εμεις επειδη δεν μπορουμε να τον αφησουμε εδω τον μικρο, θα τον παρουμε μαζι αλλα την ωρα της εκθεσης θα περιμενει στο αυτοκινητο.....!!!!!
θα ταλαιπωρηθει...θα ζεσταθει...θα σκασει!!!!!!!!εμεις επειδη δεν μπορουμε να τον αφησουμε εδω τον μικρο, θα τον παρουμε μαζι αλλα την ωρα της εκθεσης θα περιμενει στο αυτοκινητο.....!!!!!
Ουτε 5 λεπτα δεν κανει να αφηνεις τα σκυλια στο αυτοκινητο.εμεις επειδη δεν μπορουμε να τον αφησουμε εδω τον μικρο, θα τον παρουμε μαζι αλλα την ωρα της εκθεσης θα περιμενει στο αυτοκινητο.....!!!!!
Να μην τον πάρεις καλύτερα. Δεν υπαρχει λόγος να ταλαιπωρηθεί ο σκύλος...χαλαρωστε!!!!! δεν ειπα οτι θα τον μαστιγωσω!!!!!!! λεω εγω τωρα.....αν μεινει στη σκια με κλιματισμο θα εχει προβλημα?? αλλιως αν ειναι δεν τον παιρνω........
αστον σπιτι στη βολη του Eκει θα ταλαιπωρηθει....δεν μενει μονος του ποτε αλλωστε?χαλαρωστε!!!!! δεν ειπα οτι θα τον μαστιγωσω!!!!!!! λεω εγω τωρα.....αν μεινει στη σκια με κλιματισμο θα εχει προβλημα?? αλλιως αν ειναι δεν τον παιρνω........
Πως θα το κάνεις αυτό; Θα αφήσεις το αυτοκίνητο παρκαρισμένο με την μηχανή αναμμένη κι εσύ θα είσαι στην έκθεση πολλά-πολλά μέτρα μακριά;χαλαρωστε!!!!! δεν ειπα οτι θα τον μαστιγωσω!!!!!!! λεω εγω τωρα.....αν μεινει στη σκια με κλιματισμο θα εχει προβλημα?? αλλιως αν ειναι δεν τον παιρνω........
όοοοχι ρεγια να μη χαλασουμε τις καρδιες μας,και βγουμε off topic θα τον αφησω σπιτι...αλλα και μαζι να τον επαιρνα στο αυτοκινητο,εχω φορητο κλιματισμο και αλλους τροπους που παρεχουν δροσια....δε θα το αφηνα σε καμια περιπρωση μεσα στη ζεστη ετσι.........μια κουβεντα ειπα....
κι ο,τι ειπαμε το ειπαμε για να προφυλαξουμε το σκυλακι σου και να περασεις κι εσυ ανεμελα την μερα σου στην εκθεση!όοοοχι ρε
πολύ ζέστη
μην το σκέφτεσαι
πολλές οι ώρες....