Κρεβάτι σκύλου

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Τελικά δεν κατάλαβα: είναι επικίνδυνο το fleece για δερματικά? Ή το κρεβάτι γενικώς? Αν είναι έτσι, τότε να μη σκάω διότι το Μουφ κοιμάται στο πάτωμα.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ψαχνοντας να δω σε ποια θεματα θα αξιζε πιθανον να κανω ανανεωση, επεσα πανω σε αυτό.
Εδώ και καιρο πηρα ένα χαλακι, πολύ μαλακο από πανω και με λαστιχο από κατω, που κολλαει στα πλακάκια και ετσι δεν το παραμαζευει η Ηρα.
Το μειονεκτημα είναι ότι μαζευει τριχες, αλλά καθαριζει ευκολα με την ηλεκτρικη σκούπα.

Είναι δίπλα στο μερος οπου καθομαι συνηθως και μπροστα στην μπαλκονοπορτα για δροσιά.
Τωρα εχει ζέστη και δεν το τιμαει ιδιαιτερα και την ξεσηκωσα με την φωτογραφηση (κυνηγούσε το λουρακι της μηχανης) αλλά ολη τη νυχτα την πεφτει εκει.
Τη μερα παει μερικες φορες και ξαπλωνει και η Ζηνα μαζι.

Οι κάλοι όπως φαινεται στις φωτο εχουν σχεδον εξαφανιστει και από τους δυο αγκωνες.
Τις πρώτες μερες εβαλα και βαζελινη στους κάλους όπως προτάθηκε μεσα στο θεμα.

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Δεν ξερω αμα επειτρεπετε να αναφερο το καταστημα , αλισηδα ειναι .
( δεν πουλαει ζωακια )
ειχε κατι κρεβατακια αρκετα μεγαλα απο ψαθα αμα το λεω καλα οπου βαζεις μεσα μια μεγαλη μαξιλαρα , αλλα υπηρχε και σε πλατικο οπου μπαινει μαξιλαρα μου φανεικε αρκετα ενδιαφερων για μεγαλωσωμα σκυλια γιατι μπορεις να πλεινεις και να τειναξεις πολυ ευκολα την μαξιλαρα ,

Για την δικη μου εχω δυο μαξιλαρες και της πλενο στι πληντιριο και μετα στο στεγνωτηριο και εξαφανιζονται ολες η τριχουλες στο φιλτρο του στεγνωτηριου και τα αφερο μια μιας...

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
ειχε ενα τετοιο και ενα αλλο ψαθινο

και αυτο που μου εκανε εντυποσει ειναι οτι ειχε και για πολυυυυ μεγαλα σκυλουδια

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Μιας και ανανεώθηκε το θέμα να πω πως στον γιατρό που ρώτησα για τους κάλους μου είπε και αυτός βαζελίνη και ύπνο στα μαλακά..

Είπε όμως και κάτι για πλαστική, ότι μπορεί να αφαιρεθεί το νεκρό δέρμα δηλαδή..
Αν ενδιαφέρεστε να ρωτήσω περί τίνος πρόκειται, αν χρειάζεται ηρεμιστική, κλπ..

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρε σεις, τι θα κάνω με το χωριατόσκυλο που έμπλεξα?! Κοιμάται σαν το ζώον κάτω στο πάτωμα και αισθάνομαι απαίσια διότι νοιώθω σα να το κακομεταχειρίζομαι! Εξηγούμαι:

Το Μουφ έχει πολύ περίεργες κρεβατικές συνήθειες. Συνήθως θέλει να έρχεται στο κρεβάτι μου με το σούπερ πανάκριβο ανατομικό στρώμα. Μέχρι εδώ καλά, κανένα πρόβλημα. Μόλις αρχίσω να γλαρώνω, πάει και ξαπλώνει στα πόδια μου και μόλις κοιμηθώ πάει και κοιμάται στο πάτωμα. Ορισμένες φορές (σπάνια) κοιμάται στο κρεβάτι όλη τη νύχτα ή αν κοιμηθώ το μεσημέρι, καθώς και όταν του έχω λείψει (π.χ. όταν γύρισα από Ελλάδα το καλοκαίρι). Με εκνευρίζει όμως ο ύπνος στο πάτωμα σαν παραπεταμένο σκυλί. Το μεσημεριανό ύπνο τον παίρνει ανάσκελα περίεργα (έχω βάλει φωτογραφία και σ' αυτό το νήμα και στο άλμπουμ του), αλλά το βραδυνό και πρωινό κουλουριασμένο ή τεντωμένο στο πλάι.

Εν τω μεταξύ του έχω πάρει μια τεράστια αναπαυτική σκυλομαξιλάρα-κρεβάτι που χρησιμοποιεί σπανιότατα! Ακόμα και στο σαλόνι θέλει κάτι παλιά μαξιλαράκια που τα πηγαινοφέρνει όπως του καπνίσει. Και ναι μεν έχω μοκέτα σ' όλο το σπίτι, αλλά δεν είναι πράγματα αυτά!!

Ο λόγος που με πειράζουν τα παραπάνω είναι ότι πάλι πήγε και βρήκε ένα παλιό πάπλωμά μου, το έβαλε στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι μου, ξάπλωσε, πήρε ένα γλυκούτσικο ύφος και άρχισα να σκέφτομαι ότι το κακομοίρικο, μετά απο βάσανα και πόνους βρήκε επιτέλους κάτι μαλακό και αναπαυτικό. Και πάλι όμως ακριβώς αυτή τη στιγμή πήγε και ξάπλωσε στο πάτωμα σα ζώον από τη άλλη μεριά. Μερικές φορές κρύβει το πρόσωπό του κάτω από το κρεβάτι ή πίσω από ένα μαξιλάρι, ενώ άλλες φορές δεν ασχολείται καθόλου με το πού είναι το πρόσωπό του.

Επειδή δεν αντέχω να το βλέπω ξαπλωμένο και παραριγμένο, τι να κάνω εσείς που τα ξέρετε αυτά? Να του πάρω κάτι άλλο? Πουλάνε και κάτι κρεβατοειδή, αλλά το Μουφ δεν πολυθέλει να κοιμάται σε ανυψωμένη επιφάνεια. Να του πάρω ένα από εκείνα τα προβατομαλλοειδή? Το Μουφ όμως έχει μια τάση να επιτίθεται σε προβατομαλλοειδή και να τα σκίζει. Υπάρχει κάτι άλλο? Και πώς το πείθουνε να κάτσει σε μια συγκεκριμένη μεριά και να κοιμάται σαν άνθρωπος? (μεταφορικά το λέω αυτό!)

Ή μήπως αδίκως σκάω και τελικά του τα πρήζω του Μουφ?

Ως συνήθως, σας μερσώ ιδιατέρως.

Last edited:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ή μήπως αδίκως σκάω και τελικά του τα πρήζω του Μουφ?
Δόξα Σοι ο Μεγαλοδύναμος Θεός!

Είθε η επιφοίτηση του Αγίου πνεύματος να ξεπρηξει το συκώτι του Μουφ!
(Δεν λες πάλι καλά που είναι ευνουχισμένος ο σκύλος και δεν έχει καταλήξει με υπερτροφικούς ορχεις?!) :D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με την Rottie!!!!!
Ασε το σκυλί ήσυχο να κοιμαται όπου γουστάρει!Αν θέλει στο πάτωμα, στο πάτωμα!!!!

Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
51
TIRNAVOS (LARISSA)
Δόξα Σοι ο Μεγαλοδύναμος Θεός!

Είθε η επιφοίτηση του Αγίου πνεύματος να ξεπρηξει το συκώτι του Μουφ!
(Δεν λες πάλι καλά που είναι ευνουχισμένος ο σκύλος και δεν έχει καταλήξει με υπερτροφικούς ορχεις?!) :D
RESPECT !!!!!!!!!!!

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Ρε sara west πως τα λες ετσι απιθανα παντα?:D

Μολις παρω χαμπαρι μουφοιστορια διαβαζω προσεκτικα πάντα!

Μαλλον δεν χρειαζεται να ανυσηχεις.
..εγω του εχω 3 κρεβατια.
1 στο δωματιο μου, ενα στο σαλονι-διπλα στην κουζινα και μια στρωματαρα τεραστια στο μπαλκονι και ομως πολλες φορες κοιμαται στο πατωμα. Εχει κανει κάτι κάλους τεραστιους.(του βαζω βαζελινη).

Εδω περα μια αποτυχημενη προσπαθεια αγορας κρεβατιου, τελικα δεν χωρουσε ο καημενος. :p

Του πηρα μεγαλυτερο.

Αλλα παλι δεν βολευτηκε.

Ο Κομπι δεν κοιμαται κουλουριασμενος,συνηθως τον πετυχαινω να κοιμαται τεντωμενος, δεν ξερω γιατι.
ετσι

ή ετσι

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Το τηλεκοντρόλ σ' αφήνει να το πάρεις καθόλου ή έχει αναλάβει το ζαπινκγ κατ' αποκλειστικότητα?? :D:D:D:D:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Σάρα μου άστους να λένε! Το πρόβλημα είναι σοβαρό! Θα 'ρθει και κανας άνθρωπος στο σπίτι, θα το δει το σκυλί πεταμένο στα πατώματα κι ως γνήσιος Αμερικανός μπορεί να πάει να σε καταγγείλει για κακοποίηση μουφίου. Ποια θα είναι η θέση σου μετά?
Άσε που μπορεί να το μυριστούν εκείνες εκεί οι απαίσιες των καταφυγίων και να σου κάνουν κατάσχεση μουφ! :shock:
Προτείνω λοιπόν, μια που το μουφ ξέρει ήδη να μαγειρεύει, να σφουγγαρίζει και να κάνει καφέ, να του μάθεις και να στρώνει κρεβάτια. Με τόσο κόπο που θα κάνει θα αρχίσει να τα τιμάει, δε μπορεί!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Σάρα μου άστους να λένε! Το πρόβλημα είναι σοβαρό! Θα 'ρθει και κανας άνθρωπος στο σπίτι, θα το δει το σκυλί πεταμένο στα πατώματα κι ως γνήσιος Αμερικανός μπορεί να πάει να σε καταγγείλει για κακοποίηση μουφίου. Ποια θα είναι η θέση σου μετά?
Άσε που μπορεί να το μυριστούν εκείνες εκεί οι απαίσιες των καταφυγίων και να σου κάνουν κατάσχεση μουφ! :shock:
Προτείνω λοιπόν, μια που το μουφ ξέρει ήδη να μαγειρεύει, να σφουγγαρίζει και να κάνει καφέ, να του μάθεις και να στρώνει κρεβάτια. Με τόσο κόπο που θα κάνει θα αρχίσει να τα τιμάει, δε μπορεί!
θα συμφωνησω με την χλοη! αν μας το βαλουν το κοριτσι μας η βλαμενη τπτ κοινωνικες εργασιες θα στειλω τον ντιναρα και την κατερινα να ξεσκατιζουν τπτ γερους σε πολιτιακα γυροκομεια

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κοιτάξτε για τις κυρίες δεν έχετε άδικο διότι πρώτον μου στείλανε μια να επιθεωρήσει το σπίτι πριν πάρω το Μουφ και η οποία με ρώτησε πού ακριβώς θα κοιμάται και σε τι και δεύτερον όταν πλέον με είχανε εγκρίνει πήγα να τον πάρω μαζί με όλη του την προίκα, συμπεριλαμβανομένης και της σούπερ μαξιλάρας-κρεβατιού που του είχα ήδη αγοράσει και που τους την έδειξα! Τώρα βεβαίως γνωρίζουν ότι το Μουφ είναι άρχων βασιλεύς του σπιτιού, έχω και συστατική από την κτηνίατρό του και υπάρχει πάντοτε και η μαξιλάρα.

Λίζα καλή μου, μακάρι να μάθει να κάνει τα κρεβάτια!

Τέλος για το τηλεκοντρόλ το Μουφ αδιαφορεί παντελώς. Και για την τηλεόραση. Καλού-κακού όμως το κρύβω διότι τον έχω ικανό να το δαγκώσει και να το μασήσει σε άσχετη φάση.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Λίζα καλή μου, μακάρι να μάθει να κάνει τα κρεβάτια!
:):):)
Δώστου ένα φιλί και μην ανησυχείς για τέτοια θέματα.
Μπορεί να σε δουλεύω λίγο, αλλά έχω κάνει ερωτήματα γεμάτα αγωνία όπως:
"γιατί χώνεται κάτω απ' το κρεβάτι? Έχω ακούσει ότι πάνε εκεί για να πεθάνουν"
"Τρέμει μετά το μπάνιο στη θάλασσα. Ένας Πακιστανός μου είπε ότι θα ψοφήσει. Ισχύει????"
"Τρώει περισσότερο απ' ό,τι συνηθίζει! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ????"
"Έβαψα τους τοίχους, μπορεί να εισπνεύσει τίποτα και να αρρωστήσει???"
"Βοήθεια έσπασα θερμόμετρο, αν καταπιεί υδράργυρο θα επιβιώσει?"
"Έσπασα ένα ποτήρι! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ"
Τέτοια ωραία :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν