Και έρχομαι εγώ, ο ιδιώτης, ο άσχετος,, που νομίζω ότι επειδή έχω 3 χρόνια σκύλο (άσχετο αν έχω ασχοληθεί/διαβάσει περισσότερο από άλλον που έχει σκυλιά 30 χρόνια) και τα βάζω με τον εκτροφέα, και τολμώ να αμφισβητήσω το Παπικό του αλάθητο!
Και πρέπει να δεχθώ, ότι μιας και έκανε 5 γέννες, κάτι καλύτερο θα ξέρει απο γενετική από αυτούς τους άχρηστους που πάνε στα θρανία χρόνια.
Που πρέπει να δεχθώ τις συμβουλές να κάνω το σκατό μου παξιμάδι (αν θέλω ράτσα) για 1-2 χρόνια, μέχρι να μαζέψω τα λεφτά που αυτός νομίζει ότι αξίζει, αλλά να μην έχω κάποια απόδειξη, να μην είμαι καλυμμένος πουθενά ότι το αγόρασα, πλήρωσα δεν μου έκανε κανένας χάρη.
Που πρέπει να τον συμπονέσω που κάνει το χόμπυ του και πρέπει αδιαμαρτύρητα να δεχθώ την γκρίνια του, για το πόσο υποφέρει στην ζωή του, για να μου δώσει το σκυλί των ονείρων μου.
Που είμαι αδαής και για να με προστατέψει, με βάζει να υπογράψω ρήτρες που τον εξασφαλίζουν, περί συνιδιοκτησίας εκτροφής, περί στείρωσης, να έχει την αποκλειστικότητα του αμοιβαίου έρωτα των παιδιών μας.
Που αν τολμήσω και κάνω κάτι, πω κάτι για αυτόν μαύρο φίδι που θα με φάει, θα πέσουν μηνύσεις, δεν θα έχω στον ήλιο μοίρα και που να τολμήσω να ενοχλήσω ΚΟΕ κλπ
Εγώ είμαι ο κακός, ο αδίστακτος, το κοράκι που πέφτει να φάει τις σάρκες των ηθικών εκτροφέων που επιτελούν θεάρεστο έργο και πρέπει να τους ραίνουμε με ροδοπέταλα!
Εγώ είμαι ο κομπλεξικός που τόλμησα να πω, τόλμησα να αναφέρω σε φόρουμ ότι το σκυλί μου είναι γερμανικός ποιμενικός αλλά δεν έχει πετιγκρι.
Τα λέω όλα αυτά γιατί μιλάω σε ένα φόρουμ. Ανοικτό σε όλους και όχι σε κλειστή ομάδα κάποιου συλλόγου και έχω δικαίωμα να πω την άποψή μου!
Όπως έχω δικαίωμα να υποκλιθώ σε εκείνον τον εκτροφέα που σε άσχετη συζήτηση μου λέει: Προτιμώ να δώσω το σκυλί μου τσάμπα σε σένα που ξέρω ότι το προσέχεις, παρά να πάρω χιλιάρικα και να μου το ξεσκίσουν (ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ) προς ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ!
Αυτά τα ολίγα και αν θέλετε να μιλάμε, να μιλάμε έξω από τα δόντια για το "πως λειτουργεί το σύστημα" και πως η πιάτσα έξω (όλοι αυτοί που πιάνουν σκυλοκουβέντες στα πάρκα), που δεν διαβάζει τα φόρουμ ως ευαγγέλια, αυτά ξέρει, αυτά λέει.
ΥΓ
Τον εκτροφέα με τους πρωταθλητές και τα 2000 το σκυλί και να μου κάνει και την χάρη την μεγάλη να μου το δώσει, τον έχω...
Τον εκτροφέα που και μόνο σκέφτηκε το σκυλί του και ας μην αποζημειωθεί, να είστε σίγουροι, ότι στον πρώτο φίλο/γνωστό που θα με ρωτήσει για την ράτσα αυτή, θα τον προμοτάρω όσο μπορώ κι βέβαια θα πληρωθεί, γιατί το αξίζει.