πλακα κανεις!!!!!!!Οντως και εμας δεν θα δυσκολευτειτε να μας βρειτε,μιας και το Αμερικανικο Κοκερ μου θα ειναι το μοναδικο ης εκθεσης!
πλακα κανεις!!!!!!!Οντως και εμας δεν θα δυσκολευτειτε να μας βρειτε,μιας και το Αμερικανικο Κοκερ μου θα ειναι το μοναδικο ης εκθεσης!
καλα να περασεις με τα παιδακια!! καλο κουραγιο....οπως εγραψα και σε αλλο topic ...
θα ειμαι Αθηνα το Σαββατοκυριακο αλλα δυστυχως σαν κηδεμονας-συνοδος σε εκδρομη του μεγαλου μου γιου....
Το προγραμμα εχει μουσεια και τα ρεστα ...
ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ....λοιπον αλλα μπορει να γινει και κανενα θαυμα...
Αν γινει τελικα το θαυμα θα με αναγνωρισεται οποσδηποτε ....
Ενα λεωφορειο να κατεβαζει 30 παιδια δημοτικου δεν μπορει να περασει ποτε απαρατηρητο ...
(τα παιδια θα πειστουν ευκολα για μια τετοια εκδηλωση ... για τους υπολοιποι γονεις .....θα χρειαστει ........
.....ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ)
Νο Νο Νο!πλακα κανεις!!!!!!!
Πιανιστα με φετες στομαχι δεν εχω γνωρισει ποτε....αυτα δυο, δεν πανε μαζι....μας κοροιδευεις...Νέος, ψηλός, ξανθός με μακρυά (πυκνά) μαλλιά, γαλανά μάτια, γυμνασμένο κορμί με σμιλεμένο στήθος και γρανιτένιους κοιλιακούς, έξυπνος, αυτοδημιούργητος, καλλιεργημένος με καλή παιδεία (πιάνο, γαλλικά, σκάκι κλπ), αποκλείεται να μη με γνωρίσετε...
Εμένα με προβληματίζει αν όντως ξέρει σκάκιΠιανιστα με φετες στομαχι δεν εχω γνωρισει ποτε....αυτα δυο, δεν πανε μαζι....μας κοροιδευεις...
Περιουσιακά Στοιχεία???Νέος, ψηλός, ξανθός με μακρυά (πυκνά) μαλλιά, γαλανά μάτια, γυμνασμένο κορμί με σμιλεμένο στήθος και γρανιτένιους κοιλιακούς, έξυπνος, αυτοδημιούργητος, καλλιεργημένος με καλή παιδεία (πιάνο, γαλλικά, σκάκι κλπ), αποκλείεται να μη με γνωρίσετε...
Θα σου με πμ....ψάχνω τα φορολογικά του τώρα....χαχαχαΠεριουσιακά Στοιχεία???
καλά μην ορκίζεσαι...και πιθανότατα θ' ακούσετε κάποια εκκωφαντική εξάτμιση και θα δείτε την ομορφότερη μοτό εικοσαετίας της ζωής σας
Είπαμε.... την 3η!@Grifos, θα ηθελα νσ δω στην εκθεση την(2η) ομορφοτερη μοτο 20ετιας. Την αλλη την βλεπω οποτε θελω!
χαχαχαχα!Νέος, ψηλός, ξανθός με μακρυά (πυκνά) μαλλιά, γαλανά μάτια, γυμνασμένο κορμί με σμιλεμένο στήθος και γρανιτένιους κοιλιακούς, έξυπνος, αυτοδημιούργητος, καλλιεργημένος με καλή παιδεία (πιάνο, γαλλικά, σκάκι κλπ), αποκλείεται να μη με γνωρίσετε...
Natassa, μιλαμε για moto εικοσαετιας εμεις...Είπαμε.... την 3η!
πες μου οτι εχεις καμια παλαια bmw να λιποθυμησω!!!!!!!!!!Natassa, μιλαμε για moto εικοσαετιας εμεις...
Τα δικα σας ειναι ''φρεσκα''. Εμεις εχουμε τα παλιά...
Ε δεν πειράζει, κ η δική μου μετά από 20 χρόνια η ομορφότερη θα'ναι ακόμη (αν κ με βλέπω στα 50+ μου με κάνα Bonneville! χαχα)Natassa, μιλαμε για moto εικοσαετιας εμεις...
Τα δικα σας ειναι ''φρεσκα''. Εμεις εχουμε τα παλια...
Εσενα αφου εισαι Εγγλέζα θα σε εβλεπα με Norton Comando του ΄59, αλλά ''Ημερολογια Μοτοσυκλετας''...Ε δεν πειράζει, κ η δική μου μετά από 20 χρόνια η ομορφότερη θα'ναι ακόμη (αν κ με βλέπω στα 50+ μου με κάνα Bonneville! χαχα)
ΚΤΕΟ ?@bull: Φέρε Ε9, pedigree, βιβλιάρια εργασίας και άδειες μοτό αν υπάρχουν.