Ωραια, στο στοιχειο μου!Kανουμε μπαμ απο μακρια... οπου δεις μπουγιο, μπυρες και σουβλακια πηγαινε!
Kανουμε μπαμ απο μακρια...
Θα κρατατε ντουφέκια?Εύκολα
Κάνουμε μπαμ από μακριά
Λες; Δεν το είχα σκεφτεί...χαχαχχα ξεχασα να αναφερω οτι σημα κατατεθεν ειναι η μπλε μπλουζα με τον Σωτηρη !
εμενα θα με καταλαβετε.....!!! το πως ειμαι θα το δειτε απο κοντα!!!!! 2 στοιχεια μπορω να αποκαλυψω μονο...!!! 24 με πολυ μακρυ ισιο μαλλι(φυσικο εννοειται!!!!) εμεις οι σκυλαδες θα καταλαβουμε ο ενας τον αλλο!!!!!!Ναι, Αψογη η Κυριακη! Πως θα σε γνωρισουμε εσενα, μασκα ή ταμπελακι?
Εκθεση σκυλων ειναι! Το 80% του κοσμου που παει εκει, αν οχι περισσοτεροι, ειναι σκυλαδες!εμεις οι σκυλαδες θα καταλαβουμε ο ενας τον αλλο!!!!!!
Και αν κανω αυτο που προτεινε η mareco, σιγουρα δεν θα με φαει η ασπρη σκυλα, ε; :-Dmia και ολα περιστρεφονται τελικα γυρω μου...
εγω απλα θα κραταω την πιο ομορφη ασπρη σκυλα.....
( χμ... παραλλαγη δαλματιας...)
την φορτουνα θα την γνωρισετε ευκολα....Βρε κουκουβάγιε! Ορισμένοι γνωρίζουν εσένα μόνο! Την Φορτούνα κάνουν αμάν να τη γνωρίσουν!
Οντως και εμας δεν θα δυσκολευτειτε να μας βρειτε,μιας και το Αμερικανικο Κοκερ μου θα ειναι το μοναδικο ης εκθεσης!Εγω, οπος παντα- κοντα στα βρομοσκυλα μου θα με βρειτε!
Και το ειχα ξαναγραψει και παλιοτερα :
Χοντρη, ξανθεια, σχετικα ψιλη- που καθεται μαζι με αλλη χοντρη ξανθια που μου μοιαζει αρκετα- σε πιο νεο. Κοντα μας θα εχει μερικα γαλλικα μπουλντογκ και ενα Αμερικαν Κοκερ.