η ερευνα αγορας που θα κανεις πριν αγορασεις κατι θα σου δωσει και τις γνωσεις για να κρινεις,ετσι οπως θα ψαξεις για κινητο και θα μαθεις ολες αυτες τις πολυπλοκες δυνατοτητες που πλεον εχουν θα μαθεις και για τον σκυλο που θες και γιατι τον θες,εγω ειμαι της αποψης οτι εχω ''καθαροαιμο'' δεν ειναι ειδα καποτε την ρατσα στο νετ και την πηρα,ειναι αποφαση σοβαρη,και οταν καποιος δεν γνωριζει για την ρατσα του και απλα θελει ενα επαγγελματια εκτροφεα να κανει τα υπολοιπα γι αυτον ειναι το λιγοτερο αδαεις...και θα ελεγα οτι το ποσο το ψαχνεις πιο πριν σε χαρακτηριζει σαν μελλοντικο ιδιοκτητη,σιγουρα δεν περιμενεις απο καποιον μη γνωστη να ασχοληθει με agility ipo ή να εχει μια σοβαρη και ουσιωδες απασχοληση με τον σκυλο του μετα τον ενθουσιασμο του 1 ετους και πολυ λεω,νομιζω οτι ετσι οπως ειναι τα πραγματα με τους εκτροφει και τους ανιδεους ιδιωτες ειναι μεν πιο μεγαλο το ρισκο για να την πατησεις αλλα κερδιζεις απο την διαδικασια να γινεις εσυ ο ελεγκτης των πραγματων,ετσι ξεχωριζει ο συνηδητοποιημενος απο τον ''οτι να'ναι'' και καταληγει ο καθενας με οτι του αξιζει!
το να υπηρχαν μονο σωστοι επαγγελματιες εκτροφεις και να ηταν μονοδρομος χωρις byb και pet shop ακουγεται ουτοπικο!
το να υπηρχαν μονο σωστοι επαγγελματιες εκτροφεις και να ηταν μονοδρομος χωρις byb και pet shop ακουγεται ουτοπικο!