Καλησπερα σας ¨kon¨

galazia

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
98
0
Chloe said:
Γαλάζια
Του είπαμε τόσες φορές να μην πάρει από πετ σοπ. Από κει και πέρα εκείνος αποφάσισε ότι έτσι έπρεπε να κάνει, καθώς μόνο το Ακίτα τον ικανοποιούσε σαν σκυλί. Δικαίωμά του! Παράνομος δεν είναι!
.
κοιτα,φυσικα και ειναι δικαιωμα του,το οτι ηθελε αποκλειστικα ακιτα ομως,δεν σημαινε οτι το πετ σοπ ηταν μονοδρομος,απλα ηθελε ακιτα και το ηθελε τωρα!
κι εγω την γνωμη μου λεω,κατσε λοιπον να σου απαντησω και για την μη παρανομια που λες...
η γνωμη μου πανω σε αυτο λοιπον,ειναι πως οταν αγοραζεις σκυλι απο πετ σοπ,το ποιο προερχεται απο παπυ μιλ,ναι,εισαι παρανομος,διοτι οι συνθηκες που ζουν-γεννιουνται τα σκυλια -μεταφερονται-ειναι παρανομες και μεταφορικα και ουσιαστικα-ΤΕΛΟς λεμε!
απο ποτε τα μπουντρουμια και τα βασανιστηρια και η εξαπατηση,ηταν νομιμα?

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
galazia said:
κοιτα,φυσικα και ειναι δικαιωμα του,το οτι ηθελε αποκλειστικα ακιτα ομως,δεν σημαινε οτι το πετ σοπ ηταν μονοδρομος,απλα ηθελε ακιτα και το ηθελε τωρα!
κι εγω την γνωμη μου λεω,κατσε λοιπον να σου απαντησω και για την μη παρανομια που λες...
η γνωμη μου πανω σε αυτο λοιπον,ειναι πως οταν αγοραζεις σκυλι απο πετ σοπ,το ποιο προερχεται απο παπυ μιλ,ναι,εισαι παρανομος,διοτι οι συνθηκες που ζουν-γεννιουνται τα σκυλια -μεταφερονται-ειναι παρανομες και μεταφορικα και ουσιαστικα-ΤΕΛΟς λεμε!
απο ποτε τα μπουντρουμια και τα βασανιστηρια και η εξαπατηση,ηταν νομιμα?
Ναι αλλα σκεψου και το αλλο. Μηπως τελικα στην ουσία σώνεις ένα κουτάβι από τα βασανιστήρια? Να μου πεις αμα σταματήσουμε να παίρνουμε θα φαλιρίσουν....αλλα δεν ειναι ολοι τοσο ενημερωμένοι γιατι κ εγω απο πετ θα έπαιρνα αλλα μου άνοιξαν τα μάτια στο φόρουμ και πήγα σε εκτροφεα.

galazia

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
98
0
οχι,δεν μπορω να το σκεφτω ετσι,εαν θες να σωσεις ,σωζεις και απο ασυλο,η απο τον δρομο.

επισης,θελω να προσθεσω πως ακομη και την τσεπη μας να κοιταγαμε μονο,αποκλειστικα δηλαδη,το πως θα μας στοιχησει ο σκυλος φθηνοτερα,επρεπε να αγορασουμε απο εκτροφεα για να γινει αυτο.

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
καλα σιγουρα. απλα κατα μερος σώνεις ενα κουταβι

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Με το "παράνομος" τι εννοώ: Ότι δεν μπορεί να σταθεί κατηγορητήριο εναντίον του. ΤΕΛΟΣ.
Ανήθικος λοιπό, για μένα τουλάχιστον, ΝΑΙ. Παράνομος, ΟΧΙ.

kon

Member
6 Μαϊου 2008
22
0
Τι εγινε εδω? Λαικο δικαστηριο στησατε?ΕΠΙΘΕΣΗ?γιατι? Οταν ζητησω την συμβουλη σου galazia μη μου την δώσης,δικηγορος του ROTTIE εισαι?
Το με τις ωρες δεμενη σχημα λογου ηταν.Ανηθικος? απο που κ ως που? γνωριζομαστε,κ απο πρωτα? κανε μας την χαρη. ΤΕΛΟΣ .ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ,ΑΝΗΘΙΚΟΣ?

ΝΑ ΧΑΙΡΟΣΤΑΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΛΗ ,ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΟΥΝ

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Αν έχεις μετανιώσει για τη συμμετοχή σου, μπορείς κάλλιστα να σβήσεις τα ποστς σου μόνος σου με το edit και να βάλεις τελίτσες.........., ή ότι γουστάρεις τέλος πάντων.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
kon said:
Ανηθικος? απο που κ ως που? γνωριζομαστε,κ απο πρωτα? κανε μας την χαρη.
Κατ' αρχήν ηρέμησε. Με το "ανήθικος" εννοώ στη συγκεκριμένη περίπτωση, με τη συγκεκριμένη σου απόφαση. Όχι γενικά, όπως είπες δεν γνωριζόμαστε!
Και το είπα διότι γνώριζες τι είναι τα puppy mills, από πού προέρχονται και τι τραβάνε τα κουτάβια που πωλούνται στα pet shops. Αν δεν το ήξερες δεν είχες ευθύνη. Μπήκες όμως, ρώτησες, έμαθες και συνειδητά αποφάσισες να στηρίξεις αυτή την ανήθικη μπίζνα.

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Kon, μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως όλα η σχεδόν όλα τα μέλη του φόρουμ "παλευουμε" για να ενημερώσουμε τον κόσμο για τα πετ σοπ και τα παπι μιλς.

Γνωρίζοντας λοιπόν αυτο, και έχοντας υπ'όψιν σου για το τι γίνεται με τα πετ σοπ ξανάρχεσαι να μας πεις οτι το πείρες απο κεί και θες να σου πούμε και μπράβο;
Φυσικά και τα μέλη θα αντιδράσουν.....

Τεσπα, εγώ εύχομαι να σου ζήσει και να περάσετε πολύ όμορφες στιγμες μαζί του.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Σιγά ρε τέρας ηθικής ... ΑΝΗΘΙΚΟΣ :shock: :shock: :lol: τόσο προσβλητικό ήτανε ??

Καλά έκανες και το πήρες το σκυλάκι απο όπου νομίζεις - σιγά τα αυγά - ούτε ο σκύλος σου είναι το κέντρο του κόσμου ούτε εσύ ... μπήκες για να σου μιλήσουμε ωραία ... άκου πράγματα ... δεν διάβασες καθόλου πρίν μπείς ?? εδώ τρώμε κόσμο κι όποιος αντέξει ... :lol: :lol: :lol: ξαναβγές λοιπόν ... :wink:

Αααα .. και δεν είσαι ούτε ανήθικος ούτε παράνομος ...

galazia

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
98
0
kon said:
Οταν ζητησω την συμβουλη σου galazia μη μου την δώσης,δικηγορος του ROTTIE εισαι?
οχι,αντρας του.

kon

Member
6 Μαϊου 2008
22
0
Ειπα εγω να μου πειτε μπραβο? οχι ομως τετοια επιθεση,Λαικα δικαστηρια γινοντουσαν πριν πολλα χρονια.εγω λοιπον ηθελα akita,για ποιο λογο?επιλογη μου,ξερει κανεις σας να υπαρχει εκτροφειο για τα συγκεκριμενο σκυλο στην Ελλαδα? οχι αν ξερει να μου πει.ξερει κανενας αν εγω μιλησα
κ με ποιον πριν καταληξω να παρω απο εκει που το πηρα.Δηλαδη δεν υπαρχουν μελη απο ολα τα forum που μετα απο μια γεννα πουλανε τα κουταβια τους στα pet-shop?Τι αλλλαζει? κοροιδευομαστε τωρα?Αν δε ξερετε ,εγω ξερω παντως.ή τα βαζουν διπλα στα καλα κουταβια,Ποσοι απο ολους εδω μεσα εχουν παρει σκυλο απο την μαννα του?γιατι μονο η μαννα ξερει ποιο ειναι δικο της.και οχι εμεις

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Eγώ από την μάνα τα παίρνω κατευθείαν - από την παραγωγή στην κατανάλωση :lol: :lol: :lol:

(σαν ανήθικο μου ακούστηκε αυτό :roll: )

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Καταρχας να σου ευχηθω με ολη μου τη ψυχη να σου ζησει το κουταβακι σου :D .

Τωρα το απο που το πηρες και το γιατι... Τελειωσε νομιζω. Ειχες ενημερωθει και πηρες μια αποφαση. Και ενηλικας εισαι και σε ελευθερη χωρα ζουμε. Σαφως κατα την αποψη των μελων του φορουμ εκανες λαθος. Ωστοσο, απο δω και περα αρχιζουν τα δυσκολα και γι το λογο αυτο προσπαθησε να ενημερωθεις και να διαβασεις οσα θεματα μπορεις παραπανω.

Θα βοηθησουν και εσενα και το μικρουλη σου :wink:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν