Ενοχλήσεις στη βόλτα;


Status
Κλειδωμένο θέμα


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.522
772
Ξεσσαλονικη!!!
αν πας για μανικιουρ κ δεν σου αρεσει το αποτελεσμα,μπορεις ανετα να πεις στην κοπελα για το συγκεκριμενο δαχτυλο, οτι τα κανατε σκατα!
 


russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
αν πας για μανικιουρ κ δεν σου αρεσει το αποτελεσμα,μπορεις ανετα να πεις στην κοπελα για το συγκεκριμενο δαχτυλο, οτι τα κανατε σκατα!
Και τοτε θα πει η κοπελα-Με συγχωρειτε αλλα μολις σχολασα.Και η προισταμενη απο μεσα θα πει-Ο επομενος?
 


nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Οχι ρε σιγα μην παω για μανικιουρ.Τα τρωω τα νυχια μου χαχαχαχαχα.
Τ'ανασκελο η Μαρεκο χεχε.
 


magda

Well-Known Member
6 Μαϊου 2011
77
0
Εβδομάδα των παθών για μένα σε ότι έχει να κάνει με την βόλτα μου με τον μικρό..
Τώρα που άνοιξε ο καιρός, τα απογεύματα όλος ο κόσμος είναι έξω μέχρι αργά, παιδάκια, μαμάδες, γιαγιάδες..

Δεν ξέρω με πιο περιστατικό να πρωτοαρχίσω..
Προχτές το βράδυ πήγα σε ένα πεζόδρομο που έχουμε εδώ κοντά να περπατήσουμε και μου φώναζε μια γρια απο το παράθυρο κλασικά "βρωμιάρα, να χέσει το κ@λόσκυλο στο κρεβάτι σου και όχι στα σπίτια μας.." δεν αντέδρασα, άλλοστε ήταν κρυμμένη πίσω απο το παράθυρο λογικά..
Μετά, μπροστά απο το σπίτι, ένας γείτονας, ειπε σε έναν άλλο που δεν τον ξέρω "που το πάει ρε το κοπρόσκυλο".. αυτά δεν είναι τίποτα για μενα, γιατι μου φαίνονται ακίνδυνα, δεν έχω να φοβηθώ κάτι.. είανι μόνο σχόλια για να τα ακούσω και να "συμορφωθώ"..

Πριν κάποιο καιρό,μίλαγα με μια κοπέλα απο την γειτονιά μου που έχει πρόβλημα με κάποιες "κυρίες" της γειτονιάς, επειδή δεν εγκρίνουν το οτι έχει σκύλο.. την έχουν απειλήσει οτι θα φωνάξουν το υγεονομικό, της έχουν απαγορέψει να πηγαίνει με το σκυλί στο πάρκο και άλλα τέτοια.. Η κοπέλα δεν τους πάει κόντρα (δεν μου κάνει εντύπωση, γιατί μένει δίπλα τους και φοβάται μην της πετάξουν καμια φόλα ή τίποτα τέτοιο..). Τις ξέρω γιατι μια φορά που πέρασα απο κει, μου φώναζαν απο το μπαλκόνι τους να πάρω το βρωμόσκυλό μου και να το βάλω να χ3σει στο κρεβάτι μου και άλλα τέτοια γνωστά χιλιοειπωμένα.. Οι "κυρίες" αυτές (5-6) αράζουν στο πάρκο μέχρι τα μεσάνυχτα.. Μες την βδομάδα πήγα βόλτα το μικρό και πέρασα απο κει (δεν μένω σε εξοχή για να έχω επιλογή για το πού θα πάω τον σκύλο μου.. δυο πλατείες έχω εδώ και πηγαίνουμε και στις δύο).. με το που με είδαν άρχισαν να ψιθιρίζουν μετάξυ τους και η μία άρχισε να μου μιλάει στην αρχή με πιο ήρεμο αλλα επιτακτικό τρόπο.. (ο διάλογος στο περίπου)..
-Το βρίσκεις σωστό να κατουράει ο σκύλος σου σε όλα τα δέντρα..?
(της εξήγησα οτι τα μαζεύω και οτι ο σκύλος μου δεν κατουράει σε όλα τα δέντρα,για βόλτα ήρθε)
-κατουράει, τον έχω δει,τον φέρνεις εδώ, να τον πας στο κρεβάτι σου να κατουρίσει..
(εκεί τα πήρα, άλλωστε έιδα οτι δεν έχει νόημα να τους εξηγώ, ακόμη και σακούλα να χα βάλει στο πουλί του,πάλι θα έβρισκαν κάτι να πουν.. οπότε το γύρισα και γω στον ενικό και στο τσαμπουκά σαν κυράτσα..)
-όπου θέλω θα πηγαίνω με τον σκύλο μου
-ακούς γλώσσα?? να φύγεις και συ και το κ@λόσκυλό σου..
(εκέι δεν άντεξα και την είπα κ@λόγρια και πήγα να φύγω..) η άλλη άρχισε να μου λέει να μιλάω καλύτερα και άλλα τέτοια και η άλλη..
-ουστ αποδω να μην ξανάρθεις..
-μου απαγορεύεις κυρά μου να κινούμαι σε δημόσιο χόρο?θες να φωνάξω την αστυνομία.?
(εκεί τα χασαν λίγο αλλα ξαναπήραν μπρός)
-να την φέρεις να σε πάνε μέσα ακι σένα και το βρωμόσκυλό σου.. εδώ απογορεύεται να ρχεσαι..
-βλέπεις να χει πινακίδες εδώ που να μου απαγορεύουν να ρχομαι εδώ?
-είχε αλλα τις έβγαλες!
-εγώ τις έβγαλα? (ποτε δεν είχε τίποτα)
-ναι, εσύ ήρθες ακι τις έβγαλες! παρε το βρωμόσκυλό σου και φύγε!
-άι χ3σου μωρή κωλόγρια.. (ειλικρινά απορώ που μου βγήκαν αυτά εμένα απο το στόμα)
(έφυγα, έκανα το γύρο της πλατείας και για να βγώ απο το πάρκο έπρεπε να εμφανιστώ πάλι μπροστά τους, αλλα λίγο πιο κάτω.. οπότε άρχισε η τρίτη..)
-αυτό που λες εσύ ¨δημόσιος χώρος¨,εμείς τσιρίζαμε για να μας τον φτιάξουν..
-τράβα να δεις κανα σίριαλ μωρή σκρ..
(συνεχισαν να αποκαλούν τον μικρό "βρωμόσκυλο", εμένα βρωμιάρα, αλλα δεν άντεχα άλλο, έτρεμα ολόκληρη απο τα νεύρα μου..)

εχτές βγήκαμε το μεσημέρι, γιατι τεέτοια ώρα με την ζέστη δεν κυκλοφορεί κανείς σε αντίθεση με το βράδυ..
πέρασα μπροστά απο την πολυκατοικία τους, η μία με είδε απο το παράθυρο και άρχισε να φωνάζει "πάλι ήρθε αυτή με το βρωμόσκυλο"..
οπότε η άλλη ετρεξε στο μπαλκόνι, άνοιξε το πατζούρι και άρχισε να φωνάζει μια απο τα ίδια.. εγώ είχα απομακρινθεί, αλλα και πάλι τα άκουγα και εγώ και όλη η γειτονιά..

δεν μαρέσει ούτε να τσακώνομαι, ούτε να προκαλώ, αλλα αυτός ο φασισμός, δεν με αφήνει αδιάφορη..
για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι.. το οτι περνάω απο κει με τον ερμή, μπορεί να τις κάνει να βάλουν φόλες.. και μπορεί να μην απειλείται ο δικός μου σκύλος αφού τον προσέχω σαν τα μάτια μου, αλλα φοβάμαι για τα αδέσποτα της περιοχής.. φοβάμαι μην καλέσουν την αστυνομία και πέσω σε κανα μ@λ..@ αστυνομικό.. φοβάμαι μην μου επιτεθούνε, γιατι ο δικός μου ο μπουνταλάς δεν ξέρω αν θα αντιδράσει..
δεν μαρέσουν αυτές οι κατινιές (για μια φορά καλά ήταν), αλλα πόσο να τις αγνοησω? αν τσιρίζουν έτσι, θα προστεθούν κ άλλοι γειτόνοι, και ποιός ξέρει μετά?
είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρα η κατάσταση, δεν μπορώ να συνέλθω, γιατι τα χτυπήματα γίνονται κάθε μέρα..
ξέρω οτι είμαι εύκολος στόχος, λόγο φύλου, ηλικίας..
τον σεπτέμβρη που θ ναι αθήνα ο φίλος μου,έίπε οτι θα ρχεται μαζί μου και εκείνος όπως τις άλλες φορές και οτι θα τσακώνεται αυτος με όλουσ.. αλλα δεν είναι αυτή η ουσία..

απο την μία νιώθω οτι αδικούμαστε όλοι εμείς.. απο την άλλη βέβαια, βλέπω τους ιδιοκτήτες σκύλων στην άλλη πλατεία, που στέκονται σαν τους Βούδες με τα σκυλιά τους, κανείς απο αυτούς δεν καθαρίζει τίποτα (τους έχω κάνει παρατήρηση έμεσα - γιατι αν κάνω άμεσα, η απάντηση θα είναι "αν δεν σαρέσει μάζευτα μόνη σου").. "δεν μπορεί" άλλωστε μια πιτσιρίκα να την λέει στους μεγάλους...
δεν μπορώ να τον έχω λυμένο γιατι δεν υπάρχουν χώροι εδώ.. οπότε τον έχω δεμένο και τρέχω μαζί του.. είναι περιορισμένες οι δυνατότητές μου..

τί λέτε να κάνω ρε παιδιά? να φωνάξω την αστυνομία μόνη μου? ακόμη και την αστυνομία φοβάμαι πλέον.. δεν τα κατέχω τα νομικά.. πιστεύω οτι δεν θα με πάρουν στα σοβαρά..
μόνο αυτο με τον "δημόσιο χώρο" έχω μάθει απο το φόρουμ και λέω..
ξέρω οτι πάνω κάτω, όλοι τα ίδια τραβάμε, και οτι για τον καθένα απο εμάς, η δική του ιστορία είναι και η πιο περίεργη, εμένα αυτό όμως μου χει κόψει τα φτερά, δεν έχω διάθεση να τον πηγαίνω βόλτα πλέον.. ακόμη και άσπρα ακουστικά έβαλα τις προάλλες, ακόμη περισσότερα άκουσα, γιατι τσίριζαν για να τους ακούσω μέσα απο την "μουσική"..
 


Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Αν φωνάξεις αστυνομία θα χρειαστείς μάρτυρες .Αυτές αλληλοβοηθειούνται μεταξύ τους στις καταθέσεις ,οπότε αν είσαι η μόνη μάρτυρας ....δεν πιάνει .Λόγω ηλικίας των κυρίων δεν θα βγάλεις άκρη με το να τους μιλήσεις .Τώρα αν φωνάξεις κανέναν αστυνομικό να τους εξηγήσει ,που θα του έχεις εσύ ήδη πει ότι σου απαγορεύουν την είσοδο σου σε δημόσιο χώρο ή ότι δέχεσαι απειλές κλπ ,και αυτό δεν ξέρω αν θα πιάσει .Ότι κάνεις κάνε το πάντως με παρέα ,για να έχεις μάρτυρα .
Υπομονή πάνω απόλα ...
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.705
7.832
Δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστο αυτό που περνάς και σε καταλαβαίνω κι εγώ απόλυτα διότι περνάω παρόμοια σκηνικά απλά σε μικρότερη κλίμακα και όχι σε καθημερινή βάση...
Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι να πηγαίνω σε πάρκα και περιφραγμένα μέρη τις περισσότερες φορές αλλά και πάλι έχω ενοχλήσεις στην διαδρομή..Επίσης ενώ απαντούσα τώρα έχω ξεκινήσει να αγνοώ, ψέλνουν αυτοί; ψηλά το κεφάλι εγώ σαν να μην ακούω και συνεχίζω ακάθεκτη...Πέρασα φάση όπως εσύ που δεν ήθελα να πηγαίνω έξω...ξέρω άλλους που πάνε μετά τα μεσάνυχτα για να γλυτώσουν ακριβώς αυτό αλλά όχι ρε φίλε δεν θα με κλείσουν σπίτι μου με τον φασισμό τους..
Από την άλλη έχουν ένα δίκιο γιατί λίγοι από εμάς μαζεύουμε τα κακά και γιατί αυτη η πόλη δεν έχει απολύτως καμία πρόβλεψη για μέρη που μπορείς να πας τον σκύλο σου άνετα...
Η αστυνομία δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει, εγώ χρησιμοποιησα εισαγγελική εντολή με έναν που με απείλησε και του έκαναν σύσταση, αλλά είχα μάρτυρα και όρεξη γιατί τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω αν θα ξαναέμπαινα στην διαδικασία...
Τι να σου πω magda...πρέπει λίγο να σταματήσεις να ασχολείσαι και να τις αγνοείς εντελώς, δεν βρίσκω άλλη λύση.

αχχχ άρα ξέρετε όλοι εσείς που μένετε επαρχία ή εξωτερικό τι τυχεροί που είστε!!! :)
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το έχω πει και θα το πω ακόμα μια φορά: Μην πετάτε το σακουλάκι με τις ακαθαρσίες στον πρώτο κάδο που θα βρεθεί μπροστά σας... Πετάξτε το στον τελευταίο πρίν το σπίτι σας. Είναι πολύ χρήσιμο! Βασικά είναι σαν ασπίδα προστασίας... Τόσο ηθική (για να την δείξετε με τρόπο σε όποιον σας την "πει", για να παραδειγματίσετε άλλους σκυλογονιούς χωρίς να πείτε καν λέξη)όσο και ... φυσική (όπλο άμυνας-αχρείαστο να'ναι) :D

Είμαι κακιά....*demonio**demonio* Το ξέρω!:D:D:D
 


mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Καλά έχω φρικάρει με όσα περιέγραψε η Μάγδα! Εγώ πέρα από τις βλακείες που ακούω από τους "ειδικούς", το μόνο που μου έτυχε ήταν χτες με μια γριά που είχε λυτό το κανίς της και το άρπαξε ο δικός μου :p Και τσακώθηκα άσχημα!
Αν μου τύχαιναν τέτοια δεν ξέρω τι θα έκανα! Μάγδα απορώ πώς κρατιέσαι και δεν έχεις αρπάξει καμία!
 


magda

Well-Known Member
6 Μαϊου 2011
77
0
Παιδιά, σας ευχαριστω πάρα πολυ για τις απαντήσεις σας, ειλικρινά..
Ακριβώς, το θεωρώ φασιστικό να βγαίνω πολύ αργά εξαιτίας τους, είναι και επικίνδυνο σήμερα..
Αυτό με τις ακαθαρσίες το κάνω πλέον.. και δεν είναι και δυο κουτσουλιες ρε γμτ.. το πρωί μου σκίστηκε και η σακούλα... σκ@τ@..
Έμενα στο εξωτερικό παλιά και απορώ γιατι ξανάρθα.. άλλοι άνθρωποι γιατί υπάρχει παιδεία, υποδομές.. αλλα αφού ήρθα, θα τα λουστω..
Απλα, όταν δεν απαντάς, δεν είναι σαν να τα δέχεσαι όλα? Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν είναι σαν να τους παρακινείς να τα πούνε και σε άλλους?
Αν αρχίσουμε να αντιδρούμε ή έστω να τους εξηγουμε, δεν θα σταματήσει κάποια στιγμή αυτό? Αφελείς ρητορικές ερωτήσεις κάνω.. :)
 


Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Απλα, όταν δεν απαντάς, δεν είναι σαν να τα δέχεσαι όλα? Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν είναι σαν να τους παρακινείς να τα πούνε και σε άλλους?
Αν αρχίσουμε να αντιδρούμε ή έστω να τους εξηγουμε, δεν θα σταματήσει κάποια στιγμή αυτό? Αφελείς ρητορικές ερωτήσεις κάνω.. :)
E, ναι .Αυτο ισχύει γενικότερα .
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.705
7.832
Απλα, όταν δεν απαντάς, δεν είναι σαν να τα δέχεσαι όλα? Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν είναι σαν να τους παρακινείς να τα πούνε και σε άλλους?
Αν αρχίσουμε να αντιδρούμε ή έστω να τους εξηγουμε, δεν θα σταματήσει κάποια στιγμή αυτό? Αφελείς ρητορικές ερωτήσεις κάνω.. :)
Καθόλου αφελείς δεν είναι οι ερωτήσεις, αλλά τελικά πρέπει να διαλέγεις που θα εξηγείς και με ποιούς θα κάνεις διάλογο. Και για να εξηγήσω τι εννοώ. Εάν συναντήσω ένα παιδάκι που με το που θα με δει με τα σκυλιά κολλάει το στο τοίχο και γουρλώνει τα ματάκια του φανερά τρομοκρατημένο θα σταθώ να του εξηγήσω γιατί δεν πρέπει να φοβάται , και θα πιάσουμε συζήτηση και θα τον αφήσω να χαιδέψει την μεγάλη που είναι απίστευτα ήρεμη κλπ κλπ.
Αν συναντήσω τώρα αυτές τις γιαγιάδες/παπούδες που με την υστερία στο μάτι περιμένουν μετά μανίας να βρουν κατι που θα μπορούν να πιαστούν και να στήσουν καβγά τρικούβερτο γιατί είναι από τις λίγες απολαύσεις/εκτονώσεις που τους έχει απομείνει στη ζωή ε τότε τι διάλογο να κάνω βρε Μάγδα και τι να εξηγήσω σε αυτούς τους ανθρώπους;;
Mην παραλείπεις ποτέ να μαζεύεις τις ακαθαρσίες και προσπάθησε όσο το είναι εφικτό να κάνει τα τσίσα του σε χωματάκι και όχι σε πεζοδρόμια ώστε να είσαι εσύ εντάξει και ας τους να τραγουδάνε.
 


rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι τα κανουν εκει που τους παιρνει..περναω απο ενα δρομο με τις κλασσικες γιαγιαδες εγω με τον ριγκο κ ενας φιλος μου με τον ραουλ το ασχημομουρικο μποξερ του:Ρ σε εμας τους δυο δεν λενε τιποτα ισα ισα περναμε τις καλημεριζουμε και φευγουμε..μετα απο 5 λεπτα περναει μια αλλη φιλη με τον μαρκο το μπιγκλ και κανουν αυτα που κανουν κ στη μαγδα..δεν ξερω φοβουνται εμας?τα θηρια μας? δεν ξερω τι..ετσι κ αλλιως ο ριγκο δν αφηνει πολλα πολλα με το που ακουσει να μου φωναζουν δεν εχει μεγαλες αντοχες και την κανουν ομορφα και ωραια!!ηθικο διδαγμα?βγαινεται 2-3 μαζι και δεν θα κουνιεται κανεις!!
 


magda

Well-Known Member
6 Μαϊου 2011
77
0
Kyveli, δεν εννοώ να κάνω διάλογο με τις συγκεκριμένες "κυρίες" και με άτομα της "κατηγορίας" αυτής..
Αλλά για παράδειγμα, πριν μισό χρόνο περίπου, στη βόλτα, είδα ένα παππού να ρχεται απο μακρυά.. Σταμάτησα και εκανα λίγο στην άκρη για να περάσει γιατι ήταν στενό το πεζοδρόμιο.. αντί να ρθει γρήγορα, για να περάσω και γω, σταμάτησε στη μέση, και με αρκετά άσχημο ύφος μου πε
-φέρνεις εδώ το σκυλί σου και χέζει..να πας αλλού, βρωμίζεις τα πεζοδρόμια..
Θα μπορούσα να κάνω φασαρία, ή να τον αγνοήσω, αλλα δοκίμασα να το συζητήσω μαζί του..
- μα κύριέ μου, τα μαζεύω, κοιτάξτε, έχω και σακουλίτσα.. απο το δικό μου σκύλο, δεν θα βρείτε τίποτα..
Ο παππούς τα χασε αλλα μου πε
-έχει γεμίσει ο κόσμος σκατα, φέρνουν τους σκύλους εδώ και χέζουν..
-έχετε απόλυτο δίκαιο, αλλα μην τα βάζετε με μενα εγώ τα μαζεύω πάντα.. να πα πείτε στους άλλους..
-εντάξει.. άντε γεια σου τώρα..
Είναι ένας διάλογος ο οποίος αρχισε άσχημα, δεν πίστευα οτι θα καταλάβαινε, και όμως καταλαβε..
άρα μήπως έιναι λεπτή η κλωστή που διαχωρίζει αυτούς που μπορούν να κάνουν διάλογο και αυτούς που απλά ψάχνονται για καυγά γιατι αυτή είναι η μόνη τους ασχολία? Πώς να τους ξεχωρίσεις με σιγουριά? Γιαυτό το ρισκάρω μέχρι στιγμής, δεν ξέρω πόσο θα αντέξω βέβαια, αυτο είανι αλήθεια..

Rigo, δεν νομίζω οτι είναι θέμα σκύλου, αλλα ιδιοκτήτη.. Με τον ίδιο σκύλο βγαίνω εγώ και ο πατέρας μου.. σε αυτά τα δύο χρόνια, του φώναξαν μια φορά και αυτό μέσα απο το σπίτι τους.. (μάλλον η ίδια κυρία που φώναξε και σε μένα) .. Πριν απο δύο εβδομάδες, περάσαμε μέσα απο ένα πάρκο, και λιγο πιο πίσω απο μενα, ερχόταν και ο φίλος μου ο οποίοσ μίλαγε στο κινητό. Κάτι κυρίες που με είδαν (γύρω στα 40) άρχισαν να με αγριοκοιτάνε και η μία είπε "σα δεν ντρέπεται λιγο, τώρα θα δει".. και με το που σκάει μύτη ο φίλος μου το βουλώνουν.. πάιζει να χω γίνει λίγο παρανοική αλλα όολα αυτά απο το μυαλό μου θα αδυνατούσα να τα βγάλω.. :)
 


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.522
772
Ξεσσαλονικη!!!
εχει να κανει κ με το πως του φανηκες σαν μουτρο κ με το ποσο μεγαλος η μικρος ειναι ο σκυλος σου κ με το πως κοιμηθηκε χθες βραδυ κτλ κτλ,αλλα....ο π@π@ρ@ς που θελει να στην πει,κ 1 κ 90 να εισαι ,κ 1 κ τιποτα να εισαι,παλι θα σου την πει.το εχουνε στο αιμα τους κ ανοιγουν το στομα τους κ πετανε σκατα.
 


magda

Well-Known Member
6 Μαϊου 2011
77
0
εχει να κανει κ με το πως του φανηκες σαν μουτρο κ με το ποσο μεγαλος η μικρος ειναι ο σκυλος σου κ με το πως κοιμηθηκε χθες βραδυ κτλ κτλ,αλλα....ο π@π@ρ@ς που θελει να στην πει,κ 1 κ 90 να εισαι ,κ 1 κ τιποτα να εισαι,παλι θα σου την πει.το εχουνε στο αιμα τους κ ανοιγουν το στομα τους κ πετανε σκατα.
έτσι είναι, ακριβώς..
ο μικρός είναι λαμπραντόρ, πιστεύω οτι αν ήταν μικρότερος δεν θα είχα τόσο μεγάλο πρόβλημα..
όσο για το μούτρο μου, είναι εξαιρετικά αθώο εκ πρώτης όψεως..:p

Το άλλο που ξέχασα να σας πώ (πάιζει να το χω ξαναπεί), συνέβει τον φεβρουάριο.. Περνάγαμε απο το πεζόδρομο και ο μικρός έπαιζε με 5 αδέσποτα.. πάαρα πολυ καλα σκυλάκια, τα ταίζει μια κυρία που μένει εκεί.. και όπως παίζουνε (ο δικός μου δεμένος), σκάει στα δύο μέτρα απο εμένα με δύναμη ένα κομμάτι απο πλακάκι.. άν έπεφτε απο μόνο του απο κάποια μονοκατοικία, θα έπεφτε ευθεία κάτω, δεν θα έκανε καμπύλη για να σκάσει δίπλα μου.. πιο κει ήταν 3 παιδιά γύρω στα 15, έτρεξαν με κινητά να φωτίσουν το μέρος να δουν τί ήταν αυτό.. το πλακάκι τελικά, έπεσε στο αυτοκίνητο που ήταν δίπλα μου (του κανε λακουβα).. εγώ τα χασα και έφυγα, βγήκαν έξω 2 κυρίες, άρχισαν να φωνάζουν, τα παιδια φώναζαν "στην κυρία με τον σκύλο πήγε να πέσει το πλακάκι".. φασαρία έγινε.. αλλα τί να κάνεις? να φωνάξεις την στυνομία και να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα απο τους ενοικους 2 πολυκατοικιών και μιας μονοκατοικίας? .....
 


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.522
772
Ξεσσαλονικη!!!
να σου πω την αληθεια,αν ειχα σοβαρες υποψιες οτι το πεταξε εναντιον μου καποιος,εβλεπα δλδ καποια κινηση εγω η καποιος μαρτυρας,δεν θα το αφηνα ετσι.μπορει να χοντρυνει πολυ το θεμα αν παει δικαστηκα....
 


rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
συγνωμη ρε μαγδα αλλα που μενεις στο ελ πασο?τι ειναι αυτα που λες?αρχισε τα βρισιδια λιγο..μη σηκωνεις πολλα πολλα!!που βγαζεις το σκυλο σ βολτα?βλεπω οτι λες αιγαλεω..αποτι ξερω εχει καποια παρκα που μπορεις να βγεις!!μενει η κοπελα μου αιγαλεω και ξερω οτι πολυ εχουν σκυλους που πας και πεφτεις?κανονισε να γνωρισεις κανεναν να πατε μαζι εχει καλα παιδια το φορουμ μας και θα ειναι κ η βολτα σου πιο ευκολη και πιο ομορφη με παρεα!!
 


magda

Well-Known Member
6 Μαϊου 2011
77
0
και τί θα έκανες? 1.δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιός το έκανε, 2.κίνην δεν είδα, είδα μόνο το αποτέλεσμα και 3.δεν μπορώ να απαιτήσω απο 15χρονα παιδιά να ρθουν μαζί μου στο δικαστήριο σαν μάρτυρες..
 


magda

Well-Known Member
6 Μαϊου 2011
77
0
συγνωμη ρε μαγδα αλλα που μενεις στο ελ πασο?τι ειναι αυτα που λες?αρχισε τα βρισιδια λιγο..μη σηκωνεις πολλα πολλα!!που βγαζεις το σκυλο σ βολτα?βλεπω οτι λες αιγαλεω..αποτι ξερω εχει καποια παρκα που μπορεις να βγεις!!μενει η κοπελα μου αιγαλεω και ξερω οτι πολυ εχουν σκυλους που πας και πεφτεις?κανονισε να γνωρισεις κανεναν να πατε μαζι εχει καλα παιδια το φορουμ μας και θα ειναι κ η βολτα σου πιο ευκολη και πιο ομορφη με παρεα!!
:D :D :D :D
απο τα 10 άτομα που έχω γνωρίσει, μόνο το 1 είναι υπεύθυνο... τα άλλα 9, στέκονται σε μια πλατεία,δεν κουνιούνατι και δεν καθαρίζουν απο πίσω τους..πάω σε δύο πλατείες, οπου δεν μπορώ βέβαια να τον έχω λυμένο, τρέχω στα στενάκια μαζί του για να κινηθεί λίγο.. πιο παλιά πήγαινα μπαρουτάδικο, αλα μας την έπεσαν τα αδέσποτα εκέι και φοβάμαι πλέον..θα φροντίσω να βγαίνω με παρέα έστω και με άτομα που δεν έχουν σκύλο, αλλα τα σχόλια δεν τα γλυτώνω..
 


Status
Κλειδωμένο θέμα