ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εγώ θα πρότεινα, λόγου του ότι είναι αρκετά πια τα μέλη, να πρέπει ΟΛΟΙ να γράφουν το όνομά τους μετά από κάθε ποστ. Το έχουν σε άλλο φόρουμ που είμαι μέλος, ως κανόνα και πραγματικά βοηθάει (στο να κόβει τι φόρα σε μερικούς "νταήδες").
Για ονοματεπώνυμο μιλάς?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Oλοι καταλαβαίνουμε ότι σε έναν τέτοιο χώρο πρέπει να υπάρχουν κάποιοι κανόνες για να μπορεί να λειτουργήσει το φόρουμ.
Tο θέμα με τις φωτογραφίες αποδεικνύεται ότι δεν έγινε από πρόθεση ,με το οτι έχουν κάποια μελόι πιο πολλές από την στιγμή που πολλά εκ τον οποιον καμια σχέση επαγγελματικά με τον χώρο δεν έχουν.
Φυσικά και είμαι οπαδός της άποψης να ακούγονται όλες οι απόψεις όταν πρόκειται για έναν γόνιμο διάλογο ,γιατί αλλιώς ο ίδιος ο διάλογος γίνετε μονόλογος.

Φυσικά δεν είμαι οπαδός της απαξίωσης η της αγένειας ,αλλα σκεφτητε..,όταν 3 άτομα έχουν να διαχειριστούνε διαφορες καταστάσεις και συναντάνε από διπλοεγγραφές μέχρι άτομα που μπαίνουν μονο για να βρίσουν, η επίμονες λανθασμένες κατά κοινη ομολογία άποψεις με ζήλο για άλλους σκοπούς ..,τότε αντιλαμβανεστε πως και αυτοί ανθρωποι είναι και μπορεί κάποια στιγμή να ξεφύγουν λίγο από τον τυπικό ρολο που καλούνται να είναι..

Μπορούμε όλοι να συνυπάρχουμε ειρηνικά και να δώσουμε ένα λιθαράκι στην κυνοφιλία μαθαινωντας όλοι.. ο ένας από τον άλλο ..αλλα και για τον αλλο..
Απλά επειδή τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει στείρες αντιπαραθέσεις για να γίνουν μονο και μονο προς δημιουργία εντυπώσεων και μονο..
Δεν αναφέρομαι σε αυτήν την περίπτωση ,αλλα κάποιες επιθέσεις πριν λίγο καιρό..
Οποτε όταν ακούγεται συνεχώς το ίδιο και το ίδιο μετά από ξαφνικές επιθέσεις με ανθισμένες εκφρασεις επιτηδευμένα σε συγκεκριμένα άτομα, αυτό είναι λογικό να κάνει κάποιους από εμάς πιο επιθετικούς η καλύτερα λίγο πιο καχύποπτους μιας που αυτή η κατάσταση τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι έχει κουράσει όλους μας.

Οσον αφορά τις αλλαγές που έθεσε ο denis νομίζω ότι πρακτικά δεν μπορούνε να σταθούνε.
Εχουν υπάρξει στο παρελθόν αντιπαραθέσεις για αντιπαραθέσεις με σκοπό άλλοτε την διαφήμιση και άλλοτε την δυσφήμιση σε τετοιες ιδικοτητες.
Αν γίνουν όλα αυτά πιστεύω θα χάσει το φόρουμ την ταυτότητα του και τον λόγο που ίσως τόσο καιρό αγαπήθηκε από κάποιους.
Η εμπορική ανωνυμία δημιουργεί μια ατμόσφαιρα όσο γινεται πιο ουδέτερη και χωρίς να ξεφύγει τελικά από τον σκοπό για τον οποιο υπάρχει..

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη..

Φυσικά θα ακουστούν πολλές απόψεις και εύχομαι ότι είναι να γίνει να γίνει για το καλύτερο...

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Με βάση αυτό, ναι, θα το θεωρούσα δίκαιο να αφαιρεθούν οι φωτό αν είναι πάνω από 5 σε άλμπουμ.
αν ο αντμιν αν αντεχει το hosting ας το αφησει και 15 και 25!. ειναι ποιο πολυ τεχικο το θεμα

Εγώ θα πρότεινα, λόγου του ότι είναι αρκετά πια τα μέλη, να πρέπει ΟΛΟΙ να γράφουν το όνομά τους μετά από κάθε ποστ. Το έχουν σε άλλο φόρουμ που είμαι μέλος, ως κανόνα και πραγματικά βοηθάει (στο να κόβει τι φόρα σε μερικούς "νταήδες").
για ποιο λογο θα πρεπει να χασω εγω την ανωνυμια μου αν δεν το επιθυμω? την θεωρω τελειως ακυρη προταση που δεν θα βοηθησει σε τπτ. υπαρχει ο αντμιν να κοβει την φορα σε αυτους που τους παιρνει η κατηφορα. στα ορια της γενικης συζητησης! αν καποιος θελει να κρινει, κριτηκαρει σκυλο-εκτροφειο τοτε ναι το καταλαβαινω

- Αναφοράς σε ελληνικά εκτροφεία
ναι

- Αναφοράς σε εκτροφεία εξωτερικού
ναι

- Δημοσίευσης απόψεων για την ποιότητα ή μή των σκύλων - υπηρεσιών - συμπεριφοράς - ηθικής επαγγελματιών του χώρου, εκτροφέων, εκπαιδευτών, groomer, κλπ
ναι! αλλα ....οποιος κανει την καταγγελια να δινει και το ονοματακη του

- Παράθεσης ονομάτων, διακρίσεων σκύλων στην υπογραφή
με οριο γιατι με κουραζουν οι μεγαλες υπογραφες

- Παράθεσης ονομάτων, διακρίσεων σκύλων σε threads
ναι

- Δημόσιας σύστασης επαγγελματία σε κάποιον που ενδιαφέρεται για οτιδήποτε
δεν το επιασα

- Χρησιμοποίησης επωνυμίας στο nickname
ναι

- Χρησιμοποίησης ιδιότητας στο nickname
ναι

- Απευθείας διαφήμισης γέννας εκτροφείου
οχι! δεν θα μαρεσε να γινει σκυλοπαζαρο για οποιον εχει γεννα

- Απευθείας καταχώρησης αγγελίας πώλησης ενήλικου σκύλου από εκτροφείο ή ιδιώτη
με τιποτα
΄
- Δημιουργίας subforum όπου θα επιτρέπονται όλα ή μερικά από τα παραπάνω.
χμ!

γενικα ειμαστε χωρος ψιλοαφιλοξενος για "κακους επαγγελματιες"! ειναι για μενα ενδειξη υγειας αν καποιος επαγγελματιας γραφει εδω μεσα.
θα ηθελα αν αλλαξουμε κατι να βαδισουμε προς αυτην την κατευθυνση!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Για τους αγενέστατους/βλάκες τώρα... όλοι ξέρουμε ποιοί είναι και εγώ έχω αναφέρει ξανά το θέμα επιτόπου.
Εγώ δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι Στέλλα. Μπορείς να με διαφωτίσεις? Για ποιους δεν ισχύουν οι κανόνες του φόρουμ? Ποιοι απολαμβάνουν ευνοϊκότερης μεταχειρισης και ποια είναι επιτέλους τα μέλη που χαρακτηρίζετε ηλίθιους και βλάκες, διότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί μας προσβάλουν ΟΛΟΥΣ!

Σχετικά με τα υπόλοιπα.

- Δεν μπορώ να καταλάβω που θα συμβάλει η αφαίρεση των επιπλέον φωτογραφιών του σκύλου μου από το profile μου στην ανάπτυξη και την αναβάθμιση του φόρουμ! Είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με το πόσες φωτογραφίες έχει το κάθε μέλος στο profile του και να το κάνουμε θεμα? Συγχωρέστε με, αλλά το θεωρώ ύψιστης μορφής μικροπρέπεια.

- Είναι δικαίωμα του καθενός να διατηρήσει την ανωνυμία του. Δεν μπορεί κανείς να υποχρεώσει κανένα να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του αν δεν το επιθυμεί! Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που γράφουμε όλοι με nicknames και δεν στέλνουμε τη φωτοτυπία της ταυτότητας μας στη διαχείριση για να μας φακελώσει.

- Είναι δυνατόν να απαιτείς σεβασμό όταν εσύ η ίδια χαρακτηρίζεις κάποιους συνομιλητές σου (ποιους άραγε?) ΗΛΙΘΙΟΥΣ και ΒΛΑΚΕΣ?

- Προτείνεις να επιτραπεί η «έμμεση» διαφήμιση. Αναρωτιέμαι λοιπόν, ποιος ορίζει τα όρια της έμμεσης διαφήμισης από την άμεση διαφήμιση? Που σταματάει το ένα και που αρχίζει το άλλο? Ποιος μπορεί να εγγυηθεί για τις αγνές προθέσεις του κάθε επαγγελματία που συμμετέχει στις συζητήσεις όχι να ενημερώσει τον κόσμο αλλά για να εκμεταλλευτεί το φόρουμ προς ίδιον όφελος?

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Συμφωνώ με το sir σε όλα.

Επίσης συμφωνώμε την ιδέα να δημιουργηθεί Subforum για εκτροφείς. Μ' αρέσει αυτό που γίνεται στο sub των rott, πιστεύω ότι όλοι μαθαίνουμε πράγματα ακόμα κι καμιά φορά δεν καταλαβαίνουμε Χριστό απ' αυτά που λένε :D

Αρχικό μήνυμα απο denis
δεν το επιασα
Εννοεί όταν μπαίνει κάποιος ψάχνει εκπαιδευτή / εκτροφέα / γιατρό κλπ κλπ να μπορούμε να συστήσουμε, με τη επιφύλαξη της προσωπικής εμπειρίας πάντα. Δε σημαίνει ότι αν κάποιος είναι καλός γαι μένα είναι και για τον άλλο

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ρε παιδια πιστευετε οτι πρακτικα θα μπορουσε να λειτουργισει κατι τετοιο?
Η ιστορια εχει δειξει οτι κατι τετοιο θα ηταν πολυ δύσκολο..
Νομίζω ότι θα χαθούμε σε συζητήσεις αντιπαραθέσων ,με κοινο ωφελως το προσωπικο συμφερον του καθε ενος.. και στο τέλος δεν θα υπάρχει κανένα λόγο υπαρξης της εκαστοτε κουβέντας...
Εμείς σαν μη επαγγελματίας απο τη αλλη για να καταλάβουμε ακριβώς ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο ,θα πρέπει να έχουμε πολλές κυνολογικες γνώσες σε επίπεδο γιατρού η εκτροφέα και τελικά θα μένουμε με εντυπώσεις πολύ πιθανόν λανθασμένες.
Θα μπορούσε να λειτουργήσει κάτι τέτοιο?
Πιστεύετε ότι θα εξυπηρετούσε αυτό ένα κοινό καλο..?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
μηπως να θυμήσω τι εγινε με την αναφορα σε τροφές σκυλων οι οποιες αρχικα δεν επιτρεπόταν να αναφέρουμε ονόματα και τι εγινε απο την στιγμη που επιτράπηκε ??????

ποιο ονομα θα αναφερουμε οταν κάνουμε την ΄καταγγελια΄???

το πραγματικο ή αυτο που θα μας ερθει στο μυαλο εκεινη την στιγμη ???????

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
μάκη όπως γίνετε εύκολα μια διαφήμιση..,έτσι και ακόμα πιο εύκολα γίνετε και η δυσφήμιση..
Αρενα για κοκορομαχίες θα καταντήσει το φόρουμ..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Παρακαλώ

ΕΝΑ ΕΝΑ αυτά που τέθηκαν με ΝΑΙ, ΟΧΙ, και προσπάθεια ΠΑΝΤΑ να τεκμηριώσουμε και ΠΩΣ θα προστατευσουμε και τον αναγνώστη και αυτόν στον οποίο θα αναφέρεται ένα post.

Αποφύγετε την εμμονή σε ένα θέμα όποιο κι αν είναι αυτό και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις το thread αυτό είναι ελεύθερο για να συζητηθεί η βελτίωση του forum και δεν αναφέρεται σε πανίβλακες ή αγενής. Οποιος έχει προσωπικά με οποιονδήποτε να τα λύσει με m αλλιώς να μη τα αναφέρει εδώ γιατί κάνει ΚΑΚΟ στο forum.

Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0
- Αναφοράς σε ελληνικά εκτροφεία
"Της τρελής το πανηγύρι"...Εδώ δεν γίνετε αναφορά και κατά καιρούς , για διάφορους λόγους βλέπουμε τους επαγγελματίες να "φαγώνονται"....Φαντάσου να γίνετε και αναφορά , θετική ή αρνητική. :eek:

Αν σας αρέσει να έχετε thread 20 σελίδων για το παραμικρό και οι 19 σελίδες να είναι "φαγωμάρα"...τότε θα βοηθήσει.

- Αναφοράς σε εκτροφεία εξωτερικού
Θα μπορούσε να γίνει , με λιγότερη "φαγωμάρα" αλλά θα είναι "πάτημα" στο "γιατί ξένα και όχι ελληνικά".

- Δημοσίευσης απόψεων για την ποιότητα ή μή των σκύλων - υπηρεσιών - συμπεριφοράς - ηθικής επαγγελματιών του χώρου, εκτροφέων, εκπαιδευτών, groomer, κλπ
Το ίδιο "πανηγύρι" με το παραπάνω...και χειρότερο.
Ιδιαίτερα σε θέματα "ηθικής" και ποιότητας...Ένας θα λέει καλός , 10 κακός.

- Παράθεσης ονομάτων, διακρίσεων σκύλων στην υπογραφή
Μήπως να βγάλουμε και παράσημα?!...Επίσης να μπεί στην υπογραφή επίπεδο σπουδών (πιο σημαντικό το βρίσκω) , φορολογική δήλωση (με Ε9) και προυπηρεσία.

- Παράθεσης ονομάτων, διακρίσεων σκύλων σε threads
Δεν θα ήταν κακό...σε ένα κόσμο ιδανικά πλασμένο ("Ξέρουμε πως το πήρες το BIS , όταν τους τραπέζωνες!" , "Το IPO με τον ξάδερφο σου κριτή" , κλπ.).

Από το πληροφόρηση θα περάσουμε στην σύσταση?...ΠΡΟΟΔΟΣ!

- Χρησιμοποίησης επωνυμίας στο nickname
Γίνετε ήδη.
- Χρησιμοποίησης ιδιότητας στο nickname
Δε θα αλλάξει και τίποτα...Ας γίνει.

- Απευθείας διαφήμισης γέννας εκτροφείου
"Και καφετιά , έχω και πουά έχω!...Πάρε-πάρε!"

- Απευθείας καταχώρησης αγγελίας πώλησης ενήλικου σκύλου από εκτροφείο ή ιδιώτη
"Και ενήλικα έχω!"

- Δημιουργίας subforum όπου θα επιτρέπονται όλα ή μερικά από τα παραπάνω.
Δεν είναι άσχημη ιδέα...αλλά και με το Rott sub δε κατάλαβα τι "κερδίσαμε"...

Επίσης δεν με ενοχλεί το
αγενέστατους/βλάκες
γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν απευθύνετε σε εμένα... :D ...γιατί εγώ ποτέ δεν είπα κάποιον βλάκα... :rolleyes:

Φιλικά ,

Γιώργος Ευσταθίου ή μάλλον Γιάννης Οικονόμου...όχι Αντώνης Γαβαλάς καλύτερα...κάντο Ελένη Δημητρίου ή Βάσω Σαρρή...Δε το αφήνεις απλά Dogo ? :rolleyes:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Κάνω πρόταση να συζητηθεί εξ'αρχής η προοπτική:

- Αναφοράς σε ελληνικά εκτροφεία ΟΧΙ

- Αναφοράς σε εκτροφεία εξωτερικού ΝΑΙ

- Δημοσίευσης απόψεων για την ποιότητα ή μή των σκύλων - υπηρεσιών - συμπεριφοράς - ηθικής επαγγελματιών του χώρου, εκτροφέων, εκπαιδευτών, groomer, κλπ ΟΧΙ

- Παράθεσης ονομάτων, διακρίσεων σκύλων στην υπογραφή αν σου αρεσουν τα made in USA

- Παράθεσης ονομάτων, διακρίσεων σκύλων σε threads ΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

- Δημόσιας σύστασης επαγγελματία σε κάποιον που ενδιαφέρεται για οτιδήποτε ΟΧΙ

- Χρησιμοποίησης επωνυμίας στο nickname ΑΔΙΑΦΟΡΟ

- Χρησιμοποίησης ιδιότητας στο nickname ΑΔΙΑΦΟΡΟ

- Απευθείας διαφήμισης γέννας εκτροφείου ΣΥΖΗΤΙΣΙΜΟ ΠΡΟΣ ΟΧΙ

- Απευθείας καταχώρησης αγγελίας πώλησης ενήλικου σκύλου από εκτροφείο ή ιδιώτη ΝΑΙ
΄
- Δημιουργίας subforum όπου θα επιτρέπονται όλα ή μερικά από τα παραπάνω. ΟΧΙ

Να τονίσω ότι έχω άποψη και γνώμη για το αν πώς και πότε μπορούν να γίνουν όλα από τα παραπάνω καθώς και ποιοί είναι οι κίνδυνοι αλλά επιφυλάσσομαι για την συνέχεια, και να παρακαλέσω την διαχείριση το θέμα να μείνει ανοιχτό αρκετό καιρό ώστε όλοι να μπορούν να πούν την άποψή τους, χωρίς να γίνονται βιαστικές κινήσεις αποδοχής ή όχι οποιασδήποτε απο τις παραπανω προτάσεις.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Mε κάλυψε και εμενα σε όλα η gogo..
Νομίζω ότι αυτή η συζήτηση θα έχει το ηθικό δίδαγμα ότι όλα αυτά στην πράξη δεν μπορουν να εφαρμοστούν παρα μονο στην θεωρία..
Αν ζούσαμε κάπου που θα ήταν αγγελικά όλα πλασμένα ,ίσως και τα πράγματα να ήταν διαφορετικά ..
Προς το παρόν δεν μπορεί να με πείσει κάποιος πως την προθεση να είναι όλα επώνυμα είναι για αγαθούς σκοπούς και όχι για αυτοπροβολή..
Την συνεχεια την φανταζόμαστε όλοι..

diablo2

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2007
148
0
H πραγματικοτητα ειναι αυτη οποιος θελει ενα φορουμ αυστηρα αποστειρωμενο απο την πραγματικοτητα κανει σοβαρο λαθος. Η σαρα και η μαρα γραφει εδω οτι της κατεβει και τα προσωπικα μηνυματα δινουν και περνουν το φορουμ ειναι μαγαζι επιτηδειων και κοροιδευοσαστε οτι κραταει και χαρακτηρα. Ολα στη φορα κι οποιος αντεξει αλλιως να μην γραφει αρλουμπες εδω μεσα μπας και πουλησει κανα σκυλακι η παρει καμια εκπαιδευση απο το παραθυρο. Δεν ειναι δυνατον δυο τρεις να κρατανε τα ηνια 100 αχαλινωτων αλογων και να τρωνε και το σκατο του καθε θρασυδειλου πειραγμενου. Οποιος εχει μισος μεσα του να το βγαλει στην άκρη ή να το βαλει εκει που δεν βλέπει ήλιος επισης οποιος θελει να διαφημισει ποσο γαμω τα παιδια ειναι και ποσο εκπαιδευταρας ειναι να το κανει αντρικια να μας πει και τα σκυλια που περναει εργασιες και οχι τα πεκινουα που τα εμαθε να χεζουν εξω. Το φορουμ θα γινει μπουρδελο ναι οπως μπουρδελο ειναι και η κατασταση γενικως, που ειναι το προβλημα και αν θελετε να μην γινει τοσο μπουρδελο καντε subforum επαγγελματιων εκπαιδευτων και εκτροφεων και κτηνιατρων και λοιπα με ονοματα υποχρεωτικα και εξω που θα ρωταει ενας ανθρωπος μια πληροφορια βγαινετε με ψευδωνυμο να του την λετε. Μεσα να επιτρεπονται ολα και εξω τιποτα. Ετσι θα μπορει και ο λιγοτερο πληροφορημενος να δει ποιος συμμετεχει και τι αντιμετωπιση εχει μεσα στο κλειστο φορουμ και να μην του παρουσιαζονται αρλουμπες. ο καλυτερος τροπος να μην φαει πολυ κρεας ενας λυκος ειναι να εχει πολλους λυκους διπλα του και οχι εναν κακομοιρη σκυλο να τον προσεχει.

με τιμη ο πανιβλακας του φορουμ και οχι μονο

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Tελοσπάντων ...

Περιμένω την τοποθέτηση ΟΛΩΝ και ΕΙΔΙΚΑ αυτών που θεωρούν οτι δεν τους καλύπτει το forum και οι κανονισμοί του ή η εφαρμογή τους κατά καιρούς ... δεν χρειάζεται νομίζω να αναφερθώ ονομαστικά ...

... και δεν έθεσα το θέμα για να τοποθετηθεί η Rottie η Κango και ο ΜΑΚΗΣ ... ;)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εγώ να τοποθετηθώ?
Θεωρώ τους κανονισμούς του φόρουμ άριστους ως έχουν, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται... Ωστόσο, αν είναι για τη βελτίωση του φόρουμ...

- Αναφοράς σε ελληνικά εκτροφεία: Απλής αναφοράς? Ναι...

- Αναφοράς σε εκτροφεία εξωτερικού: Το ίδιο

- Δημοσίευσης απόψεων για την ποιότητα ή μή των σκύλων - υπηρεσιών - συμπεριφοράς - ηθικής επαγγελματιών του χώρου, εκτροφέων, εκπαιδευτών, groomer, κλπ: Σε αυτή την περίπτωση το φόρουμ μπορεί να γίνει βήμα διαφήμισης ή δυσφήμισης του καθενός... άρα όχι.

- Παράθεσης ονομάτων, διακρίσεων σκύλων στην υπογραφή: Μου φαίνεται αρκετά ματαιόδοξο...

- Παράθεσης ονομάτων, διακρίσεων σκύλων σε threads: Ναι, σε ανάλογο subforum στο οποίο θα μπορεί να γράφεται κάποιος αφ' ότου δώσει τα στοιχεία του κι έχει κι έναν συγκεκριμένο αριθμό posts για ευνόητους λόγους.

- Δημόσιας σύστασης επαγγελματία σε κάποιον που ενδιαφέρεται για οτιδήποτε: Τα pm τι το κακό έχουν? Σε καμία περίπτωση...

- Χρησιμοποίησης επωνυμίας στο nickname: Ναι

- Χρησιμοποίησης ιδιότητας στο nickname: Ναι

- Απευθείας διαφήμισης γέννας εκτροφείου: Ναι, σε ανάλογο subforum στο οποίο θα μπορεί να γράφεται κάποιος αφ' ότου δώσει τα στοιχεία του κι έχει κι έναν συγκεκριμένο αριθμό posts για ευνόητους λόγους.

- Απευθείας καταχώρησης αγγελίας πώλησης ενήλικου σκύλου από εκτροφείο ή ιδιώτη: Από εκτροφέα... ίσως... αν και δεν τρελαίνομαι με την ιδέα. Από ιδιώτη όχι.
΄
- Δημιουργίας subforum όπου θα επιτρέπονται όλα ή μερικά από τα παραπάνω: Ναι, όπως ανέφερα και παραπάνω.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
:)

- Αναφοράς σε ελληνικά εκτροφεία Ναι

- Αναφοράς σε εκτροφεία εξωτερικού Ναι

- Δημοσίευσης απόψεων για την ποιότητα ή μή των σκύλων - υπηρεσιών - συμπεριφοράς - ηθικής επαγγελματιών του χώρου, εκτροφέων, εκπαιδευτών, groomer, κλπ Ναι

- Παράθεσης ονομάτων, διακρίσεων σκύλων στην υπογραφή μου ειναι αδιαφορο

- Παράθεσης ονομάτων, διακρίσεων σκύλων σε threads Ναι

- Δημόσιας σύστασης επαγγελματία σε κάποιον που ενδιαφέρεται για οτιδήποτε Ναι

- Χρησιμοποίησης επωνυμίας στο nickname Ναι

- Χρησιμοποίησης ιδιότητας στο nickname Ναι

- Απευθείας διαφήμισης γέννας εκτροφείου Ναι

- Απευθείας καταχώρησης αγγελίας πώλησης ενήλικου σκύλου από εκτροφείο ή ιδιώτη Ναι
΄
- Δημιουργίας subforum όπου θα επιτρέπονται όλα ή μερικά από τα παραπάνω. Οχι

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Δεν ξερω αν οι λιγοστες συμμετοχες μου στο φορουμ, μου επιτρεπουν να παρω μερος στη δημοσκοπηση, αλλα νομιζω οτι η συμμετοχη ειναι ελευθερη, ετσι δεν ειναι? Το ειδικο βαρος της αποψης μου βεβαια, ειναι στη δικαιωδοσια της διαχειρισης μιας και δεν εχω και τοσο ενεργο ρολο στο φορουμ...

- Αναφοράς σε ελληνικά εκτροφεία Ναι

- Αναφοράς σε εκτροφεία εξωτερικού Ναι

- Δημοσίευσης απόψεων για την ποιότητα ή μή των σκύλων - υπηρεσιών - συμπεριφοράς - ηθικής επαγγελματιών του χώρου, εκτροφέων, εκπαιδευτών, groomer, κλπ Ναι, επωνυμα και τεκμηριωμενα

- Παράθεσης ονομάτων, διακρίσεων σκύλων στην υπογραφή το θεωρω περιττο
- Παράθεσης ονομάτων, διακρίσεων σκύλων σε threads Ας ειναι...

- Δημόσιας σύστασης επαγγελματία σε κάποιον που ενδιαφέρεται για οτιδήποτε Ναι, γιατι οχι;

- Χρησιμοποίησης επωνυμίας στο nickname Ναι

- Χρησιμοποίησης ιδιότητας στο nickname Ναι

- Απευθείας διαφήμισης γέννας εκτροφείου Ε, μην το παρακανουμε...σε υποφορουμ, ναι

- Απευθείας καταχώρησης αγγελίας πώλησης ενήλικου σκύλου από εκτροφείο ή ιδιώτη Ως ανω...
΄
- Δημιουργίας subforum όπου θα επιτρέπονται όλα ή μερικά από τα παραπάνω. Με ελευθερη προσβαση ολων των χρηστων, θα ηταν μια καλη κι ενδιαφερουσα κινηση για συγκεντρωμενες και συγκεκριμενες συζητησεις.Ναι!