Υπάρχει και κάτι άλλο που λέει ο γιατρός μου (ο 2ος γιατρός που επισκέφτηκε ο Ricos): Το να τρέχει σα λαγουδάκι, μπορείς να το δεις και θετικά, γιατί, με τον τρόπο αυτόν, το σκυλί προστατεύει συνειδητά τις αρθρώσεις του και καταπονείται λιγότερο......όταν όμως επικρατεί πανικός και σχεδόν κατάθλιψη επειδή το κουτάβι "πάει σαν το λαγουδάκι" ακόμα κι αν μιλάμε για φυλή με 8 κιλά μέγιστο βάρος....
Ευχαριστω για την πληροφορια yasemin, θα το κρατησω το email του Montavon, αλλα θα του στειλω οταν θα εχω καλυτερες ακτινογραφιες στα χερια μου απο τις υπαρχουσες!Ricos
Αν εχεις τις ακτινογραφιες του Solo θα μπορουσες να ερθεις σε επαφη με τον P.Montavon.
Ειναι προθυμος να βοηθησει,στο παρελθον εχω μιλησει μαζι του.
Βρισκεται στο univercity of Zurich vet clinic και το e-mail του ειναι [email protected]
Αυτες που εχω εχουν ψηφοποιηθει, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και οι ιδανικες για να στις στειλω.Ζήτησε ψηφιακές ακτινογραφίες, υπάρχουν προγράμματα που κάνουν τους υπολογισμούς. Ίσως να μπορέσω να τις δείξω στην επιτροπή που κάνει τις εκτιμήσεις εδώ.
Ναι, εγινε ναρκωση κανονικα, και για αυτο δεν βιαζομαι να του ξανακανω εξετασεις τοσο συντομα!Ο Βλαχοπουλος κανει ψηφιακες.
Στις πρωτες ηταν ναρκωμενο το σκυλακι?
Κατσε γιατι με εξεπληξες τωρα. Εκανες ακτινογραφιες χωρις ναρκωση στον Βλαχοπουλο??? Γινετε κατι τετοιο? Και αν ναι, ειναι ευκολο ή μιλαμε για ξεχωριστη περιπτωση?Ricos
Τωρα καταλαβα.λογικο να μην θελεις αφου ναρκωθηκε το σκυλακι.
Δεν εχω κανει ποτε ναρκωση σε σκυλο μου για ακτινογραφιες.Και στον Βλαχοπουλο ημουν καθετη,του ειπα πες μου τι θελεις να κανω και τελος.
Αν χρειαστεις βοηθεια πες μου,και το εννοω.