ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Απλώς Δέσποινα υπήρχε θέμα περί αυστηρότητας καθώς και έμμεση διαφήμιση κάποιων. Αποδεικνύεται περίτρανα όμως πως όοοο,τι και να αλλάξει θα υπάρχουν προβλήματα.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
θα καταντήσω γραφικός,
αλλά επειδή βλέπω πως συνεχίζετε να μιλάτε για "επαγγελματίες",
θα πρέπει να σας θυμίσω πως δεν είναι όλοι οι εκτροφείς επαγγελματίες!

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
- Παράθεσης ονομάτων, διακρίσεων σκύλων στην υπογραφή

- Παράθεσης ονομάτων, διακρίσεων σκύλων σε threads

- Χρησιμοποίησης επωνυμίας στο nickname

- Χρησιμοποίησης ιδιότητας στο nickname
Για να μη συζητάμε και θέματα λιγότερο ουσιαστικά από άλλα να σας ανακοινώσω και εδώ πως τα παραπάνω αιτήματα από σήμερα είναι αποδεκτά.

Δηλαδή όσα μέλη επιθυμούν μπορούν να χρησιμοποιούν την ιδιότητα τους ή την επωνυμία του εκτροφείου τους σαν nickname , να παραθέτουν τις διακρίσεις των σκύλων τους σε ανάλογα θέματα , στα ανάλογα φόρουμ και να έχουν και στην υπογραφή τους διακρίσεις σκύλου , αρκεί η υπογραφή στο σύνολο να μην είναι υπερμεγέθης (θα λαμβάνει π.μ. όποιος υπερβαίνει τα όρια).

Για τα υπόλοιπα και ίσως πιο "καυτά" θέματα η κουβέντα μπορεί να συνεχιστεί και οι αλλαγές παραμένουν υπό σκέψη και συζήτηση.

Προς συζήτηση παραμένουν:

- Αναφοράς σε ελληνικά εκτροφεία

- Αναφοράς σε εκτροφεία εξωτερικού

- Δημοσίευσης απόψεων για την ποιότητα ή μή των σκύλων - υπηρεσιών - συμπεριφοράς - ηθικής επαγγελματιών του χώρου, εκτροφέων, εκπαιδευτών, groomer, κλπ

- Δημόσιας σύστασης επαγγελματία σε κάποιον που ενδιαφέρεται για οτιδήποτε

- Απευθείας διαφήμισης γέννας εκτροφείου

- Απευθείας καταχώρησης αγγελίας πώλησης ενήλικου σκύλου από εκτροφείο ή ιδιώτη
΄
- Δημιουργίας subforum όπου θα επιτρέπονται όλα ή μερικά από τα παραπάνω.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Promitheas δεν καταλαβαίνω την ένστασή σου ... εσύ δεν είσαι επαγγελματίας, οκ.
Κι εγώ σου λέω σε ένα post ότι τα σκυλιά σου είναι φοβικά ή έχουν δυσπλασία.
Ποιά η διαφορά της αντίδρασής σου ? Νομίζω ότι ίσα ίσα επειδή είσαι χομπίστας θα έχεις χειρότερη αντίδραση, ο επαγγελματίας θα κάνει την πάπια ίσως για να μην γίνει και θέμα ... ;)

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Οι αποφάσεις παίρνονται μόνο από τον admin που είναι ο ιδιοκτήτης του forum.
Ωραια, ολη αυτη η συζητηση που προηγηθηκε, σε τι αποσκοπουσε? Στο να διαφανουν οι τασεις και απο'κει και περα να αποφασισει ο admin?

Γιατι εμενα μου φανηκε σαν μια ατυπη και χαλαρη ψηφοφορια, δηλαδη πειτε ναι ή οχι στα ταδε ζητηματα με σκοπο τι? να αλλαξουν, με ποια κριτηρια, αν θα πειστει ο admin?

Δεν ειναι ρητορικες οι ερωτησεις.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Να βοηθήσω όσο μπορώ...

Το πως παίρνονται οι αποφάσεις μάλλον θα ήταν δύσκολο να το εξηγήσω.
Κατόπιν σκέψης σίγουρα.

Το σίγουρο είναι το "από ποιόν παίρνονται οι αποφάσεις" και σε αυτό η απάντηση είναι από την διαχείριση...εμένα.

Η συζήτηση αυτή ξεκίνησε από μέλος ή μέλη σαν πρόταση ή παρατήρηση.
Είναι μια συζήτηση , είναι μια χαλαρή ψηφοφορία , μία δημοσκόπηση και όπως οποιαδήποτε συζήτηση , λαμβάνετε υπόψη από την διαχείριση και βοηθά ή οδηγεί σε αλλαγές , αποφάσεις ή όχι.

Ακόμα και αυτοί που δεν εκφέρουν άποψη διαμορφώνουν αλλαγές και επηρεάζουν τις αποφάσεις.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Promitheas δεν καταλαβαίνω την ένστασή σου ... εσύ δεν είσαι επαγγελματίας, οκ.
Η ένστασή μου είναι επί της ουσίας και δεν αφορά το μέτρο της αντίδρασης, ακριβώς επειδή δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να θιχτείς!
Άρα συμφωνώ μαζί σου μέχρι το σημείο που αναφέρεσαι στην ένταση της δικής μου αντίδρασης. Εγώ έχω πάψει να αντιδρώ έντονα σε οτιδήποτε από την πρώτη σφαλιάρα που έφαγα από τον μαιευτήρα μου σαν νεογνό!

Υ.Γ.: τελικά αυτός ο Βig Brother παρακολουθεί τις εξελίξεις...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Επαγγελματίας αναφέρεται για συντομία απο πολλούς ο μη απλός ιδιοκτήτης ειτε είναι εκτροφέας είτε εκπαιδευτής είτε groomer είτε πανσιόν κλπ κλπ ...

krisai

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
224
3
δυστυχως δεν προλαβα να πω την αποψη μου καθως η αποφαση εληφθη γενικα ημουν αρνητικος σε αυτην την αλλαγη συμφωνοντας με τον Προμηθεα
,εχω επευκαιρια να κανω και μια προταση για την δημιουργια ενος subforum για ντογκο αρτζεντινο νομιζω οτι η επισκεψιμοτητα των θεματων για τα ντογκο ειναι πολυ μεγαλη και εχουμε γινει αρκετοι εδω οποτε .....

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Εγώ θα έλεγα ναι στην εμπορικότητα δεν κάνει καθόλου κακό και κυρίως στο forum, χρειάζεται να υπάρχει και λίγη ελαστικότητα, αυτό θα μπορούσε να εξυπηρετήσει πολύ κόσμο και να τραβήξει καινούρια μέλη επαγγελματίες και μη.

-Οι αναφορές στους εκτροφείς θα μπορούσαν να γίνουν ένα ωραίο subforum όπου όποιος αναζητάει εκτροφέα ή πληροφορίες να ενημερώνεται. Σε αυτή τη περίπτωση ο admin μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του με μία ανακοίνωση οτι το forum δεν φέρει σε καμία περίπτωση ευθύνη για όσα γράφονται και δεν υιοθετεί απόψεις, προτάσεις κτλ.

-Σαφώς και η τελική κρίση ανήκει στον καταναλωτή είτε αυτή αφορά την εκπαίδευση, τον groomer ή ακόμα και την πανσιόν της επιλογής τους. Αλλά για την κάθε κατηγορία θα πρότεινα και ένα ξεχωριστό subforum, για ευκολότερη εύρεση και να δηλώνεται οτι πρόκειται απλά για προτάσεις από τα μέλη του forum, και οτι όλα αυτά ανήκουν στην υποκειμενική κρίση του καθενός.

-Για να αποφευχθεί η δυσφήμηση θα πρότεινα απλώς να απαγορεύεται για ευνόητους λόγους. Το να δυσφημείς κάποιον θίγοντας την επαγγελματική του υπόληψη είναι πολύ εύκολο για σένα αλλά πολύ δύσκολο για τον επαγγελματία να το αναιρέσει, ειδικά όταν αυτό γίνεται δημόσια. Αλλά αν κάποιος έχει κάτι σοβαρό να πει και μπορεί επώνυμα να βγει και να παρουσίασει στοιχεία μπορεί και θα έλεγα πρέπει να το κάνει. Αλλά αυτή η πηγή χρειάζεται να ελέγχεται πρώτα από τον admin και μετά να δημοσιοποιούνται και τα στοιχεία στο forum, όπως ακριβώς και στην τηλεόραση ώστε όλοι μας να έχουμε πρόσβαση σε αυτά.

-Αγγελία για πωλήσεις: Γιατί όχι αλλά εκεί πρέπει να συμμετέχουν όλοι ανεξαιρέτως και οι τιμές να αναφράφονται.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Μετά από σκέψη , θα ισχύσουν και οι παρακάτω αλλαγές:

Επιτρέπεται η...

- Αναφορά σε ελληνικά εκτροφεία.

- Αναφορά σε εκτροφεία εξωτερικού.

- Δημοσίευση απόψεων για την ποιότητα ή μή των σκύλων - υπηρεσιών - συμπεριφοράς - ηθικής επαγγελματιών του χώρου, εκτροφέων, εκπαιδευτών, groomer, κλπ.

- Δημόσιας σύστασης επαγγελματία σε κάποιον που ενδιαφέρεται για οτιδήποτε.

- Απευθείας διαφήμισης γέννας εκτροφείου.

- Απευθείας καταχώρησης αγγελίας πώλησης ενήλικου σκύλου από εκτροφείο.

Εξακολουθούν να μην επιτρέπονται οι αγγελίες πώλησεις σκύλων ιδιωτών και οι αγγελίες εύρεσεις αρσενικού ή θηλυκού σκύλου προς ζευγάρωμα.

Το φόρουμ δεν φέρει καμία ευθύνη για τα γραφώμενα των μελών του!

Το φόρουμ δεν οικειοποιείται καμία πρόταση ή κατηγορία και ασφαλώς δεν φέρει ευθύνη για τις όποιες συνέπειες.

Το φόρουμ είναι αναγκασμένο να προσφέρει όλα τα στοιχεία μέλους στις αρμόδιες αρχές όποτε και αν αυτό χρειαστεί και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα του.