Ουρηση σε δημοσιο δεντρο πεζοδρομιου

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Εγω νομιζα οτι κατουραγε κατω και οχι σε δεντρα-κολωνες-σηματα κτλ!!!γιατι ο δικος μου το εχει κανει κανα δυο φορες και το εκανε χωρις να σηκωσει ποδι κατω!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
To περασμένο σ/κ ο Ρας έκανε τις βολτούλες του στην Καλλιθέα, στην περιοχή με τα ιδιόκτητα δημόσια δέντρα. Να το πούμε να το βρούμε... Καταλαβαίνω γιατί αγανακτούν κι γείτονες... Σχεδόν κάθε τετράγωνο στο πεζοδρόμιο, κενό από πλακάκια, με δέντρο ή δεντράκι είχε το χώμα του κρυμμένο από τα κακά των σκύλων... Κάπου είδα και μια πολύ ωραία εκτυπωμένη Α4, καρφιτσωμένη, που έλεγε πάνω κάτω «Κάντε μας να αγαπήσουμε το σκύλο σας με το να μαζεύετε τα περιττώματά του» Πολύ σωστό!

Και ναι μεν δεν μου έκανε κανείς παρατήρηση για το σκύλο μου στο πεζοδρόμιο, αλλά ο δικός μου, ο... "επαρχιώτης" σε 30x30 χώμα δεεεεν. Θέλει την άπλα του. Οπότε βολτίτσα στο διάζωμα της Θησέως. Ξεκινώντας από την Αγ. Ελεούσα και με κατεύθυνση την παραλία, το διάζωμα φαρδαίνει κι έχει γρασίδι και θάμνους, αλλά και δέντρα για το μαρκάρισμα των αρσενικών. Πολύ άνετο και ασφαλές (ή τουλάχιστον, εγώ, αισθανόμουν ασφάλεια). Είχατε πει μπας κι είχε πινακίδα «μην πατάτε το γκαζόν», οπότε το έψαξα αλλά δεν είδα τίποτα, σε καμία από τις νησίδες, ούτε στην αρχή τους ούτε στο τέλος τους. Δυστυχώς κι εκεί είδα αμάζευτα κουραδάκια, αλλά όχι τόσα όσα στα "παρτέρια" του πεζοδρομίου....

Bonus μια σχεδόν συνάντηση με πανέμορφη πιτ μπουλίνα ή Αμσταφίνα που μου θύμισε τη Mucca. Δεν έμαθα περισσότερα γιατί δεν διασταυρωθήκαμε.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Έχω σιχαθεί να πηγαίνω με το σκύλο βόλτα και να βλέπω παντού σκατά. Θα ήθελα να ξέρω όσοι τα παρατάνε, ξαναπερπατάτε απο εκει ή βρίσκουν άλλα "καθαρά" μέροι να αφήσουν της κουράδες τους?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Έχω σιχαθεί να πηγαίνω με το σκύλο βόλτα και να βλέπω παντού σκατά. Θα ήθελα να ξέρω όσοι τα παρατάνε, ξαναπερπατάτε απο εκει ή βρίσκουν άλλα "καθαρά" μέροι να αφήσουν της κουράδες τους?
Πραγματικά αν πιάσω κανέναν επί τω έργω θα του δώσω μια σακούλα και θα του πω μαζέψτε τα τώρα ή θα σας καταγγείλω!
Έχω σιχαθεί αυτή την κατάσταση και επιπλέον να τα ακούω και από πάνω.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Είναι απελπιστική η κατάσταση...εγώ πλέον δεν απαντάω σε όσους μου την λένε, με νορμάλ τρόπο, γιατί έχουν δίκιο... Και Νεάπολη Θεσ/νίκη γίνεται χαμός, ιδιαίτερα στα στενά που υπάρχουν πίσω από το σπίτι μου.

Πέρσυ το καλοκαίρι, είχαν έρθει οι γονείς μου σε κάποια φάση, και το βράδυ καθόμασταν στο μπαλκόνι, οπότε περνάει μια κοπέλα από το απέναντι πεζοδρόμιο με ένα άσπρο σκυλάκι. Το σκυλάκι κάνει την ανάγκη του μπροστά σε ένα εστιατόριο και η κοπέλα σφύριζε αδιάφορα από την άλλη μεριά, σε κάποια φάση αρχίζει να φωνάζει ο μπαμπάς μου: "Καλέ 'σύ!!! Μάζεψε την σκατούλα!!". Φυσικά η κοπέλα απλά σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να τα μαζέψει, ντροπιασμένη ελπίζω ωστέ να άρχισε να τα μαζεύει μετά από αυτό.

Παρατήρηση, δεν ήταν ούτε σε δεντράκι, ούτε σε παρτέρι, ήταν πάνω στα πλακάκια, μπροστά από εστιατόριο....

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Δεν ξερω πραγματικα...δεν αισθανονται καθολου ντροπη?Πως γινεται αυτο?Και πανω που ειχα υσηχασει απο την ντροπη που ενιωθα εγω οταν περνουσα διπλα απο τετοια ''βουνα'' με τον σκυλο μου και με κοιτουσαν με μισο ματι,τσουπ! Εδω και λιγες μερες σε ολη τη διαδρομη που κανουμε στη γειτονια βρισκω τεραστιες τουρτες.Τα μαζεψα μια,τα μεζεψα δυο,αλλα αυτο δεν γινεται...Ειδα τελευταια δυο καινουριους στη γειτονια,ενας με δαλματιας και ενας με ενα αλλο ημιαιμο μεγαλοσωμο..Περιμενω να τους ξαναπετυχω να πουμε δυο λογακια και γιατι να το κρυψω,με τρωει να μαθω και τι εθνικοτητας ειναι..ετσι,για τα στατιστικα.Χωρια που η μυρωδια λογω της ζεστης και της υγρασιας εδω,δεν παλευεται.Πριν καν τα δεις,τα αισθανεσαι απο την μυρωδια.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Μενω σε δρόμο όπου απέναντι από το σπίτι μου περνάει ο Ηλεκτρικος.
Εχει πεζοδρόμιο και μετα παρτερι με δενδρα και παγκάκια μεχρι τον τοιχο του Ηλεκτρικού.
Θα έλεγε κανεις ότι είμαι τυχερός που έχω την λύση για τις συντομες βόλτες του σκύλου μου.
Αμ δε...Αναγκαστικά τον πάω αλλού διότι η κατανομη των σκατων όλων των ειδών και μεγεθών είναι σε όλο το μηκος τουλάχιστον 5 σκ ανα τετραγωνικό.
Είναι αδύνατον να περπατησεις χωρις σε κάθε βήμα να πατας και από ένα.
Κανεις απολύτως από όσους βγαζουν εκεί τα σκυλιά τους δεν τα μαζεύει ακομα κι αν τους το πεις ευγενώς ή αγενώς σε αγνοούν επιδεικτικά και συνεχίζουν.
Η πλάκα είναι ότι βρισκουμε και στο πεζοδρόμιο που είναι τα σπίτια.

Είμαι πεπεισμένος ότι μετα από εκατονταδες χρόνια οι διενεργούντες ανασκαφή αρχαιολόγοι, θα βγαλουν τελειως λάθος συμπέραμα για το τι υπήρχε εκεί.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Και στα μέρη μου έχει σημειωθεί αυξησις τουρτοποιημενων σκατουλακιων και πολλες φορές αναρωτιέμαι αν οι σκύλοι είμαι ντοπαρισμενοι με τόση ποσοτητα! Δεν νομίζω όμως να είναι αποκλειστικά από ανευθυνότητα ιδιοκτήτη και όχι γιατί οι τελευταίοι λοβοτομηθηκαν και αποφάσισαν να γίνουν άνθρωποι, αλλά επειδή υπάρχει αύξηση στις αδέσποτες ψυχουλες! Βλέπω τελευταία πολλά σκυλιά μόνα τους και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως δεν είναι κουτάβια! Αλλά θα μου πεις αν μας πιάσει η κρίση πετάμε τον σκύλο στον δρόμο και καθαρίζουμε!!!

Sorry για τα ελληνικά, γράφω από κινητό.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
To ίδιο σκατοπρόβλημα συζητούσα χθες με μια άλλη σκυλοιδιοκτήτρια που συναντιόμαστε στη βόλτα - είμαστε οι μόνες με τα σκουλάκια μας.
Τι να κάνω γμτ - σκέφτομαι να φτιάξω αφίσες με τα περί παρανομίας/πρόστιμου? Θα έχει νόημα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν χάνεις τίποτα.

Εχω κάτι πολύ ωραία σχετικά αφισάκια.
Αν θέλεις στα σκανάρω, στα στέλνω και τα αφισοκολλείς.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Δεν χάνεις τίποτα.

Μαρέκο στείλε και στο μαιλ μου αν σου είναι εύκολο.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Bonus μια σχεδόν συνάντηση με πανέμορφη πιτ μπουλίνα ή Αμσταφίνα που μου θύμισε τη Mucca. Δεν έμαθα περισσότερα γιατί δεν διασταυρωθήκαμε.
Σου έχει αφήσει τραύματα η Mucca ε;! ;) Τα υπόλοιπα στα είπα στο πμ :Ρ Στον Πειραιά και συγκεκριμένα στις περιοχές γύρω απο το Μικρολιμανο η κατάσταση ειναι απελπιστική!Απειρα περιττωματα σε σημείο να μη μπορείς να περπατησεις στο πεζοδρόμιο,για τα παρτερια ούτε λόγος!Μια φορα μόνο στα τόσα χρόνια είδα μια κυρία να μαζεύει τις ακαθαρσίες!Εχω τσακωθει άπειρες φορές αλλα άδικος κόπος..

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Δεν χάνεις τίποτα.

Μαρέκο, είναι δυνατόν να τα βάλεις σε αυτό το thread? Και ας έχουν και το copyright επάνω ώστε να μην προκύψει θέμα.

Για να μην σου τα ζητάμε όλοι ένας ένας! :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ναι μαρεκο πόσταρε....

Αν σας πω εγώ τι ειχα πάθει το Μαη.... εκανα βόλτα τη μικρή στην Κορίνθου (κεντρικός δρόμος της Πάτρας) και περνάω από ένα γιαπί που κατι μεγάλο χτίζουν. Βλέπω ενα σωρο κουράδες αιώνες τώρα εκει, και από σιχαμάρα περνάω από το δρόμο και όχι το βρωμισμένο πεζοδρόμιο. Έχω δει σκυλιά να τα κάνουν εκει και να μην μαζεύει κανεις τίποτα... Αλλά εκεινη τη φορά, είδα εναν 35άρη (ημεδαπός εδειχνε) που ειχε τουρλοκωλιαστεί σε μια κολώνα και εχ3ζε... ΕΛΕΟΣ

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Πάρα πολύ ωραίο!!! Απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα φαίνεται καλά σε ασπρόμαυρο γιατί αν το βγάλουμε σε έγχρωμο...πάει το πράσινο μελάνι... :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog