το σκυλι μου αλλαξε μετα τη στειρωση


Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Ή ο Ρουντυ ειναι εξαίρεση....Δεν ξέρεις ποτέ....το κάθε ζώο έχει το χαρακτήρα του κ εκδηλώνει τις ανάγκες του διαφορετικά...

Εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα ποτέ το ρισκο να αφήσω σκύλο ή σκύλα αστειρωτα....Δεν είμαι σωστή,δεν είμαι λάθος...Αυτό αποφασίζω για το καλό του κάθε σκύλο μου με πρώτο μέλημα το σκύλο πάντα και όχι τη βολή τη δική μου...
 
  • Like
Reactions: mareco and sake


epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Βαζω το παρακατω κειμενο κι εδω, οπως το ειχα γραψει, στο θεμα του Καστορα για να πω και τα δικα μου συμπερασματα:

Ανακεφαλαιώνοντας αναφερω ότι ο Κάστωρ ευνουχιστηκε περιπου 4 1/2 ετών αναγκαστικα για ιατρικούς λογους, όπως και του εγινε ουρηθροστομία πραγμα που σημαινει ότι το πουλι του υπαρχει μονο για διακοσμητικούς λόγους και για απολύτως καμια άλλη χρηση.
Εχουν περασει δε 2+ έτη απο την επεμβαση.
Στο δια ταυτα τωρα...
Πριν κανα μηνα συναντηθηκε με ενα θηλυκο που είχε οίστρο. Το μυρισε με ενδιαφερον και ίσως καποια περιέργεια αλλα εμεινε με ένα υφος «κατι μου θυμιζει αυτη η μυρωδια αλλα ρε γαμωτο δεν θυμαμαι τι!»
Απεκτησε μια ταση για χοντροβαρελίαση την οποια διαχειριζομαι επιτυχως με μειωμενη ποσοτητα τροφης. Επίσης τον διακρινει πλεον μια υπεραυξημενη ταση λιχουδιασης.
Εχει αποκτησει δε αυξημενες τασεις γουτσουγουτσίασης μεσα στο σπιτι ενω πριν ήταν πιο ανεξαρτητος.
Το ότι , παρ ότι ειχε και εχει βαρυ γαυγισμα, που και που του ξεφευγουν κατι γαυγισματα σοπράνο, ελεγχεται γιατι μπορει να ειναι και η ιδέα μου, αλλα δεν θυμαμαι παλιότερα να τα έκανε.
Ο γιατρος μου ειχε πει ότι πολύ συντομα επειδη, λόγω ουρηθροστομίας δεν θα τον βολευει, θα κατουραει καθιστος σαν κοριτσι.
Μετα απο 2+ χρονια εξακολουθει να θελει να μαρκαρει το συμπαν, σηκωνει ακομα ψηλότερα το ποδι μπας και καταφερει να στειλει τα ούρα πιο ψηλα και...κατουραει το άλλο! Με αποτελεσμα οταν γυριζουμε στο σπίτι, για να μην μυριζει, του καθαριζω το μ@@νακι (Καλά ε! Του το χει κανει πενταμορφο!) και τα δυο πόδια με διαλυμα μηλοξυδου εν υδατι!
Επίσης έχει σταματησει τελείως να γλυφει το πουλι του, πρακτική που ασκουσε πριν μετά μεγίστης ηδονης και ηχων.
Στα περι συμπεριφορας. Με τους ανθρωπους ισχυει ακριβως τα ίδια με πριν.
Με τα σκυλια, εξακολουθει να ειναι πολύ ευγενης με τα θηλυκα (ισως δεν τρελαινεται τοσο να παιξει μαζί τους όσο άλλοτε) και να κοιταει με μισο ματι τα αρσενικα ενω θελει με την ιδια ένταση να ξυλοφορτώσει τους αναιδεις.
ΟΜΩΣ: Στον δρομο πλεον τα μεγαλοσωμα αρσενικα, οταν συναντώμαστε (σε απόσταση) δεν του δινουν σημασια, ενω αυτος γαυγιζει και ορυεται όπως και πριν με αποτελεσμα αυτο να τον εξαγριώνει περισσοτερο, να φαινομαστε εμεις οι άγριοι και εκεινοι τα καλα παιδια. ( με τους ιδιους όταν συναντιωμαστε παλιότερα, γινοταν χαμός και απ τις δυο πλευρες)
Επίσης ενω πριν, δεν εδινε σημασια στα μικροσωμα αρσενικα, τωρα έχει γινει ελαχιστα ανεκτικος. Μετα απο σκεψη, πιστευω ότι αυτο οφειλεται στο ότι τα αλλα δεν του συμπεριφερονται πλέον με τον προσηκοντα σεβασμό για το φύλο του (που πιστευει ότι ακομα έχει) και αυτο το εξοργιζει αφανταστα.
Σαφως θα προτιμουσα την πρότερη κατασταση.

Προχθες εγινε το εξης συμβαν. Το βραδακι το εβγαλα και καποια στιγμη καταλήξαμε σε σε ένα παρκακι. Εριξα μια ματια, το ειδα ελευθερο σκυλων και γατων και συνεχίσαμε.
Εκει που μαρκαρε έναν φοινικα, εμφανιζεται απο το πουθενα ένα ελευθερο μικροσωμο γυρω στα 10 κιλά που μου φανηκε μεσα στο ημιφως σαν κουταβι (τα κουταβια δεν τα πειραζει), ενω ταυτοχρονως ειδα λιγο πιο πισω το αφεντικο του με το λουρι στο χέρι.
Πριν προλαβω να κανω οτιδηποτε το μικρο του μυρισε το πουλι και μετα προχωρησε προς τα εμπρος και τοτε ο δικος μου αστραπιαια, χωρις εγω να διακρινω καποια προκληση, τον αρπαξε απ το λαιμο και αρχισε να τον παραγουλιαζει σαν χταποδι. Τον επιασα απ το κολάρο και τον τραβηξα προς τα πάνω, αλλα το άλλο εμεινε στο στομα του οντας πλεον στον αέρα, ενω αυτος συνεχιζε να το τιναζει δεξια αριστερα.
Εσφιξα με τα δυο μου χερια το κολαρο με δυναμη πνιγοντας τον σταδιακα και ετσι ανοιξε το στομα και το μικρο επεσε. Ευτυχώς δεν το τραυματισε. Τελικα ήταν αρσενικό τριων ετων.
Παλαιοτερα θα ήταν πολύ πιο ανεκτικός και θα γρυλιζε μπας και συνετιστει ο άλλος, πριν την πεσει!
Παντως πρωτη φορα ειναι που δεν διεκρινα καποια προκληση. Πιθανότατα βεβαια, ο μικρος το δεμας, αφου του μυρισε το πουλι, να του ειπε: «Ρε συ! που'ν τα @@ σου;»


Συνελόντι ειπείν, θα ευχόμουν να μην είχε χρειαστεί να τον ευνουχίσω!

 


ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Στείρωση υπάρχει και χημική.Το κόψιμο των όρχεων όμως είναι ευνουχισμός.
Συγχαρητήρια πάντως,δεν κυνηγάει θηλυκές,είναι πιο παιχνιδιάρης,δεν καβαλάει μαξιλάρια και πόδια,δεν τσακώνεται με άλλα αρσενικά,δεν κυνηγάει θηλυκές, δεν μαρκάρει,έγινε το τέλειο αξεσουάρ.
Όχι το τέλειο αξεσουάρ. Έγινε το τέλειο κατοικίδιο. Αν είσαι τόσο προσκολλημένος με το να μην επεμβαίνουμε στη φύση, μην περιορίζεσαι μόνο στο αν ο σκύλος μου έχει "μπαλάκια" ή όχι. Γίνε αγνός φυσιολάτρης . Βγάλε τον σκύλο σου εκτός σπιτιού ή αυλής να ζει κάτω από αυτοκίνητα, να κυνηγάει και να βρίσκει φαί μόνος του, μην του βάζεις αντιπαρασιτικά, μην το πηγαίνεις στον κτηνίατρο και γενικά άστον να ζει όπως ζούν οι λύκοι στην φύση. Η όλη ιδέα του σκύλου ως δεσποζόμενου ζώου, η διασταύρωση για τη δημιουργία νέων κατηγοριών και ρατσών είναι παρά φύσιν του σκύλου σαν ζώου.
Επίσης ελληνικά δεν ξέρεις; Οποιαδήποτε διαδικασία που καθιστά έναν άνθρωπο η ζώο στείρο είναι στείρωση. Είτε χειρουργική είτε χημική. Αν θες να μιλήσουμε αγγλικά όπου χρησιμοποιούν τα ρήματα neuter για αρσενικά και spay για θηλυκά, αυτό είναι άλλο θέμα αλλά και τα δυο προκαλούν STERILIZATION.
 


ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Πάντως ομολογώ ότι την ημέρα που θα δω δυο σκύλους (αρσενικό και θηλυκό) να κάνουν σέξ ΕΚΤΟΣ οίστρου και όταν μιλάω για σεξ δεν εννοώ καβάλημα εννοώ κανονική διείσδυση, θα αναθεωρήσω τελείως τις απόψεις μου, θα παραδεχθώ ότι είμαι τελείως λάθος, ότι ακρωτηρίασα τον σκύλο μου και του στέρησα την σεξουαλική ζωή και απόλαυση που θα είχε αν δεν τον είχα μαζέψει από τους δρόμους.
 


Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Νομιζω τα εχουμε μπερδεψει καπου.. καταρχας τον σκυλο τον δημιουργησε ο ανθρωπος. Ας ξεχασουμε τους λυκους στην φυση! Ο σκυλος φτιαχτηκε απ τον ανθρωπο για να ειναι δεσποζομενο ζωο και να κανει δουλειες ωστε να βοηθαει τον ανθρωπο. Νομιζω το μπερδεμα δημιουργειται συγκρινοντας ολα τα σκυλια μεταξυ τους. Δλδ εγω που εχω τον βουδα τον ιδιο (αν κ πανω στην εφηβια τωρα) προφανως κ δεν χρειαζεται να τον στειρωσω! Αλλα! Ουτε μου δειχνει να βασανιζεται ουτε αν μυρισει οιστρο θα αλλαξει η συμπεριφορα του για μια βδομαδα ουτε κατι αλλο προς το παρον! Αλλα εχω δει σκυλια με σοβαρα θεματα συμπεριφορας που εκαναν μπαμ στα ματια του γιατρου οτι ειναι οι ορμονες, των συγκεκριμενων ξαναλεω σκυλιων. Αυτα τα σκυλια λοιπον πιθανον σε ενα λιβανι να ηταν πολυ καλυτερα απ τον δικο μου που ψιλοχοντροχεστηκε, αλλα δεν εχουμε την πολυτελεια να ψαχτουμε ετσι ή να δωσουμε αλλου το σκυλι μας, με τα τοσα αδεσποτα που υπαρχουν πια. Κανενα σκυλι δεν μπορει να συγκρηθει με αλλο! Κ οσες πιθανοτητες εχει να αλλαξει συμπεριφορα μετα απο μια στειρωση, αλλες τοσες εχει κ να μην αλλαξει!και στο σημαδεμα κ παντου! Νομιζω δλδ οτι ολο αυτο ειναι ενα θεμα που δημιουργει διενεξεις γιατι ο περισσοτερος κοσμος υιοθετησε ακραιες αποψεις κ εχει γινει αλυσιδα. Αν ειχαμε σωστοτερες γνωσεις πανω στο θεμα (απο κτηνιατρους σεμιναρια κτλ) θα καταλαβαιναμε μαζι με τον γιατρο μας, ποτε ενας σκυλος καλο ειναι να στειρωθει και ποτε δεν χρειαζεται. Επισης γιαυτο κ πολλοι στο εξωτερικο οταν παρουν σκυλο στα εξοδα του μεσα εχουν βαλουν και μαθηματα με εκπαιδευτη. Για να προλαβουν συμπεριφορες και να μην εχουν να τις διορθωνουν μετα, πραγμα πολυ δυσκολοτερο. Εμεις εδω ουτε καν, δεν υπαρχουν γνωσεις, βλεπουμε τον σκυλο υπερχαρουμενο απ την εφηβια ωπ στειρωση να ηρεμησει.. δεν ειναι παντα ετσι. Και δεν γινεται να γινει κ κουβεντα γιατι δεν μπορει να υπαρξει συγκριση.αλλα πραγματα υπαρχουν σε μια περιπτωαη αλλα σε αλλη.
 


epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Πάντως ομολογώ ότι την ημέρα που θα δω δυο σκύλους (αρσενικό και θηλυκό) να κάνουν σέξ ΕΚΤΟΣ οίστρου και όταν μιλάω για σεξ δεν εννοώ καβάλημα εννοώ κανονική διείσδυση, θα αναθεωρήσω τελείως τις απόψεις μου, θα παραδεχθώ ότι είμαι τελείως λάθος, ότι ακρωτηρίασα τον σκύλο μου και του στέρησα την σεξουαλική ζωή και απόλαυση που θα είχε αν δεν τον είχα μαζέψει από τους δρόμους.
Κακως νομιζεις οτι ο ευνουχισμος ειναι απλως ενας διακοπτης που οταν τον γυρισουμε απλως ενα ζωο δεν θα σκεπτεται την αναπαραγωγη του και μονο αυτο!
Ειναι βιαιη επεμβαση στις ορμονες του και εχει επιπτωσεις στην υγεια του, στο πως θα αναπτυχθει και το πως θα συμπεριφερεται.
Κατα την γνωμη μου, εκτος των αδεσποτων, για προφανεις λογους και των ιατρικων λογων, σε ολες τις αλλες περιπτωσεις θα επρεπε, οχι απλως να μην επιλεγεται, αλλα να απαγορευεται.
 
  • Like
Reactions: kok and Hammer


ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Ειναι βιαιη επεμβαση στις ορμονες του και εχει επιπτωσεις στην υγεια του, στο πως θα αναπτυχθει και το πως θα συμπεριφερεται.
Ακριβώς το επιχείρημά μου.
 


ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Επισης γιαυτο κ πολλοι στο εξωτερικο οταν παρουν σκυλο στα εξοδα του μεσα εχουν βαλουν και μαθηματα με εκπαιδευτη. Για να προλαβουν συμπεριφορες και να μην εχουν να τις διορθωνουν μετα, πραγμα πολυ δυσκολοτερο.
Κατ'αρχάς συμφωνώ. Όμως από τα 300+ μέλη που είναι εδώ σ' αυτό το φόρουμ, έχει ποτέ κανείς εκπαιδεύσει με επιτυχία τον αρσενικό και μη ευνουχισμένο σκύλο του να αντισταθεί σε σκύλα σε οίστρο δίνοντας μια απλή εντολή; Είμαι περίεργος.
Επίσης νομίζω ότι συγχέουμε τον χαρακτήρα με την συμπεριφορά. Συμφωνώ μαζί σου ότι ο χαρακτήρας μπορεί να ή μπορεί να μην αλλάξει με τη στείρωση. Τον να στειρώνεις τον σκύλο σου ελπίζοντας ότι ξαφνικά θα γίνει αρνάκι είναι ηλίθιο. Το να στειρώνεις τον σκύλο σου γιατί δεν θες κουτάβια, ή να τον βλέπεις να ξύνει τοίχους, να κάνει εμετό το φαγητό του, να κλαίει επειδή δεν μπορεί να φτάσει το θηλυκό στο διπλανό διαμέρισμα όμως είναι άλλη ιστορία.
 


Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Γιαυτο εξηγω οτι η καθε κατασταση ειναι διαφορετικη δεν υπαρχει νοημα σε συζητησεις τσουβαλιασματος. Αν η κατασταση που αναφερεις, ειναι δυο σκυλια διπλα διπλα σαν να μενουν μαζι ε ναι κατι πρεπει να γινει. Κ εμενα οταν μ ερθει το θηλυκο θα δω τι θα κανω. Ο δικος μου μπορει να μην κανει σαν τον δικο σου αυτο εξηγω.. μπορει κ να κανει..
Η εκπαιδευση κανει θαυματα απλα εμεις εδω δεν την ξερουμε με τον σωστο τροπο. Δλδ το ιδιο βασανιζεται ενα σκυλι χωρις εκπαιδευση και χωρις κανονες που δεν σπανε ποτε, γιατι για αυτον ακριβως τον λογο φτιαχτηκαν τα σκυλια, για να υπακουν. Πχ παρατηρουσα σε εκπαιδευση σκυλα που την καβαλησε αρσενικος (λυτα) και με μια εντολη ναι ηρθε. Αυτο φαινεται μαγικο και τελικα δεν ειναι. Δινω ενα ακραιο παραδειγμα απλα για να πω οτι η εκπαιδευση δεν ειναι οι κολοτουμπιτσες. Ειναι απαραιτητο οχι μονο για την καλοπεραση την δικη μας αλλα κ του ιδιου του σκυλου, αυτο θελει η φυση του. Πχ αν καποιος που ο σκυλος του τραβαει στην βολτα δεν θα το κανει μονο αν μυρισει θηλυκια με οιστρο.. θα το κανει γενικα! Θα μπορουσε να προσπαθησει εκπαιδευση πριν την στειρωση γιατι κ μετα την στειρωση δεν θα εγγυηθει κανεις οτι αυτο δεν θα αλλαξει.
 
  • Like
Reactions: mareco


kok

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2013
210
120
Όχι το τέλειο αξεσουάρ. Έγινε το τέλειο κατοικίδιο. Αν είσαι τόσο προσκολλημένος με το να μην επεμβαίνουμε στη φύση, μην περιορίζεσαι μόνο στο αν ο σκύλος μου έχει "μπαλάκια" ή όχι. Γίνε αγνός φυσιολάτρης . Βγάλε τον σκύλο σου εκτός σπιτιού ή αυλής να ζει κάτω από αυτοκίνητα, να κυνηγάει και να βρίσκει φαί μόνος του, μην του βάζεις αντιπαρασιτικά, μην το πηγαίνεις στον κτηνίατρο και γενικά άστον να ζει όπως ζούν οι λύκοι στην φύση. Η όλη ιδέα του σκύλου ως δεσποζόμενου ζώου, η διασταύρωση για τη δημιουργία νέων κατηγοριών και ρατσών είναι παρά φύσιν του σκύλου σαν ζώου.
Επίσης ελληνικά δεν ξέρεις; Οποιαδήποτε διαδικασία που καθιστά έναν άνθρωπο η ζώο στείρο είναι στείρωση. Είτε χειρουργική είτε χημική. Αν θες να μιλήσουμε αγγλικά όπου χρησιμοποιούν τα ρήματα neuter για αρσενικά και spay για θηλυκά, αυτό είναι άλλο θέμα αλλά και τα δυο προκαλούν STERILIZATION.
Έγινε το τέλειο κατοικίδιο για σένα.Όλα για σένα γίνονται.Να μη τον κυνηγάς στη βόλτα,να μην σε κουράζει στο σπίτι,να μην σε ντροπιάζει καβαλώντας πόδια κτλ.Αν δεν γαύγιζε κιόλας......
 


Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
ChrisApo
θα παραδεχθώ ότι είμαι τελείως λάθος, ότι ακρωτηρίασα τον σκύλο μου και του στέρησα την σεξουαλική ζωή και απόλαυση που θα είχε αν δεν τον είχα μαζέψει από τους δρόμους.
Υποθετικα μιλωντας, αν την ημερα που τον μαζεψες απο το δρομο, υπηρχε καποιος τροπος να του εξηγησεις τι θα ακολουθουσε στη συνεχεια, ποια νομιζεις οτι θα ηταν η αντιδραση του;
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.229
10.282
Athens
ChrisApo Υποθετικα μιλωντας, αν την ημερα που τον μαζεψες απο το δρομο, υπηρχε καποιος τροπος να του εξηγησεις τι θα ακολουθουσε στη συνεχεια, ποια νομιζεις οτι θα ηταν η αντιδραση του;
Θα χόρευε τσάμικο.
(Η απάντησή μου είναι τόσο παράλογη όσο και το σχόλιό σου)
 


sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
μην σφαζεστε... υπαρχουν λογοι και λογοι να τσειρωσεις το σκυλο σου που καταλαβαινω απολυτα μερικους απο αυτους...αλλα το παλικαρι στειρωσε το σκυλο του για να μην κατουραει καθε 5 μετρα, να μην καβαλαει θυληκα επειδη θελει να παει στο παρκο και να ειναι στο facebook χαλαρος.. τα εγραψε μονος του , δεν τα λεω εγω ! ειναι πιο τραγικο ακομα και απο αυτους που κοβουν αυτια ! 1000 φορες πιο τραγικος
 
  • Like
Reactions: stefanosk


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
ChrisApo Υποθετικα μιλωντας, αν την ημερα που τον μαζεψες απο το δρομο, υπηρχε καποιος τροπος να του εξηγησεις τι θα ακολουθουσε στη συνεχεια, ποια νομιζεις οτι θα ηταν η αντιδραση του;
313326_2360048233167_482157703_n.jpg
 


GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.835
5.076
patra
grdane.blogspot.com
εγω πάλι δεν καταλαβα αυτό ...
κατάλαβα ότι τον στείρωσε γιατί ήταν υποχρέωση του βάση συμβολαιου υιοθεσίας....
αν τώρα του τα εξήγησαν λάθος οι φιλόζωοι...
δεν νομίζω ότι είναι τρόπος αυτός να μάθει...
άλλη κουβέντα βέβαια.. όπως κι αυτή που γίνεται τώρα...
 


Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
ChrisApo Υποθετικα μιλωντας, αν την ημερα που τον μαζεψες απο το δρομο, υπηρχε καποιος τροπος να του εξηγησεις τι θα ακολουθουσε στη συνεχεια, ποια νομιζεις οτι θα ηταν η αντιδραση του;
Έλεος απλά.....λίγο έλεος....θα θελα να πω κάτι άλλο....Πιο παραγωγικό...Αλλά έλεος....

μην σφαζεστε... υπαρχουν λογοι και λογοι να τσειρωσεις το σκυλο σου που καταλαβαινω απολυτα μερικους απο αυτους...αλλα το παλικαρι στειρωσε το σκυλο του για να μην κατουραει καθε 5 μετρα, να μην καβαλαει θυληκα επειδη θελει να παει στο παρκο και να ειναι στο facebook χαλαρος.. τα εγραψε μονος του , δεν τα λεω εγω ! ειναι πιο τραγικο ακομα και απο αυτους που κοβουν αυτια ! 1000 φορες πιο τραγικος
δεν είπε αυτό....Διάβασε καλύτερα....Σου έγραψε πιο πάνω ότι ο σκύλος υπέφερε...μην κακομεταφραζεις τα λόγια του άλλου πάλι.....
 


sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
δεν μιλαω για τον θεματοθετη... για ενα αλλο παλικαρι που εγραψε οτι τον εγραψα κ εγω
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.305
7.980
Μ΄αρεσει που σκιζετε τα ρουχα σας για τα αρχιδια των ξενων σκύλων!!!! Να το κοιταξετε!

Περα απο τα αστεία υπαρχει ενα ρητο , εξω απο το χορό πολλά τραγούδια λέμε.

Εχω φιλη με ημιαιμο λαμπραντοροειδες αστειρωτο, το σκυλι δεν εχει κανενα θεμα, δε το στειρωσε, δε το ζευγαρωνει, το ελεγχει ολα κομπλε. Παρα ταυτα ειναι θετικη στη στειρωση ανα περιπτωση και ειδικα οσον αφορα τις υιοθεσιες, γιατι δε μπορουν να ελεγχθουν.

Εχω και φιλο που πριν 6 μηνες δε θα σου ξαναμιλαγε και θα χρησιμοποιουσε επιχειρηματα που διαβασα και παραπανω αν του προτεινες να στειρωσει τον τοτε εφηβο σκυλο του. Τωρα ψαχνει που θα στειρωσει το δικο του και κανει και κυρηγματα περι στειρωσης....

Δεν υπαρχει μονο ασπρο μαυρο. Υπαρχουν απειρες αποχρωσεις του γκρι!
 
Last edited:


epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Τι ασπρα. μαυρα, γκρι και κολοκυθια...
Τα πραγματα ειναι απλα!
Ολοι παιρνουν ταυρο αλλα θελουν να φερεται σαν βοδι!
Ε! Μετα ερχεται και επενδυση της πραξης αναζητωντας και υιοθετωντας λογικοφανη επιχειρηματα...


ΥΓ Α! Υπαρχουν κι αυτοι που επειδη δεν το πολυψαχνουν για τα αρνητικα, πειθονται απ τα καλα της βοϊδοποιησης!
 
Last edited:


ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
δεν μιλαω για τον θεματοθετη... για ενα αλλο παλικαρι που εγραψε οτι τον εγραψα κ εγω
Πήγαινε στη σελίδα 3 του θέματος και διάβασε τι έγραψα στον χρήστη kok. Γράφω ότι τον στείρωσα για τους λόγους που γράφω; Παραθέτω θετικά (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια) που είδα και ανεπιθύμητες για εμένα, συμπεριφορές που είτε μειώθηκαν είτε εξαφανίστηκαν μετά την στείρωση.Πληροφοριακά οι λόγοι που στείρωσα τον σκύλο ήταν δυο. Πρώτο γιατί στο διπλανό διαμέρισμα έχουν θηλυκό, που δεν έχουν την πρόθεση να στειρώσουν, και στον ένα και μοναδικό οίστρο που προλάβαμε, μαρτυρήσαμε οικογενειακώς για μια εβδομάδα περίπου, δεύτερο γιατί βρήκα την μαύρη της φωτογραφίας και αποφάσισα να την κρατήσω. Λες να στείρωσα τον σκύλο επειδή ήθελα να μην μαρκάρει ανά δυο μέτρα από την στιγμή που δεν ήξερα ότι θα έχει αυτό το αποτέλεσμα; Όχι βέβαια. Τον στείρωσα πολύ απλά επειδή ήθελα να μην ανησυχώ για θηλυκά σε οίστρο όπου και να είμαι και για να έχω την δεύτερη στο σπίτι. όλα τα υπόλοιπα που είπα (ότι ηρέμησε, ότι είναι πιο παιχνιδιάρης, ότι σταμάτησε να τσακώνεται, να καβαλάει, να μαρκάρει) ήταν ευχάριστα εξτραδάκια αλλά όχι το κίνητρο της στείρωσης.