Εκτροφή και...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
freedom παρακολουθώντας όσα γράφεις και με δεδομένο ότι δηλώνεις (εισαι? ) εκπαιδευτρια, μου θυμιζεις οικτρα κτηνιατρο που εκανε το μεσαζοντα να φερνει κουτάβια παππυμιλλάδικα με τη δικαιολογια οτι δεν ηξερε τι ειναι τα puppy mills

freedom

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2013
310
0
Μαλιστα...
Πέρα απο την πλάκα, νομιζω οτι οι απορίες του μελος felicine είναι ευλογες και εχω και εγώ τις ιδιες απορίες απο την αρχή του θέματος και νομιζω οτι πολύς κοσμος θα ηθελε να μαθει την απαντηση σε αυτές τις ερωτήσεις. Εγώ δεν θα συμμετασχω ξανα στο θεμα γιατί βλέπω οτι δεν βοηθαει πια η συμμετοχή μου στην κουβέντα.
Αν όμως καποιος ξέρει να απαντήσει τις ερωτήσεις felicine νομιζω θα ήταν πολύ καλό για όλους μας.
Αν δεν γνωρίζετε τις απαντησεις....οκ

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
1. Οι κριτές δεν είναι και αυτοί συνήθως εκτροφεις ? Πως γίνεσαι κριτής ? Υπάρχει ελεγκτικος μηχανισμός που κρίνει αν ο κριτής κάνει καλά τη δουλειά του ?
2 άρθρα του Γιώργου Κωστόπουλου για τους κριτές. Πιστεύω να βοηθήσουν

http://www.gkostopoulos.gr/arthra/012-013.pdf
http://www.gkostopoulos.gr/arthra/009_b.pdf

xristakis

Well-Known Member
27 Μαϊου 2012
47
1
Σαλαμίνα
δεν πούλησα ποτέ κουτάβι ,ούτε και θα πουλήσω ποτέ και θα με στεναχωρούσε πολύ να δεχόμουν τέτοια αντιμετώπιση.....

δεν ψάχνω πελάτες ... και αν μου εμφανιστεί κανείς τον διώχνω και πιστεύω ότι εκφράζω το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που κάνουν εκτροφή

το χρηματικό αντίτιμο που θα λάβω αποτελεί την προσυμφωνημένη οικοιοθελή συμμετοχή του ανάδοχου του κουταβιού στα έξοδα της εκτροφής του και έτσι λειτούργησα μέχρι εδώ και έτσι θα λειτουργώ και στο μέλλον.......

βασικά,εκτός από εμένα που έχω φάει την "σφυριά" θεωρώ ότι κι αυτοί που παίρνουν κουτάβια μου κάποια "σφυριά" έχουν φάει και την βρίσκω απίστευτα με αυτήν την σύμπτωση

αντί να πάρουν ένα σκυλάκι δωρεάν από μία φιλοζωική ,έρχονται να με κάνουν "δαίμονα" στην ζωή τους(το ευδαίμων ή δεισιδαίμων θα εξαρτηθεί από αυτούς)
...δεν πάνε καλά σίγουρα(με την καλή έννοια)

α
και βέβαια δεν εκδίδω απόδειξη ,όπως δεν εκδίδω απόδειξη και όταν πουλάω το στάρι που προέκυψε ως πλεόνασμα από όσο χρειάζομαι για το ψωμί της χρονιάς και ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ,δεν συγκρίνω τα κουτάβια μου με το στάρι μου,μιλάω για την νομική ,φοροτεχνική διάσταση του θέματος

και κάτι τελευταίο
δεν έχω βασικές επιστημονικές γνώσεις ψυχολογίας (δεν θα με ακούσεις να διατείνομαι ποτέ τέτοιο πράγμα) αλλά μπορώ απλά να καταλάβω (ή ευελπιστώ ότι μπορώ) ποιός ενδιαφερόμενος για κουτάβι μου θα με "υπακούει" και θα δώσει στο κουτάβι μου όσα του χρειάζονται :)
Άσε τη βιολογία στην άκρη για τις της εβγαλες τα μάτια:p