Δηλώσεις θαυμασμού για τον μπούλη μου από εξαιρετικά εκστασιασμένο πλήθος :
Ποδηλάτης περνάει από δίπλα μας, τον κοιτάζει και αναφωνεί..ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
!! συμπληρώνωντας εγώ...Χριστέ μου και όλοι οι Άγιοι μαζί Ελέησων και σώσον ημάς!!
Παιδάκια πλησιάζουν με πρόθεση να τον χαιδέψουν...υστερική μάνα από το μπαλκόνι! ΜΗΗΗΗ ! Φύγεται από εκεί!! Αντωνάκη φύγε από εκεί δεν βλέπεις ότι το σκυλί είναι άγριο και δαγκώνει;! Διάγνωση από το μπαλκόνι!!
Παιδάκια τα οποία τα πλησιάζω εγώ αυτήν την φορά (τα θέλει ο :culo: μου χμμ)...και συγκεκριμένα ένα κοριτσάκι με τον που τον βλέπει αρχίζει να φωνάζει...ΒΟΗΘΕΙΑ!! Βγαίνει όλη η φαμίλια της έξω να δει τι έγινε, την ρωτάνε τι συμβαίνει...και η απάντηση της μικράς...ο κύριος (εγώ δηλαδή) έχει μαζί του 1 γουρουνάκι!! (ο Έκτωρας μου..γουρουνάκι) και αυτή τα φοβάται ΠΟΛΥ τα...γουρουνάκια
ig:!!Φυσικά σκάσαμε στα γέλια!!
Κυρία από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου με σκυλάκι το οποίο γάβγιζε στον δικό μου όταν περνούσαμε κάτω από την πολυκατοικία τους...ΠΑΡΕ το σκυλί σου και μην ξαναπεράσεις από εδώ γιατί αγριεύει το δικό μου και θα πέσει από το μπαλκόνι !! Χαμογελώντας και χωρίς να εκφέρω γνώμη και άποψη..αποχωρίσαμε!!
Λοιπά και διάφορα σχόλια, από ενήλικες και ανήλικους :
Το σκυλί αυτό είναι πάρα πολύ ΚΑΚΟ!!
Άμα σε δαγκώσει θα σου σπάσει το κόκκαλο!!:eye:
Έχω δει τέτοια σκυλιά και είναι πολύ δυνατά, τα pitbull δεν φτουράν 1 μπροστά τους!! (Ποια pitbull εδώ μιλάμε για τον Superdog!)
Να μην αφήνεις ΚΑΝΕΝΑΝ να το χαιδεύει, θα γίνει φλούφλης ο σκύλος!! (Ούτε να τον κοιτάνε δεν τους αφήνω!)#-o
Να τον κρατάς δεμένο στο μπαλκόνι κάνα 2 ώρο την ημέρα για να καταλάβει ότι εσύ είσαι το αφεντικό!! (Για να είμαι σίγουρος τον δένω 3-4 ώρες, i am the BOSS!)*hail*
Και άλλα πολλά!! :-({|=:smile: