Οι προβληματισμοί μου είναι πολύ πολύ ευρύτεροι και τους ανέλυσα στο ποστ νουμερο 8 και μετά στο 12. Δυστυχώς στο ποστ 12 τόλμησα να πώ τα δικά μου κριτήρια επιλογής εκτροφέα και μεσα σε αυτά ήταν και το να δίνει απόδειξη, δηλαδή να είναι επαγγελματίας και πέσατε να με φατε. Αν διαβασεις τα ποστ μου από την αρχή, θα δείς ότι προσπαθησα πολλές φορές να σταματήσω την κουβέντα ευγενικά, αλλά επιμενατε και θελατε να με πεισετε ότι η εκτροφή δεν είναι επαγγελμα, οι πελάτες φταινε για όλα τα στραβα της εκτροφής κτλ και είπα να να συνεχισω την κουβέντα μήπως και συννενοηθούμε για τα ευρυτερα θεματα που ειπα στο 8. Αυτό δεν εγινε και τώρα τα ακουω κιόλας!Αμα οι προβληματισμοι σου για την εκτροφη ειναι αν κοβει αποδειξη ο εκτροφεας και καθομαστε 10 σελιδες να γραφουμε για τα αυτονοητα , αστα να παν .....
Όχι απλώς κάθισα να σκεφτώ ότι μου είπατε, αλλά άνοιξα, κατέβασα και νόμους από το ιντερνέτ και εψαχνα πολύ(google) ότι μου λεγάτε πριν απαντήσω. Αν δεν σας άρεσαν οι απαντησεις μου, δεν φταιω εγω. Δηλαδή να αλλάξω τις απαντησεις μου μονο και μονο για να σας αρέσουν??? Και για να μην σας κακοκαρδίσει ο αντιλογος? Ωραίο σκεπτικό!Ασε δε σε οτι σου εχει απαντηθει και σου εχουν εξηγησει δεν ειδα καμια ορεξη απο μερους σου να κατσεις να το σκεφτεις , δεν λεω να το αποδεχθεις δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνησεις με κατι που εχεις καταλαβει αλλα εσυ εισαι παντα μεσα στην αντιλογια .....
Ίσως εδώ να είναι η διαφορά μας! Εγώ δεν παρακολουθησα απλώς μερικά μαθηματα και δηλωνω θετική εκπαιδευτρια. Πήγα ένα χρόνο σε σχολή και έκανα και εναρξη επαγγελματος στην εφορία και παρακολουθώ συνεχεια σεμιναρια σε πανεπιστήμια. Όταν λοιπόν βλέπω ότι με δυο μαθηματα και παράνομα, ο άλλος δηλώνει όπως λες εκπαιδευτής και πετάει και ….πατάτες, δεν θα κατηγορήσω τον πελάτη που τον ακούει, αλλά τον εκπαιδευτή. Και για να παει μπροστά το επάγγελμα μου, πρεπει πρώτα από όλα εγώ να το διασφαλίσω από τους άσχετους, που σας έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου, που μόλις ακούσατε την αλήθεια για την κυριαρχία βάση επιστημονικών ερευνών στο άλλο θέμα έγινε ο κακός χαμός και ακόμη δεν μπορείτε να το χωνέψετε ότι κυριαρχία δεν υπάρχει. Σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο κι αν πας έστω για 1 σεμινάριο θα καταλάβεις ότι η κυριαρχία είναι ένα παραμύθι. Αλλά όταν ακούτε για πανεπιστήμιο σας πιάνει αλλεργία!!!οσο δε το ποσο ξερεις καλα την ψυχολογια του σκυλου επειδη παρακολουθησες καποια μαθηματα και δηλωνεις θετικος εκπαιδευτης , ασε τους πελατες σου να το κρινουν αυτο μεσα απο την δουλεια σου....
Εγώ τώρα ποιον πρέπει να κατηγορήσω: εσάς(τους πελάτες) ή τους εκπαιδευτές? Και πώς θα βελτιωθεί η κατάσταση , αν συνεχίσει να δηλώνει εκπαιδευτής ο κάθε άσχετος που σε οποιοδήποτε πρόβλημα του σκύλου πετάει την καραμέλα: «είναι κυριαρχία» και καθαρίζει, χωρίς να φανεί ότι δεν έχει ιδέα για το τι πραγματικά συμβαίνει στον άμοιρο τον σκύλο???? Το ίδιο, δηλαδή κάτι αντιστοιχο, γίνεται και στην εκτροφή και μετά μας φταινε οι πελατες!
Το αν δεν συνεννοηθήκαμε στο εύρος των εννοιών που χρησιμοποίησα δεν σημαίνει ότι παίζωέχεις από την αρχή της συζήτησης όμως "παίξει" με το εύρος υποκειμενικών μεγεθών φαρδαίνοντας και στενεύοντας για να εξυπηρετήσεις αυτό που θες να πείς
Από πότε το να είσαι νόμιμος είναι γελοίο? Εγώ πάντως δεν παριστάνω τον άγιο πολίτη, απλώς αρνούμαι σε αυτή την Ελλάδα που περιγράφεις να αγιοποιήσω τον ερασιτέχνη εκτροφέα.Καταντας γελεια παντος- ζωντας στην ελλαδα και παριστανοντας τον αγιο πολιτη- σε μια χωρα οπου και οι κυβερνωντες παρανομουν, κερδοσκοπουν και αλλα πολλα- και γενικος γραφτηκαν οι νομοι για να παραβλεπονται
Last edited: