Ουρηση σε δημοσιο δεντρο πεζοδρομιου

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Εγώ φταίω που της ψάχνω καλό γαμπρό και με τρόπους....Και ας είναι και στειρωμένη...
*agapoylas*

Τους καλούς τρόπους τους έχουμε, ταυτοχρόνως όμως ειμαστε και αληταράδες...!
Πολύ νωρις καταλαβε ποιοι άντρες αρέσουν στις γυναίκες.

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Εγω στην γειτονια εχω τρια δεντρα μπροστα απο το σπιτι κυριας που οταν ειμασταν πιτσιρικαδες μας επερνε τις μπαλες αν πεφταν στην αυλη της οποτε τον αφηνω να αδειαζει αν θελει!!!!εκδικηση φουλ!!!!χαχα

Asp

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
119
0
Πάτρα
Καλημέρα. Εγώ πάλι έχω αποκτήσει παρόμοιο πρόβλημα με τσίσα που δεν είναι του σκύλου μου κιόλας..! Τη Βανίλια πάντοτε την παίρνω αγκαλιά και την κατεβάζω κάτω , της βάζω το λουρί ακριβώς πριν την κεντρική είσοδο , για να μην δίνω δικαιώματα. Το ίδιο κάνω και όταν την ανεβάζω μετά τη βόλτα. Τα τσίσα της τα κάνει σε μια αλάνα εδώ πιο κάτω , πάνω σε ένα από εκείνα τα σιδερένια με τις τρύπες που οδηγούν σε υπονόμους. Τα περισσότερα φεύγουν από κάτω και μετα ρίχνω νεράκι να φύγουν τα υπόλοιπα.

Το πρόβλημα μου είναι η γειτόνισσα, που το πρόβλημά της δεν είναι ο σκύλος μου αλλά εγώ, για λόγους που δεν είναι της παρούσης (βασικά επειδή είναι μισότρελη). Αφού ό,τι και να δοκίμασε για να με κατηγορήσει δεν έπιασε, έχει αρχίσει άλλο παιχνιδάκι. Σκορπάει νερά (ελπίζω) μέσα στο ασανσερ και άλλα τέτοια ωραία, και μετα ωρύεται ότι το σκυλί μου βρωμίζει το ασανσερ και ουρεί μεσα, και να τα μαζέψουμε και να φύγουμε...Γενικά στην πολυκατοικία δεν έχω πρόβλημα ούτε έχω δώσει ποτέ δικαιώματα, αλλά η κυρία φροντίζει να μου χαλάει τη ζαχαρένια μου.! Τι να κάνω..? Να αρχίσω να διαδίδω ότι το σκυλί μου μεταφέρεται αγκαλιά στους κοινόχρηστους χώρους..? Θα με περάσουν κι εμένα για τρελή...:rolleyes:

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Καλημέρα. Εγώ πάλι έχω αποκτήσει παρόμοιο πρόβλημα με τσίσα που δεν είναι του σκύλου μου κιόλας..! Τη Βανίλια πάντοτε την παίρνω αγκαλιά και την κατεβάζω κάτω , της βάζω το λουρί ακριβώς πριν την κεντρική είσοδο , για να μην δίνω δικαιώματα. Το ίδιο κάνω και όταν την ανεβάζω μετά τη βόλτα. Τα τσίσα της τα κάνει σε μια αλάνα εδώ πιο κάτω , πάνω σε ένα από εκείνα τα σιδερένια με τις τρύπες που οδηγούν σε υπονόμους. Τα περισσότερα φεύγουν από κάτω και μετα ρίχνω νεράκι να φύγουν τα υπόλοιπα.

Το πρόβλημα μου είναι η γειτόνισσα, που το πρόβλημά της δεν είναι ο σκύλος μου αλλά εγώ, για λόγους που δεν είναι της παρούσης (βασικά επειδή είναι μισότρελη). Αφού ό,τι και να δοκίμασε για να με κατηγορήσει δεν έπιασε, έχει αρχίσει άλλο παιχνιδάκι. Σκορπάει νερά (ελπίζω) μέσα στο ασανσερ και άλλα τέτοια ωραία, και μετα ωρύεται ότι το σκυλί μου βρωμίζει το ασανσερ και ουρεί μεσα, και να τα μαζέψουμε και να φύγουμε...Γενικά στην πολυκατοικία δεν έχω πρόβλημα ούτε έχω δώσει ποτέ δικαιώματα, αλλά η κυρία φροντίζει να μου χαλάει τη ζαχαρένια μου.! Τι να κάνω..? Να αρχίσω να διαδίδω ότι το σκυλί μου μεταφέρεται αγκαλιά στους κοινόχρηστους χώρους..? Θα με περάσουν κι εμένα για τρελή...:rolleyes:
Η τύπισσα πρέπει όντως να είναι μισότρελη, γιατί αν ρίχνει νερό και φαίνεται και μυρίζει αλλιώς απ' τα ούρα!! Μην ασχολείσαι, κι αν το συνεχίσει την επόμενη φορά πες της να τα πάρει και να τους κάνει τεστ DNA!

Getta Robo

Member
7 Αυγούστου 2012
6
0
Καλλιθέα - Αθήνα
Γεια σας και παλι. Διαβασα τις απαντησεις σας, αλλα δυστηχως φαινεται πολλοι απο εσας ειστε σε πολυ καλυτερες συνθηκες για τον καθημερινο περιπατο με τους τετραποδους φιλους μας.

Αυτη ειναι μια πολυ τυπικη φωτογραφια της περιοχης μου. Πεζοδρομειο με δεντρο σε ενα μικρο παρτερι. Ολα εξω η παρα πολυ κοντα απο καταστηματα και κατοικιες. Ανοιχτους χωρους με λιγο πρασινο υπαρχει αρκετα κοντα μου για βολτα, αλλα δυστηχως τα αποφευγω λογω του οτι πλεον ειναι γεματος ο χωρος τραπεζοκαθισματα απο καφετεριες και λοιπες επιχειρησεις, αδεσποτα σκυλια που συτιζονται απο αυτες, οπου δεν τα παει καλα ο δικος μου με αυτα, και τελος παρα πολλα περιστερια, οπου ηδη εχει παθει δυο φορες λοιμωξη απο τα περιττωματα τους. Γιαυτους τους λογους κυριως αποφευγω να πηγαινω εκει. Χωρια φυσικα απο τις ταμπελες που μας εχει γεμισει ο δημαρχος τελευταια "απαγορευοντε τα σκυλια" σε ανοιχτους χωρους, διχως φυσικα να αναγραφεται ο νομος που επικαλουντε αυτη την αποφαση.
Οποτε, εφοσων δεν θελουν/πρεπει να πηγαινω στα δεντρα που υπαρχουν τοποθετημενα στα πεζοδρομια, που να παμε;
Επισης, ξαναδιαβασα τον νομο N3170 ( http://www.nagref.gr/profile/n3170_fek191_03.pdf ), οπου στο αρθρο δυο,στις υποχρεωσεις ιδιοκτητων σκυλων, στη πεμπτη παραγραφο αναφερει:
ε) να μεριμνα για τον αμεσο καθαρισμο του περιβαλλοντος απο τα περιττωματα του σκυλου του.
Ετυμολογικα, συμφωνα με το Βικιλεξικό, το περιττωμα σημαινει "το υλικό που αποβάλλεται από άνθρωπο ή ζώο και προέρχεται από το πεπτικό του σύστημα, τα κόπρανα ή οι κουτσουλιές". Οποτε, αυστηρα ετυμολογικα ο νομος δεν αναφερεται στο ουροποιητικο συστημα, οπου και αποβαλοντε τα ουρα. Ωστοσο ακουσα πως ο νομος για τα ζωα συντροφιας προκειται να αλλαξει συντομα και δεν εχω δει εαν θα υπαρξει καποια ουσιαστικη τροπολογια επι αυτου.
Τελος, περι οσμης των ουρων, στη μολυσμενη απο τον ανθρωπινο παραγωντα Αθηνα, θα ελεγα πως ειναι τουλαχιστον υποκριτικο να μιλαμε για δυσαρεστη οσμη των ουρων.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Απλό το ζήτημα Asp. Στην επόμενη συνέλευση της πολυκατοικίας αναφέρεις ότι το παίρνεις αγκαλιά και ότι ουδέποτε έχει κατουρήσει το σκυλί μέσα κι αν δεν πειστούν, ζητάς να βάλουν κύκλωμα παρακολούθησης του ασανσέρ.

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Getta robo στα είπαν και οι άλλοι.
Μη δίνεις σημασία και μην απαντάς.
Αστονε να κατουράει και τέλειωσε το θέμα.

Πρέπει να είναι νεαρός ο σκυλάκος σου για να μην έχεις συνηθίσει ακόμα!
(άνοιξε και κάποιο θέμα να μας πεις για τον σκυλάκο σου αν θέλεις)

Asp

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
119
0
Πάτρα
Χαχα..! Μόνο το κύκλωμα παρακολούθησης μας έλειπε..! Ευχαριστώ πάντως..! Το θετικό είναι ότι σχεδόν όλοι πλέον ξέρουν τι τρέχει.. Απορώ δε πως δεν έχει πετάξει ακόμη φόλες μέσα στο ασανσέρ..! Εδώ επί πέντε μέρες άδειαζε τα σκουπίδια της μπροστά στην πόρτα μου..!

Getta Robo, δεν υπάρχουν εκεί αυτές οι σχαρίτσες που οδηγούν σε υπονόμους..? Όσα μένουν επάνω καθαρίζονται πολύ εύκολα με λίγο νεράκι..Δεν ξέρω κατά πόσο βέβαια αυτό είναι σωστό, αλλά τουλάχιστον η μυρωδιά δε μένει..

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Χαχα..! Μόνο το κύκλωμα παρακολούθησης μας έλειπε..! Ευχαριστώ πάντως..! Το θετικό είναι ότι σχεδόν όλοι πλέον ξέρουν τι τρέχει.. Απορώ δε πως δεν έχει πετάξει ακόμη φόλες μέσα στο ασανσέρ..! Εδώ επί πέντε μέρες άδειαζε τα σκουπίδια της μπροστά στην πόρτα μου..!

Getta Robo, δεν υπάρχουν εκεί αυτές οι σχαρίτσες που οδηγούν σε υπονόμους..? Όσα μένουν επάνω καθαρίζονται πολύ εύκολα με λίγο νεράκι..Δεν ξέρω κατά πόσο βέβαια αυτό είναι σωστό, αλλά τουλάχιστον η μυρωδιά δε μένει..
Αν ξέρουν όλοι τι φρούτο είναι τη γράφεις στ'@@ σου και συνεχίζεις τη ζωή σου μέχρι να πεθάνει.

Αυτό για τους υπονόμους δεν είναι τόσο εύκολο. Το δικό μου σκυλί φοβάται τα φρεάτια και συνεχώς τα πηδάει από πάνω στις βόλτες. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει να κατουρήσει πάνω από φρεάτιο.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Επισης, ξαναδιαβασα τον νομο N3170 ( http://www.nagref.gr/profile/n3170_fek191_03.pdf ), οπου στο αρθρο δυο,στις υποχρεωσεις ιδιοκτητων σκυλων, στη πεμπτη παραγραφο αναφερει:
ε) να μεριμνα για τον αμεσο καθαρισμο του περιβαλλοντος απο τα περιττωματα του σκυλου του.
Ωστοσο ακουσα πως ο νομος για τα ζωα συντροφιας προκειται να αλλαξει συντομα και δεν εχω δει εαν θα υπαρξει καποια ουσιαστικη τροπολογια επι αυτου.
Ο 3170/2003 είναι ο παλιός Νόμος, ήδη υπάρχει ο 4039/2012...

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Toν Κάστορα δεν τον αφήνω να κατουράει τοίχους, κολώνες, αυτοκίνητα μηχανάκια κλπ
Αλλα δεν είναι εύκολο (εκτός από την μεγάλη βόλτα) να βρούν όλοι κοντα τους πάρκο.
Επιλέγω λοιπόν να τον αφήνω σε δέντρα που βρίσκονται σε φαρδιά πεζοδρόμια εφ όσον κρίνω ότι δεν ενοχλούν ιδιέταιρα. (εξ άλλου τα αρσενικά μαρκάρουν και δεν είναι μεγάλη η ποσότητα κάθε φορά)
Αλλά το να πεί ο άλλος από τον πρώτο όροφο ότι είναι δικό του το δέντρο του πεζοδρομίου το βρίσκω παράλογο.
Δηλαδή πως το κατοχύρωσε; Το έχει κατουρήσει πιό ψηλά;
το τελευταίο το έκλεψα! ήταν τόσο αστείο!!! αχαχααααχαχα

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Αλλά το να πεί ο άλλος από τον πρώτο όροφο ότι είναι δικό του το δέντρο του πεζοδρομίου το βρίσκω παράλογο.
Δηλαδή πως το κατοχύρωσε; Το έχει κατουρήσει πιό ψηλά;
Well, duuuuh! Το κατουράει από το μπαλκόνι!

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Asp:Καταρχην γιατι κοβεται τον τιτλο που για τοσο πολεμαει η γυναικα;;γιατι την λετε ΜΙΣΟτρελη;;;;κατα δευτερον αφου την εχουν καταλαβει τι ασχολεισε;προσεχε μονο το σκυλακι μην κανει καμια βλακεια και κατα τ αλλα συνδεση με τοκυο!!!

Δευτερον σιγα μην βρει υπομονο ελευθερο απο αυτοκινητο στην καλλιθεα!!!μαλλον ειναι θαυμα αυτο!!οποτε προχωρας,ο σκυλος κανει πιπι του κι εσυ κανεις την παπια!!!να τους λες οτι το σαλε που τον πας για κατουρημα εχει κλεισει για καλοκαιρι!!!

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Να πω τη μαύρη αλήθεια κι εγώ αισθάνομαι αμήχανα όταν κατουράει στο πεζοδρόμιο και μας κοιτάει κόσμος...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Εγώ μόνο σε χώμα τα αφήνω να κατουρήσουν. Καλά κι αυτά το επιδιώκουν, μόνο αν είναι να σημαδέψουν επιχειρούν εκτός χώματος. Ο Νόρρις μπορεί να μου ξεφύγει καμιά φορά και να προλάβει να αφήσει λίγες σταγόνες σε καμιά κολώνα μέχρι να τραβήξω το λουρί, αλλά τι να κάνουμε. Κι αυτός τις κατουράει γιατί είναι κατακατουρημένες και του μυρίζουν. Και πάλι τον κόβω όμως.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Εγώ μόνο σε χώμα τα αφήνω να κατουρήσουν. Καλά κι αυτά το επιδιώκουν, μόνο αν είναι να σημαδέψουν επιχειρούν εκτός χώματος. Ο Νόρρις μπορεί να μου ξεφύγει καμιά φορά και να προλάβει να αφήσει λίγες σταγόνες σε καμιά κολώνα μέχρι να τραβήξω το λουρί, αλλά τι να κάνουμε. Κι αυτός τις κατουράει γιατί είναι κατακατουρημένες και του μυρίζουν. Και πάλι τον κόβω όμως.
Κι εγώ το κόβω το μαρκάρισμα.

Κάποια φορά όμως που ήταν πιο μικρός εκεί που περπατούσαμε του έφυγαν στο πεζοδρόμιο. Τον τράβηξα και τα κάναμε χειρότερα. Δεν έκλεινε η βρυσούλα.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πως καταφερνεις Λαρα να μην μαρκαρει τα δεντρα ακριβως;γιατι εμεις στο παρκο που εχει 40 δεντρα σε καθε βολτα μαρκαρουμε τα 25
Δε μίλησα για δέντρα, τα δέντρα έχουν χώμα απο κάτω, άρα το επιτρέπω. Σε κολώνες δεν τον αφήνω (ΔΕΗ, σήματα κυκλοφορίας κλπ).

Asp

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
119
0
Πάτρα
Κι εγώ να πω την μαύρη αλήθεια νιώθω άσχημα όταν ανοίγει η βρυσούλα στο πεζοδρόμιο..Επίσης νιώθω άσχημα όταν ενώ εχει ξαλαφρώσει κανονικότατα, όταν περνάμε από κεντρικούς δρόμους παίρνει θέση μπροστά σε όλο τον κόσμο και αφήνει μια δυο σταγόνες ή και τίποτα..!