Βόλτα στο πάρκο με το σκύλο. Παρανομία;;;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δεν εισαι καθολου υπευθυνη για την ωρα.Δεν το ξερα να βγαζουμε τα σκυλια μας οποτε θελουν καποιοι.Το οτι δε σταματησε το γαβγισμα ομως...

Δεν προσεξα το "συγγνωμη".:(

Απλα για να μην εχεις προβλημα,προσπαθησε να τον μαθεις να σταματαει να γαβγιζει οταν του το λες.Απο εκει και περα...ας απειλει ο καθενας οσο θελει.Αντε,μην τους κανουμε κι εμεις μηνυση για εκβιασμο και απειλη σωματικης ακεραιοτητας.:mad:

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
:D:D
Ναι... καταλαβαίνει πότε πρέπει να σταμάτησει το γάβγισμα, όταν του το πω!
Αλλά, έπρεπε να διαλέξω... μάζεμα κοπράνων ή την σιωπή του σκύλου!
:eek:;)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Να τον μαθεις να τα μαζευει μονος του για να εχει απασχοληση και να μην ενοχλει τον κοσμο με τα γαυγισματα!

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Εμεις έχουμε ένα πάρκο απέναντι απο το σπίτι μου όπου δεν υπάρχει ταμπέλα για σκυλιά και τίποτα τέτοιο. Ο γείτονας όμως με την αυθαιρεσία που μας διακατέχει ως Έλληνες έχει βάλει φράχτη ίσα ίσα στο πάρκο και η αυλή του στην ουσία είναι ένα μέρος του πάρκου. Με το σκύλος μου είχαμε πάει πολλές φορές στο πάρκο αυτό αλλά ο εν λόγο "καλός" γείτονας μας απείλησε με φόλες! Τώρα εγώ φταίω να του κάνω μια καταγγελία για αυθαίρετα??????Άσε δεν ασχολούμαι πια, πάμε βόλτα στο δασάκι δίπλα στο σπίτι και δεν ενοχλούμε και κανέναν.
Υ.Γ. Ο εν λόγο γείτονας ούτε μπροστά απο την πόρτα του δεν μας αφήνει να περάσουμε, είμαι αναγκασμένη και αλλάζω πεζοδρόμιο. Φοβάται μην κολλήσει τίποτα απο το εμβολιασμένο το σκυλι. :O Δεν τους αντέχω πραγματικά.
Να του κανεις καταγγελια του κομπλεξικου και να του δειχνεις παντα οτι δεν μασας και δεν πτοεισαι με τιποτα.Εννοειται οτι θα προσεχεις για φολα και γενικα...Μακαρι να του απαγορευσουν να κλεινει μερος του παρκου,πιστευω ετσι θα γινει και εσυ να ικανοποιηθεις οταν του κατεβουν τα μουτρα!!!Απειλησε τον πρωτα και αν συνεχισει...

Last edited by a moderator:

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
καλά ρε Άρη που τις βρίσκεις όλες αυτές τις φώτο και κάθε φορά τις κολλάς καταλλήλως?

DiMy

Member
19 Αυγούστου 2010
10
0
Αθήνα
Εμείς λέμε να τυπώσουμε αυτοκόλλητα Α4 και να τα κολλάμε πάνω στις υφιστάμενες ταμπέλες.
(α) Θα πιάσουν τόπο
(β) Θα μπορούμε να βρίζουμε κι εμείς, και
(γ) Αυτά είναι όντως παράνομα, ενώ το να βγάζεις το σκύλο σου βόλτα ΔΕΝ είναι!

1. Για το εγγονάκι της γριάς που δεν της αρέσουν οι σκύλοι, αλλά όταν θέλει πιπί του, του λέει "κατέβασε το παντελονάκι σου και κάνε εδώ στο δεντράκι"

2. Για ενήλικες - π.χ. για τους συμπαθείς ταρίφες που, από ανάγκη, κάνουν όπου μπορέσουν:

3. Για τον άξεστο που φτύνει και ουρεί στις παραλίες, γιατί προφανώς "τι να τα κάνω στη λεκάνη μου, τι να τα κάνω στη θάλλασα - νερό το ένα, νερό και τ' άλλο. Άσε που κι από τη λεκάνη, στη θάλασσα θα καταλήξουν τελικά...":

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Εμείς λέμε να τυπώσουμε αυτοκόλλητα Α4 και να τα κολλάμε πάνω στις υφιστάμενες ταμπέλες.
(α) Θα πιάσουν τόπο
(β) Θα μπορούμε να βρίζουμε κι εμείς, και
(γ) Αυτά είναι όντως παράνομα, ενώ το να βγάζεις το σκύλο σου βόλτα ΔΕΝ είναι!

1. Για το εγγονάκι της γριάς που δεν της αρέσουν οι σκύλοι, αλλά όταν θέλει πιπί του, του λέει "κατέβασε το παντελονάκι σου και κάνε εδώ στο δεντράκι"

2. Για ενήλικες - π.χ. για τους συμπαθείς ταρίφες που, από ανάγκη, κάνουν όπου μπορέσουν:

3. Για τον άξεστο που φτύνει και ουρεί στις παραλίες, γιατί προφανώς "τι να τα κάνω στη λεκάνη μου, τι να τα κάνω στη θάλλασα - νερό το ένα, νερό και τ' άλλο. Άσε που κι από τη λεκάνη, στη θάλασσα θα καταλήξουν τελικά...":

πεθανα στο γελιο!!! :) :) :)

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Ολα τα λεφτα οι εικονες,μακαρι να γινοταν 1 εκστρατεια εκατονταδων ανθρωπων που θα κολλουσαν τετοιες αφισες και να τις βλεπαμε παντου στον δρομο...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.040
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Επειδή ζω εκτός Ελλάδος, προφανώς μερικά πράγματα μου φαίνονται πολύ παράλογα. Π.χ. να απαγορεύονται τα σκυλιά σε πάρκα confused: επειδή έτσι το θέλουν κάποιοι :confused::confused: και ποιοι είναι αυτοί :maria: Ενα τρελοκομείο μου έκανε παρατήρηση που ο σκύλος μου κατουράει τη συκιά απ' την οποία τρώνε σύκα :rolleyes: ενώ το γεγονός ότι ρουφάει όλο το βόθρο της δεν την πειράζει :eek:

45 μέρες και είχα μπαφιάσει :mad:

Χαρά στο κουράγιο σας βρε παιδιά πώς την παλεύετε!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Δεν τη παλευουμε....Εχεις δικιο...
Εμενα μου εφεραν κ την αστυνομια κι οταν τους ειπα για το νομο κλπ οι ανθρωποι εφυγαν κατακοκκινοι....

Στο Βελιγραδι φιλοι μου... Στο Βελιγραδι...:)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
@Berna
Ο γείτονας μου έχει μια συκιά η οποία η περισσότερη καλύπτει το δρόμο. Το ίδιο λέει και σε μένα και πάντα βγαίνει απο το παράθυρο να δει αν θα κατουρήσει ο σκύλος μου. Μια μέρα επίτηδες πάρκαρα το αυτοκίνητο μου έξω απο το σπίτι του και αναγκαστηκά πήγε και έβαλε το δικό του κάτω απο την συκιά. Το επόμενο πρωί όταν βγήκα με τα δικά μου για βόλτα τον βλέπω απο το παράθυρο και του λέω "Πωπω... τι αηδία Θεε μου. Όλο κουτσουλιές έχει γεμίσει το αυτοκίνητο σας, σκέψου το χώμα τι βρωμιές έχει..."

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ρε παιδιά, σήμερα πήγα βόλτα ένα σκύλο (Λαμπραντόρ) στο Αττικό Πάρκο Βριλησσίων. Απ'έξω λέει ότι απαγορεύονται τα ασυνόδευτα (άαασχετο που όλοι τα έχουν χωρίς λουρί!) και το πήγα πάνω στο γκαζόν για να τρέξουμε (επειδή δεν έχει παιδιά και άλλους που κάνουν γυμναστική) και να κάνει τα κακά του. όλα οκ όλα καλά, τα κάνει, τα μαζεύω, τα πετάω κι αρχίζουμε να τρέχουμε, να της λέω μείνε/κάτσε/τρέχα/έλα μπλα μπλα μπλα και να παίζουμε με αυτό τον τρόπο. Τέλος πάντων, όταν κατεβήκαμε από το γκαζόν για να πάμε στο επόμενο (κάθε φορά διασχίζουμε το πάρκο, "μιλάμε" με κάνα δυο σκυλάκια και γυρνάμε στο σπίτι της ιδιοκτήτριας), με σταματάει ένας γέρος κι άρχισε να μου λέει (πολύ ευγενικά όμως) ότι είναι παράνομο που το αφήνω να πατάει και να τα κάνει στο γκαζόν. |
Του είπα ότι τα μαζεύω (ήμουν διαθέσιμη να του ανοίξω και το βαρελάκι με τις σακουλίτσες σε περίπτωση που δεν με πίστευε), μου είπε ότι με παρακολουθεί αρκετές φορές που το βγάζω (όλες κι όλες έχω πάει 3 φορές εκεί εν τω μεταξύ! :p ) και ότι οκ με τα κακά τα μαζεύω αλλά με τα υγρά τι κάνω; (το καημένο πάει και τα κάνει στις άκρες εκεί που μυρίζει άλλων σκύλων προφανώς)
του είπα ότι αυτά δεν μαζεύονται. και μου λέει "γι'αυτό είναι παράνομο το σκυλί εδώ. γιατί από κάτω είναι η αττική οδός και δεν πάνε κάπου τα υγρά". Του είπα ότι δεν γράφει κάπου ότι απαγορεύονται τα σκυλιά και ότι όλοι εκεί τα πάνε. κι άρχισε να μου λέει "ξέρεις τι θα πει ασυνόδευτα σκυλιά;" και του λέω ναι, όταν δεν τα έχεις με λουρί, εγώ όμως όπως βλέπετε την έχω με λουρί.. και λέει αυτός: όχι! ασυνόδευτο θα πει να μην το συνοδεύεις εσύ αλλά να σε συνοδεύει αυτό! και κάτι τέτοια άλλα περίεργα έλεγε αυτός και ότι τα σκυλιά έχουν παράσιτα και μικρόβια και ότι απορεί πώς δεν μου έχουν καλέσει την δημοτική αστυνομία τόση ώρα και ότι προκαλεί το τσίσο του σκυλιού μολύνσεις στα παιδάκια και στις γυναίκες πιο πολύ και και και.
και μου έδωσε το τηλέφωνο της δημοτικής αστυνομίας (το ήξερε απ'έξω :eek: ) για να πάρω να ρωτήσω μόνη μου.
Τέλος πάντων, του ζήτησα συγνώμη γιατί δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύονται τα σκυλιά και ότι δεν είμαι εγώ η ιδιοκτήτρια και ότι το έβγαλα βόλτα όπου μου είπαν να το πάω κτλ κτλ...
Είναι δυνατόν να στέκει αυτό που λέει αυτός;
Δηλαδή ότι η ταμπέλα έξω από το πάρκο λέει ότι απαγορεύονται στο γκαζόν τα σκυλιά αλλά επιτρέπονται απλά να διασχίζουν το πάρκο από το τσιμέντο μόνο;
Αν αυτός μου πει για αστυνομίες κτλ κτλ τι κάνω; του λέω ναι, συμφωνώ να έρθει;
Ή έχει δίκιο αυτός; :confused:

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Απαγόρευση σκύλων στο γκαζόν του Πάρκου Βριλησσίων

συγνώμη αλλά μπήκε 2 φορές το ίδιο ποστ!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ρε παιδιά, σήμερα πήγα βόλτα ένα σκύλο (Λαμπραντόρ) στο Αττικό Πάρκο Βριλησσίων. Απ'έξω λέει ότι απαγορεύονται τα ασυνόδευτα (άαασχετο που όλοι τα έχουν χωρίς λουρί!) και το πήγα πάνω στο γκαζόν για να τρέξουμε (επειδή δεν έχει παιδιά και άλλους που κάνουν γυμναστική) και να κάνει τα κακά του. όλα οκ όλα καλά, τα κάνει, τα μαζεύω, τα πετάω κι αρχίζουμε να τρέχουμε, να της λέω μείνε/κάτσε/τρέχα/έλα μπλα μπλα μπλα και να παίζουμε με αυτό τον τρόπο. Τέλος πάντων, όταν κατεβήκαμε από το γκαζόν για να πάμε στο επόμενο (κάθε φορά διασχίζουμε το πάρκο, "μιλάμε" με κάνα δυο σκυλάκια και γυρνάμε στο σπίτι της ιδιοκτήτριας), με σταματάει ένας γέρος κι άρχισε να μου λέει (πολύ ευγενικά όμως) ότι είναι παράνομο που το αφήνω να πατάει και να τα κάνει στο γκαζόν. |
Του είπα ότι τα μαζεύω (ήμουν διαθέσιμη να του ανοίξω και το βαρελάκι με τις σακουλίτσες σε περίπτωση που δεν με πίστευε), μου είπε ότι με παρακολουθεί αρκετές φορές που το βγάζω (όλες κι όλες έχω πάει 3 φορές εκεί εν τω μεταξύ! :p ) και ότι οκ με τα κακά τα μαζεύω αλλά με τα υγρά τι κάνω; (το καημένο πάει και τα κάνει στις άκρες εκεί που μυρίζει άλλων σκύλων προφανώς)
του είπα ότι αυτά δεν μαζεύονται. και μου λέει "γι'αυτό είναι παράνομο το σκυλί εδώ. γιατί από κάτω είναι η αττική οδός και δεν πάνε κάπου τα υγρά". Του είπα ότι δεν γράφει κάπου ότι απαγορεύονται τα σκυλιά και ότι όλοι εκεί τα πάνε. κι άρχισε να μου λέει "ξέρεις τι θα πει ασυνόδευτα σκυλιά;" και του λέω ναι, όταν δεν τα έχεις με λουρί, εγώ όμως όπως βλέπετε την έχω με λουρί.. και λέει αυτός: όχι! ασυνόδευτο θα πει να μην το συνοδεύεις εσύ αλλά να σε συνοδεύει αυτό! και κάτι τέτοια άλλα περίεργα έλεγε αυτός και ότι τα σκυλιά έχουν παράσιτα και μικρόβια και ότι απορεί πώς δεν μου έχουν καλέσει την δημοτική αστυνομία τόση ώρα και ότι προκαλεί το τσίσο του σκυλιού μολύνσεις στα παιδάκια και στις γυναίκες πιο πολύ και και και.
και μου έδωσε το τηλέφωνο της δημοτικής αστυνομίας (το ήξερε απ'έξω :eek: ) για να πάρω να ρωτήσω μόνη μου.
Τέλος πάντων, του ζήτησα συγνώμη γιατί δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύονται τα σκυλιά και ότι δεν είμαι εγώ η ιδιοκτήτρια και ότι το έβγαλα βόλτα όπου μου είπαν να το πάω κτλ κτλ...
Είναι δυνατόν να στέκει αυτό που λέει αυτός;
Δηλαδή ότι η ταμπέλα έξω από το πάρκο λέει ότι απαγορεύονται στο γκαζόν τα σκυλιά αλλά επιτρέπονται απλά να διασχίζουν το πάρκο από το τσιμέντο μόνο;
Αν αυτός μου πει για αστυνομίες κτλ κτλ τι κάνω; του λέω ναι, συμφωνώ να έρθει;
Ή έχει δίκιο αυτός; :confused:
Έπρεπε να του πεις " παππού, και τα καυσαέρια από το αυτοκίνητο σου μου προκαλούν καρκίνο στους πνεύμονες αλλά δεν σου λέω κάτι"!
Ή "και τα 1.000.000 νεκρά κύτταρα που πέφτουν από το ανθρώπινο σώμα καθημερινά βρωμίζουν αλλά δεν λέω τίποτα!"

Ακριβώς!Παραλογία στην παραλογία!

Αν ο σκύλος κατούρησε το παγκάκι εκεί που κάθονται οι άνθρωποι ναι καλά έκανε και σου έκανε παρατήρηση!
Αν όχι, και κατούρησε το δέντρο τότε συνέχισε την βόλτα σου και μην ακούς κανέναν!

Η λέξη ασυνόδευτο σημείνει ότι δεν έχει συνοδό!Προφανώς εννοεί δεν επιτρέπονται ελεύθερα!
Ναι λάθος σου, δεν έπρεπε να το αφήσεις ελεύθερο τον σκύλο!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
@ Στέλιο: δεν την άφησα ελεύθερη καλέ! :eek:
Αυτός προσπαθούσε να με πείσει ότι ασυνόδευτο σημαίνει να πατάει πάνω στο γκαζόν! :paja1:
Τι του λέω την επόμενη φορά όμως αν μου πει ότι τα παιδάκια θέλουν να παίζουν και πέφτουν κάτω και ακουμπάνε τα τσίσα και μπλα μπλα μπλα; :confused:
Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα σε κανέναν επειδή πάω βόλτα το σκύλο. Αν έρθει κι αυτός με καμιά στριμμένη μαμά και κάτσουν και λένε ότι τους μολύνει τα παιδιά κτλ;

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Αχαχαχα, που πιάσατε και κουβέντα! Αλλη φορά αν σου πει κάτι κάνε την Κινέζα!
πλακα πλακα δεν θα ηταν ασχημο καθε φορα που τετοιοι παπουδες σου κανουν παρατηρηση να κανεις οτι εισαι ξενος και δεν καταλαβαινεις! βεβαια μετα απο λιγο μπορει να προδοθεις γιατι θα νευριασεις απο τις αρλουμπες που κοπανανε αλλα οποιος εχει υπομονη μαλλον θα το διασκεδασει!