Ουρηση σε δημοσιο δεντρο πεζοδρομιου

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν τις έχω δει τις πινακίδες, ειδεμή δεν θα το πρότεινα. Όοοοταν ξαναβρεθώ στα μέρη σας θα πρέπει να το κοιτάξω, γιατί μου φαίνεται θα έχω το ίδιο πρόβλημα με εσάς. Βέβαια, να πω την αλήθεια, στα στενά κοντά στην Μεταμορφώσεως δεν μου έχουν πει ποτέ τίποτα.

εντιτ:
Κρητικόπουλο σιγά μην σκοτωθείς για να μην στην πούνε... Είναι επικίνδυνο αυτό που κάνεις!
l.Kyveli το διάζωμα εκεί είναι πολύ πολύ πλατύ, κι όταν μπαίνω και στο κέντρο του νιώθω περισσότερη ασφάλεια κι από το πεζοδρόμιο... Αλλά θα πρέπει να τσεκάρω αυτό με τη διέλευση...

Last edited:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Άμμος υγιεινής.

Αν πραγματικά θέλουμε να σεβαστούμε τον διπλανό μας.

Δεν είναι λίγο υποκριτικό να βγάζουμε το σκυλάκι μας βόλτα για να ουρήσει 3-4 τετράγωνα ποιο κάτω , αλλά ποτέ μα ποτέ στο δικό μας πεζοδρόμιο .
Πως θα φαινόταν σε κάποιους αν έξω από την πολυκατοικία τους ή ακόμα και στο απέναντι πεζοδρόμιο σταματούσε ένας πεζός να ουρήσει.
Όπως και να το κάνουμε η ούρηση μυρίζει .
Ακόμα και αν δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο πιστεύω πως έτσι και αλλιώς είναι ενοχλητικό.
Φανταστείτε κάποιος να φέρνει καθημερινά το σκύλο του να ουρήσει απέναντι από το σπίτι σας .
Ας είμαστε ρεαλιστές και ας επιδεικνύουμε πρώτοι τον σεβασμό αν θέλουμε να τον απαιτούμε.

Είναι άλλο πράγμα να κάνω κάτι επειδή δεν έχω επιλογές και διαφορετικό να το βαφτίζω ως σωστό .

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Δεν καταλαβαίνω πως πρακτικά μπορώ να χρησιμοποιήσω άμμο υγιεινής στην βόλτα;

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Δεν καταλαβαίνω πως πρακτικά μπορώ να χρησιμοποιήσω άμμο υγιεινής στην βόλτα;
Γιατί είναι απαραίτητο να ουρήσει στην βόλτα και όχι στο δικό μας σπίτι?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Βαγγέλη,

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί το ένα μου σκυλί είναι θηλυκό...

Εμείς, γενικά, "απαγορεύουμε" στον Casper (και, βέβαια, δεν ξέρουμε αν είμαστε 100% σωστοί) να ουρεί στο τετράγωνο της γειτονιάς μας... στον παιδικό σταθμό, στο επόμενο τετράγωνο... σε κάθε είσοδο κατοικίας - πολυκατοικίας... σε κάθε πεζοδρόμιο, όπου μένουν σκυλιά που θα μπορούσε να εκληφθεί "casus beli"...

Σε όλα τα υπόλοιπα μέρη το "επιτρέπουμε"...

Υ.Γ. Και, σαφώς, επιτρέπεται στο δικό μας σπίτι...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Δεν κατάλαβα πως το εννοούσες γι αυτό ζήτησα την διευκρίνηση. Τα αρσενικά σκυλιά ακόμη και αν έχουν κάνει πιπί στο σπίτι θα μαρκάρουν. Το που είναι θέμα δικό μας.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Δεν θέλω να εννοηθεί περίεργα αυτό που λέω , αλλά αν μπούμε στη θέση αυτών που δεν έχουν σχέση με τα σκυλιά και δούμε τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία , τότε πολύ φοβάμαι ότι θα μας ενοχλούσε να βλέπαμε ένα σκύλο να ουρεί σε κατοικημένη περιοχή τουλάχιστον.

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
εμεις με τα θηλυκα δεν εχουμε θεμα...τα κανουν μια φορα στο χωμα και τελος...αλλα τα αρσενικα ειναι δυσκολο να τα περιορισεις...εγω στη δικια μου απο μικρη οταν τα εκανε στην αλανα διπλα στο σπιτι μας της εδινα μια λιχουδια ενω αν τα εκανε αλλου δεν της εδινα...ετσι εμαθε και τα κανει μονο εκει...απλα ηταν ευκολο γιατι ειναι ακριβως απεναντι απο το σπιτι...αλλα τα αρσενικα ειναι αλλη ιστορια... και εδω στη Λαρισα μου τη λενε συχνα...λες και ξεχασαν οτι μεχρι εχθες κοιμοντουσαν με τα γιδια και οτι η βρουκελα παει και ερχεται... οποιος μου το πει με ηρεμο και ομορφο τροπο του εξηγω οτι κατα πασα πιθανοτητα ειμαι ο μονος στη γειτονια που μαζευει τις ακαθαρσιες του σκυλου του και δεν δεχομαι καμια συζητηση επι αυτου...αν μου το πει με λαθος τροπο τοτε υπαρχει θεμα...βγαζω το σακουλακι απο την τσεπη και του λεω οτι την επομενη φορα θα φροντισω να ειναι γεματο...

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Αυτό με τα αρσενικά και το μαρκάρισμα δε το έχω σκεφτεί, μιας και όλα τα σκυλιά που είχα ήταν θηλυκά.

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
Δεν θέλω να εννοηθεί περίεργα αυτό που λέω , αλλά αν μπούμε στη θέση αυτών που δεν έχουν σχέση με τα σκυλιά και δούμε τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία , τότε πολύ φοβάμαι ότι θα μας ενοχλούσε να βλέπαμε ένα σκύλο να ουρεί σε κατοικημένη περιοχή τουλάχιστον.
ποσο μπορει να μυριζει οταν ενας αρσενικος σκυλος μαρκαρει? η ποσοτητα ειναι ελαχιστη συνηθως και καμια φορα καθολου...το θεμα ειναι να μην τον αφηνεις να μαρκαρει σε εισοδους και αυτοκινητα...αλλα σε δεντρο με χωμα δεν νομιζω να μυριζει και τοσο...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Εμένα με ενοχλούν τα παπάκια που περνάνε κάθε τόσο και λίγο με τον θόρυβο τους και τα κωλοαυτοκίνητα με τα καυσαέρια τους αλλά δεν παραπονιέμαι σαν το 5χρονο λες και δεν έχω κάτι πιο σοβαρό να κάνω. Έχουμε τόσα "ανάποδα" μπροστά μας που όταν κάποιος εστιάζεται σε τέτοια θέματα δεν μπορώ να μιλήσω μαζί τους. Το να μου κάνει παρατήρηση ο άνθρωπος που έχει καταπατήσει το πεζοδρόμιο, που έχει βάλει το αυτοκίνητο σε σημείο να είναι αδύνατον να περπατήσει πεζός, που νομίζει ότι τα δέντρα στο πεζοδρόμιο του ανήκουν, που, που, που... άστο. Δεν είναι να το ψάχνεις.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Είστε τυχεροί εσείς με τα θηλυκά...
Και νόμιζα ότι μόνο η Λάρα μου μαρκάρει. Κανονικά, σαν αγόρι, με σηκωμένο το πόδι.....

Μη λέμε ότι θέλουμε, δεν έγινε τίποτα να κατουρήσει το σκυλί στο χώμα του δέντρου. Μακάρι να ήταν αυτό όλη η βρώμα στις πόλεις. Εννοείται πως τα αρσενικά δεν τα αφήνουμε να μαρκάρουν όπου τους καπνίσει.
Προσωπικά, παρακαλάω κάθε φορά να τα κάνουν στη γειτονιά μου (αν είναι δυνατόν και έξω από το σπίτι) τα σκυλιά μου, για να μην έχω ιστορίες παρακάτω. Όχι γιατί θα έχουν δίκιο, αλλά γιατί μας χαλάνε τη βόλτα.