Ρε παιδιά, σήμερα πήγα βόλτα ένα σκύλο (Λαμπραντόρ) στο Αττικό Πάρκο Βριλησσίων. Απ'έξω λέει ότι απαγορεύονται τα ασυνόδευτα (άαασχετο που όλοι τα έχουν χωρίς λουρί!) και το πήγα πάνω στο γκαζόν για να τρέξουμε (επειδή δεν έχει παιδιά και άλλους που κάνουν γυμναστική) και να κάνει τα κακά του. όλα οκ όλα καλά, τα κάνει, τα μαζεύω, τα πετάω κι αρχίζουμε να τρέχουμε, να της λέω μείνε/κάτσε/τρέχα/έλα μπλα μπλα μπλα και να παίζουμε με αυτό τον τρόπο. Τέλος πάντων, όταν κατεβήκαμε από το γκαζόν για να πάμε στο επόμενο (κάθε φορά διασχίζουμε το πάρκο, "μιλάμε" με κάνα δυο σκυλάκια και γυρνάμε στο σπίτι της ιδιοκτήτριας), με σταματάει ένας γέρος κι άρχισε να μου λέει (πολύ ευγενικά όμως) ότι είναι παράνομο που το αφήνω να πατάει και να τα κάνει στο γκαζόν. |
Του είπα ότι τα μαζεύω (ήμουν διαθέσιμη να του ανοίξω και το βαρελάκι με τις σακουλίτσες σε περίπτωση που δεν με πίστευε), μου είπε ότι με παρακολουθεί αρκετές φορές που το βγάζω (όλες κι όλες έχω πάει 3 φορές εκεί εν τω μεταξύ!
) και ότι οκ με τα κακά τα μαζεύω αλλά με τα υγρά τι κάνω; (το καημένο πάει και τα κάνει στις άκρες εκεί που μυρίζει άλλων σκύλων προφανώς)
του είπα ότι αυτά δεν μαζεύονται. και μου λέει "γι'αυτό είναι παράνομο το σκυλί εδώ. γιατί από κάτω είναι η αττική οδός και δεν πάνε κάπου τα υγρά". Του είπα ότι δεν γράφει κάπου ότι απαγορεύονται τα σκυλιά και ότι όλοι εκεί τα πάνε. κι άρχισε να μου λέει "ξέρεις τι θα πει ασυνόδευτα σκυλιά;" και του λέω ναι, όταν δεν τα έχεις με λουρί, εγώ όμως όπως βλέπετε την έχω με λουρί.. και λέει αυτός: όχι! ασυνόδευτο θα πει να μην το συνοδεύεις εσύ αλλά να σε συνοδεύει αυτό! και κάτι τέτοια άλλα περίεργα έλεγε αυτός και ότι τα σκυλιά έχουν παράσιτα και μικρόβια και ότι απορεί πώς δεν μου έχουν καλέσει την δημοτική αστυνομία τόση ώρα και ότι προκαλεί το τσίσο του σκυλιού μολύνσεις στα παιδάκια και στις γυναίκες πιο πολύ και και και.
και μου έδωσε το τηλέφωνο της δημοτικής αστυνομίας (το ήξερε απ'έξω
) για να πάρω να ρωτήσω μόνη μου.
Τέλος πάντων, του ζήτησα συγνώμη γιατί δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύονται τα σκυλιά και ότι δεν είμαι εγώ η ιδιοκτήτρια και ότι το έβγαλα βόλτα όπου μου είπαν να το πάω κτλ κτλ...
Είναι δυνατόν να στέκει αυτό που λέει αυτός;
Δηλαδή ότι η ταμπέλα έξω από το πάρκο λέει ότι απαγορεύονται στο γκαζόν τα σκυλιά αλλά επιτρέπονται απλά να διασχίζουν το πάρκο από το τσιμέντο μόνο;
Αν αυτός μου πει για αστυνομίες κτλ κτλ τι κάνω; του λέω ναι, συμφωνώ να έρθει;
Ή έχει δίκιο αυτός;