Κρεβάτι σκύλου

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
χαχαχα αμα μαζεψουμε πλακα πλακα ολες μας τις χαζοερωτησεις φτιαχνουμε παρωδια..:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, καλά, εσείς λέτε, εγώ όμως έστειλα πριν από κάτι μέρες ένα ταψί μπακλαβά φτιαγμένο από τα χεράκια μου και τη μυτούλα του Μουφ στην κυρία που μου τον έδωσε (πρόεδρο του σωστικού ομίλου). Σήμερα το έλαβε και τρελλάθηκε από τη χαρά της διότι δεν έχει ξαναφάει κανονικό μπακλαβά από κανονική Ελληνίδα που τον φλόμωσε στα βούτυρα (δυστυχώς δε βρήκα εδώ στο Βαρβαριστάν πρόβειο βούτυρο που θέλει επιπλέον ο μπακλαβάς). Οπότε κέρδισα πόντους και στο ραπόρτο της θα γράψει ότι το Μουφ ζει σε επίγειο παράδεισο όπου λιβανίζεται επί 24ώρου βάσεως!:p:p:D:D:D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Ναι, καλά, εσείς λέτε, εγώ όμως έστειλα πριν από κάτι μέρες ένα ταψί μπακλαβά φτιαγμένο από τα χεράκια μου και τη μυτούλα του Μουφ στην κυρία που μου τον έδωσε (πρόεδρο του σωστικού ομίλου). Σήμερα το έλαβε και τρελλάθηκε από τη χαρά της διότι δεν έχει ξαναφάει κανονικό μπακλαβά από κανονική Ελληνίδα που τον φλόμωσε στα βούτυρα (δυστυχώς δε βρήκα εδώ στο Βαρβαριστάν πρόβειο βούτυρο που θέλει επιπλέον ο μπακλαβάς). Οπότε κέρδισα πόντους και στο ραπόρτο της θα γράψει ότι το Μουφ ζει σε επίγειο παράδεισο όπου λιβανίζεται επί 24ώρου βάσεως!:p:p:D:D:D
γκρικ κισινκ ασσ ιν ιτσ γκρεϊτνεσ

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Την επομενη φορα Σαρα στειλε μουσακας..αυτο θα το τιμησουν σιγουρα..κατι τετοια τρωνε οταν ερχονται εδω..:D:D

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Να ρωτήσω κάτι.. Όσοι βάζατε βαζελίνη για να φύγουν οι κάλοι(Άρη?:D) πόσο καιρό καναν περίπου..
Επειδή εχω βάλει μέσα στο σπίτι του σκύλου κουβερτάκι και κοιμάται στα μαλακά βάζω και βαζελίνη μήπως και φύγουν οι κάλοι.. Είναι βέβαια μεγαλούτσικοι..:rolleyes:

puppies

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
51
0
Προσπαθω με τη γυναικα μου να λυσουμε το θεμα του κρεβατιου της Ηρας.
Είναι λιγο περιπλοκο αλλά εσεις μαλλον θα εχετε καποια λυση.

Δοκιμασαμε στο διαμερισμα
- παπλωματακι της κορης μου όταν ηταν μωρο.
- χαλάκια
- κομμάτι από στρώμα αφρολεξ με κάλυμμα βαμβακερό

Λογω μεγαλων πελμάτων το λερωνει με τα ποδια της πατωντας πανω.
Το γεμιζει με τριχες (λιγο με απασχολει αυτό)
Το λεπτό το παραμαζευει και το κανει κουβαρι.
Στο χοντρό δεν πολυπάει, μάλλον γιατι την ζεσταινει, αλλά ισως και να την ενοχλεί το βούλιαγμα που κανει.

Παει και κοιμαται αλλοτε στο μπαλκονι, αλλοτε στα πλακακια μεσα στο σπιτι και άλλοτε στο «κρεβατι» της.
Το πού θα παει εξαρταται αποκλειστικα από τη θερμοκρασια την δεδομενη ωρα.

Εχει βγαλει μερικους κάλους εξω από το γονατο λογω του ότι κοιμάται στα πλακάκια (εκει το απεδωσε η γιατρος).

Για το κτημα τα ιδια και χειροτερα.
Προτιμαει να ξαπλωνει στο χωμα ή στο πλατύσκαλο του σπιτιού παρά στο σπιτάκι της τωρα με τις ζέστες.
Ουτε τιμάει το χαλάκι της μεσα στο ανθρωπόσπιτο γιατι θελει να εχει εποπτεία του εξω χώρου.

Νομιζω ότι χρειαζεται κατι στερεό και δροσερο, ας πουμε βαμβακερό που να μπορει να αλλαζει καλύμματα ώστε να πλενεται το λερωμενο.
Αλλά να μπορει να πλυθει και το ιδιο. Να μην είναι σαν στρωμα παιδικου κρεβατιού, χοντρό και άκαμπτο.

Ειδα ότι πωλουνται καποια αλλά δεν αλλάζουν κάλυμμα. Μπορουμε να φτιαξουμε εμεις βεβαια.

Ευχαριστω
Αρης
Απλά δημιούργησέ της ένα δικό της μέρος. το σκυλί θέλει να ξέρει ότι το συγκεκριμενο μέρος είναι δικό του και όχι να κοιμάται όπου να είναι. εγώ της έχω ένα κρεβατάκι (τα κλασικά που πουλάνε) και κοιμάται πάντα εκεί. δοκίμασε να της βάλεις μία πολύ λεπτή κουβερτούλα (πικέ)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πού μωρέ τους βγάζει τους κάλους? Διότι το Μουφ δεν έχει κι ας κάνει περίεργα πράματα όταν κοιμάται.

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Δεν ξερω αμα ενδιαφερεστε ακωμα αλλα λογο το οτι ειδα προσφατα σε ενα καταστημα με πολλα πραγματα για το σπιτι εφερε και αρκετα πραγματα για τα μωρα μας..

ετσι ανακαλειπσα ενα κρεβατακιπου μοιαζει πολυ με κρεβαται οπως αυτα που εχουν στο καμπινγκ..

ηταν ομορφο και μεγαλουτσικο για λυκοσκυλα . λαμπραντορ κτλ.

το καταστημα λεγονταν idea stores

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Σάρα αν αναφέρεσαι σε μας τους κάλους τους βγάζει στους αγκώνες επειδή κοιμόταν σε ξύλο και ξάπλωνε σε πλακάκια(μέσα στο γραφείο) και καμιά φορά σε τσιμέντο στην αυλή.
Τώρα επειδή έχουμε φτιάξει καινούριο σπιτάκι, έχω βάλει μέσα μοκέτα επαγγελματική και μια φλις κουβερτούλα από πάνω.
Επειδή έχει άσπρα πόδια φαίνονται οι κάλοι γιατί έχουν
'φαγωθει" οι τρίχες στην περιοχή..

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Να ρωτήσω κάτι.. Όσοι βάζατε βαζελίνη για να φύγουν οι κάλοι(Άρη?:D) πόσο καιρό καναν περίπου..
Επειδή εχω βάλει μέσα στο σπίτι του σκύλου κουβερτάκι και κοιμάται στα μαλακά βάζω και βαζελίνη μήπως και φύγουν οι κάλοι.. Είναι βέβαια μεγαλούτσικοι..:rolleyes:
Σκουμπι, φυγανε σε καναδυο βδομαδες αν θυμαμαι καλα, αλλά οπως ειπα και παλαιοτερα οχι τελειως. Απλά δεν φαινονται.

Βαζελινη εβαλα ελαχιστες φορες, μια φορα την εβδομαδα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αυτό εδώ δεν έχει βγάλει μέχρι σήμερα κάλους κι ας κυλιέται και τρίβεται συνεχώς. Ίσως να είναι η πολύ πυκνή του γούνα. Μου είχαν πει ότι το Μουφ έχει ιδιαίτερα πυκνή γούνα που δείχνει, λέει, ότι ο αρχικός εκτροφέας του και ιδιοκτήτης το είχε πεταμένο έξω στο κρύο του Μίσιγκαν και σπανίως σπίτι, οπότε το σώμα του κανόνισε να βγάζει πυκνότερη γούνα για άμυνα. Διότι στις Μεσοδυτικές Πολιτείες ρίχνει κάτι μπιλοζίρια άλλο πράμα.....:eek::eek::eek::eek::eek:

Ε, τώρα που το έχω στα πούπουλα και στα ώπα-ώπα τουλάχιστον δε βγάζει κάλους διότι άντε να το πείσω να κάτσει σε μια μεριά να του βάλω αλοιφή.

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Στο σώμα έχει αρκετά πυκνό αλλά στα πόδια όχι.. Είναι πολύ λεπτό και λείο το τρίχωμα εκεί.. Φαντάσου όταν βρέξω λίγο τα πόδια του φαίνονται οι ¨φακίδες¨που έχει στο δέρμα..

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ορίστε ρε πώς πείθει κανείς το καταφύγιο εδώ ότι είναι υπεύθυνος ιδιοκτήτης σκύλου! Έγραψα παλιά σ' αυτό το νήμα:

Αρχικό μήνυμα απο Sara West
Και απάντησε ο Sir Elric:

γκρικ κισινκ ασσ ιν ιτσ γκρεϊτνεσ
Και ορίστε τι χριστουγεννιάτικο μήνυμα έλαβα από την πρόεδρο του συλλόγου Αυστραλέζων σήμερα:

Matt and I were doing some Christmas shopping today and stopped at a small coffee shop for some warm liquids and they had some baklava there so of course I had to have a piece. Both Matt and I have decided that you have spoiled us completely with yours and there won't be any as good as yours! Mind you, it was OK but not fabulous like your baklava is. I plan to take the recipe with me when I go to my son's home next week as we are going to be making some things for the holidays and I know that is one of his favorites also!
Συνταγή Παρλιάρου παρακαλώ! Το γαλακτομπούρεκο που ρωτάγατε το φυλάω για ειδικές περιπτώσεις!:p:p:D:D:D

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι βέβαια! Για τι με πέρασες? Για Τουρκάλα? Καρύδι θέλει ο μπακλαβας!

Οι τρίχες πάντως κάνουν κάποιο χρόνο να ξαναφυτρώσουν.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Βρε παιδιά... μπακλαβάς και τρίχες γίνεται; Δεν γίνεται... ίου δηλαδή...:D

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αρη,ακου τωρα συνταγη,πανε σε ενα μαγαζι με κυνηγετικα ειδη και ρωτα αν εχουν Ballistol,υπαρχει σε σπρευ και σε μπουκαλι,ειναι λαδι για καθαρισμο οπλου,αλλα 100% φυσικο,μπορεις να καθαρισεις δερματινο σαλονι,σπιτικο η αυτοκινητου,κανει για να γυαλιζονται αλογα και ειδικα η ουρα,ειναι καλο για ερεθισμενες πατουσες,αν π.χ βγαινει σε χιονια με αλατι κ.τ.λ.,και τελος ειναι πολυ καλο για καλους,αυτος στα κυνηγετικα δεν θα το ξερει το γραφει ομως απο πισω,πολυ καλο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν