ετσι ακριβως ειναι, κανεις δεν μπορει να του ςχαρακτηρισει ως μη φιλοζωους... καθε αλλο η ζωη του ςολη ειναι τα γατια και σκυλια.. εχω 3 κυριες, ταιζουν 3 περιοχες γατες.. η χαρη τους φτανει μεχρι την βαρη. Απο Αγιο παντελεημονα!! ξυπνανε απο τις 5.30 και ξεκινανε, αγοραζουν απο lidl και dia τα κονσερβακια με 29 ή 39 λεπτα και δρομο!!! μια φορα που προσπαθησαμε με τον κτηνιατρο να τους το εξηγησουμε, οτι καλυτερα μαζεψε τα και στειρωσε 2,3 4 οσες μπορεις.. παρα να διαιωνιζεις τα αδεσποτα.. μας κοιταζαν λές και μιλουσαμε αρειανα... καθε 3 και 10 βρισκουν γατακια αμοιρα και μου τα φερνουν.. πες μου τι να κανω?? το μονο που κανουμε να δινονται με συμβολαιο οτι το γατι θα στειρωθει... Δινονατι καθε τεταρτη που ειναι εδψ ο κτηνιατρος και τον βαζω να τρομοκρατει τους υποψηφιους, για να τα στειρωσουν..
Η λυση ειναι ενημερωση - υιοθεσια και στειρωση..στα δικα μας και σε οσα μπορουμε.. Με την Ζαιρα μου στειρωμενη και σε αριστη φυσικη κατασταση προσπαθουμε να δινουμε το παραδειγμα.. αλλωστε η δικια μου ειχε ξεκινησει να κανει πυομητρα και δεν φανηκε τπτ ποτε.... εντελως κατατυχη και συμπτωματικα την πηγαμε για στειρωση και μας ειπε ο γιατρος αγιο ειχατε! ειναι κατι που δεν παραλειπω να λεω σε οσους συνανταω... ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ!!