ναι μου το ειπε!και μου μιλησε για ολες τις αντιστοιχες φυλες!το θεωρεις κακο?Παραδεχθηκε ο «θετικός» εκπαιδευτης σου, οτι εχει κυριαρχικά γονίδια ο σκυλος σου;
Οπορτουνιστής...
Ενδιαφέρων!
ναι μου το ειπε!και μου μιλησε για ολες τις αντιστοιχες φυλες!το θεωρεις κακο?Παραδεχθηκε ο «θετικός» εκπαιδευτης σου, οτι εχει κυριαρχικά γονίδια ο σκυλος σου;
Οπορτουνιστής...
Ενδιαφέρων!
Μια ερώτηση: ο γνωστός θετικός εκπαιδευτής, έχει και σχολή εκπαιδευτών? Ανάλογα την απάντηση θα σου πω αν είναι σημαντική η δήλωσή του ή όχι
Εγω θα θελα να της εχω μια αλυσιδα η οποια δε θα λειτουργει σαν πνιχτης, οπως λες. Αλλα το θεμα ειναι οτι αν τραβηχτει προς τα πισω, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να της βγει
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Καλησπέρα!Μετά από 10 μήνες και ενώ έχουμε κάνει τερααααστια βήματα στο να ακούει εντολές, να μένει μόνος του ήσυχα κλπ, προσπαθούμε ακόμα να λύσουμε το πρόβλημα του να μην τρώει από κάτω. Έχουμε πάει ήδη σε δύο εκπαιδευτές, που μας τους πρότειναν γνωστοί, και μετά από καμιά βδομάδα επιστρέφουμε στα ίδια. Ψάχνοντας λοιπόν στο ιντερνετ έπεσα πάνω στο site του ΕΚΕΣ, το οποίο μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, κυρίως επειδή έχει συγκεκριμένα πακέτα. Μίλησα τηλεφωνικά μαζί τους και μου είπαν για λεπτομέρειες να μιλήσουμε από κοντά. Πριν πάω ωστόσο θα ήθελα κάποιες γνώμες αν έχει πάει κάποιος, τι δουλειά έκαναν κλπ.... Δυστυχώς δεν έχω κανέναν γνωστό που να έχει απευθυνθεί σε σχολή εκπάιδευσης και θα προτιμούσα όσο γίνεται να μην πάω ψάχνοντας!!!!
Δεν λέω ότι δεν λες αλήθεια, απλώς για την κουβέντα να αντιπαραβάλλω και την δική μου εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα: μου είπαν ότι δεν γίνεται να το υποσχεθούν αυτό (άρνηση τροφής), ούτε καν να δουλέψουμε τα θέματα που έχει με το δικό του φαγητό. Οπότε η δική μου κρίση είναι ότι έχει κατά πολύ να κάνει με τον σκύλο αυτό το κομμάτι της εκπαίδευσης.Καλησπέρα!
Έχω amstaff και πάω στο ΕΚΕΣ εδώ και ένα χρόνο. Δεν τρώει όχι απλά από κάτω αλλά και τροφή μες στην μουσούδα να του βάλεις αν δεν είμαστε εμείς!!!
Να πας στο ΕΚΕΣ!