Οχι τα παιρνω!! δλδ αμαν πια! υπαρχουν τοσα πολλα!!! (Αδέσποτα)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
δεν θελω να διαφωνησω μαζι σου πουθενα,γιατι το γουσταρεις ολο αυτο!φτυνεις αιμα που λενε ρε παιδι μου,αλλα κ δεν εχω κ λογω να διαφωνησω.πιστευω τα ιδια πανω κατω.απλα το κακο με το ημιαιμο ειναι οτι δεν ξεριες τι θα σου βγει.λες πχ για φυλακα,οκ,δεν αποκλειεται να βγει ημιαιμος φυλακας,απλα το θεμα ειναι οτι οταν το βρισκεις δεν ξερεις τι θα σου βγει...αυτος ειναι κ ο λογος που πολλοι καταφευγουν στην αγορα καποιου συγκεκρημενου σκυλου,επειδη ξερουν τα χαρακτηρηστικα.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χεχεχε... χαιρομαι που δεν διαφωνεις.. και εγω εχω συμφωνησει μαζι σου σε πολλα.. καλα τα παμε που λενε, χεχ...
συμφωνω στο ημαιμο - δεν ξερεις τι θα σου βγει αμα ειναι κουταβι, δλδ να μαζεψεις ενα απο τον δρομο και να αποφασισεις να το κρατησεις ενω εψαχνες για φυλακα.. στην περιπτωση ομως του ενηλικου? ειναι δεδομενος ο χαρακτηρας και το μεγεθος. διοτι τα περισσοτερα που ξεμενουν ειναι τα ανω του ενος ετους.. (που και παλι δεν θεωρειται ακριβως ενηλικο)
Για ολα εχουμε!! ελα παρε παρε!!! :p

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
βασικα, ο τιτλος που εβαλα ..τα παιρνω και αμαν πια, τωρα που το ξανακοιταω μοιαζει επιθετικος... συγνωμη δεν ειναι.. τα ειχα παρει ηταν μετα απο την κυρια που προσπαθουσα να της εξηγησω και αυτη σκεφτοταν οχι το σκυλο, αλλα το πορτοφολι της.. μπορω να το αλλαξω σε κατι πιο ηπιο.. (δεν βρισκω τα φατσακια.. θα εβαζα εκεινο που κοκκινιζει..)

Να συμπληρωσω.. το παραπανω, οσοι εχουν fb και εχουν φιλους stray, fazoo κτλ πολυ πιθανον να εχουν φιλη και την "Κουκλα Αδεσποτη" αυτη η υπεροχη κυρια, που το εργο της ειναι μεγαλο!! και η δυναμη της ακομα μεγαλυτερη για αυτο που κανει.
Αν καποιος θελει ενα συγκεκριμενο σκυλο τυπου φυλακα η συντροφιας η δεν ξερω εγω τι, φιλοξενει σπιτι της καμια 20αρια, και εχει αμεση σχεση για να μην πω ξερει ενα προς ενα σκυλια καταφυγιων.. θα μπορουσε να σε κατευθυνει αμεσα και απολυτα απο τα 100 που υπαρχουν να σου πει, ασε τα αλλα διαλεξε αναμεσα σε αυτα τα 3 ή 5 αυτα εχουν τον χαρακτηρα που ψαχνεις... παραλογο? δεν νομιζω.. επισης σου δινει την δυνατοτητα να "δοκιμασεις" την συμβιωση σου με ενα απο αυτα.. αν δε σου κανει δωστο πισω ... αυτη την μικρη ευκαιρεια ζητανε τα περισσοτερα απο δαυτα... και αυτο σας ζηταω και εγω να καταλαβετε.. οχι να κατακρινω κοσμο για την επιλογη του, προς θεου!

Για παραδειγμα, ειναι ενα καθαροαιμο θυληκο επανιελ 6-7 χρονων στο κορωπι.. ελαχιστες οι απαιτησεις του, μια μικρη βολτα, τροφη και ενα ζεστο σπιτι με την αγαπη που του αξιζει... ξερεις ποσοι εχουν ερθει και μου ζητανε ενα κουταβακι, μαλτεζακι, γουσετι, γκριφον κτλ μεσαιου μεγεθους για παρεα στον συνταξιουχο γονεα τους, η εχουν λιγες ωρες λογω φορτου εργασιας, η δεν εχουν χωρο στο σπιτι... αυτο το σκυλακι δεν ειναι ιδανικο? γιατι να του κλεινουμε την πορτα? ...... αχ με πιανει το παραπονο.. κλαψ!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Για παραδειγμα, ειναι ενα καθαροαιμο θυληκο επανιελ 6-7 χρονων στο κορωπι.. ελαχιστες οι απαιτησεις του, μια μικρη βολτα, τροφη και ενα ζεστο σπιτι με την αγαπη που του αξιζει... ξερεις ποσοι εχουν ερθει και μου ζητανε ενα κουταβακι, μαλτεζακι, γουσετι, γκριφον κτλ μεσαιου μεγεθους για παρεα στον συνταξιουχο γονεα τους, η εχουν λιγες ωρες λογω φορτου εργασιας, η δεν εχουν χωρο στο σπιτι... αυτο το σκυλακι δεν ειναι ιδανικο? γιατι να του κλεινουμε την πορτα? ...... αχ με πιανει το παραπονο.. κλαψ!
Σ αυτο εχεις δίκαιο και εγω σε καταλαβαίνω! Νομιζω ολοι αν γνωρίζαμε μια τετοια περιπτωση και μας ζητούσαν όπως λες και εσυ ενα σκύλο συντροφιας θα το προτείναμε όλοι και με θάρρος και θα ημασταν και σωστοι να το κάνουμε! Αλλα σε πόσους που γνωρίζουν τυχαίνουν τέτοιες περιπτώσεις και να μπορουν να κατευθύνουν ανάλογα;
Παρεπιπτόντως πριν δυο εβδομαδες ένας συνεργατης μου πανω σε συζήτηση μου ανακοίνωσε ότι θέλει σκύλο καναμε εκτενέστατη συζητηση του εξήγησα πως να κατευθυνθει και όταν καταλήξαμε στη ράτσα που ήθελε προσπαθησα να του περάσω πλαγίως και με τρόπο να πάρει κάποιο αδέσποτο απο καταφυγιο που ειναι φροντισμενο και τα λοιπα.........Ουτε να ακούσει δεν ήθελε! Προτιμάει να πληρώσει παρα καταφυγιου...τι να τον κάνω; Να τον πνίξω; Μη θυμώσεις....:(

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Νομιζω ολοι αν γνωρίζαμε μια τετοια περιπτωση και μας ζητούσαν όπως λες και εσυ ενα σκύλο συντροφιας θα το προτείναμε όλοι και με θάρρος και θα ημασταν και σωστοι να το κάνουμε! Αλλα σε πόσους που γνωρίζουν τυχαίνουν τέτοιες περιπτώσεις και να μπορουν να κατευθύνουν ανάλογα
υπαρχουν πολλα ρε γμτ.. δυστυχως.. και τυχαινει να επιμενω γιατι το γνωριζω πως ολα τα γουστα καλυπτονται με τετοιους αριθμους αδεσποτων, ολες οι ηλικιες, ολες οι ρατσες και ολες οι ιδιοτητες.. καταλαβαινω οτι δεν το γνωριζουν ολοι αυτο.. αλλα. αφου υπαρχουν .. δεν φατις εσυ που δεν το ξερεις προς θεου!

Μη θυμώσεις....:(
χαχαχ!! οχι δεν θυμωνω, μη με παιρνεις με κακο ματι :( .. γιατι να θυμωσω, και να ξεκαθαρισω οτι διαφωνοντας βγαινουν καλυτερα συμπερασματα και λυσεις, αν συμφωνουσαμε ολοι δεν θα προχωρουσαμε παρακατω.. Δεν εχω θυμωσει ουτε παρεξηγησει κανεναν απο εδω μεσα, μια κουβεντα ειπα να ανοιξω, ειναι λιγο "βαρια", λιγο σοβαρο το προβλημα κτλ κτλ..
οκ, τι να κανουμε υπαρχουν και τετοιοι.. που δεν ξερουν τι σκυλο θελουν αρκει να ειναι ρατσα...χμμ.. να σχολιασω? θα βγω παλι η κακια.. ολοι κατανοουμε.. απλα εγω το παω αναποδα.. πρωτα λεω για τα αδεσποτα, εξηγω τι εστι σκυλος.. και τους μυθους περι κουταβιων - εκπαιδευσης σε προχωρημενη ηλικια... αν τους ψησω λιγο, μετα τους φερνω σε επαφη με αυτα δλδ φωτο κτλ.. ε και αν δεν κολησει.. δεν γινετε με το ζορι, αναλυουμε περι ρατσας και επιλογης της και απο που κτλ κτλ.. Αλλα αυτη ειναι η "δουλεια" πλεον, δεν ξερω αν εχεις την ορεξη να το κανεις, θεωρω πως καλο ειναι να το κανεις οσο πιο πολυ μπορεις - οπως ολοι που εχουν πλεον την γνωση - η γνωση ειναι για να μοιραζεται..... .. στειλτον σε εμενα, εχω μεθοδους ηλεκτροσοκ!! χαχαχ! :p ;)

Last edited:

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
:) Δεν σε πειρα με κακο ματι ισα ισα, ειδες και στο πρωτο μου ποστ πως σου απαντησα. Καταλαβαινω την ανησυχία σου, και τον προβληματισμο σου και εννοουσα να μη στεναχωρηθεις και σου βγει παλι σε θυμο..αλλα πραγματικα το θεμα με τα αδεσποτα - ημιαιμα ή μη, να εξηγούμαστε δεν ειναι το θεμα τα καθαρόαιμα και τα ημίαιμα αλλά τα αδεσποτα γενικως και πως θα περιθαλπτουν και θα βρουν οικογένειες- ειναι πραγματικα σα να χτυπας σε βράχο! Ειναι πααααρα πολλά και δεν μπορούν όλοι να τα σώσουν!
Το φόρουμ κάνει πολύ καλη δουλεια! Κι εγω μια ζωη είχα ημίαιμα και ΒΥΒ σκυλια καθαροαιμα μεν, αλλά ΒΥΒ. Και ποτε δεν είχαμε πληρώσει για σκύλο! ΠΟΤΕ! Πάντα μας χάριζαν κι αυτο γιατι εγω πάντα ήθελα σκυλάκι και η οικογένεια μου τα αγάπαει πολυ. Αλλά τώρα αντιλαμβανομαι τι γίνεται και τι συμβαίνει και έχω ευαισθητοποιηθει -καπως. Είναι σα να βρωμίζεις μια ζωή το περιβάλλον με το χειροτερο τρόπο και μια μέρα ξυπνάς και αλλάζεις εντελως στάση ζωής! Αυτο το ξυπνητηρι ήταν εδω....όσο κι αν εχω διαφωνήσει με όλους!
Δες την καλή πλευρα των μέχρι τώρα πραγμάτων και συνέχισε να προσπαθεις όσο μπορεις. Αυτο. :)

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
να πω κατι οχι κ τοσο ασχετο..

σε ολα παιζει ρολο το μαρκετινγκ ( οχι οτι ειμαι σχετικη )
αλλα, ποσοι ξερουν τα καταφυγια? ποσοι ξερουν τι ενεργεια κ χρημα χρειαζεται για να διατηρησεις σε καλη κατασταση 10-20 κ βαλε σκυλια??
Ολοι ξερουν - κ στο ολοι αναφερομαι σ αυτους που δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο- οτι για να παρεις ενα σκυλακι,πας σε ενα μαγαζι κ το αγοραζεις. καλως ή κακως ετσι ειναι.

ο κοσμος δεν γνωριζει.
Για σκεφτειτε ομως, εαν διοργανωσουμε ενα μικρο "παρτυ" , μια βολτα γνωριμιας κ οσοι απο εμας παμε , να παρουμε κ εναν φιλο μας που δεν γνωριζει τα καταφυγια ή δεν εχει σχεση με το ολο θεμα αλλα θελει ενα ζωακι.
Χωρις προλογους, απλα "θες κατοικιδιο?-ελα κ θα δεις!" τιποτα αλλο.

κ ας βγαλουν τα συμπερασματα μονοι τους..Τουλαχιστον θα γνωριζουν.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι ανθρωποι πρεπει πρωτα να ενημερωθουν ,κ μετα να γνωρισουν την κατασταση για να μπουν στην διαδικασια να υιοθετησουν ενα αδεσποτακι..

αλλα ποιος ειναι διατετθιμενος να ασχοληθει ?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εμένα μου άρεσε πως άλλαξε η όλη η στάση σου και η σκέψη σου kasi. Την μία άρχισες "επιθετικά" (και εσύ το πήρες χαμπάρι) και έλεγες λόγια του στυλ "εφόσων το φιλοξενούμε γιατί δεν το υιοθετούμε κιόλας" και τώρα λες ότι όλα αυτά που κάνουμε εμείς που βοηθάμε αδέσποτα είναι κάτι καλό και χρειαζόμαστε και άλλους τέτοιους ανθρώπους. Ίσως πάνω στον θυμό σου να έβγαλες λάθος "μυνήματα" ίσως εγώ να παρερμήνευσα κάτι και το δικαιολογώ αυτό και εύχομαι όλοι να μπωρούμε να βοηθάμε πάντα όσο μπωορύμε τα αδέσποτα σκυλάκια και να μην χρειάζετε να ξεχωρίζουμε τόσο πολύ τα ημίαιμα απο τα καθαρόαιμα (εκτροφέων), όλα σκυλιά είναι και όλα ψυχούλα έχουν και όλα (θέλω να ελπίζω) θα βρούνε κάποτε τον άνθρωπο τους.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι βρε Διονυση.. και εσυ με πηρες λιγο στραβα ομως, παραδεχομαι οτι, ημουν στραβωμενη, οχι ομως με ατομα εδω μεσα.. εδω παρτο οτι μιλησα για παρηγορια, οτι εσεις θα με καταβετε.. καπως ετσι.. με τα νευρα που μου προκαλεσε η συγκεκριμενη κυρια!..(καλα υπαρχουν και αλλοι σαν αυτην...) και οτι ανοιγωντας για 100στη φορα ,μια τετοια συζητηση να γινει κατι, να οργανωθει καπως το θεμα.. κλινω πιο πολυ στο να δοθει βαση στα αδεσποτα για εκει ειναι το προβλημα....

σε ολα παιζει ρολο το μαρκετινγκ ( οχι οτι ειμαι σχετικη )
αλλα, ποσοι ξερουν τα καταφυγια? ποσοι ξερουν τι ενεργεια κ χρημα χρειαζεται για να διατηρησεις σε καλη κατασταση 10-20 κ βαλε σκυλια??
Ολοι ξερουν - κ στο ολοι αναφερομαι σ αυτους που δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο- οτι για να παρεις ενα σκυλακι,πας σε ενα μαγαζι κ το αγοραζεις. καλως ή κακως ετσι ειναι.

ο κοσμος δεν γνωριζει.
Για σκεφτειτε ομως, εαν διοργανωσουμε ενα μικρο "παρτυ" , μια βολτα γνωριμιας κ οσοι απο εμας παμε , να παρουμε κ εναν φιλο μας που δεν γνωριζει τα καταφυγια ή δεν εχει σχεση με το ολο θεμα αλλα θελει ενα ζωακι.
Χωρις προλογους, απλα "θες κατοικιδιο?-ελα κ θα δεις!" τιποτα αλλο.

κ ας βγαλουν τα συμπερασματα μονοι τους..Τουλαχιστον θα γνωριζουν.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι ανθρωποι πρεπει πρωτα να ενημερωθουν ,κ μετα να γνωρισουν την κατασταση για να μπουν στην διαδικασια να υιοθετησουν ενα αδεσποτακι..

αλλα ποιος ειναι διατετθιμενος να ασχοληθει ?
ειναι παραπολυ σωστο αυτο Μαρακι!! το εχω σκεφτει απειρες φορες!! πχ καιο τρανταχτο παραδειγμα.. ειναι τα σκυλια του κλινεξ χαρτιου υγειας.. με εκεινο το υπεροχο κουταβακι λαμπ. ΟΛΟΙ παθαν πλακα! λιγοι ηξεραν τι ρατσα ηταν, και ομως παρα πολλοι λεγαν θελαν ενα σκυλακι σαν αυτο του κολοχαρτου... η φιρμες στις κονσερβες, διαφημισεις, σκυλια που επιλεγοντουσαν για διαφημιστικα σποτ, σειρες.. πολυ προσφατα ακουσα απο φιλο, αποφασισα τι σκυλο θελω... αυτον στο "ΧΑΤΣΙΚΟ" την ταινια... ουτε καν δλδ!!!! (δεν την εχω δει την ταινια γιατι μου ειπαν εχει πολυ κλαμα... ) αλλα νομιζω ειναι ακιτα?..τεσπα.. αυτο σκεπτικο.. το τοσο λανθασμενο... και οντως ισως αν ολοι μαζι εδω ειμεις οι 10-20... 100 αναμεσα στους 100000 που υπαρχουν οργανωθουμε καπως, φτιαξουμε ολοι μαζι αυτοκολητα (πχ λεμε τωρα) κολαμε σε στασεις.. οπως κανουν οι γυπεδικοι και τα club των ομαδων... μια ιδεα λεω.
θελετε να οργανωσουμε κατι τετοιο???

Με μεγαλη ταπεινοτητα σας παραθετω το παρακατω.. η Στεφανια πελατισα και πλεον φιλη, εργαζεται στο blogspot του in.gr "μαυρος γατος"
καθε φορα που ερχοταν της ελεγα, να γραψεις για τα αδεσποτα! για τα ημιαιμα! για τα puppymills, να μαθει ο κοσμος!! και ηρθε μια μερα με την καμερα της και λεει λοιπον θα το κανουμε!..
Ειναι η πρωτη φορα που κανω κατι τετοιο, και ειχα καραιδρωσει! ειχα πολυ τρακ και κανω λαθη στην συνταξη και αρθρωση.. παρακαλω δειχτε κατανοηση και μην αρχισετε το ομαδικο κρα!!

http://video.in.gr/intro/#1352173

http://blogs.in.gr/blogger/post/?aid=1231061284

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ!!!! το σημειο που λεω για το λυκοσκυλο (γιατι το εχουμε ηδη συζητησει με φιλους) ειναι λιγο λανθασμενο.. αυτο που εννοω ειναι μη λες μενω σε διαμερισμα και θελω ενα σκυλο να με ειδοποιει αν ακουσει κατι και η μονη εικονα που μας ερχεται στο μυαλο οτι αυτη την δουλεια την κανει ενα λυκοσκυλο (τα οποια λατρευω!) και βασικα γιατι το εχουμε ακουσει και αυτο... γιατι ενα Γ.Π. ή ενα Ντομπι. εχει μερικες απαιτησεις που ευτυχως ! δεν πληρουμε ολοι!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Με συγκίνησε πολυ η περιγραφη σου....:( δεν έχω να πω τιποτα....σε αναρτησα στο fb.
Το γατόνι σου γλυκαα!!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ευχαρiστουμε παρα πολυ!!...μωρε ειχα να πω πολλα παραπανω.... για τις αλλογιστες γεννες, για την ευθυνη, για τις φιλοξενεις... χρονο δεν ειχαμε απο την διευθυνση in.gr... και ετσι τα χωρισαμε σε 2 βιντεακια.. με αυτα τα ολιγα..!

Να σου πω κανε μου add θελεις?.. http://www.facebook.com/profile.php?id=100001297098996

Last edited:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
μετα απο λιγη ωρα βρηκαμε και την αδερφη της... διδυμη.. και αχτυπητο διδυμο! τελικα υιοθετηθηκαν μαζι οι μικρες!! Το 2ο βιντεακι το θεωρω πιο σημαντικο.. το πρωτο ειναι απλα μια εξιστορηση - βιογραφικο..!
αλλα δεν ειπα πολυ για τον Σαγκουινο μου!! το γιγαντιο μωρο μου, το αφησα παραπονεμενο... και αυτος ειναι ρατσατος αδεσποτος.. παρολ'αυτα ετοιμαζουμε αλλο ενα βιντεακι, και πολυ θελουμε να συμετεχουν και αλλοι... θα σας ενημερωσω ολους μολις οργανωθει και ελπιζω να θελετε.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Υπεφερα με το κακοποιημενο κουκλι που δείξατε! Πως μπορουν και τα μεταχειριζονται ετσι;;; Πως μπορουν!!!! :(:(:(:( Άκουσα προσφατα μια ιστορια απο ενα φιλο για κάποιον που είχε ενα παγκ, κάποια στιγμη που το είχε στην αγκαλια του πεταχτηκε στο δρόμο και το πάτησε αυτοκίνητο. Το σκυλί πέθανε. Αυτος χρειάστηκε ψυχολόγο για να συνέλθει απο το σοκ αλλα μέχρι να συνέλθει σκότωνε αδέσποτα ζώα, ότι έβρικσε μπροστά του! :( :mad::mad: :paja1:

Δε ξερω απο που προέρχονται αυτα τα ψυχολογικα αλλα ειναι έγκλημα!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
πραγματικα,προσπαθω να φανταστω τα μαλακ@@@@@ που παιζαν μπαλα με τον σκυλο κ γυρναει το κεφαλι μου κ μετα σκεφτομαι να δω κανα σκηνικο τετοιο μπροστα μου!!!!!δεν μπορω...φλιπαρω!!!!!μια φορα ετυχε να πεταξει ενας με ενα μπουκαλαλι νερο σε ενα σκυλι κ γελουσε κ εγινε της εκδηδωμενης!!!!αν δω κατι τετοιο δεν ξερω....

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Kasi σε γενικές γραμμές νομίζω οτι μπορώ να καταλάβω την αρχική σου "τσαντίλα" αν και βεβαίως το νόμισμα έχει δύο όψεις! Είναι κάτι που με έχει απασχολήσει πάρα πολύ (ακόμα με απασχολεί) σε σχέση με τον εαυτό μου. Πχ εγώ έχω φάει ένα σκάλωμα με τα μπόξερ και έχω αποφασίσει οτι σίγουρα κάποια στιγμή θα αποκτήσω ένα. Δεν μπορώ να νιώσω άνετα όμως με τη σκέψη οτι θα πάρω ένα σκύλο καθαρόαιμο (που ουσιαστικά δεν έχει την "ανάγκη" μου) και δε θα δώσω σπίτι σε ένα αδέσποτο σκυλάκι που έχει περάσει τόσα...Δε μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου πραγματικά φιλόζωο, ειλικρινά δε μπορώ. Αυτή τη στιγμή έχω έρθει σε ένα συμβιβασμό του να πάρω ένα αδεσποτάκι και όταν μπορέσω να αποκτήσω δεύτερο σκύλο να πάρω κι ένα μποξεράκι (ούτως ή άλλως πάντα έλεγα ότι θέλω να έχω δύο σκυλιά). Νιώθω λίγο καλύτερα με αυτή την ιδέα αλλά όχι τελείως καλά. Και δεν νομίζω ότι θα νιώσω. Μπορεί και να μην πάρω ποτέ καθαρόαιμο μπόξερ, θα δείξει.Δε θα λυθεί το πρόβλημα των αδέσποτων από μένα, δεν πρόκειται γι αυτό. Πρόκειται για το ότι ξέρω ότι μπορώ να βοηθήσω ένα ζώο εκεί έξω κι εγώ θα προτιμήσω να πάρω ένα καθαρόαιμο. Όλα αυτά αφορούν εμένα προσωπικά και δε γενικεύω, απλά νομίζω ότι καταλαβαίνω την αρχική αγανάκτηση της kasi.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Kasi σε γενικές γραμμές νομίζω οτι μπορώ να καταλάβω την αρχική σου "τσαντίλα" αν και βεβαίως το νόμισμα έχει δύο όψεις! Είναι κάτι που με έχει απασχολήσει πάρα πολύ (ακόμα με απασχολεί) σε σχέση με τον εαυτό μου. Πχ εγώ έχω φάει ένα σκάλωμα με τα μπόξερ και έχω αποφασίσει οτι σίγουρα κάποια στιγμή θα αποκτήσω ένα. Δεν μπορώ να νιώσω άνετα όμως με τη σκέψη οτι θα πάρω ένα σκύλο καθαρόαιμο (που ουσιαστικά δεν έχει την "ανάγκη" μου) και δε θα δώσω σπίτι σε ένα αδέσποτο σκυλάκι που έχει περάσει τόσα...Δε μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου πραγματικά φιλόζωο, ειλικρινά δε μπορώ. Αυτή τη στιγμή έχω έρθει σε ένα συμβιβασμό του να πάρω ένα αδεσποτάκι και όταν μπορέσω να αποκτήσω δεύτερο σκύλο να πάρω κι ένα μποξεράκι (ούτως ή άλλως πάντα έλεγα ότι θέλω να έχω δύο σκυλιά). Νιώθω λίγο καλύτερα με αυτή την ιδέα αλλά όχι τελείως καλά. Και δεν νομίζω ότι θα νιώσω. Μπορεί και να μην πάρω ποτέ καθαρόαιμο μπόξερ, θα δείξει.Δε θα λυθεί το πρόβλημα των αδέσποτων από μένα, δεν πρόκειται γι αυτό. Πρόκειται για το ότι ξέρω ότι μπορώ να βοηθήσω ένα ζώο εκεί έξω κι εγώ θα προτιμήσω να πάρω ένα καθαρόαιμο. Όλα αυτά αφορούν εμένα προσωπικά και δε γενικεύω, απλά νομίζω ότι καταλαβαίνω την αρχική αγανάκτηση της kasi.
Κι όμως, μπορείς να παρεις ένα αδεσποτο μποξερ :)

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Ναι, το έχω και αυτό στα υπόψη! :)Αυτό που θέλω να πω με τα όσα έγραψα είναι οτι δεν μπορώ να νιώσω άνετα με την ιδέα του να κοιτάω την προτίμησή μου από το να βοηθήσω ένα σκύλο που με χρειάζεται. Πρόκειται για συναίσθημα και γι αυτό δυσκολεύομαι να το εκφράσω...καταλαβαίνετε φαντάζομαι όμως τι θέλω να πω!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ναι, το έχω και αυτό στα υπόψη! :)Αυτό που θέλω να πω με τα όσα έγραψα είναι οτι δεν μπορώ να νιώσω άνετα με την ιδέα του να κοιτάω την προτίμησή μου από το να βοηθήσω ένα σκύλο που με χρειάζεται. Πρόκειται για συναίσθημα και γι αυτό δυσκολεύομαι να το εκφράσω...καταλαβαίνετε φαντάζομαι όμως τι θέλω να πω!
Σε καταλαβαίνω γιατι νιώθω το ίδιο.
Απο την άλλη θα μου πεις, ότι το "αδεσποτο μποξερ" θα βρει πιο εύκολα σπιτι (στατιστικά τουλάχιστον) απο ένα "αδεσποτο ημίαιμο".

Παντα στο μυαλο μου στριφογυρίζει η ιδεα αποκτησης ενος καθαροαιμου κουταβιου καποιας φυλής που μου αρεσει, που θα είναι "αγραφο χαρτι" και θα μπορώ να το "πλάσω" όπως θέλω αλλα αν βγω στο δρόμο και κοιτάξω τι γίνεται με τα τόσα αδεσποτα , η σκεψη αυτη εξαφανίζεται.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν