Καλησπερα σας ¨kon¨

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Η αγορά ζώου από πετ σοπ από κάποιον που γνωρίζει, κατά τη γνώμη μου, είναι ανήθικη πράξη.
ΤΕΛΟΣ.
Όπως και η "συνεύρεση" με ιερόδουλη από κάποιον που γνωρίζει ότι η εν λόγω είναι θύμα τράφικινγκ.
Να σου ζητήσω συγγνώμη για τη γνώμη μου Κον? Αυτή είναι και όπως δε γουστάρω να μου χαϊδεύουν τα αυτιά, έτσι δεν το κάνω κι εγώ.
Κι αν υπάρχουν μέλη του φόρουμ που κάνουν αυτά που είπες, τότε είναι άξιοι ίδιας και χειρότερης αντιμετώπισης!

Κατά τα άλλα, όσο κι αν θίχτηκες, θα σε παρακαλούσα να μείνεις στο φόρουμ, καθώς θα βρεις πολλά μέλη προθυμότατα να σε βοηθήσουν στη σωστή ανατροφή του κουταβιού σου (μεταξύ αυτών κι εγώ με τις λίγες μου γνώσεις). Δεν στήνουμε "λαϊκά δικαστήρια", λέμε τις γνώμες μας που συχνότατα διαφέρουν.

kon

Member
6 Μαϊου 2008
22
0
denis said:
galazia said:
denis said:
Αααα .. και δεν είσαι ούτε ανήθικος ούτε παράνομος ...
τι ειναι? :roll:
Στόκος

(κατά την έννοια του ανεπίδεκτου μαθήσεως - μην παρεξηγηθείς πάλι) :roll: :roll: :D
Ανταποδιδω:
Ο ΜΑΚΑΚΑΣ,ΤΟΥ ΜΑΚΑΚΑ Ω!!!!!!ΜΑΚΑΚΑ

galazia

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
98
0
ας πεσουν οι τονοι σας παρακαλω πολυ,δεν υπαρχει πλεον λογος και θα νευριασει και η ελενη.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Λεω να ηρεμησουμε λιγο γιατι με το να βριζομαστε δν βγαινει τπτ... :?

Καταρχην να σου ζησει το κουταβι και να ειναι παντα καλα και πανω απ'ολα υγιες! :D

Η επιλογη ειναι δικαιωμα του καθενος, γνωριζες τι συμβαινει το εψαξες και εκανες την επιλογη σου.Καλη η κακη την εκανες ευχομαι να μην σ βγει σε κακο και να μην εμφανισει ποτε μα ποτε κανενα προβλημα το κουταβι σου!

Απο κει και περα αφου εγινε δν αλλαζει και οπως ειπε και η Ρανια τωρα αρχιζουν τα δυσκολα.
Θα σε συμβουλευα να παραμεινεις στο forum και να διαβασεις και να συζητησεις θεματα που αφορουν το πως θα το μεγαλωσεις πια... :wink:
Δν νομιζω να υπαρχει καποιος π δν θα βοηθησει η δν θα ενδιαφερθει :)

Ας κλεισει εδω το θεμα αγορα και ας κανουμε πιο εποικοδομητικες συζητησεις σε αλλα topic οπως διατροφη και ασκηση η συμπεριφορα και εκπαιδευση... :D

Να ηρεμησουν λιγο και τα πνευματα :D Ε αγαπητοι συμφορουμιστες καλυτερα δν θα ειναι? :wink:

kon

Member
6 Μαϊου 2008
22
0
galazia said:
ας πεσουν οι τονοι σας παρακαλω πολυ,δεν υπαρχει πλεον λογος και θα νευριασει και η ελενη.
Πεσμενοι ειναι.

Denis.Τελος ........οι φιλοφρονησεις.

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
oκ ρε παιδιά!
αφού είναι αίσχος στα πετ σοπ και αφού οι ανίδεοι ιδιοκτήτες ζευγαρώνουν ούτως ή αλλως τα κουταβια οπως μας ενημερώνει ο kon και μαλιστα τα βαζουν διπλα με τα αλλα στα pet shops,ολοι απο κει να παιρνουμε.

ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ,ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ.ΑΣ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ....

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ KON...
Tι να πω...

kon

Member
6 Μαϊου 2008
22
0
ok παιδια,επειδη ολοι κρυβομαστε πισω απο ενα ψευδωνυμο και δεν ξερουμε ποιος ειναι ποιος και τι ειναι,τι συμφεροντα μπορει να εξυπηρετει ,εγω αυτο που εχω να κανω ειναι να παρακολουθω καποια θεματα που με ενδιαφερουν κ οχι να απολογουμε.ολα ειναι θεμα εκτροφεων δηλαδη? οπως λεει κ το μελος puzzle <<εδωσα 300 ευρω παραπανω κ το πηρα απο εκτροφεα ,αφου ειχε παρει πρωτα απο pet-shop>>Οταν μιλησα με τον Κυριο Χρηστο τον μοναδικο εκτροφεα ΑΚΙΤΑ στη Ελλαδα(περιοχη καστοριας) ο οποιος παρεπιπτοντως δεν ειχε γεννα την συγκεκριμενη περιοδο,μου εξηγησε, τα υπερ κ τα κατα μιας αγορας απο εξωτερικο.Δεν ενοχληθηκε,εσεις στησατε Λαικο δικαστηριο.Αραγε γιατι?

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Νομίζω άλλο αγορά από το εξωτερικό και άλλο από puppy mill ή BYB.. :roll:

Τις επιλογές σου τις έκανες, οπότε από μένα καλή τύχη και καλή συμβίωση με το νέο μέλος της οικογένειάς σου! :)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ προτείνω να λήξει εδώ το θεμα γιατί δεν έχει πλέον νόημα να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.

Kon, σε κυνοφιλικο φόρουμ συμμετέχεις. Δεν είναι φυσιολογικό να υποστηρίζουμε την επιλεκτική-ηθική εκτροφή και όχι τα ανεύθυνα ζευγαρώματα των ιδιωτών, τα κολαστήρια των puppy mills και το σκυλεμποριο των pet shops?
Με τα αυτονόητα θα ασχολούμαστε τώρα?

Αυτή είναι η πραγματικότητα, είτε αρέσει είτε όχι και δεν έχει καμία σχέση με «λαϊκά δικαστήρια», «απολογίες» και στείρες αντιπαραθέσεις, τα οποία έχουν μηδενική χρησιμότητα και υποβαθμίζουν την ουσία του προβλήματος.

Εύχομαι να ζήσεις πολλά και καλά χρόνια με το σκύλο σου.

kon

Member
6 Μαϊου 2008
22
0
Με βρισκετε απολυτα συμφωνο,δεν υπαρχει λογος να αναμασαμε τα ιδια κ τα ιδια.
Rottie σε ευχαριστω πολυ για ολα,ελπιζω οταν χρειαστω την βοηθεια σου,αν συμφωνησει κ ο αντρας σου, να την εχω .
κ παλι ευχαριστω

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
kon said:
ok παιδια,επειδη ολοι κρυβομαστε πισω απο ενα ψευδωνυμο και δεν ξερουμε ποιος ειναι ποιος και τι ειναι
Λάθος! Η πλειοψηφία όσων γράφουν εδώ συχνά ξέρουν ποιος είναι ποιος και τι. Πολλοί ΄γνωρίζονται και ξέρουν ονοματεπώνυμα και τα πάντα.
Έχω κολλήσει εδώ εκτός όλων των άλλων και γιατί διαπιστώνω ότι όπου υπάρχουν... συμφέροντα η διαχείριση επεμβαίνει καταλλήλως.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ότι μπορούμε κάνουμε Λιζακι! :twisted:

kon said:
Rottie σε ευχαριστω πολυ για ολα,ελπιζω οταν χρειαστω την βοηθεια σου,αν συμφωνησει κ ο αντρας σου, να την εχω .
:shock:
Kon, με χαρά θα σε βοηθήσω όπου μπορώ! Ο άντρας μου με το σκύλο σου που "κολλάει"? :lol: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αυτό τώρα το είδα! :shock:

Αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαααα!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ποπο κραταω την κοιλια μου απο τα γελια..,οι ατακες που πεφτουν ειναι απεριγραπτες.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
Καταρχάς kon να σας ζήσει και να τον χαίρεστε τον κουταβο σας :D
Είναι πραγματικά πανέμορφος :wink:
Δεν ξέρω γιατί,αλλά μ`άρεσε η όλη κουβέντα και κυρίος το αποτέλεσμα αυτής!
Γίνομαι κακο,το ξέρω! 8)
Αλλά πιστεύω ότι ήταν ένα μικρό μαθηματάκι σ`αυτούς που νομίζουν ότι με τον καυγά κ τον τσαμπούκα,
μπορούν να φτιάξουν όλα τα κυνολογικά προβλήματα αυτής της χώρας :twisted:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν