Ουρηση σε δημοσιο δεντρο πεζοδρομιου

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Εμένα με ενοχλούν τα παπάκια που περνάνε κάθε τόσο και λίγο με τον θόρυβο τους και τα κωλοαυτοκίνητα με τα καυσαέρια τους αλλά δεν παραπονιέμαι σαν το 5χρονο λες και δεν έχω κάτι πιο σοβαρό να κάνω. Έχουμε τόσα "ανάποδα" μπροστά μας που όταν κάποιος εστιάζεται σε τέτοια θέματα δεν μπορώ να μιλήσω μαζί τους. Το να μου κάνει παρατήρηση ο άνθρωπος που έχει καταπατήσει το πεζοδρόμιο, που έχει βάλει το αυτοκίνητο σε σημείο να είναι αδύνατον να περπατήσει πεζός, που νομίζει ότι τα δέντρα στο πεζοδρόμιο του ανήκουν, που, που, που... άστο. Δεν είναι να το ψάχνεις.
Πες τα χρυσόστομε! Παρκάρουν τις μηχανές στα πεζοδρόμια, πετάνε τις γόπες στα πεζοδρόμια, φτύνουν στα πεζοδρόμια αλλά κατά τα άλλα τους πείραξε το σκυλί! Και κατά μία διαβολική σύμπτωση τους πειράζει πάντα το σκυλί που έχει ιδιοκτήτη! Δεν είδα κανέναν ψευτοπαλικαρά να παραπονιέται στο Δήμο για τα αδέσποτα που μολύνουν!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Προσωπικά μαζεύω πάντα τα στερεά χρησιμοποιώντας σακουλάκι και τα τσίσα αν φύγουν στην άσφαλτο ή σε πεζοδρόμιο πάντα τα διαλύω με νεράκι που έχω μαζί μου για να μη μυρίζουν αλλά και να μη τα πατήσει κάποιος! Το ίδιο κάνω αν κατουρήσει και σε δεντράκι, το δροσίζω με νεράκι! Άλλωστε κανένας δε τα ποτίζει! Μόνο εγώ!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Πες τα χρυσόστομε! Παρκάρουν τις μηχανές στα πεζοδρόμια, πετάνε τις γόπες στα πεζοδρόμια, φτύνουν στα πεζοδρόμια αλλά κατά τα άλλα τους πείραξε το σκυλί! Και κατά μία διαβολική σύμπτωση τους πειράζει πάντα το σκυλί που έχει ιδιοκτήτη! Δεν είδα κανέναν ψευτοπαλικαρά να παραπονιέται στο Δήμο για τα αδέσποτα που μολύνουν!
Εγώ που δε παρκάρω τη μηχανή μου σε πεζοδρόμιο αλλά πληρώνω parking όπως επίσης και για το αυτοκίνητο μου , που δε πετώ το τσιγάρο μου στο δρόμο και γενικότερα φροντίζω να σέβομαι τον διπλανό μου .
Γιατί λοιπόν θα πρέπει να ανεχθώ κάποιον ανεύθυνο να επιτρέπει στο σκύλο του να λερώσει τον τοίχο μου .
Γιατί θα πρέπει να ανεχτώ τον μπούλη που βαριέται να περπατήσει να αφήνει το σκυλάκι του να τα κάνει όπου τον βολεύει.
Είναι πολύ εύκολο και ελληνικό να λέμε αφού όλα είναι χάλια , τότε το δικό μας χάλι που είναι μικρότερο δεν πειράζει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Βρε παιδιά, μην το γενικεύετε τόσο και χαλιέστε βραδιάτικα.
Ρε Βαγγελάκο, δεν είπαμε να πάρει σβάρνα ο μπούλης και να κατουράει το σύμπαν.
Για δυό δεντράκια μιλήσαμε. Κατά τα λοιπά, εννοείται ότι εμείς πρώτοι σεβόμαστε το δικαίωμα των άλλων στην καθαριότητα, ακόμη κι αν δεν το σέβονται οι ίδιοι. Εμείς οι μόνες ρόδες που κατουράμε, είναι οι δικές μας. Αλλά για να κουβαλάω μαζί μου και μπουκάλι νερό, είναι εντελώς αδύνατον.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Εγώ που δε παρκάρω τη μηχανή μου σε πεζοδρόμιο αλλά πληρώνω parking όπως επίσης και για το αυτοκίνητο μου , που δε πετώ το τσιγάρο μου στο δρόμο και γενικότερα φροντίζω να σέβομαι τον διπλανό μου .
Γιατί λοιπόν θα πρέπει να ανεχθώ κάποιον ανεύθυνο να επιτρέπει στο σκύλο του να λερώσει τον τοίχο μου .
Γιατί θα πρέπει να ανεχτώ τον μπούλη που βαριέται να περπατήσει να αφήνει το σκυλάκι του να τα κάνει όπου τον βολεύει.
Είναι πολύ εύκολο και ελληνικό να λέμε αφού όλα είναι χάλια , τότε το δικό μας χάλι που είναι μικρότερο δεν πειράζει.

Εγώ δεν είπα να το κάνουμε! Εμένα το πρόβλημά μου είναι με τους δήθεν καθαρούς και τους δήθεν νομιμόφρονες, που τα κάνουν όλα τέλεια, και τους πείραξε ένα κατούρημα από ένα ζωντανό! Σίγουρα προσέχεις, όσο γίνεται, πού θα τα κάνει ο σκύλος σου. Κάποιες φορές βέβαια αυτό δεν είναι και εφικτό (ειδικά αν έχεις 3 όπως εγώ ας πούμε). Αλλά το να μην σε πειράζουν όλα αυτά που ανέφερα πριν και να σε πειράζει αυτό, ε, εγώ προσωπικά το θεωρώ το λιγότερο υποκρισία!!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Βρε παιδιά, μην το γενικεύετε τόσο και χαλιέστε βραδιάτικα.
Ρε Βαγγελάκο, δεν είπαμε να πάρει σβάρνα ο μπούλης και να κατουράει το σύμπαν.
Για δυό δεντράκια μιλήσαμε. Κατά τα λοιπά, εννοείται ότι εμείς πρώτοι σεβόμαστε το δικαίωμα των άλλων στην καθαριότητα, ακόμη κι αν δεν το σέβονται οι ίδιοι. Εμείς οι μόνες ρόδες που κατουράμε, είναι οι δικές μας. Αλλά για να κουβαλάω μαζί μου και μπουκάλι νερό, είναι εντελώς αδύνατον.
Βρε φιλενάδα δεν λέω να κουβαλάμε το νοικοκυριό μαζί , αλλά στο όνομα του ωχαδερφισμού το μεγαλύτερο ποσοστό έχει ξεχάσει τι σημαίνει να ζει σε κοινωνία .
Δεν μπορώ να ακούω από νέους ανθρώπους να λένε ότι επειδή όλα είναι χάλια δεν πειράζει ακόμα ένα .
Όπως εγώ έχω την απαίτηση από την πολυκατοικία που ζω να μην πουν ούτε λέξη για το σκύλο μου , έτσι όμως φροντίζω να μην τους δίνω λαβές .
Υπάρχουν ένα σωρό σημεία για την ανάγκη του σκύλου, γιατί θα πρέπει να είναι μπροστά στα δεντράκια μιας πολυκατοικίας.
Έτσι και αλλιώς μας έχουν στιγματισμένους και κοντεύει η βόλτα από απόλαυση να γίνει σπάσιμο .
Δεν βλέπω το λόγο να δημιουργούμε στρατόπεδα.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δεν μπορώ να ακούω από νέους ανθρώπους να λένε ότι επειδή όλα είναι χάλια δεν πειράζει ακόμα ένα .
Βαγγέλη, άλλο το τι θεωρώ χάλια και άλλο το τι είναι νόμιμο ή παράνομο.
Τα παραδείγματα που έδωσα είναι παρανομίες. Όπως είναι παράνομα να υποστηρίζει ο παππούλης ότι η λεμονιά έξω απο το σπίτι του είναι δικιά του και θα καλέσει αστυνομία αν του κόψω 2-3 (μου έχει τύχει :D ). Μπορεί να το βλέπω πολύ κρύα και τυπικά το θέμα αλλά έτσι είμαι. Εφόσον δεν κάνω κάτι παράνομο συνεχίζω αδιαφορόντας. Όσο για τα δεντράκια έξω απο της πολυκατοικίες... στην Αθήνα είμαστε, τα δέντρα δυστηχώς τα μετράμε στο ένα χέρι :( 

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Επειδη δεν εχουν ΟΛΟΙ προβλημα με τα δεντρακια, αν καποιος συγκεκριμενος ενίσταται, ας μην το κανουμε και εμεις αντιδραστικα. Ας προτιμησουμε αλλη κατευθυνση και ας περασουμε απο το "απαγορευμενο" δεντρο μετα. Και αν θελει να μαρκαρει εκει ντε και καλα, ας τον τραβηξουμε να μαρκαρει 10 μετρα παρακατω δεν θα παθει ψυχολογικα ο σκυλος θα εχουμε κανει ομως εμεις απο την πλευρα μας κατι προς την επιλυση της "διαφορας"...

Τωρα αν καποιος εχει "κολλημα" με το δεντρο εξω απο το σπιτι του, και ο σκυλος μας ή εμεις εχουμε επισης "κολλημα" με το συγκεκριμενο δεντρο, θα ειμαστε μονιμως μια "ωραια ατμοσφαιρα" και θα ευθυνομαστε(και) εμεις. (που να το βαζω τωρα το βιντεακι απο το Tapatalk)...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
οκ! Εγώ είμαι τελικά πολύυυυυυυυυυ τυχερή! :Ρ
Στην αυλή μου έχω ένα δέντρο. Ο Ρούμπυ το μαρκάρει κάθε μέρα για να ανανεώσει το συμβόλαιο ιδιοκτησίας του δέντρου προφανώς.
Αριστερά δεξιά κι απέναντι δεν έχω άλλα σπίτια παρά μόνο οικόπεδα (εκεί που αφοδεύει ο αγαπητός υιός).
Πολύ χαίρομαι!
Παιδιά, αν το δούμε όμως λογικά, όντως μυρίζει πολύυυυυυ το να κάνει τσισάκια στο δεντράκι.. Σας το λέω εγώ που το πλένω και κάθε μέρα!!!
μόλις κάνει λίγη παραπάνω ζέστη, μυρίζει πολύ έντονα!
Όταν έμενα στο Γέρακα που δεν ήμουν το μοναδικό σπίτι στο δρόμο, μέχρι να φτάσουμε στο κομμάτι που έχει γκαζόν και δεντράκια για να τα κάνει ο μικρός, πηγαίναμε τροχάδην και μέσα στη μέση του δρόμου έτσι ώστε να μην μαρκάρει τίποτα. Είναι δύσκολο πολύ με τα αρσενικά, αλλά νομίζω πως μπορείς να τα ελέγξεις κάπως.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Η συμβουλη της Mareco ειναι καλη γενικος!!
Κανεις την παπια και οτι δεν ακους οτι σου μιλανε!!
Και για να φανει ακομα πιο πιστευτο αυτο, μια φιλη μου εβαλε στο κεφαλι της ακουστηκα. Οχι τα μικρουλια του κινητου που δεν φαινονται, αλλα τα λιγο πιο μεγαλα.
Και οταν καποιος της μιλαει, κανει σε πρωτη φαση οτι δεν ακουει- εαν πεφτει σε επιμονο- σηκωνει τα ακουστηκα απο την μια μερια και τους ρωταει " σε μενα μιλατε??" και χωρις να περιμενει απαντηση ξαναβαζει το ακουστικο και φευγει τραγουδοντας!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Η συμβουλη της Mareco ειναι καλη γενικος!!
Κανεις την παπια και οτι δεν ακους οτι σου μιλανε!!
Και για να φανει ακομα πιο πιστευτο αυτο, μια φιλη μου εβαλε στο κεφαλι της ακουστηκα. Οχι τα μικρουλια του κινητου που δεν φαινονται, αλλα τα λιγο πιο μεγαλα.
Και οταν καποιος της μιλαει, κανει σε πρωτη φαση οτι δεν ακουει- εαν πεφτει σε επιμονο- σηκωνει τα ακουστηκα απο την μια μερια και τους ρωταει " σε μενα μιλατε??" και χωρις να περιμενει απαντηση ξαναβαζει το ακουστικο και φευγει τραγουδοντας!!!
Ελα ρε παιδια, χαχα. Σιγα μη ντυθειτε και Αγιοι Βασιληδες! Τι tips ειναι αυτα...Καποιος αλλος ειπε να το παιζει ξενος και οτι δεν καταλαβαινει ελληνικα, και γενικα υποβαθμιστικα και "ύποπτα" για την ποιοτητα του ατομου ειναι στο τελος ολα αυτα...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Toν Κάστορα δεν τον αφήνω να κατουράει τοίχους, κολώνες, αυτοκίνητα μηχανάκια κλπ
Αλλα δεν είναι εύκολο (εκτός από την μεγάλη βόλτα) να βρούν όλοι κοντα τους πάρκο.
Επιλέγω λοιπόν να τον αφήνω σε δέντρα που βρίσκονται σε φαρδιά πεζοδρόμια εφ όσον κρίνω ότι δεν ενοχλούν ιδιέταιρα. (εξ άλλου τα αρσενικά μαρκάρουν και δεν είναι μεγάλη η ποσότητα κάθε φορά)
Αλλά το να πεί ο άλλος από τον πρώτο όροφο ότι είναι δικό του το δέντρο του πεζοδρομίου το βρίσκω παράλογο.
Δηλαδή πως το κατοχύρωσε; Το έχει κατουρήσει πιό ψηλά;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
...Καποιος αλλος ειπε να το παιζει ξενος και οτι δεν καταλαβαινει ελληνικα, και γενικα υποβαθμιστικα και "ύποπτα" για την ποιοτητα του ατομου ειναι στο τελος ολα αυτα...
Με ξέχασες....άντε να σε βοηθήσω βρε...εγώ το είπα.
Αλλά...χαλάρωσε και λίγο. Πολύ βαρια τα παίρνεις :rolleyes:

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Δηλαδή πως το κατοχύρωσε; Το έχει κατουρήσει πιό ψηλά;
ΧαχαΧΑχαΧΑχαχα.....

off topic:
Γιάννη στο πάρκο πας ακόμα???
Φιλοξενώ μια σκυλίτσα που είναι ότι πρέπει για τον Κάστορα....
Του μοιάζει κιολας...Αν πηγαίνεις, θα περάσω κανένα βράδυ...
Με flexi θα την έχω γιατί αν την λύσω θα την βρούμε στην Ορεστιάδα... :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Γιάννη στο πάρκο πας ακόμα???
Φιλοξενώ μια σκυλίτσα που είναι ότι πρέπει για τον Κάστορα....
Του μοιάζει κιολας...Αν πηγαίνεις, θα περάσω κανένα βράδυ...
Να αφήσετε τα πονηρά ραντεβού. Τι λόγια είναι αυτά; :rolleyes::p

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Τωρα με τις ζέστες (και την Ολυμπιάδα) τον πηγαινω μετα τις 12 το βράδυ!
Καλά, :-(
Όταν δροσίσει τότε...Για ένα μήνα θα την έχουμε σίγουρα...
Στείλε κανά πμ όποτε θες..
Τον άλλο τον Ταλιμπάν τον έχω στείλει στο χωριό στους παππούδες οπότε δεν θα έχουμε τσακωμούς...

Υ.Γ. Τέλος Off-Topic....
Πίσω στο θέμα μας....
Τελικά τα δέντρα τα κατουράμε ή δεν τα κατουράμε???
:-\"

Last edited: