Φίλε
@manolo
Συγχίζομαι πάρα πολύ, που με "αναγκάζεις" να γράψω έστω και κάτι, σε ένα θέμα, που αφορά εκτροφή και καθαροαιμία. It's not my thing και νομίζω ότι το έχω αποδείξει περίτρανα, όλα μου τα χρόνια στο φόρουμ. Οχι βέβαια, ότι είναι απαραίτητο, να αποδείξει κανείς, το οτιδήποτε, αλλά λέμε τώρα. Μάλλον δεν έχεις προσέξει, ότι αποφεύγω να γράφω σε τέτοια θέματα, πάρα πολύ καιρό τώρα και όχι μόνο. Οχι γιατί τα απαξιώ. Αντιθέτως. Δεν θέλω. Δεν έχω και όλες τις γνώσεις που έχετε όσοι έχετε γράψει, λυπάμαι. Προτιμώ να παρακολουθώ και να διδάσκομαι. Οπότε, απορώ γιατί με καλείς να λάβω θέση σε αυτό, ή σε οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο. Για ποιό θέμα πιστεύεις, ότι οφείλω να απολογηθώ; Σε ποιόν; Για κάτι που έχω υποστηρίξει ή κατακρίνει εγγράφως; Θα μου επιτρέψεις, να διατηρήσω το δικαίωμά μου, να λέω την γνώμη μου [και να κρίνομαι γι'αυτό] όπου και όποτε θέλω εγώ. Αν καίγεσαι να μάθεις οτιδήποτε άλλο, αν νοιώθεις ξέρω γω, ότι δεν μπορείς να ζήσεις, χωρίς αυτή την γνώση και επειδή ειλικρινά κι εγώ σε εκτιμώ [και δεν το αναιρώ, αν δεν μου αρέσουν αυτά που γράφεις ή γιατί δεν γράφεις αυτά που θέλω εγώ] και εγώ κρίνω ότι θέλω να σου πω, μπορείς να μου στείλεις πμ.
Και μια και αναγκάστηκα να γράψω εδώ, να ενημερώσω βρε παιδί μου, ότι...δεν ανακαλύφθηκε σε αυτό εδώ το θέμα, ο τροχός και η φωτιά. Τα είχαν ανακαλύψει άλλοι. Πολύ πριν από εμάς. Εγώ τώρα, τι να σου πω, δεν έκατσα ποτέ να με πατήσει ο τροχός και να με κάψει η φωτιά, επειδή είχα ακούσει, ότι μπορεί και να πονέσω. Αν παρόλα αυτά, και έχοντας αυτή την γνώση, αποφασίσω να πατηθώ και να καώ, δεν θα νοιώθω ότι δικαιούμαι να κατηγορήσω το σύμπαν ολόκληρο. Τον εαυτό μου μόνο, που μπήκα μπροστά τους. Αν δε, το ξανακάνω, ποιός ξέρει, μπορεί και να μου αρέσει!
Αντε να πω και ότι...μην τρελλαίνεστε...για όλα τα θέματα σ'αυτή την ζωή, οι αλήθειες είναι πάντα, κάπου στην μέση, όπως πολύ σωστά είπε κάποιος. Ολα τα υπόλοιπα είναι, για να εξασκούμαστε στην δακτυλογράφηση. Στο τυφλό, μη πω και στο θεότυφλο σύστημα
Επίσης, εγώ που με την καθαροαιμία δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα, ήμουν προψές στην Εκτακτη Γ.Σ. και θα είμαι και τον άλλο μήνα, στην Ετήσια. Ετσι, για να συμμετέχω και να αποκτώ άποψη, ακόμη και για όσα δεν καίνε την γούνα μου. Η...μήπως την καίνε, και αφήνω άλλους, να αποφασίζουν για μένα την ώρα που εγώ κλαίγομαι γοερά, κρυμμένη σε κάποια γωνιά;
* Ειλικρινά, δεν θέλω να συμμετέχω και δεν με νοιάζει ποιός το εκλαμβάνει και πως, αυτό. Αν με ρωτήσεις εδώ, οτιδήποτε άλλο, να ξέρεις, δεν θα απαντήσω. Μην το πάρεις προσωπικά και μην προσβληθείς