εαν εξαρτόταν απο εμένα θα είχες φάει ban οχι warningΓια τις χαζομαρες που γραφεις παλι ,φταιω εγω? μαλλον ξερεις ομως οτι εγω θα φαω ''warnings'' παλι ,και γι αυτο συνεχιζεις...
εαν εξαρτόταν απο εμένα θα είχες φάει ban οχι warningΓια τις χαζομαρες που γραφεις παλι ,φταιω εγω? μαλλον ξερεις ομως οτι εγω θα φαω ''warnings'' παλι ,και γι αυτο συνεχιζεις...
αα μπράβο!Όσοι ψάχνουν για εκτροφείς...ας ψάχνουν για εκτροφείς που έπιδυκνείουν τέτοια σοβαρότητα.
Το παραπάνω δεν είναι φυσικά κανόνας...
Αλλά να ξέρουμε τι λέμε.
ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχουν τέτοιοι εκτροφείς στην Ελλάδα!
Oops κοιτα που τελικά υπαρχει τουλάχιστον ένας στην Ελλάδα! Και αν ψάξουμε θα υπαρχουν κι άλλοι! Κι αν τα ποσοστα ειναι καλά ή κακά, το ξέρει όποιος το έχει ψάξει. Προφανως ο ανθρωπος τα εχει βαλει εκει γι'άυτους που ξέρουν να τα διαβαζουν. Κι αν ξέρουν να τα διαβαζουν και τα ποσοστα ειναι κακά μάλλον δεν θα παρουν από αυτόν, αρα καλυτερα να μην τα ανέβαζε?...
Ωραιο...
τωρα πρεπει να μαθω τις εξισωσεις που βγαζουν αυτα τα αποτελεσματα να δω αν αληθευουν...(καποια στιγμη...χαχαχα)
εμενα δεν μου αρεσουν τα ποσοστα που βλεπω...αποψη μου...
το 10% παντως 'low' δεν ειναι...
Υ.Γ. το οτι δινει ποσοστο παντως ,θετικο ειναι!Προσωπικα πρωτη φορα το βλεπω ελλαδα...
...
Η απαντηση μου ειναι: Η παιδεια των αγοραστων. Γιατι αν "παραγει" ζωα αμφιβολου ποιοτητας η χωρις "εγγυησεις" τοτε, δεν θα επρεπε να υπαρχουνε αγοραστες γι'αυτα. Ολα τα πραγματα στην αγορα απο την ζητηση ξεκινανε.Ασχετως τι ειναι σωστο (για αλλον το ''σωστο'' ισως ειναι να βγαλει χρημα...), υπαρχει κατι ουσιωδες να σταματα καποιον να παρει εναν εκτροφικο σκυλο και να αρχισει το ΒΥΒing ?
Σε τρωει ο πωπως σου εσενα και μετα κλαιγεσαι οτι σε ''προσβαλω''...Oops κοιτα που τελικά υπαρχει τουλάχιστον ένας στην Ελλάδα! Και αν ψάξουμε θα υπαρχουν κι άλλοι! Κι αν τα ποσοστα ειναι καλά ή κακά, το ξέρει όποιος το έχει ψάξει. Προφανως ο ανθρωπος τα εχει βαλει εκει γι'άυτους που ξέρουν να τα διαβαζουν. Κι αν ξέρουν να τα διαβαζουν και τα ποσοστα ειναι κακά μάλλον δεν θα παρουν από αυτόν, αρα καλυτερα να μην τα ανέβαζε?
Μάλλον δεν έχεις ψάξει αρκετά, οπότε keep that in mind πριν αρχίσεις να εκτοξεύεις βέλη προς ΟΛΕΣ τις πλευρές. Εχω πεί, ότι αν δεν αντιδράσουν τα χλωρά, εν τέλει, θα καούν μαζί με τα ξερά. Από εκεί όμως μέχρι το ΌΛΑ ξερά είναι υπάρχει μια απόσταση...
Eιναι μεμπτο δλδ κατ'εσενα που ενα εκτροφειο εχει σκυλια που οταν γεννηθηκαν φροντισε να πλησιαζουνε οσο το δυνατον κατα το προτυπο και να εχουνε την μεγαλυτερη πιθανοτητα αποτελεσματος σε εκθεσεις?(και αν ηθελα να πω κατι ασχημο για το εκτροφειο αυτο, θα μπορουσα πολυ ευκολα να αρχισω για τα κομμενα αυτια/ουρες, αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα)
Είναι συμφωνητικό με το οποίο δίνει τα κουτάβια του εκτροφείο της Πάτρας.αα μπράβο!
αυτή ήταν η απορία μου αν υπάρχει κάποιο χαρτί που περνάει επίσημα από υπηρεσίες του κράτους
που το βρήκες αν επιτρέπεται?
επίσης πόσοι από σας που έχουν εκτροφικό σκύλο έχουν κάνει τέτοια διαδικασία?
Δεν καταλαβαίνει από διαταγές καρδιά μουΒασικα ,αυτο το ''ειπες ετσι...ειπες αλλιως'' κοφτο!!
Αν θες να δουμε τι ειπα κανε quote!
:-({|=:-({|=:-({|=Eιναι μεμπτο δλδ κατ'εσενα που ενα εκτροφειο εχει σκυλια που οταν γεννηθηκαν φροντισε να πλησιαζουνε οσο το δυνατον κατα το προτυπο και να εχουνε την μεγαλυτερη πιθανοτητα αποτελεσματος σε εκθεσεις?
Κοιτα να δεις τι μαθαινουμε.....
mad00lini, τι πρόβλημα έχεις με 2 φορές τον ίδιο σκύλο στο pedigree;Σχετικά με το inbreeding: Όταν απευθύνθηκα σε φημισμένο εκτροφείο της Βουλγαρίας, τα κουτάβια που περίμεναν, θα είχαν την προγιαγιά του μπαμπά τους ίδια με τη γιαγιά της μαμάς τους. Δηλαδή, inbreeding μεταξύ 4ης και 5ης γεννιάς. Προτίμησα να μη το ρισκάρω επίσης γιατί πολύ απλά δεν είμαι γενετιστής/βιολόγος για να ξέρω τι μπορεί να συμβεί.
1)Ασε τα νομιμα κ τα παρανομα.....:-({|=:-({|=:-({|=
Ακρωτηριασμος χωρις λογους υγειας ειναι κακοποιηση
Πρωτον δεν παυει ΝΑ ΕΙΝΑΙ ακρωτηριασμος, ασχετα αν ειναι η "ευκολη λυση" για να γλυτωσουμε ολα τα παραπανω. Δευτερον, το δεσποζομενο ζωο ενος υπευθυνου ιδιοκτητη πραγματικα πιστευεις οτι κυνδυνευει απο τα παραπανω??2)Ένας τρόπος να μην γεμίσουμε με ακόμα περισσότερα εξαθλιωμένα αδέσποτα, που ή ξεκοιλιάζονται από τα αυτοκινήτα ή πεθαίνουν από τις φόλες ή από τις αρρωστιες και την πείνα.
Να συνεχίσω?
1)ωραιο επιχειρημα...1)Ασε τα νομιμα κ τα παρανομα.....
2)Η εκτρωση της οποιας εισαι φανατικος υποστηρικτης φιλε μου τι ειναι???
Ας μη πιάσουμε την ίδια συζήτηση για τις στειρώσεις...γιατί δεν θα καταλήξουμε πουθενά (ως συνήθως)!Πρωτον δεν παυει ΝΑ ΕΙΝΑΙ ακρωτηριασμος, ασχετα αν ειναι η "ευκολη λυση" για να γλυτωσουμε ολα τα παραπανω. Δευτερον, το δεσποζομενο ζωο ενος υπευθυνου ιδιοκτητη πραγματικα πιστευεις οτι κυνδυνευει απο τα παραπανω??
Σαφως οχι.
Αρα?
Δικαιολογουμε εναν ακρωτηριασμο γιατι μπορει ο ιδιοκτητης να ειναι ανευθυνος???
Για να μην μπουμε σε περιττες κουβεντες, να ξεκαθαρισω εκ των πρωτερων οτι μοιραια τα αδεσποτα πρεπει να στειρωνονται γιατι δεν μπορεις να τα αποτρεψεις απο το να αναπαραγονται. Για τα δεσποζομενα μιλαω.....
Στειρωση ηθελα να γραψω, μπερδευτηκα, εχεις δικιο.1)ωραιο επιχειρημα...
2):facepalm: μαλλον το μπερδεψες με τη στειρωση...για την οποια απαντησε ρεαλιστικα η irma!