συμφωνω, ενα μονο θα πω παιρνετε και αλλες αποψεις ωσπου να καταληξετε σε σοβαρα θεματα και προπαντων καλο ειναι να ενημερωνεστε για οποιοδηποτε θεμα πριν την οποια τελικη αποφαση.Η νάρκωση δεν είναι για να μην κινείται το ζώο ... λυπηθείτε μας :-D
γι αυτο το εθεσα στην αρχη ετσι....γιασμιν ακτινογραφια χωρις ναρκωση για δυσπλασια?
και ο σκυλος εμεινε ακινητος?
μετα το γυρισα............οκ.. απλα μου φανηκε παραξενο....
κι εγω ζαβωνω αναστροφα τα σκυλια... αλλα κουνιουνται τα καταραμενα...
Η νάρκωση δεν είναι για να μην κινείται το ζώο ... λυπηθείτε μας :-D
Αν θέλετε μπορείτε να μας αναπτύξετε κάποια πράγματα για να μην αναλωνόμαστε σε posts περί νάρκωσης=ανάγκη ακινητοποίησης του ζώου ή...περί λύπησης!συμφωνω, ενα μονο θα πω παιρνετε και αλλες αποψεις ωσπου να καταληξετε σε σοβαρα θεματα και προπαντων καλο ειναι να ενημερωνεστε για οποιοδηποτε θεμα πριν την οποια τελικη αποφαση.
Aν είχα ένα πτυχίο και χρέωνα 100 ευρώ την επίσκεψη θα ήταν πιο εύκολο για μένα, τώρα κωλύομαι :-DΑν θέλετε μπορείτε να μας αναπτύξετε κάποια πράγματα για να μην αναλωνόμαστε σε posts περί νάρκωσης=ανάγκη ακινητοποίησης του ζώου ή...περί λύπησης!
στελιο ηδη εχουν γραφτει παρα πολλα για ενα φορουμ, απο το τους ορους πολυγονιδιακος και πολυπαραγοντικος εως και αναλυση των βαθμων που υπαρχουν για 'να υπαρχουν' και να γινεται πιο κατανοητη μια κατασταση. Θα σου πω το εξης οσες φορες εχει προκυψει σοβαρο προβλημα υγειας στην οικογενεια μου φροντισα να ενημερωθω οσον το δυνατο καλυτερα για τα παντα, απο το ιδιο το προβλημα, απο τους τροπους αντιμετωπισης του, απο τα συμπτωματα, απο τους τροπους διαγνωσης εως στο ποιοι ειναι οι καλυτεροι στον εκαστοτε τομεα. Τυφλα και απο λογια αλλων δεν παω πουθενα και τιποτα οταν προκειται για σοβαρο θεμα και παντα φροντιζω για μια δευτερη ή τριτη γνωμη. Η αναισθησια μερικη ή πληρης επιτυγχανει μυοχαλαση.Αν θέλετε μπορείτε να μας αναπτύξετε κάποια πράγματα για να μην αναλωνόμαστε σε posts περί νάρκωσης=ανάγκη ακινητοποίησης του ζώου ή...περί λύπησης!
Kokoni επειδη αναφερεσαι και σε μενα θεωρω οτι πρεπει να απαντησω. Πουθενα καταρχην δεν εχω πει οτι ειμαι πανεπιστημονας και παντογνωστης ισα ισα που προσπαθω να γραφω μονο εαν μπορω να βαλω και γω ενα μικροσκοπικο λιθαρακι. Πουθενα δεν αναφερομαι στο ποιοι πρεπει να εχουν λογο και ποιοι οχι (φορουμ ειναι αλλωστε). Η αποψη μου οτι τα παντα δεν μπορουν να απαντιουνται και να αναλυονται εδω μεσα είτε για λογους προσωπικου ενδιαφεροντος είτε καθαρα περιεργιας και κουτσουμπουλιου παραμενει ως εχει.τροφή για την σκέψη παιδιά....
κανείς δεν θέλει ιατρικές γνωματευσεις και αναλύσεις εδω μέσα(κι αν θέλει το πρόβλημα είναι δικό του)
τροφή για την σκέψη-διάλογος-ανάπτυξη απόψεων και σχέσεων
free your mind ρε γμτ....να μην συζητηθεί το θέμα δηλαδή γιατί υπάρχουν καταρτισμένοι επιστήμονες να το συζητήσουμε ή γιατι σε ένα σοβαρό ιατρικό θέμα πρέπει να πάμε να ενημερωθούμε περιεκτικά και ποιοτικά και όχι να κουβεντιάζουμε σε ενα ...(μπλιάααααχ) φόρουμ?????
τι να πώ?
είμαστε για λύπηση - λυπηθείτε μας....
μπαίνει ο κάθε άσχετος και γράφει ότι νά ναι - "κάτω οι άσχετοι" "να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα λόγου" "λόγο μόνο στους γνωρίζοντες"
πολυγονιδιακός σε φόρουμ....τσκ τσκ τσκ πολύ υψηλού επιπέδου γνώσεις για ένα φόρουμ-αυτά είναι επτασφράγιστα μυστικά που συζητιούνται πίσω απο κλειστές πόρτες κτηνιατρίων ..... και με απόδειξη παροχής υπηρεσιών 100 ευρά....
χαλαρώστε επιτέλους.....τροφή για την σκέψη λέμε...
Να ένα από τα λίγα ...μυθιστορηματικά posts του φίλου kos !!!1) ...οι περαιτερω αναλυσεις οδηγουν σε συνεχεις κυκλους που στη τελικη επιτυγχανουν τη συγχηση των αναγνωστων εξου και θεωρω οτι καπου μερικα πραγματα ειναι πολλα για ενα φορουμ και χρηζουν, ειτε προσωπικου ειτε με τη βοηθεια καποιων αλλων, βαθυτερου ψαξιματος.
2) ...Λεω λοιπον και γω οτι π.χ. δε γουσταρω ετσι οπως γραφει ο προμηθεας με κουιζ ή οπως γραφει ο johnQ που γραφει μυθιστορηματικα (πες οτι μου την σπαει ρε παιδι μου) τι πρεπει να γινει να σχολιαζεται σε καθε ποστ; (χρησιμοποιω τους συγκεκριμενους επιτηδευμενα γιατι τους γνωριζω πολυ καλα και δεν θα παρεξηγηθω)
Γιαννη μου εχεις δικιο για το nickname, ειναι ευνοητο εξαλλου για οποιον γνωριζει το ονοματεπωνυμο σου μαλλον σε μπερδεψα με τονΝα ένα από τα λίγα ...μυθιστορηματικά posts του φίλου kos !!!
1) Συμφωνώ, Κώστα, αρκεί να μην καταλήξουμε να "κουκουλώνουμε" σημαντικά θέματα και φτάσουμε στο σημείο να λέμε "δεν πειράζει, όλες οι φυλές συγκεκριμένων τύπων - π.χ. μεγαλόσωμες, ή μολοσσοειδείς - έχουν δυσπλασία, οπότε είναι άθώα περιστερά όποιος δεν κάνει εξετάσεις στους γενήτορες, ή διασταυρώνει δυσπλαστικούς γενήτορες". Με καταλαβαίνεις, νομίζω...
2) Και κάτι επί "προσωπικού":
Δε με ενδιαφέρει αν με διαφημίζετε ή με δυσφημίζετε, αν σας αρέσω ή όχι, εφόσον γράφετε σωστά το όνομά μου, όπως έλεγε ο Αντυ Γουόρχολ !
Ετσι, Κώστα, μάλλον με έχεις μπερδέψει με τη ...Suzie Q !!!
Οπως, λοιπόν, θα έλεγε και ο Σών Κόνερυ, στις ταινίες του James Bond:
My name is καίει - john καίει !!!