Παιδιά δεν κόβουν τα δικάς σας - μην κάνετε έτσι.Στείρωση υπάρχει και χημική.Το κόψιμο των όρχεων όμως είναι ευνουχισμός.
Συγχαρητήρια πάντως,δεν κυνηγάει θηλυκές,είναι πιο παιχνιδιάρης,δεν καβαλάει μαξιλάρια και πόδια,δεν τσακώνεται με άλλα αρσενικά,δεν κυνηγάει θηλυκές, δεν μαρκάρει,έγινε το τέλειο αξεσουάρ.
ελα βρε παιδι μου, που αν κανω μια αναδρομη στα σχολια σου εχεις κραξει μεχρι και τα bot του siteΠαιδιά δεν κόβουν τα δικάς σας - μην κάνετε έτσι.
Χαίρομαι που με διαβάζεις.ελα βρε παιδι μου, που αν κανω μια αναδρομη στα σχολια σου εχεις κραξει μεχρι και τα bot του site
...πες μου που βοήθησε στο να του βγάλεις τα σωθικά από μέσα του...
...ειναι πιο χαλαρος στη βολτα και δεν παθαινει σοκ καθε φορα που πετυχαινει θηλυκο ή στειρωμενο σκυλο.
Βρε Μάρθα ούτε προπαγανδιζω ούτε τίποτα... Όσα γράφω ειπώθηκαν σε προηγούμενο ποστ από άλλο μελος.. Όταν γράφω μιλάω πάντα γενικά και δεν στόχοποιώ κανεναν, απλά δεν μπορώ να δεχτώ να στειρωσεις ένα ζώο αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος... Ιατρικός η συγκατοίκηση αρσενικού κ θηλυκού, εδώ δεν το συζητάω, είμαι μαζί σας. Δεν ειναι λόγος το να είναι χαλαρός στη βόλτα, πήγαινε τον για εκπαίδευση αν θες να μην τραβάει κ να μην αφηνιάζει... Δεν είναι λύση το νυστέρι για αν πηγαίνεις βόλτα χαλαρός, μην τρελαθούμεTo ολο ζήτημα στο καβαλημα δεν ειναι το κυνήγι του σκύλου βρε sake! Είναι και βασανιστικό για τον ίδιο το σκυλο.Το ότι διαφωνείς δεν σημαίνει ότι μπορείς κ να μειώνεις τα επιχειρήματα του άλλου!!!
Δεν στειρωνουμε αρσενικά για να μην τα κυνηγάμε ούτε θηλυκά να μην μαζεύουμε αίματα...Αυτό εξυπακούεται και δεν το υπονοησε κανείς ούτε πανω ούτε κάτω ούτε στα πλάγια. Άλλο λέγεται τόση ώρα και επιλέγεις να το φιλτράρεις προπαγανδιστικά....
Δέξου ότι η στείρωση για πολυ κόσμο ειναι πράξη συμπόνιας, αγάπης και ευθύνης κ δεν παιρνεται ελαφρά τη καρδία. Όσο κ να διαφωνείς... και εγώ δέχομαι ότι από αγάπη και αναλαμβάνοντας την ευθυνη δεν θα στειρώσεις. Και ας διαφωνώ.
Τον ειχα παει μικρουλη και ο εκπαιδευτης μου ειπε στειρωσε τον και φερτον μου. Και γω εκοψα τον εκπαιδευτη. Αλλα τελικα ειχε δικιο εκεινος.Βρε Μάρθα ούτε προπαγανδιζω ούτε τίποτα... Όσα γράφω ειπώθηκαν σε προηγούμενο ποστ από άλλο μελος.. Όταν γράφω μιλάω πάντα γενικά και δεν στόχοποιώ κανεναν, απλά δεν μπορώ να δεχτώ να στειρωσεις ένα ζώο αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος... Ιατρικός η συγκατοίκηση αρσενικού κ θηλυκού, εδώ δεν το συζητάω, είμαι μαζί σας. Δεν ειναι λόγος το να είναι χαλαρός στη βόλτα, πήγαινε τον για εκπαίδευση αν θες να μην τραβάει κ να μην αφηνιάζει... Δεν είναι λύση το νυστέρι για αν πηγαίνεις βόλτα χαλαρός, μην τρελαθούμε
Κοίταξε δεν μειώνω τίποτα και αν το έκανα συγνώμη δεν είναι τέτοιος... Υποφέρει από οίστρο ο αρσενικός επειδή μυρίζει το θηλυκό? Η το θηλυκό έχει ορέξεις λόγου οίστρου? Σχώρα με για να καταλάβωΌταν λέμε χαλαρό στη βόλτα εσυ καταλαβαίνεις το τράβηγμα;; αν ναι, πίστεψε με δεν έχεις δει σκύλο να υποφέρει από οίστρο....
Και σου ξαναλέω δεν μπορείς να δεχτείς γιατί μειώνεις τα επιχειρήματα του άλλου...
Και τα δύο συμβαίνουν. Για τα αρσενικά μπορεί να γίνει μεγάλο μαρτύριο. Έχω δει σκύλο να αυτοτραυματιζεται απο νευρικότητα Επειδή είχε οιστρο θηλυκό στην ίδια πολυκατοικία....κ αλλο να σκίζεται άσχημα στη προσπάθεια να περάσει συρματοπλέγματα να πάει στην απέναντι σκυλίτσα.....Έχω βρει σκύλο θηλυκο που το έσκασε σε οίστρο κ έψαχναν σαν τρελοί να τη βρουν....Κοίταξε δεν μειώνω τίποτα και αν το έκανα συγνώμη δεν είναι τέτοιος... Υποφέρει από οίστρο ο αρσενικός επειδή μυρίζει το θηλυκό? Η το θηλυκό έχει ορέξεις λόγου οίστρου? Σχώρα με για να καταλάβω
Έκτος από το τυσον που είναι μόνο 1 έτους έχω και τον Ρούντι.. 9 χρόνων Λαμπραντόρ - χασκι κάτι τέτοιο πρέπει να είναι... Δεν είχα ποτε κανένα πρόβλημα, πάντα πολύ φυσιολογικά πράγματα, δεν σε αμφισβητώ απλα ίσως είναι εξαιρέσειςΚαι τα δύο συμβαίνουν. Για τα αρσενικά μπορεί να γίνει μεγάλο μαρτύριο. Έχω δει σκύλο να αυτοτραυματιζεται απο νευρικότητα Επειδή είχε οιστρο θηλυκό στην ίδια πολυκατοικία....κ αλλο να σκίζεται άσχημα στη προσπάθεια να περάσει συρματοπλέγματα να πάει στην απέναντι σκυλίτσα.....Έχω βρει σκύλο θηλυκο που το έσκασε σε οίστρο κ έψαχναν σαν τρελοί να τη βρουν....
Βλέπεις δεν σου μιλάω για ανελέητα γαυγίσματα, κάβαληματα κλπ....μιλάμε για καταστάσεις που μπορούν να γίνουν επικίνδυνες για τη ζωή του σκύλου....χώρια το μαρτύριο του να κραυγάζει το ένστικτο κ να μένει ανικανοποίητο για πάντα....Και μιλάμε για το μεγαλύτερο κ εντονότερο ένστικτο στη φύση....