Καλησπερα σας ¨kon¨

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
kon said:
Οταν μιλησα με τον Κυριο Χρηστο τον μοναδικο εκτροφεα ΑΚΙΤΑ στη Ελλαδα(περιοχη καστοριας) ο οποιος παρεπιπτοντως δεν ειχε γεννα την συγκεκριμενη περιοδο,μου εξηγησε, τα υπερ κ τα κατα μιας αγορας απο εξωτερικο.Δεν ενοχληθηκε,εσεις στησατε Λαικο δικαστηριο.Αραγε γιατι?

κατά αρχή δεν είναι ο μοναδικός εκτροφέας Αμέρικαν Akita!!!!!!
και σίγουρα δεν κατάλαβες αυτά που σου είπε!!!!!!
τώρα στα γρήγορα μου έρχονται 3 στο μυαλό.
και σίγουρα δεν κατάλαβες αυτά που σου είπε!!!!!!
σίγουρα όταν σου έλεγε για την αγορά κουταβιού από το εξωτερικό δεν εννοούσε τις εισαγωγές τον pet-shop.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
ektor said:
Αλλά πιστεύω ότι ήταν ένα μικρό μαθηματάκι σ`αυτούς που νομίζουν ότι με τον καυγά κ τον τσαμπούκα, μπορούν να φτιάξουν όλα τα κυνολογικά προβλήματα αυτής της χώρας :twisted:
1. Πικρόχολο σχόλιο
2. Δεν είδα κανέναν καυγά
3. Σε ενδιαφέρει καθόλου το ότι η χώρα υποφέρει από έλλειψη κυνοφιλικής παιδείας?
4. Προσωπικά δεν πήρα κανένα "μαθηματάκι". Μάλλον κι εγώ στόκος + ανεπίδεκτη είμαι! Αν κάποιος πήρε μαθηματάκι ας το δηλώσει.
5. Εκτός από πικρόχολο το εν λόγω σχόλιο δεν βοηθάει πουθενά.

Kon: Συχνά τα πετ σοπς συστήνουν κάποιον γιατρό για τα σκυλιά που δίνουν. ΜΗΝ πας το μωρό σ' αυτόν/αυτήν.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Chloe, το χόμπι του Ektor είναι να μπαίνει στις συζητήσεις όταν έχουν τελειώσει και να κάνει απολογισμό με βάση τα πιστεύω του και τις προσωπικές του συμπάθειες, κατακεραυνώνοντας τους πάντες.
Τι να κάνουμε...? Αγάπα τους συμφορουμιτες σου με τα ελαττώματα τους! :wink: :lol:

Ektor, πιστεύω πως μπορείς να συμμετέχεις δημιουργικότερα στις συζητήσεις, εκφράζοντας την άποψη σου για συγκεκριμένα θέματα και όχι για συγκεκριμένα άτομα.
Εποικοδομητική συζήτηση γίνεται με την ανταλλαγή επιχειρημάτων και όχι με την ανταλλαγή πυρών! :wink: :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παιδια σας παρακολουθω τοσες μερες...τα εχουμε πει... τα εχουμε ξαναπει.. χαρα το κουραγιο της γλωσσας σας... :lol: :lol: 8)
Εγω δεν εχω να πω κατι.. γιατι αν μιλαγα θα χαλουσα την υπογραφη μου.. 8)

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
ROTTIE said:
Chloe, το χόμπι του Ektor είναι να μπαίνει στις συζητήσεις όταν έχουν τελειώσει και να κάνει απολογισμό με βάση τα πιστεύω του και τις προσωπικές του συμπάθειες, κατακεραυνώνοντας τους πάντες.
Τι να κάνουμε...? Αγάπα τους συμφορουμιτες σου με τα ελαττώματα τους! :wink: :lol:

Ektor, πιστεύω πως μπορείς να συμμετέχεις δημιουργικότερα στις συζητήσεις, εκφράζοντας την άποψη σου για συγκεκριμένα θέματα και όχι για συγκεκριμένα άτομα.
Εποικοδομητική συζήτηση γίνεται με την ανταλλαγή επιχειρημάτων και όχι με την ανταλλαγή πυρών! :wink: :D
Δεν είναι θέμα συμπάθειας,γιατί απλούστατα σας συμπαθώ όλους!
Μόνο και μόνο για τον αγώνα που δίνετε καθημερινά για την προστασία κ διάσοση των αδέσποτων,με κάνει να νιώθω πολύ μικρός απέναντι σας!

Τώρα για το θέμα των πετ,έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να κάθομαι να εξηγώ για τις αρνητικές συνέπιες της αγωρας από πετ και αυτό το εκανα πολυ πριν ασχοληθω μ`αυτο το φορουμ,αλλά διαπιστώνω συνεχώς ότι το συστημα δεν επιτρέπει στα λόγια μου να πετυχουν το στόχο τους :evil:
Πρέπει να βρούμε αλλους τρόπους αντιμετώπισης του πρωβλήματος και κυρίος να πάψουμε να επιτηθόματσε στα πόδια όταν το κεφάλι είναι και παραμένει να είναι σάπιο :(

Οσο για μια πιο ποιοτική συμμετοχή εκ μέρους μου.Θα ήθελα να διημιουργηθουν πρώτα οι κατάληλες συνθήκες και μετά!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν