Εγω νομιζα οτι κατουραγε κατω και οχι σε δεντρα-κολωνες-σηματα κτλ!!!γιατι ο δικος μου το εχει κανει κανα δυο φορες και το εκανε χωρις να σηκωσει ποδι κατω!
Πραγματικά αν πιάσω κανέναν επί τω έργω θα του δώσω μια σακούλα και θα του πω μαζέψτε τα τώρα ή θα σας καταγγείλω!Έχω σιχαθεί να πηγαίνω με το σκύλο βόλτα και να βλέπω παντού σκατά. Θα ήθελα να ξέρω όσοι τα παρατάνε, ξαναπερπατάτε απο εκει ή βρίσκουν άλλα "καθαρά" μέροι να αφήσουν της κουράδες τους?
Μαρέκο στείλε και στο μαιλ μου αν σου είναι εύκολο.Δεν χάνεις τίποτα.
Εχω κάτι πολύ ωραία σχετικά αφισάκια.
Αν θέλεις στα σκανάρω, στα στέλνω και τα αφισοκολλείς.
Και στο δικό μου, please!!!Μαρέκο στείλε και στο μαιλ μου αν σου είναι εύκολο.
Σου έχει αφήσει τραύματα η Mucca ε;! Τα υπόλοιπα στα είπα στο πμ :Ρ Στον Πειραιά και συγκεκριμένα στις περιοχές γύρω απο το Μικρολιμανο η κατάσταση ειναι απελπιστική!Απειρα περιττωματα σε σημείο να μη μπορείς να περπατησεις στο πεζοδρόμιο,για τα παρτερια ούτε λόγος!Μια φορα μόνο στα τόσα χρόνια είδα μια κυρία να μαζεύει τις ακαθαρσίες!Εχω τσακωθει άπειρες φορές αλλα άδικος κόπος..Bonus μια σχεδόν συνάντηση με πανέμορφη πιτ μπουλίνα ή Αμσταφίνα που μου θύμισε τη Mucca. Δεν έμαθα περισσότερα γιατί δεν διασταυρωθήκαμε.
Μαρέκο, είναι δυνατόν να τα βάλεις σε αυτό το thread? Και ας έχουν και το copyright επάνω ώστε να μην προκύψει θέμα.Δεν χάνεις τίποτα.
Εχω κάτι πολύ ωραία σχετικά αφισάκια.
Αν θέλεις στα σκανάρω, στα στέλνω και τα αφισοκολλείς.