αχαχαχαχαχα:maria:Στην τριτη φορα μαλλον καταλαβε οτι υπαρχει ενα ειδος αντιστασης!!
(πάντως δίκιο είχε ο κύριος, δεν την κλωτσάμε τη γατούλα.)
αχαχαχαχαχα:maria:Στην τριτη φορα μαλλον καταλαβε οτι υπαρχει ενα ειδος αντιστασης!!
Σε μικρό σκυλί αγκαλιά και τρέχεις..σε μεγάλο όπως ο Φρίξος τότε απλά τρέχετε και οι δύοΚαι εγώ συμφωνώ απόλυτα στο ότι δε χρειάζεται βία! Αλλά τι κάνεις στις περιπτώσεις που έχεις ένα ζώο σε έξαλλη κατάσταση το οποίο επιτίθεται στο σκύλο μας? Ειδικά οταν ο σκύλος μας ειναι μικρόσωμος (όπως στη περίπτωση αυτή ο Σπάικας) και η πιθανότητα να του κάνει ζημιά πολύ μεγάλη!
Και εγώ στη θέση του Γιώργου έτσι θα αντιδρούσα....
Εγώ πια Αλίκη για αγορά καθημερινών παπούτσιών έχω πάντα στο νού μου τις σκυλοβόλτες!!!
Για αυτό πάντα αθλητικά και φόρμες στη σκυλοβόλτα!!!
Δε λες τίποτα!!!Νομιζω ότι προληπτικά την έκανε...τι να σου πω...Ωχ!!! Επρεπε να κανω και γω καμια ενεση που με γραντζουνισε???
Ποπο τυχεροι ησασταν Αργυρω!
Εφιάλτης στο δρομο με τις λευκες εχει καταντήσει αυτο το θέμα!!!! Κι εγώ τον τραβάω και φεύγουμε όταν τις συναντάμε αλλά έλα που όταν βλέπει μερικές να σηκώνουν καμπούρα και να βγάζουν πόδι,γίνεται θηρίο ανήμερο και δεν μπορώ να τον τραβήξω!!!! Ειδικά όταν είναι μαύρες εκεί γίνεται ο κακός χαμός!!! Μια φορά που μας πλησίαζε μια τέτοια και δεν οπισθοχωρούσε κανείς τους,φοβήθηκα μη του βγάλει κανένα μάτι και άπλωσα πόδι ανάμεσα τους,χωρίς να κλωτσήσω τη γάτα,απλά για να την κάνω να φύγει,και τελικά έφαγα μια γρατζουνιά που ήταν όλη δική μου!!!Σε μικρό σκυλί αγκαλιά και τρέχεις..σε μεγάλο όπως ο Φρίξος τότε απλά τρέχετε και οι δύο