει απο ολα πιο πολυ..σαφως ειναι και θεμα γουστου.. τα βλεπω σαν τα πιο ομορφα και σκεφτομαι οπως εσυ ακριβως, οτι αν παρω ενα κλεινω την πορτα σε ενα που εχει αναγκη πολυ μεγαλυτερη και με νοιαζει πιο πολυ ο σκυλος παρα το Ντομπ. αν καταλαβαινεις πως το εννοω.. και ο αντρας μου με τα μποξερ! οταν συζητησαμε για 2ο σκυλο που παντα θελαμε.. του ειπα αν και δεν μου κανει το μποξερ, αυτη η παρατεταμενη εφηβεια τους μου χαλαει το ζεν . :p .. οκ σεβομαι την επιθυμια σου, θα παρουμε σβαρνα καταφυγια, αγγελιες φιλοζωικων και οτι βρουμε σε μποξερ το πηραμε... στο μεταξυ μαζευαμε - χαριζαμε, μαζευαμε-χαριζαμε.. μεχρι που ηρθε το Χιονι (ενα ολολευκο ημιαιμο τεριρε μαλλον λιγο πιτ μεσα του) εγω με αυτον τον σκυλο εδεσα.. ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ! ταιριαξαμε με την μια! και καθε μερα που περναγε γινομασταν ενα... εκλαιγα και παρακαλουσα να τον κρατησω... ο αντρεας αφου με λυπηθηκε μου λεει - κανε οτι θες ετσι αψυχα αφου του χαλουσα τα σχεδια.. αλλα καταλαβαινε.. πεσαν ολοι πανω μου .. και στερεις το δικαιωμα του αντρεα να διαλεξει ενα σκυλο, και εχεις φερει τοσα στο σπιτι.. (η Ζαιρα και ο Μανου ο γατος ηταν δικα μου ευρυματα..) ε, εκανα την καρδια ου πετρα και βρηκα εν απολυ καλο σπιτι που ζει τωρα.. (να μην πω για τις μετα καταθλιψεις μου..).. Μια ωραια μερα, ηρθε ο Αντρεας με τον σαγκα στο σπιτι για φιλοξενεια .. , ο Σαγκα ειναι 60 κιλα, μπουνταλας και καλοκαρδος μεσα στην ενεργεια (δεν υποφερεται καμια φορα!), εξυπνος, τρελος χαδιαρης, προστατευτικος, θαραλεος.. και κανελι κοντοτριχος .. με λιγα λογια.. εν καιρο, ελα που του "εκανε" και ξεχασε και αυτος με την σειρα του το μποξερ.. αποφασισε πως αυτος θα ηταν ο σκυλος του και τελειωσε εκει το θεμα.. Δεν αναζητα κανενα μποξερ.. τα εφερε ετσι η ζωη και ηταν τυχερος και ο σαγκα και ο Αντρεας...
τωρα τι νοημα εβγαλε η παραπανω ιστορια..χμμμ. οτι καμια φορα οι θησαυροι μας ειναι κρυμενοι αλλου απο εκει που ψαχνουμε.

Last edited:

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Πωπω!Μολις σημερα βρηκα μια αγγελια με ημίαιμα μποξεράκια κουτάβια.....δε ξερω ομως αν πρεπει να την ανεβάσω εδω...γιατι πιθανον να ειναι ΒΥΒ. Αλλά χαριζονται...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Αχουουου!!! που τα βρηκες? μηπως δεν ειναι?.. μηπως να παρουμε και να κραξουμε?... να πουμε.. "χμ...ειναι δικη σαε γεννα?...ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ειναι κακο αυτο που κανετε! υπαρχουν τοσα αδεσποτα , δεν μας φτανουν?"...
χεχεχ... ξυπνησα με κεφια! :p

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Πωπω!Μολις σημερα βρηκα μια αγγελια με ημίαιμα μποξεράκια κουτάβια.....δε ξερω ομως αν πρεπει να την ανεβάσω εδω...γιατι πιθανον να ειναι ΒΥΒ. Αλλά χαριζονται...
ωραία θα βολευτούν όλοι, κάποιοι θα γλυτώσουν 800 ευρώ, ο ΒΥΒ θα ξανακάνει γέννα αφού η προηγούμενη ήταν τόσο πετυχημένη και τα κουτάβια γίναν ανάρπαστα, τα κουτάβια οταν μεγαλώσουν θα συνεχίσουν να παράγουν άλλα "δωρεάν" κουτάβια, να αγανακτούμε όλοι απο τις κακοποιήσεις που θα βλέπουμε στις οθόνες μας, και οι φιλοζωικές θα συνεχίσουν να προσπαθούν να βρούν λεφτά και σπίτια, και η ζωή συνεχίζεται.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
ωραία θα βολευτούν όλοι, κάποιοι θα γλυτώσουν 800 ευρώ, ο ΒΥΒ θα ξανακάνει γέννα αφού η προηγούμενη ήταν τόσο πετυχημένη και τα κουτάβια γίναν ανάρπαστα, τα κουτάβια οταν μεγαλώσουν θα συνεχίσουν να παράγουν άλλα "δωρεάν" κουτάβια, να αγανακτούμε όλοι απο τις κακοποιήσεις που θα βλέπουμε στις οθόνες μας, και οι φιλοζωικές θα συνεχίσουν να προσπαθούν να βρούν λεφτά και σπίτια, και η ζωή συνεχίζεται.
+ 10000000

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Προσωπικά είμαι κάθετη, από γέννα ιδιώτη ΔΕΝ παίζει να πάρω σκύλο. Υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με τα αδεσποτάκια που δεν πρόκειται να ενθαρρύνω και τον κάθε ανεγκέφαλο να παράγει κι άλλα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μάγκες, το πρόβλημα είναι ότι οι Ελληνάρες ΒΥΒ υποστηρίζονται γενικά και από τους κτηνιάτρους τους. Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει κτηνιάτρους-νταβατζήδες που "διευκολύνουν" ΒΥΒ ζευγαρώματα και λένε στους πελάτες τους ότι πρέπει να γεννήσουν τα ζωντανά τους μια φορά? Αυτοί μάλιστα έχουν κάνει και πανεπιστήμιο, τρομάρα τους! Αναρωτιέμαι δηλαδή τι τους μαθαίνουν εκεί πέρα. Εδώ αν έλεγα π.χ. στην κτηνίατρο του Μουφ ότι θέλω να το ζευγαρώσω (αν δηλαδή δεν του τα είχαν ήδη κόψει), θα με έπαιρνε και θα με σήκωνε...

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Μάγκες, το πρόβλημα είναι ότι οι Ελληνάρες ΒΥΒ υποστηρίζονται γενικά και από τους κτηνιάτρους τους. Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει κτηνιάτρους-νταβατζήδες που "διευκολύνουν" ΒΥΒ ζευγαρώματα και λένε στους πελάτες τους ότι πρέπει να γεννήσουν τα ζωντανά τους μια φορά? Αυτοί μάλιστα έχουν κάνει και πανεπιστήμιο, τρομάρα τους! Αναρωτιέμαι δηλαδή τι τους μαθαίνουν εκεί πέρα. Εδώ αν έλεγα π.χ. στην κτηνίατρο του Μουφ ότι θέλω να το ζευγαρώσω (αν δηλαδή δεν του τα είχαν ήδη κόψει), θα με έπαιρνε και θα με σήκωνε...
Δεν έχεις κι άδικο κι εμένα μου έχει συμβεί...

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Το ποστ σβήστηκε απο kopritis. Aπαγορεύεται η προώθηση κουταβιών εκτός αν προκειται για αδέσποτα ή προέρχονται απο πιστοποιημενα εκτροφεία.

Aν είστε σίγουροι οτι τα κουτάβια είναι αδέσποτα, παρακαλώ ενημερώστε μας ωστε να επαναφέρουμε την αγγελία.

Last edited by a moderator:

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Lindaki, δεν καταλαβαίνεις οτι κάνεις ζημιά προωθώντας τέτοιες αγγελίες?
Αν απαγορεύεται να σβηστούν δεν τις ανεβάζω για αν βοηθησω...για περιπτωσεις προς αποφυγη!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις..??
Άλλο τα αδέσποτα άλλο να ψάχνουμε να βολέψουμε τους ανεγκέφαλους που ήθελαν να ζευγαρώσει το σκυλί τους και ξέμειναν με τα κουτάβια αυτό εννοεί

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Άλλο τα αδέσποτα άλλο να ψάχνουμε να βολέψουμε τους ανεγκέφαλους που ήθελαν να ζευγαρώσει το σκυλί τους και ξέμειναν με τα κουτάβια αυτό εννοεί
Μα μπορει να μην ειναι κατι τέτοιο....μπορει να απλα να του ετυχε ή μπορει να τα βρηκε στο δρομο. Δεν τα ανεβασα για κακο. Οκ?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αν απαγορεύεται να σβηστούν δεν τις ανεβάζω για αν βοηθησω...για περιπτωσεις προς αποφυγη!
Ναι, αλλά αθελα σου τις προωθείς! Σε παρακαλώ την επόμενη φορά σβήσε τα στοιχεία επικοινωνίας και μη βάζεις λινκ!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Κι αυτα λεω τι θα γινουν? Δεν ενισχύεις κάποιον που τα πουλάει, βοηθας καποιον να χαρισει για να μην πεταχτουν στο δρομο. Αλλα αν ειναι λάθος και κακο και αυτο ας σβηστει η αγγελία. Αυτο.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Τα "ατυχηματᨴ τα λουζομαστε!!Να τα βρηκε στο δρομο μαζι με την μποξερινα μαμα λιγο δυσκολο.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Κι αυτα λεω τι θα γινουν? Δεν ενισχύεις κάποιον που τα πουλάει, βοηθας καποιον να χαρισει για να μην πεταχτουν στο δρομο. Αλλα αν ειναι λάθος και κακο και αυτο ας σβηστει η αγγελία. Αυτο.
Όταν τον βοηθάς έστω και να τα χαρίσει=ξεφορτωθεί τον βοηθάς και στο επόμενο ζευγάρωμα! Υποχρέωσή του είναι να τα φροντίσει για ότι καλύτερο

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν