Εγώ φταίω που της ψάχνω καλό γαμπρό και με τρόπους....Και ας είναι και στειρωμένη...
*agapoylas*
Τους καλούς τρόπους τους έχουμε, ταυτοχρόνως όμως ειμαστε και αληταράδες...!
Πολύ νωρις καταλαβε ποιοι άντρες αρέσουν στις γυναίκες.
Εγώ φταίω που της ψάχνω καλό γαμπρό και με τρόπους....Και ας είναι και στειρωμένη...
*agapoylas*
Η τύπισσα πρέπει όντως να είναι μισότρελη, γιατί αν ρίχνει νερό και φαίνεται και μυρίζει αλλιώς απ' τα ούρα!! Μην ασχολείσαι, κι αν το συνεχίσει την επόμενη φορά πες της να τα πάρει και να τους κάνει τεστ DNA!Καλημέρα. Εγώ πάλι έχω αποκτήσει παρόμοιο πρόβλημα με τσίσα που δεν είναι του σκύλου μου κιόλας..! Τη Βανίλια πάντοτε την παίρνω αγκαλιά και την κατεβάζω κάτω , της βάζω το λουρί ακριβώς πριν την κεντρική είσοδο , για να μην δίνω δικαιώματα. Το ίδιο κάνω και όταν την ανεβάζω μετά τη βόλτα. Τα τσίσα της τα κάνει σε μια αλάνα εδώ πιο κάτω , πάνω σε ένα από εκείνα τα σιδερένια με τις τρύπες που οδηγούν σε υπονόμους. Τα περισσότερα φεύγουν από κάτω και μετα ρίχνω νεράκι να φύγουν τα υπόλοιπα.
Το πρόβλημα μου είναι η γειτόνισσα, που το πρόβλημά της δεν είναι ο σκύλος μου αλλά εγώ, για λόγους που δεν είναι της παρούσης (βασικά επειδή είναι μισότρελη). Αφού ό,τι και να δοκίμασε για να με κατηγορήσει δεν έπιασε, έχει αρχίσει άλλο παιχνιδάκι. Σκορπάει νερά (ελπίζω) μέσα στο ασανσερ και άλλα τέτοια ωραία, και μετα ωρύεται ότι το σκυλί μου βρωμίζει το ασανσερ και ουρεί μεσα, και να τα μαζέψουμε και να φύγουμε...Γενικά στην πολυκατοικία δεν έχω πρόβλημα ούτε έχω δώσει ποτέ δικαιώματα, αλλά η κυρία φροντίζει να μου χαλάει τη ζαχαρένια μου.! Τι να κάνω..? Να αρχίσω να διαδίδω ότι το σκυλί μου μεταφέρεται αγκαλιά στους κοινόχρηστους χώρους..? Θα με περάσουν κι εμένα για τρελή...
Αν ξέρουν όλοι τι φρούτο είναι τη γράφεις στ'@@ σου και συνεχίζεις τη ζωή σου μέχρι να πεθάνει.Χαχα..! Μόνο το κύκλωμα παρακολούθησης μας έλειπε..! Ευχαριστώ πάντως..! Το θετικό είναι ότι σχεδόν όλοι πλέον ξέρουν τι τρέχει.. Απορώ δε πως δεν έχει πετάξει ακόμη φόλες μέσα στο ασανσέρ..! Εδώ επί πέντε μέρες άδειαζε τα σκουπίδια της μπροστά στην πόρτα μου..!
Getta Robo, δεν υπάρχουν εκεί αυτές οι σχαρίτσες που οδηγούν σε υπονόμους..? Όσα μένουν επάνω καθαρίζονται πολύ εύκολα με λίγο νεράκι..Δεν ξέρω κατά πόσο βέβαια αυτό είναι σωστό, αλλά τουλάχιστον η μυρωδιά δε μένει..
Ο 3170/2003 είναι ο παλιός Νόμος, ήδη υπάρχει ο 4039/2012...Επισης, ξαναδιαβασα τον νομο N3170 ( http://www.nagref.gr/profile/n3170_fek191_03.pdf ), οπου στο αρθρο δυο,στις υποχρεωσεις ιδιοκτητων σκυλων, στη πεμπτη παραγραφο αναφερει:
ε) να μεριμνα για τον αμεσο καθαρισμο του περιβαλλοντος απο τα περιττωματα του σκυλου του.
Ωστοσο ακουσα πως ο νομος για τα ζωα συντροφιας προκειται να αλλαξει συντομα και δεν εχω δει εαν θα υπαρξει καποια ουσιαστικη τροπολογια επι αυτου.
το τελευταίο το έκλεψα! ήταν τόσο αστείο!!! αχαχααααχαχαToν Κάστορα δεν τον αφήνω να κατουράει τοίχους, κολώνες, αυτοκίνητα μηχανάκια κλπ
Αλλα δεν είναι εύκολο (εκτός από την μεγάλη βόλτα) να βρούν όλοι κοντα τους πάρκο.
Επιλέγω λοιπόν να τον αφήνω σε δέντρα που βρίσκονται σε φαρδιά πεζοδρόμια εφ όσον κρίνω ότι δεν ενοχλούν ιδιέταιρα. (εξ άλλου τα αρσενικά μαρκάρουν και δεν είναι μεγάλη η ποσότητα κάθε φορά)
Αλλά το να πεί ο άλλος από τον πρώτο όροφο ότι είναι δικό του το δέντρο του πεζοδρομίου το βρίσκω παράλογο.
Δηλαδή πως το κατοχύρωσε; Το έχει κατουρήσει πιό ψηλά;
Well, duuuuh! Το κατουράει από το μπαλκόνι!Αλλά το να πεί ο άλλος από τον πρώτο όροφο ότι είναι δικό του το δέντρο του πεζοδρομίου το βρίσκω παράλογο.
Δηλαδή πως το κατοχύρωσε; Το έχει κατουρήσει πιό ψηλά;
Κι εγώ το κόβω το μαρκάρισμα.Εγώ μόνο σε χώμα τα αφήνω να κατουρήσουν. Καλά κι αυτά το επιδιώκουν, μόνο αν είναι να σημαδέψουν επιχειρούν εκτός χώματος. Ο Νόρρις μπορεί να μου ξεφύγει καμιά φορά και να προλάβει να αφήσει λίγες σταγόνες σε καμιά κολώνα μέχρι να τραβήξω το λουρί, αλλά τι να κάνουμε. Κι αυτός τις κατουράει γιατί είναι κατακατουρημένες και του μυρίζουν. Και πάλι τον κόβω όμως.
Δε μίλησα για δέντρα, τα δέντρα έχουν χώμα απο κάτω, άρα το επιτρέπω. Σε κολώνες δεν τον αφήνω (ΔΕΗ, σήματα κυκλοφορίας κλπ).Πως καταφερνεις Λαρα να μην μαρκαρει τα δεντρα ακριβως;γιατι εμεις στο παρκο που εχει 40 δεντρα σε καθε βολτα μαρκαρουμε τα 25