βασικα, ο τιτλος που εβαλα ..τα παιρνω και αμαν πια, τωρα που το ξανακοιταω μοιαζει επιθετικος... συγνωμη δεν ειναι.. τα ειχα παρει ηταν μετα απο την κυρια που προσπαθουσα να της εξηγησω και αυτη σκεφτοταν οχι το σκυλο, αλλα το πορτοφολι της.. μπορω να το αλλαξω σε κατι πιο ηπιο.. (δεν βρισκω τα φατσακια.. θα εβαζα εκεινο που κοκκινιζει..)
Να συμπληρωσω.. το παραπανω, οσοι εχουν fb και εχουν φιλους stray, fazoo κτλ πολυ πιθανον να εχουν φιλη και την "Κουκλα Αδεσποτη" αυτη η υπεροχη κυρια, που το εργο της ειναι μεγαλο!! και η δυναμη της ακομα μεγαλυτερη για αυτο που κανει.
Αν καποιος θελει ενα συγκεκριμενο σκυλο τυπου φυλακα η συντροφιας η δεν ξερω εγω τι, φιλοξενει σπιτι της καμια 20αρια, και εχει αμεση σχεση για να μην πω ξερει ενα προς ενα σκυλια καταφυγιων.. θα μπορουσε να σε κατευθυνει αμεσα και απολυτα απο τα 100 που υπαρχουν να σου πει, ασε τα αλλα διαλεξε αναμεσα σε αυτα τα 3 ή 5 αυτα εχουν τον χαρακτηρα που ψαχνεις... παραλογο? δεν νομιζω.. επισης σου δινει την δυνατοτητα να "δοκιμασεις" την συμβιωση σου με ενα απο αυτα.. αν δε σου κανει δωστο πισω ... αυτη την μικρη ευκαιρεια ζητανε τα περισσοτερα απο δαυτα... και αυτο σας ζηταω και εγω να καταλαβετε.. οχι να κατακρινω κοσμο για την επιλογη του, προς θεου!
Για παραδειγμα, ειναι ενα καθαροαιμο θυληκο επανιελ 6-7 χρονων στο κορωπι.. ελαχιστες οι απαιτησεις του, μια μικρη βολτα, τροφη και ενα ζεστο σπιτι με την αγαπη που του αξιζει... ξερεις ποσοι εχουν ερθει και μου ζητανε ενα κουταβακι, μαλτεζακι, γουσετι, γκριφον κτλ μεσαιου μεγεθους για παρεα στον συνταξιουχο γονεα τους, η εχουν λιγες ωρες λογω φορτου εργασιας, η δεν εχουν χωρο στο σπιτι... αυτο το σκυλακι δεν ειναι ιδανικο? γιατι να του κλεινουμε την πορτα? ...... αχ με πιανει το παραπονο.. κλαψ!