Το οτι μπορεί να είναι ασχετοι στο θέμα σκύλος, δε σημαίνει ότι είναι ηλίθιοι.
Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά πως δεν το καταλαβαίνετε?
Είναι πολύ απλό...
Το internet έχει το καλο και το κακό να μπορεί να κατευθύνει..
Στην ουσία έχει μεγάλη ευθύνη απέναντι σε όλους.
Εδώ κάποτε είχαμε βγάλει το dogfoodanalysis ως φωστήρας της ξήρας.
Θεoποιήσαμε την οριτζεν.
Κατηγορήσαμε πολλούς ιατρους και κτηνιατρικά νοσοκομεία εμεσα.
Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει όταν θα θίγονται εκτροφείς επαγγελματίες επώνυμα?
Δεν είναι μονο τα μελόι που εκφράζουν μια απορία ,αλλα και κάποια μελόι που δεν γραφουν που όμως διαβάζουν.
Τι συμφέρον νομίζεται ότι έχουμε για να έχουμε αντιρησεις και επιφυλάξεις για κάτι τέτοιο που λέτε και ότι σας προσβάλουμε την νοημοσύνη?
Δεν καταλαβαίνετε ότι ποιος θα κρίνει το καλο?
Πως θα εγγυηθούμε τον καλο?
Μονο να σκεφτείτε ότι όλοι οι επαγγελματίες στην πορεία τους υπήρξαν καλοί και κακοί..
Με ποια στιγμή εμείς θα τους κρίνουμε?
και ποιοι είμαστε εμείς που θα κατευθύνουμε για το καλο και το κακό?
Σκεφτείτε τα λίγο..
Το μονο που μπορούμε να προβλέψουμε με ασφάλεια είναι το δικό μας καλο..
Του φόρουμ,εμάς ,που θέλουμε μια πληροφορία αμέτοχη από συμφέροντα και να μάθουμε να σκεφτόμαστε και να κρίνουμε και να αποφασιζουμε
εμείς για τον εαυτό μας.
Ποτε κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί για κτηνίατρο και ποσο μάλλον δημοσια..
και να πω και αυτό..
Αλλο να πάρεις μια γνώμη για έναν γιατρό μετά από προσωπική πρωτοβουλία ιδιωτικά..και άλλο την ίδια ώρα να μπορεί να το δει ολος ο κόσμος δημοσια..
Το ίδιο πράγμα πολλοί μπορούν να το δουν με χίλιες διαφορετικές απόψεις..,κάποιος θα σκεφτεί ωραία τον άκουσα τον καλο κτηνίατρο,εκτροφεα κλπ να πάω να δω αν όντως είναι καλός γιατί που ξέρω στην τελική τι είναι ο άλλος που τον είπε καλο..
και ενας αλλος την ιδια στιγμη λέει ..ok !το είπε το φόρουμ πάμε εκεί χωρις να σκεφτει(και δεν υποθετω..το εχω δει εδω πολλες φορες..)!!
και αν τελικά κάνει μια πατάτα ο εν λόγο "καλός" κτηνίατρος τότε ποιος θα έχει την ευθύνη?
Μήπως αυτός που τόλμησε να πει ότι ο τάδε γιατρός,εκτροφέας,κομμωτής..είναι καλός?
Δεν είναι τόσο εύκολα..
Εδώ βλέπουμε τι γίνετε στις τροφές..
Συζήτηση παράδειγμα:ποια είναι η καλή τροφή?..εεεε εγώ δίνω την
Χ τροφή έιναι πολύ καλή..
Ναι ε?
Αααα ένταξη και εγώ καλά είμαι με αυτήν που δίνω τώρα ,αλλα θα την αλλάξω..:shock:
Θα δίνω αυτήν που λες και εσύ μιας και είναι τόσο καλή..
Καταλαβαίνετε?
Κάποιοι δεν σκέφτονται..
και είναι μεγάλη ευθύνη αυτό ,για το φόρουμ άθελα του.
Αν έχω επιλέξει να είμαι 1.5 χρόνο σε αυτό το φόρουμ είναι γιατί μαθαίνει τον κόσμο να σκέφτεται..
Να κρίνει..,να μην περιμένει τους άλλους να του δώσουν μασημένη τροφή..,δημιουργεί έναν υπεύθυνο ιδιοκτητη ..
Τον κατοχυρώνει με πληροφορίες που του είναι χρήσιμες να επιλέξει αυτός τον γιατρό,τον εκτροφέα,τι κουτάβι να πάρει και από που..
Με τι κριτήρια να επιλέξει την τροφή..και με λιγα λογια τον κάνει να σκέφτεται..!!
Τώρα θέλετε να δίνουμε μασημένη τροφή..
Να μπούνε όλοι οι έμποροι..και να κάνουμε δικαστήριο βγάζοντας ένα καλο..
Αλήθεια ποιος θα κάνει τον δικαστή?
Χαίρομαι που τόσο καιρό το φόρουμ δεν δημιουργεί πρόβατα..και χαίρομαι επίσης που όσοι μείνανε εδώ ,είναι από αυτά που εκτιμήσανε σε αυτόν τον ιντερνετικό χώρο ,που μέχρι τώρα συμφέροντα δεν υπήρχανε παρα μονο η χρήσιμη πληροφορία για τον κυνοφιλο
χωρίς να δημιουργεί πρόβατα έρμαια σε μια μη έγκυρη πληροφορία..
Από εκεί και πέρα αποφασίζεται εσείς για το τι θέλετε να έχετε..
Μονο πριν
σκεφτείτε..