Οχι τα παιρνω!! δλδ αμαν πια! υπαρχουν τοσα πολλα!!! (Αδέσποτα)

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Δεν θυμάμαι πάντως κανέναν εδώ να πρότεινε ότι η λύση είναι να ταϊζουμε όλα τα κοπράκια.
Ουτε εγω θυμαμαι, ουτε ειπα κατι τετοιο.. Αυτο συμβαινει ομως, αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Κεσεδακια με τροφη σε κολωνες, γωνιες, πισω απο καδους.. Πανε μαλιστα και παιρνουν μια καλη για το σκυλακι τους, και δυο φθηνες για τα αδεσποτα. Δεν πιστευω να εισαι απο τον Αρη.. εισαι;

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ουτε εγω θυμαμαι, ουτε ειπα κατι τετοιο.. Αυτο συμβαινει ομως, αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Κεσεδακια με τροφη σε κολωνες, γωνιες, πισω απο καδους.. Πανε μαλιστα και παιρνουν μια καλη για το σκυλακι τους, και δυο φθηνες για τα αδεσποτα. Δεν πιστευω να εισαι απο τον Αρη.. εισαι;
Για μενα το απο τη μια το κεσεδακι κι απο τη άλλη ο σκύλος αστείρωτος γεματος τσιμπουρια απεχει πολύ απο τη φιλοζωία.
Αυτοι οι άνθρωποι όμως που το κάνουν (το έχω κανει παλιοτερα αλλα καταλαβα ποσο κακο έκανα) παιρνουν τους εαυτους τους για φιλοζωους, μη αναλογίζομενοι το ποσο σφαλουν σε όλη αυτη την κατασταση.

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
παιδια η κινηση του να ταισει καποιος ενα αδεσποτο σημαινει οτι μεσα του υπαρχει η αγαπη γι αυτο το πλασμα και πιστευει πως το σωστο ειναι αυτο. ο πολυς κοσμος ΔΕΝ ξερει την σωστη κινηση. εγω δεν ηξερα οταν μπηκα εδω μεσα τι ειναι τα puppy mills. οπως και το να παρεις ενα κουταβι απο αυτους για να το σωσεις δεν ειναι η σωστη κινηση. αν καποιος πιασει και μιλησει στην κυρια αυτη, θα την κανει να καταλαβει το λαθος. η ΑΓΝΟΙΑ βασιλευει! γι αυτο και εγω (απο αυτο το λιγο που μπορω να κανω) εστειλα στο facebook προτασεις σε ολους τους φιλους μου να γινουν φιλοι σε φιλοζωικους συλλογους και να βλεπουν καθε μερα τα ζωακια που υπαρχουν για υιοθεσια, τα προβληματα των συλλογων και τις λυσεις που προτεινουν! βλεπε βλεπε καθε μερα..που θα παει..κατι θα μαθουν ελπιζω!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
..ναι ναι, θα καταλαβει σιγουρα! Εδω δεν καταλαβαινουν απλα πραγματα οπως το υποχρεωτικο λουρι. Δεν καταλαβαινουν οτι τα σκυλακια δεν πρεπει να γινουν μανουλες! και αλλα πολλα... θα καταλαβουν οτι ειναι λαθος το ταισμα; ..δεν νομιζω. Οι ανθρωποι αυτοι, ναι δεν λεω εχουν αγαπη μεσα τους για τα σκυλια. Αλλα συνηθως εχουν και πολλα κομπλεξ, τρελα και μοναξια. Και 95% των περιπτωσεων ειναι ασυνεννόητοι..

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ετσι ακριβως ειναι, κανεις δεν μπορει να του ςχαρακτηρισει ως μη φιλοζωους... καθε αλλο η ζωη του ςολη ειναι τα γατια και σκυλια.. εχω 3 κυριες, ταιζουν 3 περιοχες γατες.. η χαρη τους φτανει μεχρι την βαρη. Απο Αγιο παντελεημονα!! ξυπνανε απο τις 5.30 και ξεκινανε, αγοραζουν απο lidl και dia τα κονσερβακια με 29 ή 39 λεπτα και δρομο!!! μια φορα που προσπαθησαμε με τον κτηνιατρο να τους το εξηγησουμε, οτι καλυτερα μαζεψε τα και στειρωσε 2,3 4 οσες μπορεις.. παρα να διαιωνιζεις τα αδεσποτα.. μας κοιταζαν λές και μιλουσαμε αρειανα... καθε 3 και 10 βρισκουν γατακια αμοιρα και μου τα φερνουν.. πες μου τι να κανω?? το μονο που κανουμε να δινονται με συμβολαιο οτι το γατι θα στειρωθει... Δινονατι καθε τεταρτη που ειναι εδψ ο κτηνιατρος και τον βαζω να τρομοκρατει τους υποψηφιους, για να τα στειρωσουν..
Η λυση ειναι ενημερωση - υιοθεσια και στειρωση..στα δικα μας και σε οσα μπορουμε.. Με την Ζαιρα μου στειρωμενη και σε αριστη φυσικη κατασταση προσπαθουμε να δινουμε το παραδειγμα.. αλλωστε η δικια μου ειχε ξεκινησει να κανει πυομητρα και δεν φανηκε τπτ ποτε.... εντελως κατατυχη και συμπτωματικα την πηγαμε για στειρωση και μας ειπε ο γιατρος αγιο ειχατε! ειναι κατι που δεν παραλειπω να λεω σε οσους συνανταω... ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Ετσι Ετσι!! οι πραξεις πρεπει να εχουν επιπτωσεις.. και στο φιναλε τα αδεσποτα δεν ειναι ενα προβλημα που αφορα μονο την φυλη των σκυλων αλλα των ανθρωπων.. αυτο δεν καταλαβαινει ο κοσμος.. Ρε παιδια, αν μαζεψουμε υπογραφες, γινει μια κινηση κατι... λετε να μην βρουμε ανταποκριση ε? που ζω ε??...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εχω μια απορία, ο νόμος λέει οι Δήμοι να κάνουν στείρωση στα αδέσποτα και να τα επιστρέφουν εκεί που τα βρήκαν, σωστά?

εαν λοιπόν κανείς δεν τα ταίζει τι νόημα έχει αυτός ο κατα την γνώμη μου σωστός νόμος?

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
εχω μια απορία, ο νόμος λέει οι Δήμοι να κάνουν στείρωση στα αδέσποτα και να τα επιστρέφουν εκεί που τα βρήκαν, σωστά?

εαν λοιπόν κανείς δεν τα ταίζει τι νόημα έχει αυτός ο κατα την γνώμη μου σωστός νόμος?
αυτο ειναι που ελεγα και εγω σε αλλο θεμα περι αδεσποτων για το προγραμμα του δημου στην πολη μου. τα στειρωσε και μετα παλι στον δρομο. και λεω, αφου κανεις το καλο (που ειναι υποχρεωση σου να το κανεις και δεν το κανεις για την ψυχη της μανας σου) γιατι δεν το κανεις σωστα? φτιαξε κατι για τα αδεσποτα και βαλε φιλοζωους να τα προσεχουν στο κατω κατω! αλλα οχι...παντα μισα τα κανουν (οταν το αποφασισουν δηλαδη)!!!!ελεος πια!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν