Βρε παιδιά τι να σας πω!!! Σήμερα τα είδα όλα,φοβήθηκα πάρα πολύ και το πως το γλυτωσα το εγκεφαλικό ενας Θεος ξέρει..
Λοιπον..γυρνώντας απο τη βολτα μας οπου περάσαμε πολύ ωραια στο πάρκο,συναντήσαμε και το φιλο του το Φιντελ,παιξανε ξεδώσανε ολα καλάα...πετυχαίνουμε λοιπόν πισω απο ενα σκουπιδοντενεκε μια κατάμαυρη γατα...τα γνωστα...χλιμιντρισματα ο ροκυ τον τράβηξα να φυγουμε,και τη τελευταία στιγμή η γατα πλησιάζει ακόμα πιο πολύ,κάνει καμπουρα αρχιζει τα νιαουρίσματα και σηκώνει το ποδι της για να τον γρατζουνίσει!!! :twisted:
Αυτο ήταν,τον εκανε θηριο...τι να προσπαθώ να τη διώξω, αυτη να μη φεύγει,αυτος να μην υπακούει με τίποτα,να φωνάζει και να ουρλιάζει λες και τον σφαζανε,να χοροπηδάει,να έχει τεντώσει το λουρι και να μη μπορω να λειτουργήσω το τράβηγμα με το πνιχτη
.Δε καταλάβαινε τίποτα,αρχισα κάποια στιγμή να γλιστραω κι ενώ είχα βάλει κόντρα με τα δυο μου πόδια,να μη μπορώ να ισοροπήσω..τέτοια δύναμη.Είνα και 40 κιλά γομάρι..
Περνούσε ο κόσμος και μας κοιτούσε σαν εξωγιήνους,και η αναθεματισμένη γατα δωστου να τον προκαλεί μέχρι που φτάσανε στο μισό μετρο!!!
Τελείωσε λέω,θα σκοτωθούνε...αναγκάστηκα να βάλω κόντρα το ένα μου πόδι σε μια κολώνα της ΔΕΗ
και έβαλα τέτοια δύναμη για να τον τραβήξω να φύγουμε που αυτή τη στιγμή με πονάνε τα χέρια μου...
πειτε μου βρε παιδιά σε τέτοια περίπτωση δλδ πως μπορώ να αντιμετωπίσω μια τ'ετοια κατάσταση? Ειδικά αν η γάτα τσαμπουκαλεύεται και δε φεύγει με τίποτα!
Υπάρχουν και φορές που απλώς τις γαβγίζει και με μια διόρθωση απο μέρους μου τραβάμε το δρόμο μας.Εδώ όμως είναι ειδική περίπτωση...ουφ!!!