Κρεβάτι σκύλου

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Παιδια ψάχνω αδιάβροχο κρεβάτι σκύλου...σε κάτι τέτοιο

μπορει να βοηθήσει κανείς, αν ξέρει κάποιο πετ που να υπάρχουν τέτοια και να μπορώ αν παραγγείλω! Έχω τρελλαθει στο ψάξιμο..

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Λυπάμαι που το λέω αλλά τα κωλο pet shity έχουν τέτοια...
Το ειδα καλη μου, αλλά δεν πήρα τηλ. εκει. Έχει και στη Θεσσ/νικη πετ σιτυ νομίζω. Κι έχουν αυτα με τις δερματίνες. Ψάχνω εδω και 2 μηνες απο e-bay αλλά κανείς δεν στέλνει Ελλάδα, δεν υπάρχει ποικιλία για Ελλάδα, κι αν βρεις κάτι καλό έχουν τρελλά μεταφορικά.
Αμαζον κοίταξα βέβαια, κι εκεί τα ίδια, κι αν έχει δεν στέλνουν Ελλάδα!
Τελικά σήμερα εντέλως παραδόξως βρήκα ένα σαιτ απο Κυπρο!:eek:
Βρήκα κάτι τέτοιο,

Μεγεθος 110x80cm

παρήγγειλα, με αντικαταβολη, αν έρθει ήρθε...
Θα πάρω κι ένα πλαστικο μεγάλο κρεβατάκι να βάλω αυτο μέσα και θα αισθάνομαι κομπλε..:) Το θελω για τη μικρή για να κοιμάται δίπλα στην μπλακονοπορτα να μας νιώθει κοντά της και να είναι βολικά. Και να μπορώ να το βάζω όπου θέλω. (οχι σαν σπιτάκι και να μη μπορω να το μετακινήσω.)

Το σαιτ http://www.houseofpet.com/catalog/index.php?osCsid=5ksvmntv6sfvu0bkis17405h07

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Το θελω για τη μικρή για να κοιμάται δίπλα στην μπλακονοπορτα να μας νιώθει κοντά της και να είναι βολικά.
Σαν να έρχεται προς τα μέσα σιγα σιγα :p

Κάτι τετοιο με μια κουβερτα μεσα;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Βρε παιδιά αυτα τα πλαστικα δε βγαίνουν σε μεγαλύτερο μεγεθος απο 87 cm?

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Θα πάρω κι ένα πλαστικο μεγάλο κρεβατάκι να βάλω αυτο μέσα και θα αισθάνομαι κομπλε..:) Το θελω για τη μικρή για να κοιμάται δίπλα στην μπλακονοπορτα να μας νιώθει κοντά της και να είναι βολικά. Και να μπορώ να το βάζω όπου θέλω. (οχι σαν σπιτάκι και να μη μπορω να το μετακινήσω.
Sorry αλλα δεν καταλαβα τι θελεις να κανεις ακριβως ...:D :)

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Μπες στο site της ferplast και θα δεις και αυτο και καποια αλλα.επισης η trixie εχει και αδιαβροχα και πλαστικα.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Σαν να έρχεται προς τα μέσα σιγα σιγα :p

Κάτι τετοιο με μια κουβερτα μεσα;
Εχει αρχίσει ήδη να μπαίνει μέσα, όποτε κάθομαι σε δωμάτιο που δε μπορει να λερώσει την έχω και κάθεται μαζί μου και βλέπουμε τιβι, η ειμαι στον υπολογιστή. Κάποια βράδυα κοιμόμαστε και μαζι στο δωμάτιο μου με δική της μαξιλάρα. Αλλά τώρα που είναι ζεστος ο καιρός ακόμα τη βλέπω μετα απο λίγη ώρα αρχίζει να λαχανιάζει και τη βγάζω έξω, το καταλαβαίνει και μόνη της και δε παραπονιέται. Γενικά όσο ειμαι σπίτι η σκύλα είναι συνέχεια μαζι μου και μέσα.
Βασικά για αυτο το κρεβατάκι έλεγα, απλα για να μη το εχω σκέτο θα βάλω την αδιαβροχη μαξιλάρα. Με τη κουβέρτα επειδη ειναι φλις ζεσταινεται συνηθως αν θέλω να καλύψω κάτι βάζω μια πετσέτα μεγάλη.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Και θα εχει και μια μαξιλαρα αδιαβροχη για να μην καθεται συνεχεια στο σπιτακι. Να εχει και ποικιλια!
Ποτε δεν κάθεται συνέχεια στο σπιτάκι, όλη τη μερα σχεδον ειναι ελευθερη στον κήπο.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Μπες στο site της ferplast και θα δεις και αυτο και καποια αλλα.επισης η trixie εχει και αδιαβροχα και πλαστικα.
Ευχαριστώ αυτο το έχω βρει και σε πετ εδω. :) Και σε ροζ ! Που μ αρεσει! :)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ψήθηκα κι εγώ της τελευταιες μέρες να πάρω δύο κρεβατάκια για τα Χριστούγεννα αλλα τα λυπάμε... είναι τόσο ευτυχισμένα έτσι όπως κοιμούνται πάνω στα παλια μου ρούχα :D

Ειδικά το αρσενικό όταν πάει κάποιος και του τα πάρει θα κλαίει όλη μέρα μέχρι να τα βρει. Υποθέτω παίζει ρόλο και ότι δεν βλέπει και τα ρούχα μυρίζουν BiggBilly.

Αντι για κρεβάτι μάλλον θα πάω για ψώνια να πάρω κάνα παντελόνι και να τους δώσω τα παλιά, έτσι όλοι μας βγαίνουμε κερδισμένοι

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Η Βε κοιμήθηκε λιγες μέρες στο κρεβατάκι της όταν ηταν μωρό και μετά το παράτησε. Της είχα πάνα και απο πάνω πετσέτα. Τωρα απλά βάζω τα παιχνίδια της μέσα εκεί μήπως την δελεάσω και μάθει, μαζί με μια φλις στην ακρούλα για μαξιλάρι.
DSC04815..jpg
Πλέον κοιμάται είτε στην πολυθρόνα απέναντι απο το κρεβάτι να μας βλέπει είτε πάνω στο κρεβάτι. Τον τελευταίο μήνα δεν ξέρω για ποιο λόγο, κοιμάται κολλητά μου και το πρωί ή αν ξυπνησω το βράδυ μπορεί να τη δω και αναμεσα στα μαξιλάρια μας μούρη με μούρη. Αν κοιμηθώ το μεσημέρι, μπορεί να πάει στο διπλανό μαξιλάρι που είναι ελεύθερο και ξαπλώνει κάθετα σαν άνθρωπος! :p
Γιατί το κάνει αυτό; Προσπαθεί να πάρει κεφάλι ή μου φαίνεται; Γιατί και στον καναπέ όταν καθόμαστε, έρχεται ανάμεσα μας ή πάνω στον άντρα μου και φωλιάζει. Ζηλεύει και ποιον απο τους δύο; Ή μήπως ζητάει ακόμη πιο πολλή προσοχή;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν