Καλησπερα σας ¨kon¨

kon

Member
6 Μαϊου 2008
22
0
Καλημερα σας,σας ευχαριστω ολους,δεν ειμαι καθολου χαρουμενος μαζι σας,συγγνωμη παντως,ο μπαμπας μου, ειπε αγορασαμε επρεπε να πει παραγγείλαμε,που ομω, τωρα πουρθα απο το σχολειο τον βρηκα να προσπαθει να μιλησει με καποιον ελληνα εκτροφεα,ετσι τον λεει,δεν ταχει καταφερει κ ανησυχω!!!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
:shock: Ναι ουτε εγω καταλαβαινω! Τι συμβαινει μηπως μπορεις να μας το εξηγησεις λιγακι? δν το εχετε σπιτι ακομα το σκυλακι? ΘΑ το παρετε σε λιγο καιρο εννοεις? και επισης τι εννοεις δν εισαι καθολου χαρουμενος μαζι μας? :? :D

kon

Member
6 Μαϊου 2008
22
0
Ολο το βραδυ,διαβαζε,διαβαζε,καπου καπου εβλεπα στην οθονη του pc
φωτογραφιες ακιτα,ειπα μπραβο ο μπαμπας μορφωνετε,που ναξερα?τωρα προσπαθει να μiλησει μεσω Site με καποιον κυριο Καστορια,δεν τα καταφερνει ομως,κατι λαθος γινετε,δεν ξερω.Ας τον βοηθησει καποιος,Ειναι καλος μπαμπας παντως!!!!!

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Σε τι να τον βοηθήσει? :?: :?: Μπορεις να μας εξηγησεις που είναι το προβλημα?Τι ακριβως συμβαινει?

kon

Member
6 Μαϊου 2008
22
0
Ειχαμε απευθυνθει σε καποιο καταστημα που πουλαει σκυλακια,ειχε δωσει κ προκαταβολη κιολας,σε 10 μερες θατοχα στη αγκαλια μου,τωρα κατι λεει να κοιταξουμε να μη παρουμε γουρουνι στο σακι.υπαρχει καποιος κυριος στη καστορια,ελληνας εκτροφεας ,θα μιλησει πρωτα μαζι του λεει κ μετα θα δει τι θα γινει.Δε ταχω μαζι σας,λαθος εκφραση,χιλια συγγνωμη

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Μην ανησυχεις καθολου ο μπαμπας σου κανει τωρα τη σωστη κινηση! Το να παρεις σκυλακι απο εκει που τα εχουν στις βιτρινες ειναι λιθος γιατι μπορει να μην ειναι υγειες η να εχει διαφορα αλλα προβληματα!
Ο μπαμπας σου προφανως διαβασε εδω μεσα ολα αυτα που γραφουν αυτοι που ξερουν τι γινεται στα pet shop και καταλαβε οτι δν ειναι σωστο να παρει σκυλακι απο κει! Και εχει δικιο! :wink:
Το σωστο ειναι να παιρνουμε τα σκυλακια μας απο εκτροφεια γι'αυτο ο μπαμπας σου τωρα μιλαει με εκεινον τον κυριο απο την καστορια!!!! Μην ανησυχεις καθολου και ζητησε του να σου εξηγησει γιατι αλλαξε γνωμη και θα παρει απο αλλου το σκυλακι σας και ειμαι σιγουρη πως θα συμφωνησεις!!! :D

kon

Member
6 Μαϊου 2008
22
0
MANOY said:
Μην ανησυχεις καθολου ο μπαμπας σου κανει τωρα τη σωστη κινηση! Το να παρεις σκυλακι απο εκει που τα εχουν στις βιτρινες ειναι λιθος γιατι μπορει να μην ειναι υγειες η να εχει διαφορα αλλα προβληματα!
Ο μπαμπας σου προφανως διαβασε εδω μεσα ολα αυτα που γραφουν αυτοι που ξερουν τι γινεται στα pet shop και καταλαβε οτι δν ειναι σωστο να παρει σκυλακι απο κει! Και εχει δικιο! :wink:
Το σωστο ειναι να παιρνουμε τα σκυλακια μας απο εκτροφεια γι'αυτο ο μπαμπας σου τωρα μιλαει με εκεινον τον κυριο απο την καστορια!!!! Μην ανησυχεις καθολου και ζητησε του να σου εξηγησει γιατι αλλαξε γνωμη και θα παρει απο αλλου το σκυλακι σας και ειμαι σιγουρη πως θα συμφωνησεις!!! :D
Λοιπόν κυρίες κ κύριοι να σας ενημερώσω,η αγορά ενος akita inu απο pet-shop ειναι μονοδρομος,ξερω οτι μερικοί θα διαφωνήσουν-ίσως όλοι,δεν γίνετε αλλιώς ομως.
Μίλησα με ελληνες εκτροφεις,αμερικανικου επι το πλειστον,οι τιμες τους ακρως απαγορευτικες,για γιαπωνεζικα? ενας που υπηρχε εφυγε για γερμανια,κατι ηξερε.
Ευχαριστω τον κυριο χρηστο απο καστορια για το χρονο που διεθεσε κ για τις συμβουλες του,αλωστε αυτη την στιγμη δεν υπαρχει διαθεσιμο κουταβι.
Αν καποιος ξερει που αλλου να απευθυνθω ευπροσδεκτη η βοηθεια του
Να πω για τον Κ.Ο.Ε? τι να πώ? κατα ενα περιεργο τροπο ολα τα τηλ που μου δοθηκαν ,δεν δουλευαν,λαθος αριθμος,εχουν ακομα τα παλια?,δεν ξερω.Ευτυχως που υπαρχουν καποιοι πολυ σοβαροι ανθρωποι μεσα απο το site κ βοηθησαν τους ευχαριστω πολυ, αλλα.............
Δεν διαφωνω,δεν ειναι καλυτερη λυση το μαγαζι αλλα εκει οδηγουμαστε ολοι μας.ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

kon

Member
6 Μαϊου 2008
22
0
sarah said:
κάνε υπομονή...αλλιώς... ](*,)

Eυχαριστω,πολυ καλο,μου θυμισε αυτο που λεγετε...
αφου θα τον πιής που θα τον πιής δεν τον πινεις απο τωρα!!!!!!!

kon

Member
6 Μαϊου 2008
22
0
ΜΑΚΗΣ said:
καλή επιτυχία

παίξε και ένα lotto καλού κακού
Φιλε Μακη απο τα γραφομενα σου μεσα στο FORUM πανω σε διαφορα θεματα,ειδα οτι εισαι γνωστης ,δε σε ξερω ,δε με ξερης,σε ευχαριστω παντως.Ολα ενα lotto δεν ειναι? Μπορει να πιασω 12 στα12 στο ΚΙΝΟ.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καταρχήν μην πάρετε από πετ σοπ ό,τι κι αν γίνει. Και γιατί οπωσδήποτε Ακίτα? Δεν είναι και το πιο εύκολο σκυλί! Τι ξέρετε για τη φυλή πέρα απ' το ότι είναι όμορφο?
Δεύτερον είναι μπέρδεμα να γράφει μια ο ένας μια ο άλλος χωρίς διευκρίνηση για το ποιος γράφει κάθε φορά (άσε που νομίζω ότι πρέπει να είσαι τουλάχιστον 13 για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις, δεν είμαι και σιγουρη όμως).

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
σορρυ αλλά κανείς δεν μπορεί να πει στον αλλο μην πάρεις αυτό αλλά πάρε αυτό

ότι θέλει ο καθένας παίρνει.

το εχει αποφασίσει δεν ζητάει γνώμη.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη