Βόλτα στο πάρκο με το σκύλο. Παρανομία;;;

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Σχετικά με τις ακαθαρσίες , τι μπορώ να κάνω για τα ουρά; Τα κόπρανα τα μαζεύω ΠΑΝΤΑ!!! Αλλά με τα ουρά τι μου προτείνετε; Υπάρχει κάποια λύση ή θέμα αν τ αφήνω έτσι;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν τα κανει στο χωμα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τα μαζευεις.
Αν τα κανει σε πεζοδρομιο (πραγμα σπανιο), εγω έχω μαζι μου λίγο νερο και ρίχνω απο πανω.

Και διαφωνώ με το να γκρεμίσετε ταμπέλες. Θα μπλέξετε ενδεχομένως δικαστικά κι ας είναι παράνομες. Ενώ ο άλλος τρόπος είναι πολύ πολύ σωστός και αποτελεσματικός. Συμφωνώ όμως με τη δεύτερη πρόταση του Amangos διότι ταιριάζει στη μέθοδο που περιέγραψα.
Μα πως θα μπλεξεις δικαστικα αφου είναι παρανομες;
Οι νόμιμες ταμπελες αναφερουν στο πισω μερος το ότι απαγορευεται να τις καταστρεψεις με τον οποιονδηποτε τρόπο κι αν το κανεις έχεις προστιμο ταδε, ποινη φυλακισης δείνα κ.ο.κ
Στις παρανομες ομως ;

Last edited by a moderator:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Απ' ό,τι κατάλαβα, διάφοροι δήμοι βάζουν νόμιμα ταμπέλες που είναι παράνομες. Δηλαδή είναι μεν ταμπέλες και απαγορεύεται να τις γκρεμίσεις, οι απαγορεύσεις τους όμως είναι παράνομες διότι είναι αντισυνταγματικές και ό,τι άλλο. Η νόμιμη διαδικασία δυστυχώς είναι να κάνεις αναφορά/αγωγή/ο,τιδήποτε στο δήμο διότι έβαλε παράνομη ταμπέλα, αλλά όχι να την γκρεμίσεις.

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
@aggeliki222 κάποιοι μου λένε για να ρίχνω χλωρίνη... Εμένα το θέμα μου είναι απλά να μην πέσω σε κανένα περίεργο περαστικό και έχω θέματα...

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
Κι αν πατησει τη χλωρινη καμια ευαισθητη πατουσιτσα;
Είναι και αυτό , που βασικά όχι μόνο για το δικό μου , αλλά και για κάποιο άλλο που μπορεί να περάσει από εκεί...και αν το γλείψει; Μήπως αυτοί οι "άσχετοι" που μου ανέφεραν κάτι τέτοιο είχαν κακές διαθέσεις; Λέω εγώ τώρα , τελικά πρέπει να πονηρέυεσε μερικές φορές...

Αγγελική , νεράκι τελικά και σε όποιον αρέσει :)

dimitra_

Member
15 Απριλίου 2008
23
0
@aggeliki222 κάποιοι μου λένε για να ρίχνω χλωρίνη... Εμένα το θέμα μου είναι απλά να μην πέσω σε κανένα περίεργο περαστικό και έχω θέματα...
Νομίζω οτι τα ούρα των ζωων γενικά είναι στείρα και μόνο σε παθολογικές καταστάσεις μπορεί να προκαλέσουν μόλυνση, σπανια όμως ανάμεσα σε διαφορετικά είδη (πχ. σκύλος και άνθρωπος). Και μάλιστα όταν υπάρχει λοίμωξη είναι συνήθως απο τον ουρογεννετικό σωλήνα και πολύ σπάνια απο άλλη εστία. Πράγμα που το καθηστά ακόμα πιο δύσκολο να κολλήσει κανείς κάτι. Οπότε το απλό νεράκι για να μην φαίνεται ο λεκές είναι υπερ-αρκετό και αν σου πουν κάτι πες τους οτι δεν είναι ανάγκη να τα γλυψουν :p χιχι...

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
Νομίζω οτι τα ούρα των ζωων γενικά είναι στείρα και μόνο σε παθολογικές καταστάσεις μπορεί να προκαλέσουν μόλυνση, σπανια όμως ανάμεσα σε διαφορετικά είδη (πχ. σκύλος και άνθρωπος). Και μάλιστα όταν υπάρχει λοίμωξη είναι συνήθως απο τον ουρογεννετικό σωλήνα και πολύ σπάνια απο άλλη εστία. Πράγμα που το καθηστά ακόμα πιο δύσκολο να κολλήσει κανείς κάτι. Οπότε το απλό νεράκι για να μην φαίνεται ο λεκές είναι υπερ-αρκετό και αν σου πουν κάτι πες τους οτι δεν είναι ανάγκη να τα γλυψουν :p χιχι...
Αυτό σίγουρα θα το πω αν και έχω δει άλλους που κάνουν και το χοντρό τους πίσω απο αυτοκίνητα , δεν λέω για το ψιλό τους που είναι στην καθημερινότητα μερικών ανθρώπων , όπου σταθούν και όπου βρεθούν!!!
Βρε δεν κολλαω σε τέτοια , οποίος μου την λέει για το μικρό παίρνει την καλύτερη απάντηση ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

cave_c1

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2010
77
0
Corfu_Hellas
Καπου εχει ξανασυζητηθει και οι πινακιδες που γραφουν:"απαγορευονται τα σκυλια" που απο πισω δεν ειναι τυπομενη η υπουργικη αποφαση που το επιβαλλει.οποια πινακιδα δεν εχει υπουργικη αποφαση,δεν ισχυει.ακομα και το ονομα του δημου να γραφει,πρεπει να υπαρχει η υπουργικη αποφαση.Δε πα να καλεσουν και την αστυνομια και τον πάπα...

καλησπέρα
μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ βάση ποιου νόμου ισχύει αυτό γιατί έδώ που μένω έχουν βάλει πριν δυο εβδομάδες μια πινακίδα "απαγορεύονται οι σκύλοι" από τον πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δεν υπαρχει νομος που λεει για υπουργικες αποφασεις,αλλα δεν μπορει να ισχυσει αποφαση απο καμια αρχη αν δεν υπαρχει υπουργικη αποφαση,αν δδεν ειναι νομος του καρτους,αν δεν εχει υπογραφει στη βουλη,κτλ.Αν εγω παω εξω απο το σπιτι μου και βαλω "απαγορευονται τα σκυλια να πατανε το πεζοδρομιο μου" σημαινει οτι ισχυει;Δες πισω απο τις σηματα της τροχαιας,να δεις τι γραφουν και τον αριθμο της υπουργικης αποφασης και θα καταλαβεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
καλησπέρα
μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ βάση ποιου νόμου ισχύει αυτό γιατί έδώ που μένω έχουν βάλει πριν δυο εβδομάδες μια πινακίδα "απαγορεύονται οι σκύλοι" από τον πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής
Βάση ποίου νόμου γράφει από πίσω -όπως υποχρεούται- ότι έχει αναρτηθεί η συγκεκριμένη ταμπέλα;

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
με τους παιζόδρομους τι παίζει?
σε αρκετούς υπάρχουν ταμπέλες μου μοιάζουν με αυτήν
nodogs..jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
με τους παιζόδρομους τι παίζει?
σε αρκετούς υπάρχουν ταμπέλες μου μοιάζουν με αυτήν
View attachment 9924
Οτι τι; Απαγορεύεται η διέλευση ή ότι στον συγκεκριμένο πεζόδρομο δεν υπάρχουν σκυλιά, οπότε φέρτε όσα μπορείτε; :D
Δεν έχω δει τέτοια ταμπέλα πουθενά αλλά είναι από αυτές που τις βρίσκεις παντού. Και που τις αγνοείς...

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
στον πεζόδρομο στην παραλία Λουτρακίου έχει αρκετές απο αυτές.

Last edited:

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
στον πεζόδρομο στην παραλία Λουτρακίου έχει αρκετές απο αυτές.
Καλημέρα :) κοντογειτόνοι; :p , αν μιλάς για το γνωστό μας Λουτράκι , μην ξεχνάμε πως πάντα είχε ένα κάτι τις παραπάνω , του στυλ μη το ένα μη το άλλο...

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
..βέβαια στις 2 ώρες που έκατσα για μπάνιο είδα τουλάχιστον 3-4 σκυλιά δεσποζόμενα με λουράκι.
Και γενίκα βλέπω στο Λουτράκι ανθρώπους με σκυλιά.

Μάλλον μόνο στον δήμο δεν αρέσουν και πολύ

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Αστείο:

Σήμερα το πρωί, ήρθε μία παραδιπλανή γειτόνισσα, η οποία μένει στο απέναντι πάρκο και μας είπε, ότι θα μας κάνει μήνυση, :confused:
επειδή λέει, ο Ορφέας χθες γάβγιζε την ώρα, που ήταν στο πάρκο (01:00) για τη βραδυνή βόλτα του. :rolleyes:

Βέβαια, ο καημένος δε γάβγιζε μόνος του,
αλλά με το σκύλο που υπάρχει στην πολυκατοικία τους (που είναι φίλοι και τα λέγανε)!!! :D
μέχρι να μαζέψω τα κακά και να φύγουμε, είχε βγει κι έριχνε διαόλους!

Πρωτάκουστο, θα κάνουμε μήνυση και στους περαστικούς με σκύλους, επειδή γαβγίζουν παρέα με τα μπαλκονόσκυλα (ας μου συγχωρεθεί η έκφραση)!!! Τι άλλο πια!!!

Αλλά, το καλύτερο είναι (έτσι για να μην ξεχνιόμαστε) ότι αυτοί παλεύουν 20 χρόνια για το πάρκο τους! Δε θα έρθουν τα σκυλιά μας να το χαλάσουν!

Εν ολίγοις, ζήτησα συγγνώμη για το γάβγισμα το χθεσινό και την "στόλισα" για τα υπόλοιπα λίγο πολύ γνωστά σε όλους σκυλο-παράλογα! :cool:

Σας είπα τον πόνο μου και σήμερα! Καλημέρα/μεσήμερι σας! :)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Σήμερα το πρωί, ήρθε μία παραδιπλανή γειτόνισσα, η οποία μένει στο απέναντι πάρκο και μας είπε, ότι θα μας κάνει μήνυση, :confused:
επειδή λέει, ο Ορφέας χθες γάβγιζε την ώρα, που ήταν στο πάρκο (01:00) για τη βραδυνή βόλτα του. :rolleyes:

Βέβαια, ο καημένος δε γάβγιζε μόνος του,
αλλά με το σκύλο που υπάρχει στην πολυκατοικία τους (που είναι φίλοι και τα λέγανε)!!! :D
Μη σε απογοητευσω αλλα καλα εκανε και στην ειπε.Απο τη στιγμη που γαβγιζε και ο δικος σου,εχεις ευθυνη.
1:00 το βραδυ δεν ειναι η καταλληλη ωρα να τα πει με το φιλο του.
Δεν εχει σημασια οτι γαβγιζε ο αλλος,ο δικος μας τι κανει.Τωρα θα μου πεις πώς τον σταματας όταν ο αλλος τον προκαλει,ε;Δεν ξερω,αλλα οτι φταιμε,φταιμε...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Στον αλλο που εχει το μπαλκονοσκυλο δεν εκανε επισκεψη και απειλη με μηνυση? Απο αυτον ξεκινησε η φασαρια και ο ιδιοκτητης του εχει την περισσοτερη ευθυνη.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Προφανώς είμαι υπεύθυνη όταν βγάζω το σκύλο τέτοια ώρα, γι' αυτό ζήτησα και συγγνώμη! :)

Την κατάσταση με το φίλο μας, που κοιμάται στον μπαλκόνι την ξέρει, αφού ζει στην ίδια πολυκατοικία... αλλά πάντα απειλούμε με μηνύσεις εκεί που μας παίρνει, σωστά;
Το "κοριτσάκι" (το ξέρω έχω μεγαλώσει, το λέω για να το πιστέψω :D) θα απειλήσεις, όχι τον οικογενειάρχη...

Όπως και να έχει η γυναίκα δεν έμεινε εκεί... προχώρησε και σε άλλα σκυλοπαράλογα!

Τι να κάνουμε μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτά! :(

Απλά ήθελα να τονίσω το θέμα με το "μπαλκονόσκυλο"... κρίμα κι άδικο!