Εβγαλα τον σκυλο πριν λιγο βολτα και περνωντας απο 1 παρκακι που αραζουν 2-3 ιδιοκτητες σκυλων ειναι σχεδον παντα και 1 50-55 χρονων με 1 ασπρο λυκοσκυλο το οποιο η το εχει δεμενο η το κραταει γιατι μου γαβγιζει οπως λογικα και σε αλλα σκυλια.Εχω το νου μου καθε φορα και κοιταω στην μερια του μην γινει καμια στραβη και του φυγει.Σημερα περασα παλι απο'κει,κοιταω 1-2 φορες απο μακρια,λεω ενταξει,τον εχει δεμενο.Σε 1 φαση δεν κοιταω προς τα εκει και βλεπω τον σκυλο του στα ποδια μου απο πισω και να κυνηγαει τον σκυλο μου γρυλιζοντας σαν να ηθελε να παιξει η να τον διωξει,δεν μπορεσα μεσα σε αυτα τα 2-3 δευτερολεπτα να καταλαβω.Του γαβγισε και ο δικος μου και τον πηρα αγκαλια.Ηρθε τοσο αποτομα που τρομαξα.Ηρθε και ο ιδιοκτητης να το μαζεψει και τα ακουσε καλα.Τι κανεις ρε του λεω?Πως αφηνεις τον σκυλο ετσι?Μου εφυγε λεει,εσπασε το σχοινι και μου δειχνει το κομμενο σχοινι.Δεν με νοιαζει του λεω,να του παρεις 1 που να αντεχει,1 αλυσιδα,εχεις ευθυνη.Ποσο μηνων ειναι ο σκυλος?1 χρονου μου λεει.Ε σε 1 χρονο του λεω ο σκυλος σου δεν θα ειναι ο ιδιος,θα σοβαρεψει και θα ορμαει στα αληθεια,τωρα παιζει.Εγω πως τον εχω δεμενο και δεν μου φευγει?Πρεπει δλδ του λεω να γινει η στραβη?Νευριασα πολυ γιατι ειχε 1 μονιμο χαμογελο και καπνιζε το τσιγαρακι του και του ειπα και αλλα που δεν επρεπε,οτι αν ο σκυλος του φαει τον δικο μου η και εμενα η θα του κανω μυνηση η θα τον χτυπησω ανελεητα.Ηταν και κοσμος το παρκακι και πεταγεται μια και μου λεει,Ελα,ενταξει,τελειωσε και 1 αλλη λεει.Δεν τελειωσε,ο σκυλος αυτος εχει ξαναφυγει και ορμηξε και σε εμενα.Ημουν υπερβολικος και τα πηρα στο κρανιο πολυ αλλα αν ηταν στην θεση αυτου του σκυλου 1 πιο αγριος η ο ιδιος σκυλος μεγαλυτερος σε ηλικια τωρα μπορει να μην ειχα σκυλο και να ημουν και εγω τραυματισμενος...