Πραγματικα αυτο που μου ετυχε χτες δεν ξερω πως να το εξηγησω.Ειναι για γελια και για κλαματα Ειχα παει λοιπον την Ηρα μου μια απογευματινη βολτα(να σημειωσω οτι ειναι τριων μηνων epagneul breton κουκλιτσα τοσο ωστε κατανταει εκνευριστικο ν ακους καθε τρια βηματα ααα τι γλυκος κουταβος που εισαι -συνεχεια μας λενε οτι ειμαστε αγορι-και να πεφτουν πανω για να την χαιδολογησουν).Τελοσπαντων,δεδομενου οτι μενω Κυψελη τα πραγματα ειναι κοινως λιγο αισχος τα τελευταια χρονια,παρα πολλοι αλλοδαποι εχουν κανει πολλες γειτονιες γκετο χωρις υπερβολη με αποτελεσμα να φοβαμαι για διαφορα.Χτες λοιπον περπατουσαμε με την Ηρα και τον φιλο μου σε ενα πεζοδρομιο και μια παρεα απο 6 μαυρες κοπελες περπαταγαν κ αυτες προς τα εμας.Οπου μια μη εχοντας δει ?? η και οχι το κουταβι μου αρχιζει να τσιριζει λες και εχει δει στην καλυτερη περιπτωση μυθικο τερας,στη συνεχεια πεφτει πανω σε δυο παρκαρισμενα αυτοκινητα συνεχιζοντας τις στριγκλιες.Η Ηρα αποσβολωμενη και κατατρομαγμενη εγω απλα τα ειχα παιξει και την κοιταζα τυπου πας καλα κοπελα μου??Το αποτελεσμα ηταν εγω να χω μεινει καγκελο και αυτες φευγοντας να βριζουν εμενα και τον φιλο μου αποκαλωντας μας μ****ες Και αντε ν απαντησω που ηταν ολοι οι σομαλοι μαζεμενοι...