Η Ελλάδα είναι καπαρωμένη από το Ζουζούνο, έως ότου ξεμπερδέψουμε εμείς.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι γνωστοι αγνωστοι μπειμπισιτεραδες κανουν τους Αλεκους και δεν προσθετουν στην περιγραφη τους ''θα κραταω την Ελλαδα στα χερια μου'' αντι για γαριφαλο χαχαχαχα
Εγω ψηλη-χοντρη ( και ολιγον)-κατσαρομαλα με καροτσι
για να τη παρει καποιος απο τα χερια μου θα πρεπει να εχει δει θετικους τροπους εκπαιδευσης,Η Ελλάδα είναι καπαρωμένη από το Ζουζούνο, έως ότου ξεμπερδέψουμε εμείς.
Δεν έχεις γνωρίσει εμένα ακόμα γι' αυτό το λες...Πιανιστα με φετες στομαχι δεν εχω γνωρισει ποτε....αυτα δυο, δεν πανε μαζι....μας κοροιδευεις...
Πειράζει που δεν έχω άδεια μοτό ? έχω όμως 4x4 για "εκτός δρόμου κόλπα", καλύτερο από το Yeti...@bull: Είμαι με πορτοκαλί κοντό μαλλί και μπλε γυαλί. Φέρε Ε9, pedigree, βιβλιάρια εργασίας και άδειες μοτό αν υπάρχουν.
.....Εκθεση σκυλων ειναι! Το 80% του κοσμου που παει εκει, αν οχι περισσοτεροι, ειναι σκυλαδες!
ΕΓΩ εγραψα οτι θα κανω "μπειμπη σιτινγκ" σε μενα αναφερεσε.......ΧΑΧΑΔεν μπορω να καταλαβω γιατι οι γνωστοι αγνωστοι μπειμπισιτεραδες κανουν τους Αλεκους και δεν προσθετουν στην περιγραφη τους ''θα κραταω την Ελλαδα στα χερια μου'' αντι για γαριφαλο χαχαχαχα
Εγω ψηλη-χοντρη ( και ολιγον)-κατσαρομαλα με καροτσι
κιλά γνωρίζουμε ?Λοιπόν κι εμείς θα έρθουμε... ζευγαράκι με την κόρη συνοδεία κατά πάσα πιθανότητα... θα δείξει!
28, 1,67 περιπου, καστανά μαλλιά, κατά πάσα πιθανότητα casual ντύσιμο (αν όχι αθλητικό) και μαύρη τσαντα μεταφοράς με το δείγμα σκύλου της φωτογραφίας να εξέχει.
(όντως θυμίζει δήλωση στοιχείων σε γραφείο συνοικεσίων...!! )
Θα ερθεις εκει που παιζουν τα γαλλικα ( που εξαλλου αποτελουν τα 3/4 του φορουμ) χιχιχιχι.......Μεσα σε τοσο κοσμο πως θα καταλαβουμε ποιοι ειναι απο το φορουμ?