δεν πούλησα ποτέ κουτάβι ,ούτε και θα πουλήσω ποτέ και θα με στεναχωρούσε πολύ να δεχόμουν τέτοια αντιμετώπιση.....
δεν ψάχνω πελάτες ... και αν μου εμφανιστεί κανείς τον διώχνω και πιστεύω ότι εκφράζω το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που κάνουν εκτροφή
το χρηματικό αντίτιμο που θα λάβω αποτελεί την προσυμφωνημένη οικοιοθελή συμμετοχή του ανάδοχου του κουταβιού στα έξοδα της εκτροφής του και έτσι λειτούργησα μέχρι εδώ και έτσι θα λειτουργώ και στο μέλλον.......
βασικά,εκτός από εμένα που έχω φάει την "σφυριά" θεωρώ ότι κι αυτοί που παίρνουν κουτάβια μου κάποια "σφυριά" έχουν φάει και την βρίσκω απίστευτα με αυτήν την σύμπτωση
αντί να πάρουν ένα σκυλάκι δωρεάν από μία φιλοζωική ,έρχονται να με κάνουν "δαίμονα" στην ζωή τους(το ευδαίμων ή δεισιδαίμων θα εξαρτηθεί από αυτούς)
...δεν πάνε καλά σίγουρα(με την καλή έννοια)
α
και βέβαια δεν εκδίδω απόδειξη ,όπως δεν εκδίδω απόδειξη και όταν πουλάω το στάρι που προέκυψε ως πλεόνασμα από όσο χρειάζομαι για το ψωμί της χρονιάς και ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ,δεν συγκρίνω τα κουτάβια μου με το στάρι μου,μιλάω για την νομική ,φοροτεχνική διάσταση του θέματος
και κάτι τελευταίο
δεν έχω βασικές επιστημονικές γνώσεις ψυχολογίας (δεν θα με ακούσεις να διατείνομαι ποτέ τέτοιο πράγμα) αλλά μπορώ απλά να καταλάβω (ή ευελπιστώ ότι μπορώ) ποιός ενδιαφερόμενος για κουτάβι μου θα με "υπακούει" και θα δώσει στο κουτάβι μου όσα του χρειάζονται