Κρεβάτι σκύλου

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ηλια, να σαι καλα! Υπαρχει κατι που δεν γνωριζεις? :)
Θα παω να ψαξω. Εξαλλου το χρειαζομαι για να καθαριζω τα οπλα μου. Για την ωρα τα καθαριζω με 10άρι λαδι μηχανης.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Χα! Μιας το φέρατε το θέμα στην επιφάνεια, να σας πω κ εγώ για το δικό μας κρεβατακι.

Η Eva λοιπόν κοιμάται σε ένα καλαμωτό καλαθάκι. Με δικό του μαξιλαράκι μέσα και μια φλις κουβερτούλα από πάνω.

Δείχνει να της αρέσει και να το απολαμβάνει. Όταν τελειώνουν τα παιχνίδια και οι ασχολίες μαζί της ή όταν είναι κουρασμένη πάει και κοιμάται εκεί.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι όταν λείπουμε στις δουλειές μας (που είναι 8 ώρες τουλάχιστον) η Eva -απο βαρεμάρα, από νεύρα δεν ξέρω- το μασάει! Κάθε φορά που επιστρέφουμε το βρίσκουμε όλο και περισσότερο φαγωμένο!

Επειδή φοβάμαι ότι στο τέλος δεν θα μείνει τίποτα, αλείψαμε τις άκρες του με πιπέρι (χθες το κάναμε αυτο). Σήμερα θα δούμε τα αποτελέσματα.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
πάρτης ένα kong με τρύπα στην μέση και βάλε μέσα μια λιχουδιά.Θα την κρατήσει απασχολημένη αρκετή ώρα και ....με πιο νόστιμα πράγματα:D

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
πάρτης ένα kong με τρύπα στην μέση και βάλε μέσα μια λιχουδιά.Θα την κρατήσει απασχολημένη αρκετή ώρα και ....με πιο νόστιμα πράγματα:D
To δοκιμάσαμε κ αυτο αλλά δεν έπιασε :(

Εφαγε το 'ευκολο" μερος και με το υπόλοιπο δεν ασχολήθηκε πολύ (αυτά που δεν έβγαιναν εύκολα).

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Όταν βάζω μπισκότο, το βγάζει σε 2-3 δευτερόλεπτα. Όταν βάζω μικρό κομμάτι κρέας χρέιάζεται 1 λεπτό. Όταν το στουμπώνω με μεγάλο κομμάτι κρέας δυσκολεύεται και κάνει5 λεπτά. Έχω δοκιμάσει να βάλω τυρί, λιώσιμο στο φούρνι μικροκυμμάτων και μετά το αφήνω να στερεοποιηθεί. Εκεί χρειάστηκε γύρω στα 10 λεπτά.

Το kong που του έχω είναι το μεγάλο μαύρο (extreme). Τα μικρά τα χαλάει σε 2-3 μέρες.

Τι κάνω λάθος;

(Συγγνώμη για το off-topic)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Όταν βάζω μπισκότο, το βγάζει σε 2-3 δευτερόλεπτα. Όταν βάζω μικρό κομμάτι κρέας χρέιάζεται 1 λεπτό. Όταν το στουμπώνω με μεγάλο κομμάτι κρέας δυσκολεύεται και κάνει5 λεπτά. Έχω δοκιμάσει να βάλω τυρί, λιώσιμο στο φούρνι μικροκυμμάτων και μετά το αφήνω να στερεοποιηθεί. Εκεί χρειάστηκε γύρω στα 10 λεπτά.

Το kong που του έχω είναι το μεγάλο μαύρο (extreme). Τα μικρά τα χαλάει σε 2-3 μέρες.

Τι κάνω λάθος;

(Συγγνώμη για το off-topic)
Δεν κάνεις τίποτα λάθος...και τα δικά μου...βγάζουν τα μπισκότα σε 2 λεπτά...και μετά τα δύσκολα...τα βαριούνται!!!

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Δεν κάνεις τίποτα λάθος...και τα δικά μου...βγάζουν τα μπισκότα σε 2 λεπτά...και μετά τα δύσκολα...τα βαριούνται!!!
Δεν είναι το θέμα μου ότι βαριέται. Τα βγάζει όλα, τα τρώει σαν κύριος και μετά το κονγκ δεν του ασκεί την ίδια γοητεία.

Και έχει κάνει το σπίτι του μασουλητήρι ](*,)

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Ένα κόλπο που είχα κάνει(κλεμμένο από την Rottie) είναι να αλείφω τα τοιχώματα με φυστικοβούτυρο(ή τυρί κρέμα είναι επίσης πολύ καλό) και να το γεμίζω με τις κροκέτες.. Τρώει πρώτα τα εύκολα και μετά παλεύει να γλύψει και μέσα..
Ε αν το βαριέται και αυτό παρτο απόφαση!:D

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Εδώ ξεκολάει στο 10 λεπτο το κολημένο τυρί στα εσωτερικά τοιχώματα.

Το θέμα μου είναι να βρω τρόπο να μη μπορεί να φάει όλο το φαγητό στο kong και να παιδεύεται ώρες.

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Πάρε του μικρότερο κονγκ.(δεν ξέρω αν το μαύρο κυκλοφορεί σε μεγέθη όμως).
Δεν θα έχει τόσο μεγάλο άνοιγμα και δεν χωράει η γλώσσα καλά..;)

Όταν λες τα καταστρέφει εννοείς τα κόβει?

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Λοιπόν, λάθος, υπάρχουν μεγέθη και του έχω το Large (υπάρχει και XL / XXL). Είναι το μικρότερο μέγεθος που δίνει η εταιρία για Γ/Π.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Στην Αμερική τουλάχιστον τα κογκ βγαίνουν σε ένα σωρό διαφορετικά μεγέθη, σχήματα και χρώματα. Μάλιστα γράφει πάνω στο χαρτί τους και για τι σκύλους κάνει το καθένα. Επίσης κυκλοφορούν κρεμοειδή γεμίσματα και μπισκοτάκια που εννοείται ότι δεν τ' αγοράζω διότι βάζω δικά μου μέσα.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ενταξει αφου λεει ο ανθρωπος οτι ο δικος του το βαριεται,δεν εχουν ολοι οι σκυλοι τα ιδια γουστα,εγω παλια τα εδινα μια καλτσα λερωμενη και την επαιζαν μηνες,τι να κανω τωρα να της βγαλω στο εμποριο?:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το βίτσιο της κάλτσας το έχει και το Μουφ. Λένε μάλιστα ότι αν αφήνεις το σκύλο μόνο του ή στο σπίτι για μερικές ώρες ή σε πανσιόν, είναι καλό να του δίνεις ένα παλιό σου φορεμένο T-shirt. Όταν πρωτοπήρα το Μουφ και έφευγα για δουλειά, είχε άγχος αποχωρισμού μέχρι που συνειδητοποίησε ότι δεν το παρατάω για πάντα. Στην αρχή όμως πήγε και βρήκε από μόνο του ένα φορεμένο παλιό μου T-shirt και το κράταγε κοντά του όλη μέρα. Τώρα ένα απλό εμφατικό "I will be back, Μούφι-Μούφι" του αρκεί.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Κάθε φορά που επιστρέφουμε το βρίσκουμε όλο και περισσότερο φαγωμένο!
.
και για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα(προκειμένου να γλυτώσουμε απο τις βρωμοκάλτσες του omarock:D)........

θα πρότεινα (αν δεν πιάσει το πιπέρι:p)να απομακρύνεις το καλάθι την ώρα που λείπετε για να ''ξεχάσει''.

όταν είστε παρόντες μπορείτε να της το έχετε και να την διορθώνετε μόλις πάει να το φάει.Θα μάθει ,που θα πάει...:)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εξαρτάται. Άμα τον έχω πιάσει να κάνει μαλακίες εκ των υστέρων, άρα δεν μπορώ να τον μαλώσω πλέον, του τα λέω τούρκικα, οπότε το θεωρεί πολύ αστείο. Το "I will be back, Μούφι-Μούφι" λέγεται έτσι, αγγλοελληνιστί και ελαφρώς τραγουδιστά. Συνήθως του μιλάω ελληνικά εκτός από τα παραγγέλματα που τα λέω σγγλικά διότι έτσι τα λέγανε όλοι οι εκπαιδευτές του. Πλάκα έχει άμα τον ρωτάω άμα θέλει κάτι και με κοιτάει κι αυτός ερωτηματικά και κουνάει το κεφαλάκι του μιμούμενος την κίνησή μου. Μερικά παρσγγέλματα τα έχει μάθει μόνο ελληνικά όπως το "Φτύστο ΑΜΕΣΩΣ!" άμα βάλει στο στόμα του καμιά αηδία. Για κάποιο λόγο ακούει πάντα ενώ δεν ακούει το αντίστοιχο "SPIT IT OUT!" Γενικά του μιλάω μεικτά αλλά κυρίως ελληνικά. Δυστυχώς νομίζω ότι κάτι αηδίες του τύπου "είσαι πολύ ωραίος!" και "ξέρεις ακριβώς ΠΟΣΟ ωραίος είσαι?" τις καταλαβαίνει διότι όλοι είναι σύμφωνοι (κτηνίατροι, groomers, εκπαιδευτές, κόσμος γενικά) ότι είναι ωραίος και το ξέρει, εννοείται συνήθως για να αποσπάει μεζεδάκια απ' όλους.

Last edited:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Λοιπόν, εμείς έχουμε έναν κανόνα περίεργο σχετικά με τα στρώματα στο σπίτι!!!!
Επειδή έχω παντού χαλιά...και τα golden δεν είναι αυτό που λέμε "κρυουλιάρικα"...το πρώτο στρώμα αγοράστηκε για τον Τσούφι μόλις έγινε 8...θεώρησα ότι επειδή μεγαλώνει...χρειάζεται κάτι πιό μαλακό..

Το εξήγησα λοιπόν στον Keagan...και του είπα ότι μόλις γίνει 8...θα αποκτήσει και αυτός το ίδιο προνόμιο..παρόλα αυτά εκείνος ήθελε δικό του ΑΜΕΣΩΣ!!

Ο Τσούφι έχει καταλάβει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ότι αυτό το στρώμα είναι δικό του...οπότε είχαμε τις εξής σκηνές:
1. Κατά τις 11 το βράδυ ο Keagan με ύφος κινέζου...προχωρούσε σιγά σιγά προς το δωμάτιό μου...και θρονιαζόταν στο στρώμα του Τσούφι.
2. Μόλις ήταν η ώρα για ύπνο...ο τσούφι πήγαινε πάνω από το κεφάλι του και του γαύγιζε μέχρι να σηκωθεί.
3. Κάποιες μέρες είχαμε τον εξής αγώνα..."Ποιός θα πάει πρώτος στο στρώμα"..

Τελικά αποφάσισα και πήρα και δεύτερο...αλλά ο απίστευτα κακομαθημένος Τσούφι...το βούτηξε και το πήγε στο κήπο...όπου τον κυνηγούσα 20 λεπτά για να του το πάρω..
Τώρα...ο καθένας έχει το δικό του...ΠΟΤΕ δεν πηγάινει ο ένας στου άλλου...
Και ο Φλοπυ
ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν