Ερωτήσεις προς εκτροφείς

Status
Κλειδωμένο θέμα

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Για να μην πεσει παλι κατεβατο...
Εχω υπογραψει για μελλοντικη συσταση τετοιο συλλγου στην περιοχη μου...ξερω πολυ καλυτερα απο εσενα τι γραφουν!!

Το οτι ειναι εθελοντικη προσφορα ΔΕΝ τα κανει υποχρεωση!!! ΓΚΕ ΓΚΕ???

Το αποσπασμα σου δεν εξηγει το γιατι ολα αυτα...και στον πολυ κοσμο απλα λεει ''πληρωνεις για χαρτια'' , ''σας γδυνουμε'' και ''οι αλλοι σκυλοι κακοι,αρρωστοι,ανισορροποι''...
Για ποιον πολυ κοσμο μιλας? ποσοι στην ελλαδα,ξερουν για τον σωστο τροπο αποκτησης ενος κουταβιου ? ο εκτροφεας θα σου συγκρινει τα σκυλια του με πολυαιμα?? γιατι να το κανει αυτο? δεν εχει λογο ειλικρινα, το μονο που θα σου συγκρινει ειναι τα σκυλια του με αυτα των πετ σοπ , αλλα εφοσον εχει καποιος μπει στην διαδικασι να μιλαει με εκτροφεις μαλλον δεν του χρειαζεται τετοια συγκριση βρε λεπιδα!!!

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Βρε λεπιδα , ειλικρινα πιστευεις οτι ο ανταγωνισμος ενος σωστου εκτροφεα ειναι τα πετ σοπς? τις περισσοστερες φορες οι εκτροφεις εχουν σχεδον κλεισει την γεννα πριν καλα καλα απο την επιβαση .και ατομα που απευθυνονται σε εκτροφεις και ειναι διατεθημενα να δωσουν 1500 ευρω για ενα οσο τον δυνατον υγιες κουταβι γινεται ,τι σχεση εχουν με τους ανημερωτους ή και τους ενημερωμενους αλλα ασυνηδητους που θα πανε σε πετ σοπ κτλπ?
Αρα...οποιος δινει 1500 ευρω...ειναι καλος και ενημερωμενος...ετσι?

Δεν ειναι δουλεια των εκτροφεων να ενημερωνουν και να αντικαθηστουν φιλοζωικες και το κρατος , δουλεια τους ειναι να εκτρεφουν . Δεν φταινε οι εκτροφεις για τα κακομοιρα τα αδεσποτα που συναντας καθε μερα στους δρομους .
Οι φιλοζωικες το εχεις καταλαβει οτι ειναι εθελοντικοι μη-κερδοσκοπικοι συλλογοι που προσπαθουν να μαζεψουν τα ασυμαζευτα ασυνειδητων πολιτων...που πηραν σκυλο απο πετ-σοπ/ΒΥΒ/εκτροφεα η και απο αδεσποτο???

Ευσυνειδητοι εκτροφεις τι κανουν? (ξερω οτι υπαρχουν και μου ρθε τωρα ενας κιολας στο μυαλο στο φεησ και τον εχω και φιλο...για την πλειοψηφια μιλαω)

(Μην μου πεις ''αμα το εχεις πληρωσει δεν το παρατας''...ξερω περιπτωση που ενω ειχαν εκτροφικο ''καναδεζο'' μολις πηραν ''μεγαλους δανους'' και ειχαν βαρεθει τον αλλον...βρεθηκε παρατημενος εξω απο το σπιτι τους......και οπως κοβονται και αυτια ενω απαγορευεται...ετσι αφαιρουνται και τσιπακια αμα ο αλλος το χει το χρημα...)

Το εχω αναλυσει σε τι φταινε οι εκτροφεις...αν σου τυχει ποτε να δωσεις για υιοθεσια ''καθαροαιμο'' και ''ημιαιμο'' θα το καταλαβεις...

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα