Δεν είναι θέμα ντροπής. Απλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν οτι τα πάντα που κάνουμε επιρεάζουν το περιβάλλον. Αν πηγαίνω κάθε μέρα στο ίδιο σημείο, για ένα μήνα ολόκληρο και δεν μαζεύω τα κόπρανα του σκύλου θα ένιωθα πρώτα εγώ άσχημα που ο σκύλος+εγώ χάσαμε ένα ωραιότατο μέρος για βόλτα (ποιός θέλει να βολτάρει μέσα στα σκατά?). Κατα κάποιο τρόπο λέω το προφανές, ότι ο δημόσιος χώρος είναι δικός μας και όπως καθαρίζουμε το σπίτι μας έτσι πρέπει και έξω.Δεν ξερω πραγματικα...δεν αισθανονται καθολου ντροπη?
Ιιιιιιιιου...!!!Αλλά εκεινη τη φορά, είδα εναν 35άρη (ημεδαπός εδειχνε) που ειχε τουρλοκωλιαστεί σε μια κολώνα και εχ3ζε... ΕΛΕΟΣ
έχετε απόλυτο δίκιο, agent smith.Αλλά δυστηχώς ο άνθρωπος περισσότερο σαν παράσιτο ζει παρά ως θηλαστικό. Να εξαπλώνει παντού την βρώμα του και όταν πια φτάσει στο σημείο που δεν αντέχει άλλο απλά να μετακινείτε αλλού και ξανά απο την αρχή.
Γιατί, για τα ενοικιαστήρια ή τα μνημόσυνα που αφισοκολλάνε παίρνουν άδεια;Χωρίς να θέλω να γίνω η σπαστικη της υπόθεσης, η αφισοκόλληση/ τοιχοκόλληση άνευ άδειας τιμωρείται! να κάνουμε το καλό αλλά να το κάνουμε σωστά,Ε ! Όχι τίποτα άλλο, αν πάρει μάτι κανένας συμπλέγματος γείτονας, θα δημιουργηθούν άλλες ιστορίες!
... ο κλειδαράς? ο παλαιά έπιπλα? ο ενεχυροδανειστής? ο φροντιστής? η κυρία που σιδερώνει? η baby sitter?Γιατί, για τα ενοικιαστήρια ή τα μνημόσυνα που αφισοκολλάνε παίρνουν άδεια;
Συμφωνώ. Αυτά τα πόστερ είναι "καλλιτεχνικά" και πολύ "πολιτισμένα". Χρειάζεται να γράβει και την παράβαση και το πρόστιμο για να πτοηθούν.Κάτι που να έχει και το πρόστιμο μέσα δεν υπάρχει;
Τα δικά μας τα "γαιδούρια" θέλουν πιο σκληρή γλώσσα (λέμε τώρα, γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει γιατρειά).
Έχουν καταστρέψει ένα υπέροχο μεγάλο χώρο για βόλτα με σκύλο...