Καλησπερα σας ¨kon¨

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μάκη όρεξη έχεις :twisted: ?
Αν θεωρούσα ότι ΔΕΝ θα έπρεπε να πάρουν Ακίτα, θα έλεγα "ΜΗΝ πάρετε Ακίτα, είναι δύσκολο σκυλί" (πάλι κατά τη γνώμη μου, δε διεκδικώ κανένα αλάθητο)
Μετάφραση: Πείτε μας αν θέλετε τους λόγους για τους οποίους θέλετε το συγκεκριμένο σκυλί, να το κουβεντιάσουμε. Μπορεί να δείτε ότι και άλλες φυλές καλύπτουν τις ανάγκες και επιθυμίες σας.

Καλύφθηκες?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
σχεδόν πάντα εχω ορεξη

147 κιλά πρέπει να διατηρήσω άλωστε............................

οχι εμείς θέλουμε Ακίτα καθαρά και μόνο για την εξωτερική τους εμφάνιση

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εμείς

η αλλη πλευρά (απο εσένα)

βλέπω να μπαίνει η rottie και να με (ξανα)βριζει οπου ναναι

kon

Member
6 Μαϊου 2008
22
0
Ζητω προκαταβολικα συγγνωμη που ο γιος μου χρησιμοποιησε το site.
Παιδια προς θεου οι αντιπαραθεσεις δεν χρειαζονται.Πριν δυο μερες ειλικρινα οταν με επεισαν να ξαναπαρουμε σκυλο(οχι οτι δεν ηθελα,εκανα τον δυσκολο)ειχα μια διαθεση φανταστικη,διαβαζοντας.διαβαζοντας εχασα την διαθεση μου,κανενας σε κανεναν δεν του υποδειξε τι σκυλο θα παρει.δε με ενδιαφερει κανενα petygree.ολοι μας πως διαλεγουμε σκυλο?
ειναι αυτο το κατι που μας τραβα,ετσι δεν ειναι?οταν βλεπω αντιπαραθεσεις στεναχωριεμαι.οπως ανεφερα παραπανω τα pet-shop ειναι μονοδρομος.
Στις 10 κ 11/5 εχει εκθεση στο Μαρκοπουλο ετσι δεν ειναι? θα αλλαξει τιποτα?θα πεσουν οι τιμες?Οι ελληνες εκτροφεις καλα κανουν κ πουλανε οσο πουλανε,δεν τους κατηγορω,εχουν τοσα εξοδα,(το ακουω συνεχως απο το πρωι),στο κατω κατω της γραφης επιχειρηση ειναι.Οπως λεει ο φιλος Μακης ολα ειναι lotto.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
θα σου πω λιγα απο την συντομη δικη μου εμπειρια και μετα θα καταλαβεις γιατι εδωσα 300 ευρω παραπανω και πηρα απο εκτροφεα...
Παραμονες πρωτοχρονιας στην Αθηνας για βολτα με τη κοπελα μου..Σε ενα απο τα γνωστα petshop εκει βλεπω ενα ονειρεμενο γαλλικο μπουλντογκ(οπως το ειχα φανταστει)...και λεω η τωρα η ποτε...και το παιρνω...
παω σπιτι και σιγα σιγα διαπιστωνα οτι ηταν κουφο..ετσι παραμονη πρωτοχρονιας βρεθηκα στο κτηνιατρο να μας επιβαιβεωνη τη κωφωση και γω με τη κοπελα μου με καταθλιψη...
Να μην στα πολυλογω μας λεει θα σας φερουμε αλλο κι οτι συμβαινουν αυτα και τα σχετικα..
Μετα απο 2 μηνες μας φερνει ενα κουταβακι..τη πρωτη μερα που το παιρνω εμετους διαρροια κτλ...το σκυλι ειχε τυφο και τελικα το χασαμε...
Ετσι ξεκινησα απειλες κτλ...πηρα ολα τα λεφτα μου πισω...
αρχισα να πηγαινω σε εκθεσεις..ρωτησα κοε..εψαξα και κατεληξα σε εναν κορυφαιο εκτροφεα που ετυχε να εχει και κουταβια..και ετσι βρεθηκα με τη μικρη μου οπου τωρα περναω εναν απο τους καλυτερους μηνες της ζωης μου...
Συνεπως δινεις λιγα παραπανω και εχεις ας πουμε το κεφαλι σου ησυχο σε καποια πραγματα..Ασε που σιγουρα τα γλυτωνεις μετα..γιατι απο petshop δεν ελεγχονται καν οι μανες για κληρονομικες ασθενειες και τα σχετικα..
Ασε που πηγαμε σε ενα petshop αφου ειχα παρει τη μικρη και προσπαθουσαμε να βρουμε που μοιαζει ενα γαλλικο που ειχε εκει με τη δικη μας..καμια σχεση σαν προτυπο φυλης..
Αυτα και συγγνωμη για τα πολλα που εγραψα!!!

Υ.Γ Δεν ειναι ολα Λοττο φιλε μου..στη συγκεκριμενη περιπτωση η περνεις ενα αδεσποτο που ειναι και τσαμπα..η αλλιως οτι πληρωνεις περνεις!Μη ξεχνας μιλαμε για μια ζωουλα που θα περασεις τα επομενα 10 χρονια της ζωης σου μαζι του...

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Αχουτοοο!!! Γούτσου γουτσου γουτσου. Να σας ζήσει το παιδί. Κούκλα!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πανέμορφα αλλά και δύσκολα σκυλιά τα Ακιτα. Σίγουρα όχι για άπειρο ιδιοκτήτη.
Από την στιγμή που έχετε παιδιά στο σπίτι, ψάξτε από τώρα να βρείτε κάποιον καλό εκπαιδευτή.

kon

Member
6 Μαϊου 2008
22
0
ROTTIE said:
Πανέμορφα αλλά και δύσκολα σκυλιά τα Ακιτα. Σίγουρα όχι για άπειρο ιδιοκτήτη.
Από την στιγμή που έχετε παιδιά στο σπίτι, ψάξτε από τώρα να βρείτε κάποιον καλό εκπαιδευτή.
Σιγουρα,υπαρχει παιδι κ θα μπαινοβγαίνουν στο σπιτι οι φιλοι του.δε μπορω αλλα κ ουτε πρεπει να απομονωθουμε για το σκυλο.Αν υπαρχει καποιος εκπαιδευτης που ομως τον γνωριζεις κ μπορουμε να τον εμπιστευτουμε,θαμουν υποχρεος,
Μη πεσουμε σε κανεναν ασχετο κ παμε για μαλλι κ βγουμε κουρεμενοι

Chloe λες απο που την πηραμε? Απο pet-shop.

Tην εχουμε 15 μερες κ ηδη κανει την αναγκη της μονο σε συγκεκριμενο μερος,ακουει το ονομα της, δεν εχουμε προβλημα στο να μενει μονη της,
δεχετε να ειναι δεμενη με τις ωρες,κοιματε διπλα στο κρεβατι του γιου μου
κακο?τρωει μονο συγεκριμενη ωρα,δαγκωνει λιγο ομως πανω στο παιχνιδι.Αυτα!!!!Α! εχουμε κανει τα πρωτα εμβολια(7πλο),η κτηνιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλη .

galazia

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
98
0
kon said:
δεν εχουμε προβλημα στο να μενει μονη της,
δεχετε να ειναι δεμενη με τις ωρες, .
μουρλια! ετσι κι αλλιως αυτη ηταν και η συντομη ζωη της πριν την παρετε,συν τι αλλο θα εχει περασει-καταγραψει εκει που γεννηθηκε-εζησε,συν τα γονιδια της...
(εγω παντως οταν εψαχνα στεγνωτηριο για τα ρουχα,περισσοτερο καιρο ασχοληθηκα)

γραφεις

"Στις 10 κ 11/5 εχει εκθεση στο Μαρκοπουλο ετσι δεν ειναι? θα αλλαξει τιποτα?θα πεσουν οι τιμες?Οι ελληνες εκτροφεις καλα κανουν κ πουλανε οσο πουλανε,δεν τους κατηγορω,εχουν τοσα εξοδα,(το ακουω συνεχως απο το πρωι),στο κατω κατω της γραφης επιχειρηση ειναι"

απο οσα σου ειπανε εδω και οσα πολυτιμα υπαρχουν στο φορουμ,εσυ σε αυτο σταθηκες?αυτο καταλαβες για τους εκτροφεις,τις εκθεσεις και τα πετ μαγαζακια?
τι ειναι οι εκθεσεις?λαικη μετα τις 12 το μεσημερι για να πεσουν οι τιμες στις ντοματες?(ασε που κι εκει,στις σαπιες -χτυπημενες πεφτουνε οι τιμες,τις καλες τις πουλανε και την επομενη μερα,δεν χρειαζεται να ριξουν τις τιμες)
το προβλημα σου δηλαδη εστιαστηκε στην χαμηλοτερη τιμη του πετ σοπ? το ξερεις οτι τα λεφτα που γλιτωσες,μπορεις ΑΝΕ-ΤΟ-ΤΑ-ΤΑ να τα χωσεις για μια ακτινογραφια ?
και με τι υποβαθρο ζητας να σου συστησουμε καλο εκπαιδευτη που να μπορεις να τον εμπιστευτεις?
εσυ,εμπιστευτηκες οσα σου ειπαμε?
οσα γραφονται εδω?
οχι...
εμεις ειμαστε μια γραφικη παρεα μουρλων που εχουμε κανει κομμα και λεμε ασυναρτησιες,διοτι δεν εχουμε με τι αλλο να ασχοληθουμε ,μην δινεις σημασια,ουτε να μας ζητας συμβουλες κι εκπαιδευτη.
πριτς.
καλη σας ημερα :lol:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Γαλάζια
Του είπαμε τόσες φορές να μην πάρει από πετ σοπ. Από κει και πέρα εκείνος αποφάσισε ότι έτσι έπρεπε να κάνει, καθώς μόνο το Ακίτα τον ικανοποιούσε σαν σκυλί. Δικαίωμά του! Παράνομος δεν είναι!
Απ' την πλευρά μου εύχομαι να μην αντιμετωπίσει κανένα απ' τα γνωστά σε όλους προβλήματα.

Ένα θα σου πω Κον: ΜΗΝ την έχεις δεμένη με τις ώρες . Για ένα σκυλί αυτό είναι καθαρή και απόλυτη δυστυχία . Λίγη ώρα κάθε μέρα δεν πειράζει, αλλά ως εκεί.
Εκτός αν θέλεις να έχεις ένα δυστυχισμένο σκυλί, που πιθανότατα θα αγριέψει ή θα παλαβώσει μεγαλώνοντας.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν