Και εγώ είχα παρόμοια συζήτηση προημερών στο πάρκο, με κυρία 'ανωτάτου' που μου άρχισε τα περί "δε βλέπετε δεσποινίς την πινακίδα; που έρχεστε με τα σκυλιά σας, λερώνουν τον τόπο, δε μπορούμε ν' αναπνεύσουμε" κτλ κτλ. Αφού της είπα, "βεβαίως και την βλέπω - και όπως θα βλέπετε και εσείς, το σκυλάκι δεν είναι ελεύθερο, το έχω σε λουρί, και αυτά τα σκατοσακουλάκια εδώ - εδώ - τα κόκκινα με τα φιογκάκια, ναι;, αυτά, αυτά που τα πληρώνω 10 ευρώ το μήνα (έβαλα κατιτίς παραπάνω!) είναι για τα κουραδάκια", η Τασούλα στρογγυλοκάθησε και έκανε μια κ@#@δα νααααααααααααα (μετά συγχωρήσεως)
A, το παιδί μου! Τη μάζεψα λοιπόν μπροστά στην κυρία που είχε γουρλώσει τα μάτια (γεια σου ρε Αναστασία με τα ωραία σου!) και συμπλήρωσα και το κλασσικό "και ξέρετε; επειδή τυγχάνει να είμαι και δικηγόρος, να σας ενημερώσω ότι βάσει του άρθρου 5, παράγραφος 6 του νόμου 4039/2012, η υποχρέωση του ιδιοκτήτη είναι βεβαίως να μαζεύει άμεσα τα περιττώματα" (sic) "αλλά ουδεμία άλλη απαγόρευση προκύπτει! και όσοι ιδιοκτήτες αφήνουν τα σκυλιά τους να λερώνουν είναι όντως απαράδεκτοι, ούτε εγώ θέλω ο σκύλος μου να πατάει σε μέρη με σ(*@)# - να' στε καλά!". Η κυρία ξαναγούρλωσε τα μάτια και μου είπε "κοπέλα μου, εντάξει, αφού είναι και η δουλειά σου... σε πιστεύω. αλλά, πραγματικά, δεν έχω δει άλλον να τα μαζεύει, μπράβο! μακάρι να ήταν και άλλοι σαν και εσένα! αλλά γιατί δε χρησιμοποιείς χαρτάκι να τα μαζεύεις και πληρώνεις για σακουλάκια;;;"
:cuniaoo: