δεν νομιζω καποιος να σε εθιξε....νομιζω τα σχολια δεν ηταν προσβλητικα...απλα πεσαν βροχη γιατι γραφουμε πολλοι συγχρονως...ελα ολα καλαπαιδια σεβομαι τις γνωμες ολων σας..........και ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες....απλα πεσατε να με φατε......!!!!! μια σκεψη εκανα.....ο.κ...μ@λ@κι@ μου........κανενα προβλημα....κι εννοειται πως δε θελω σε καμια περιπτωση να ταλαιπωρηθει.......
θα φέρεις και το σκυλάκι σου μαζί ?ναι βρε,ολα οκ ειναι...!!!!!! και για να επανελθουμε στο αρχικο μας θεμα,εγω την κυριακη θα ειμαι εκει και ανυπομωνω να σας γνωρισω ολους!!!!!!
Μαζευετε τον!!! Και βεβαια θα το φερει, και θα μεινει στο αμαξι με κλιματισμο!θα φέρεις και το σκυλάκι σου μαζί ?
Χαχαχαχα, Μου θυμησε το: ''Μαλώνεις ΡΕ?''δε θα τον φερω τελικα!!!!!!!! D
Κορυφαίο....!! Ανεπανάληπτο!!!Χαχαχαχα, Μου θυμησε το: ''Μαλώνεις ΡΕ?''
θα τσαντιστω τωρα-που δεν ρωτας κατευθειαν τον μονιμο κατοικο της περιοχης αλλα θα σε απαντησω!Για ξαναθυμηστε μου:
Ερχομενοι απο αθηνα, ποια εξοδο της αττικης οδου θα παρουμε για να παμε στην εκθεση?
Θυμαμαι, οτι κατι γινοταν? Ηταν πιο κοντα, εαν δεν κατεβαιναμε στην Λεοφ, Μαραθονας- αλλα μια παραπερα?
Δεν φτάνει που τελικά δεν είσαι σίγουρος...για μόνιμος κάτοικος δηλαδή...την μαλώνεις κιόλας...θα τσαντιστω τωρα-που δεν ρωτας κατευθειαν τον μονιμο κατοικο της περιοχης αλλα θα σε απαντησω! η εξοδος που βολευει ειναι η επομενη με την λεωφ μαραθωνος η εξοδος ραφηνα(αν δεν κανω λαθος)
Από εκείνο το σημείο, είναι περίπου 3 χλμ μετά. Εχει μία τεράστια πινακίδα του marathon-land, αλλά αν πηγαίνεις πολύ γρήγορα, όταν θα την δεις, θα είναι κάπως αργάεγω κυριε Μαραθωνοδρομε κατεβαινω απο το Διονυσο...κανω αριστερα στο φαναρι της Ν. Μακρης που με κατεβαζει ο δρομος...μετα? σε αυτο το δρομο ολο ευθεια θα δω πινακιδες δεξια? δεν θυμαμαι καλα....
εσυ πολυαγαπημενη αφου θα κανεις στο φαναρι αριστερα θα κινηθεις προς μαραθωνα θα δεις τις ταμπελες αλλα να θυμασαι και το τυροκομιο μπακουλας που ειναι λιγο πριν στριψεις.εγω κυριε Μαραθωνοδρομε κατεβαινω απο το Διονυσο...κανω αριστερα στο φαναρι της Ν. Μακρης που με κατεβαζει ο δρομος...μετα? σε αυτο το δρομο ολο ευθεια θα δω πινακιδες δεξια? δεν θυμαμαι καλα....
σαν χελωνιτσα με το χελωναμαξο πηγαινω...Eυχαρστω ΜαριαΑπό εκείνο το σημείο, είναι περίπου 3 χλμ μετά. Εχει μία τεράστια πινακίδα του marathon-land, αλλά αν πηγαίνεις πολύ γρήγορα, όταν θα την δεις, θα είναι κάπως αργά