Δε διαφωνώ ότι κάτι τέτοιο θα εννοούσε... εκεί παίζει αυτό που σου λέω.. χάνεις 5-10 λεπτά από τη ζωή σου και την ενημερώνεις λίγο ή έστω την προβληματίζεις...Κοπελα που συναντησα εξω εννουσε να μην το πειραζω καθολου το τριχωμα, και καλα οτι τα westie δεν χρειαζονται τιποτα, σον και καλα πρεπει να γινει μακρυ το τριχωμα παντου, δασος δλδ...
Μπράβο σου για αυτό... μάκαρι να ήταν όλοι έτσι διαβασμένοι για τη φυλή που επέλεξαν!Κατα τα αλλα, εγω οταν πηγα πρωτη φορα στην δικια μας κομμωτρια, ζητησα κατευθειαν stripping, ειμουν ειδη ενημερωμενη! Εχουμε κανει ειδη 3 stripping και παμε για τεταρτο..
Δεν πρέπει να είσαι απόλυτη σε τέτοια θέματα.... ο κτηνίατρος που ναρκώνει και όποιον πάρει ο χάρος ναι είναι απαράδεκτος και μαζί σου με τα χίλια.Και η συγκεκρημενη groomer που παω, δεν εχω δει καμια φορα να κανει ενα σκυλι γουλι... Ειναι απαραδεκτοι αυτοι που το κανουν!
Η γνώμη μου όμως είναι ότι o groomer τελειώνει όσα οφείλει να κάνει με το να ενημερώσει τον εκάστοτε ιδιοκτήτη για το πως πρέπει να είναι το τρίχωμα κάθε φυλής. Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να υποχρεώσει κανέναν για το πως θα έχει το σκύλο του ούτε φυσικά να τον διώξει γιατί τότε θα πάει στον κτηνίατρο με τα γνωστά παρελκόμενα... νάρκωση, κούρεμα σα γίδι κ.ο.κ.
Ακόμα και με τη ψιλή να το πάρει ο groomer ξέρει πως να το κάνει να μη φαίνεται σαν προβατίνα το Αυγουστο (ή όποτε τις κουρεύουν τέλος πάντων )